|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kobieta wyzwanie?
Witam Was
faceci lubią zdobywać i mieć jakieś wyzwania, a mi to odpowiada więc myślę i myślę.. pomóżcie
Edytowane przez zdravo Czas edycji: 2015-10-07 o 01:30 |
|
|
|
|
#2 | |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Dot.: Kobieta wyzwanie?
Cytat:
eee, czekaj, mamy pomóc wymyślić Ci zadania, za które chłop może dostać buziaka? ![]() Bardzo proszę: - odgarnianie liści / śniegu w zależności od pogody - umycie samochodu łącznie z przeglądem - wynoszenie śmieci - wykonywanie drobnych napraw w domu - noszenie zakupów - pozmywanie po obiedzie - odwożenie / przywożenie ze szkoły/pracy - wynoszenie śmieci - wyprowadzanie psa etc. bydzie? czy dalej wymyślać? ps. sorry, ale trochę to dziwne... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
- robienie fikołków i jednoczesne klaskanie uszami
- zatańczenie "gangnam style" w południe, na rynku Waszego miasta, będąc odzianym jedynie w stringi i kapelusz - skok spadochronem i wyszycie podczas lotu Twojej podobizny - namalowanie "Bitwy pod Grunwaldem" tak, żeby nikt się nie kapnął, że to podróbka Edytowane przez 2011607111034 Czas edycji: 2015-10-07 o 03:39 |
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Niech zarżnie prosiaka.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
ale to jest zalosne. jakieś zasluzenie na przytulenie, buziaka? czy nie lepiej zeby wszystko potoczylo sie naturalnym rytmem?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Seks też będzie nagrodą za dobre zachowanie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli nie chcesz mojej zguby - krokodyla daj mi , luby!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#12 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Oj, co Wy chcecie. Różne rzeczy ludzi bawią, widocznie im taka rozrywka pasuje.
Wymyśl sama na co masz ochotę, skąd my to mamy wiedzieć? Ja bym na przykład powiedziała, że chciałabym się wybrać do lasu, za miasto, żeby się naoglądać kolorowych liści, póki są Niech nam zorganizuje wycieczkę.
|
|
|
|
|
#13 | |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
Cytat:
Trzeba by cennik ustalic... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Ja lubię gotówkę. Proponuję 10 PLN za jednego buziaka lub pakiet 10 buziaków w tygodniu za 90 PLN.
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja proponuję wykonanie korkowej tablicy z uśmiechniętym peniskiem i smutnym peniskiem, oraz dwoma kolumnami podsumowującymi. Kiedy chłopak wykona zadanie należycie ,dostaje jednego uśmiechniętego peniska. Za efekt zaskoczenia samemu z siebie, kiedy autorka będzie pod wrażeniem i zaskoczona (np. jakąś extra randką której się nie spodziewała) przewidziane mogą być uśmiechnięte peniski - bonusy. I oczywiście kiedy chłopak oleje ''dobre zachowanie'' skutkiem mogą być smutne buźki. Seks w zależności od ilości uśmiechniętych względem smutnych penisków LUB kiedy autorce się chce. To dopiero by było wyzwanie! A tak na serio- mi to też wygląda na gimnazjalne podchody. A co, jak ty w związku poczujesz się stabilnie i bezpiecznie (do takiego związku większość kobiet dąży) i nie chce ci się kombinować takich głupot a tu pan stwierdzi że już nie jesteś wyzwaniem i co? Myślę że facet miał na myśli kobietę która nie klei się, nie jest bluszczem, nie uwiesi się mu na szyi kiedy już zostaną parą, która będzie miała też swoje sprawy, która będzie go motywowała do ciągłego starania się o to by fajnie i nie nudno spędzać czas a ty uznałaś że faktycznie chodzi o jakieś głupie gierki.
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
HealthOne mnie zainspirowała, więc w ramach "zasłużenia na seks" proponuję takie oto wyzwanie - peniskowy challenge.
Podczas każdej randki chłop spełnia jedno z Twoich pragnień, jakiekolwiek (na pewno masz ich wiele, coś wymyślisz; tylko pamiętaj, JAK NAJBARDZIEJ ODJECHANE, proste gesty się nie liczą. Jeśli masz właśnie ochotę na szybki wyjazd w Himalaje, nie wahaj się. On musi spełnić zachciankę, inaczej nie będzie peniska). Teraz "punktacja" (UWAGA poniżej znajdują się treści nie odpowiednie dla widzów niepełnoletnich): 1 uśmiechnięty penisek - chłopak może zbliżyć się do królewny na odległość jednego metra 2 peniski - facet może dotknąć fałdy jej spódnicy 3 peniski - dotknięcie przegubu dłoni 4 peniski - dotknięcie twarzy 5 penisków - delikatny całus w policzek 6 penisków - krótki całus w usta 7 penisków - francuski pocałunek 8 penisków - wszystko, co było wcześniej + dotknięcie piersi oblubienicy 9 penisków - facet zasłużył na dotknięcie jego penisa kilka razy (przez spodnie) 10 penisków i PRZEŁOM - handjob 11 penisków - handjob + oral 12 penisków - handjob, oral + seks waginalny 13 penisków - seksik plus spełnienie jakiejś fantazji faceta Oczywiście to tylko propozycja, możesz ustalić sobie inną punktację i inne "nagrody". Mam nadzieję, że pomogłam
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Ty chcesz być w związku? czy w relacji na zasadzie tresury i nagród za wykonane zadanie?
Dziwne to wszystko.. dziwne, że w ogóle chłopak to zaproponował.... |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Najwyraźniej go to bawi. Taka zabawa w podchody.
Tylko nie znając faceta, trudno sensownie radzić granice gry erotycznej.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym od razu powiedziała że jak chce zadanko to niech mi mieszkanie posprzata
U mnie nigdy idealnego porzadku nie ma
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Niech dostaje po całusie za każdą odrobioną pracę domową, bo to chyba jeszcze ten wiek...
Mnie bardziej martwi, że autorka odchudza się z 55 kilo... |
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;53061146]
Mnie bardziej martwi, że autorka odchudza się z 55 kilo...[/QUOTE] Moze jest niska. |
|
|
|
|
#22 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
-ugotowanie obiadu
-odkurzanie -umycie okien -umycie naczyń |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

faceci lubią zdobywać i mieć jakieś wyzwania, a mi to odpowiada więc myślę i myślę.. pomóżcie

Niech nam zorganizuje wycieczkę.