Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-06, 22:29   #1921
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:
Napisane przez katt Pokaż wiadomość
Dzizas, mała poszła spać na noc i po godzinie obudziła się z rykiem. Prawie godzina usypiania. Na rekach ja ululalam... Mam nadzieje, ze po prostu coś ja zbudziło, a nie, że przeziebiona.

Majka - zdrowka dla Julka! Black dobrze prawi, on wie, ze Ty bys zaraz plakala ze wzruszenia jak zaczalby pelzac

Koperco - pw

Tak pedzicie, ze nie nadazam.

Moja juz coraz dłużej się utrzymuje w pozycji do raczkowania
Brrr, te dzieciece koszmary.ja to czasem.mam silne wrazenie,ze cos sie zlego mojej przysnilo i stąd ryk. I śnienie koszmarow ma po mnie bidusia
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 22:30   #1922
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie pochwaliła się! Szymek dziś powiedział "mama". Jak płakał tak zrobił. Nie wiem czy przez przypadek czy świadomie, ale i tak mi zmieklo serce 😍😍😍

Mnie chyba bierze jakieś chorobsko :/ Wskakuje do łóżka.

HANKA a budzi się Filip przy tym? Kciuki za spokojna noc!
Zdrówka!
Super pierwsze słowo! Druga bedzie córa. Moze juz za 8 m-cy hehe
Mi sie wydaje że te pierwsze słowa to nieświadome zlepki sylab ale cieszą jak nie wiem co!
Stary 2015-10-06, 22:34   #1923
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczeta. Ja znów z doskoku. Mam problem - czy dziewczynom z białego lub akalicy ( :P) rzuciło się w oczy bebilon comfort 1? Zostały mi 4 pudełka a NIGDZIE nie ma, a jak jest to za 50 zł za pudełko, co się dzieje

Poza tym h&m namówiło mnie zniżką na buty ;P, Zuza dziś w dzień spała 1,5h szok! Ale za to wieczorem narobiła jęku, bubka jedna. Kazali mi odstawić na jakiś czas jeden z leków od refluksu i zobaczyć efekty i myślę, że to właśnie one.

I tak się zastanawiam - od kiedy jajko i mięsko? Myślałam, że to mniej więcej razem, a czytam, że jajko aż od 7. Nie wiem, dlaczego, ale byłam przekonana, że w 5.

Jutro Zuza kończy 5 miesięcy, no nie do pomyślenia, jak ten czas leci, jeszcze przed chwilą czekałam ( i blokowałam wątek na poczekalni :P) kiedy w końcu będzie, a teraz mogę ją przytulać, całować i nawet te jej płacze jakoś mnie tak nie drażnią ( jak np TŻet :P - dziś zasunął, że mam duży brzuch, bo dużo jem... ). Ogółem każdy dzień, nawet ten płaczący, jest taki ważny i pojęcia nie mam, jak do pracy wrócę. Zaczynam od jutra grać w totka
Też mam plan wygrać w totka i rzucić robotę 😝
Na mleko nie zwracalam uwagi, mogę zetknąć jak gdzieś będę. A jaka jest normalna cena?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 22:34   #1924
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Może zapomniał, że dziecko urodziłam? :P Oglądałam, nawet Ci nie podziękowałam, wybacz I mnie przekonały, kupiłam w podobnym stylu, ale czarne, http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0304430001.html o takie.
Oo tez super. Podobają mi się

Cytat:
Dziewczyny nie pochwaliła się! Szymek dziś powiedział "mama". Jak płakał tak zrobił. Nie wiem czy przez przypadek czy świadomie, ale i tak mi zmieklo serce 😍😍😍

No nie dziwie Ci się ze serduszko zmieklo. Brawo Szymek !
Nie obudził się na szczęście. Pokręcił się pojeczal przez sen i śpi dalej.

A i naprawia się - częściej śpi z główka na prawą stronę

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Spryciarz, rozgryzl mnie.

Ale same za jakis czas
mnie zrozumiecie. Ja mam starszego synka i porównanie jak szybko urósł

Tak krótko z nami i już mnie znasz

Szymek nie był hop do przodu. Siedzenia nie pamiętam. Raczkowanie majac 9 m-cy, chodzenie 14 m-cy

Nie zwróciłam uwagi na mleko.
Gratuluje 5 m-cy
No to tym bardziej Julek ma czas. Nie zamartwiaj się!

Idę spać bo oczy mi się kleja. Dziś od 6 na nogach.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 22:34   #1925
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dobranoc pchły na noc 😁😁😁

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 22:35   #1926
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrówka!
Super pierwsze słowo! Druga bedzie córa. Moze juz za 8 m-cy hehe
Mi sie wydaje że te pierwsze słowa to nieświadome zlepki sylab ale cieszą jak nie wiem co!
Hehe no aż chyba zrobię test 😝

jestem mamą
Stary 2015-10-06, 22:43   #1927
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
GOCZEK to prawda co piszesz. Czasem tak się zastanawiam ile bym więcej rzeczy zrobiła gdyby nie ten wizazowy nałóg. Polubiłam Was i ciężko mi przetrwać dzień bez wieści co u Was.

Kurcze Filipek mi się co chwile kręci z jękiem. Chyba ząbek dokucza :/ smakowała juz trzy razy dziś żelem, nie wiem czy smarować znów? Może nurofen podam jak się będzie powtarzać w nocy.
Mam tak samo z wizazem 😉

Cytat:
Hej dziewczeta. Ja znów z doskoku. Mam problem - czy dziewczynom z białego lub akalicy ( :P) rzuciło się w oczy bebilon comfort 1? Zostały mi 4 pudełka a NIGDZIE nie ma, a jak jest to za 50 zł za pudełko, co się dzieje

Poza tym h&m namówiło mnie zniżką na buty ;P, Zuza dziś w dzień spała 1,5h szok! Ale za to wieczorem narobiła jęku, bubka jedna. Kazali mi odstawić na jakiś czas jeden z leków od refluksu i zobaczyć efekty i myślę, że to właśnie one.

I tak się zastanawiam - od kiedy jajko i mięsko? Myślałam, że to mniej więcej razem, a czytam, że jajko aż od 7. Nie wiem, dlaczego, ale byłam przekonana, że w 5.

Jutro Zuza kończy 5 miesięcy, no nie do pomyślenia, jak ten czas leci, jeszcze przed chwilą czekałam ( i blokowałam wątek na poczekalni :P) kiedy w końcu będzie, a teraz mogę ją przytulać, całować i nawet te jej płacze jakoś mnie tak nie drażnią ( jak np TŻet :P - dziś zasunął, że mam duży brzuch, bo dużo jem... ). Ogółem każdy dzień, nawet ten płaczący, jest taki ważny i pojęcia nie mam, jak do pracy wrócę. Zaczynam od jutra grać w totka
Ja z pepti mialam to samo. Fabryka splonela gdzies tam i jest problem. A czemu wy na comforcie?

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
BLACK 8,5 kg mój ważył juz chyba z miesiąc temu, także Pawełek to żadna kluska

CASH

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

PAVLINECKA tzet ma wyczucie nie ma co
Przypomniałas mi o tym ze musze sprawdzić wyniki z totka jakie buty kupiłaś? Ogladalas fotki tych moich? Wrzuciłam Ci jak wyglądają na nodze.
No tak napisalam ta kluske. Ja sie ciesze no nie lubie tlustych dzieci 😉 choc pani doktor mowila ze jest dorodny chlopak 😉
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 22:43   #1928
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe no aż chyba zrobię test 😝
Aż zrób
Stary 2015-10-06, 22:45   #1929
siempre
Wtajemniczenie

Domi- mam nadzieje że będzie coraz lepiej z tym snem. Bartoszek tez mi się co chwilę teraz budzi do tej pory juz dwa razy. Ale mój az tak mobilny nie jest to mogę go zostawić chwilę w łóżeczku zanim zacznie jojczec.

Tv ja prawie wcale nie odpalam czasem tz przy śniadaniu. I tak nie da rady przy małym oglądać a wieczorem marze o ciszy.

Majka - dobrze ze mowisz o tej pascie muszę kupić w końcu dwa zęby sa ; )

Madzix- ja planuje kiedy to z gór wyjechać A sanki juz mamy
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 22:45   #1930
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Mam tak samo z wizazem 😉

Ja z pepti mialam to samo. Fabryka splonela gdzies tam i jest problem. A czemu wy na comforcie?

No tak napisalam ta kluske. Ja sie ciesze no nie lubie tlustych dzieci 😉 choc pani doktor mowila ze jest dorodny chlopak 😉
Niemowlęta mają prawo być pulchniutkie
Ile wztostu ma?
Stary 2015-10-06, 22:48   #1931
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam plan wygrać w totka i rzucić robotę 😝
Na mleko nie zwracalam uwagi, mogę zetknąć jak gdzieś będę. A jaka jest normalna cena?
W rossku około 34 zł, w necie płaciłam 28,50 ale na to nie liczę

Cytat:

Jakoś tak od poczatku, na moim mleku się wiła i płakała, ja mam nietolerancję laktozy i z góry założyłam, że Zuzka jest zagrożona, póxniej już nie zmienialiśmy.

Cytat:
Spryciarz, rozgryzl mnie.

Ale same za jakis czas
mnie zrozumiecie. Ja mam starszego synka i porównanie jak szybko urósł

Szymek nie był hop do przodu. Siedzenia nie pamiętam. Raczkowanie majac 9 m-cy, chodzenie 14 m-cy

Nie zwróciłam uwagi na mleko.
Gratuluje 5 m-cy
dziękuję

Moja do siedzenia nawet się nie zabiera jeszcze, my dalej główkę ćwiczymy. Idę spać, jutro TŻeta matka z rana chce przyjść. dlaczego ona nigdy nie przyjdzie, kiedy on jest w domu? i dlaczego zaklada, że jak ona wstaje o świcie to ja też? iby szybko poszła, niestety nie rozumie sugestii, nawet nie rozumie jak wprost się jej powie, że człowiek nie ma czasu.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 22:51   #1932
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Niemowlęta mają prawo być pulchniutkie
Ile wztostu ma?
Wiem ze maja prawo i niech sobie sa ale ja nie lubie takich no. Nie poradze nic 😉
Nie pamietam ostatnio jak mierzylam po swojemu to napewno ponad 70 cm. Lekarka nie mierzy.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
W rossku około 34 zł, w necie płaciłam 28,50 ale na to nie liczę

Jakoś tak od poczatku, na moim mleku się wiła i płakała, ja mam nietolerancję laktozy i z góry założyłam, że Zuzka jest zagrożona, póxniej już nie zmienialiśmy.

dziękuję

Moja do siedzenia nawet się nie zabiera jeszcze, my dalej główkę ćwiczymy. Idę spać, jutro TŻeta matka z rana chce przyjść. dlaczego ona nigdy nie przyjdzie, kiedy on jest w domu? i dlaczego zaklada, że jak ona wstaje o świcie to ja też? iby szybko poszła, niestety nie rozumie sugestii, nawet nie rozumie jak wprost się jej powie, że człowiek nie ma czasu.
Moze zmien na inna firme? Bo ciagle problem z tym mlekiem bedziesz miala.
A tesciowe no coz... one tak maja 😉
Ja bym z mostu powiedziala ze to za wczesna pora dla mnie i gosci nie przyjmuje 😊
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-06, 22:52   #1933
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Naliczyłam 4 ktore nie wiem czy się udzielają Nie pamiętam A nawet średnio kojarze
ktore?
Cytat:
Dzieki kochane :-*

Mam dół chyba bo mlody chory, drugi nie doleczony. Poza tym Julek taki chwiejny, nie siedzi, nie pełza i dobtego nie chce jeść. Butli nie ciągnie. Nie chce pić. Za duzo tego nie :/
no nie smutaj sie, chociaz ja zawsze mam dola jak Maja choruje, bo sie obwiniam siebie, ze np. moglam czapke ubrac lub kazac jej w skarpetkach chodzic itp nie lubie jak sa dzieci przeziebione, a innymi rzeczami sie nie przejmuj, zacznie wszystko robic w swoim czasie, to nie wyscigi
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Tak. A te co raz na miesiąc to też usunąć ? Rybcie też ?
no ciezko jej se odezwac biednej jak jest w szpitalu i spi na karimacie na podlodze

Ja tez sie nie odzywalam przez mesiac, bo prace pisalam i sie bronilam i mi bylo pzykro jak zostalam usunieta, na fb mi bylo latwiej sie udzielac, bo nie bylo tylu wpisow, co na wizazu, a nie lubie pisac: : czesc, zjadlam sniadanie, Maciek wazy 9kg, ma piekne oczy jestem szczesliwa, sory, ale nie nadrobie was. pa" ;P

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dzięki Niezawsze mnie zarybiła z tym śliniakiem
No pszczółki chyba bardziej dziewczyńskie, ale Ty wybrałaś chyba żyrafke ona jest świetna

Ehh ciągle coś.. Oby się wykurował w ciepłym łóżeczku i nasmarowany maścią. Jest jakaś specjalna maść dla takich szkrabów?
co ja Ci zrobilam? no bo on jest sliczny i nawet pytalam Mai(5lat) czy chce , ale niestety sie nie zgodzila by jesc w nim hehe ale i tak go kupie! tylko kolezance

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 22:56   #1934
blackberry89
Zakorzenienie

Pawko zjadl a ja zbieram sie spatku 😊 buziaki
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-06, 23:02   #1935
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
ktore?

no nie smutaj sie, chociaz ja zawsze mam dola jak Maja choruje, bo sie obwiniam siebie, ze np. moglam czapke ubrac lub kazac jej w skarpetkach chodzic itp nie lubie jak sa dzieci przeziebione, a innymi rzeczami sie nie przejmuj, zacznie wszystko robic w swoim czasie, to nie wyscigi
no ciezko jej se odezwac biednej jak jest w szpitalu i spi na karimacie na podlodze

Ja tez sie nie odzywalam przez mesiac, bo prace pisalam i sie bronilam i mi bylo pzykro jak zostalam usunieta, na fb mi bylo latwiej sie udzielac, bo nie bylo tylu wpisow, co na wizazu, a nie lubie pisac: : czesc, zjadlam sniadanie, Maciek wazy 9kg, ma piekne oczy jestem szczesliwa, sory, ale nie nadrobie was. pa" ;P

co ja Ci zrobilam? no bo on jest sliczny i nawet pytalam Mai(5lat) czy chce , ale niestety sie nie zgodzila by jesc w nim hehe ale i tak go kupie! tylko kolezance
Jak dzieci chorują to mam taki ścisk w żołądku. Okropne uczucie
Rozbawilas mnie tym wpisem
Stary 2015-10-06, 23:18   #1936
DomimaZet
Zakorzenienie

Dobranoc Kochane - poczytałam ale już odniosę się jutro do tego.
Majka -ściskam mocno :-*
Spijcie dobrze :-*
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-06, 23:36   #1937
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

o super! moj po siostrze pewnie bedzie mowil tata

Majka tez to czuje i spac nie moge tylko czuwam czy temp. nie rosnie nie cierpie bardzo

eh znalazlam ebooka... 8 tomow, to chyba bede rzadziej na wizazu...

Maciuś
Stary 2015-10-06, 23:57   #1938
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
i jaki taki fajny jak na zdjeciach? Ja chce kupic dla coreczki mojej kolezanki

bidus malenki Od zebow czy przeziebiony?

Ja gilgocze regularnie oba moje szkraby, wieksze i mniejsze, nie wiem, ktore bardziej sie chichra, dodatkowo gryze brzuszek i pierdki robie gdzie popadnie Maja nazywa to " pierdki i gilgotki" i prosi o nie codziennie

Jeszcze niemam go w domu - dam znać

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
I znowu nadrabianie mnie czeka a tylko dzisiaj nie podczytywalam rozpisalscie się Nie mam neta w calym domu więc ciężko byc na bieżąco.

Violka- oby się okazało to co innego niż sm u mnie sasiadka ma i naprawdę jest nieciekawie

Dzięki Oby...

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53020816]A jakis kod? Czy newsletter?[/QUOTE]

Kod jest od razu na głównej stronie.

Cytat:
Może zapomniał, że dziecko urodziłam? :P Oglądałam, nawet Ci nie podziękowałam, wybacz I mnie przekonały, kupiłam w podobnym stylu, ale czarne, http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0304430001.html o takie.

Piękne, mam podobne czarne i brązowe

Cytat:

Super mamo Szymka! 👏

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Mam tak samo z wizazem 😉

Dla mnie małe grubiutkim dzieci są ok Ale wkurza mnie jak teściowa od progi mówi na małą że jest grubaska, bo wcale nie jest, troche udzioszki ma takie pulchne, ale to normalne, a ta do niej grubaska nożżż... Hehe

Cytat:
ktore?

Zarybiłaś tzn pokazałaś i ja się zakochałam hehe coś w tym stylu

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Jedna pobudka z płaczem była, zając i smok nie pomagały, to Dentinox dalam i moment usnęła, a teraz cycki mi potwardnialy, mam nadzieje ze wytrzymają do następnego karmionka Dobranoc
Stary 2015-10-06, 23:57   #1939
niezawsze
Zakorzenienie

Ja zarybieniem nazywam jak Maja pije wode z butelki i nawrzuca z buzi swej faflunów po ciastku czy czyms

Maciuś
Stary 2015-10-07, 05:51   #1940
cashmere
Zakorzenienie

Dziewczyny co można na bol gardła przy KP?

jestem mamą
Stary 2015-10-07, 06:47   #1941
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
polecam płukanie szałwią

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

dzień dobry
Ala się obudziła o 5 a ja źle spojrzałam na zegarek i myślałam, że 6 i ją wziełam do nas do łóżka żeby podłączyć cycka. A tak to bym smoka dała
no ale zjadła i przysnęła do 6:20,, teraz pod karuzelką leży i się bawi

ooo zasnęła, karuzelka chodzi, świeci, lampka zapalona, a taka nagle cisza się zrobiła, a bobas śpi hehe

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-10-07 o 07:12
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 07:51   #1942
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zarybieniem nazywam jak Maja pije wode z butelki i nawrzuca z buzi swej faflunów po ciastku czy czyms

Haha pasuje to hasło tutaj U nas to zarybić= zachęcić, ale nie jest to jakieś często używane hasełko

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Heja! U nas noc bajerandzka w porównaniu do ostatnich - dwie pobudki na jedzenie i od 6 sobie gaduliła, a ja już wtedy usnąć nieumiem, ale polezalysmy, ja z zamkniętymi oczami do teraz, a Adziaczek w huśtawce szykuje sie do spania wyśpiewując sobie
Stary 2015-10-07, 07:53   #1943
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
polecam płukanie szałwią

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

dzień dobry
Ala się obudziła o 5 a ja źle spojrzałam na zegarek i myślałam, że 6 i ją wziełam do nas do łóżka żeby podłączyć cycka. A tak to bym smoka dała
no ale zjadła i przysnęła do 6:20,, teraz pod karuzelką leży i się bawi

ooo zasnęła, karuzelka chodzi, świeci, lampka zapalona, a taka nagle cisza się zrobiła, a bobas śpi hehe
A to zaparzyc jak herbatę i plukac, tak?

jestem mamą
Stary 2015-10-07, 08:05   #1944
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
można tabletki prenalen lub płukanie w letniej przegotowanej wodzie z solą lub naparem z szalwi.
Hej! My znów 6.20 pobudka. Akurat tz wrócił 5 min później nie ma bata - synek specjalnie wstaje co by tatusia powitać, jak Majka pisała
W nocy dwie pobudki, nastawialam się ze będzie gorzej przez te jęki wieczorne.
Teraz szalejemy na macie. A ja zrobiłam sobie owsianke i tak mi sypnelo cukru do niej ze fuj.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 08:06   #1945
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
A to zaparzyc jak herbatę i plukac, tak?
dokładnie to chodzi mi o te krople, o których kiedyś Majce pisałam
SALVIASEPT herbapolu
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 08:07   #1946
gossip_girl21
Zakorzenienie

Hej u nas nocka ok, przetrzymałam ją i jakims cudem jadła tylko raz 😊 teraz o 7 tez zjadla i spiocha 😊 a matka buszuje po necie.
Wizja przeprowadzki mbie przeraża. Pasuje wszystko na raz przeniesc😕

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 08:10   #1947
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

A u mnie byłoby super, gdyby nie dzwonek o 6;40 i matka TZeta "bo za wcześnie wyszła do przychodni ".... Zuzka mi sie przebudziła a jadła po 5 i teraz jojczy niewyspana, mi pęknie głowa. Co za durny człowiek ....
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 08:12   #1948
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dzień dobry próbuje nadrobić ale ciężko mi idzie, mieliśmy wczoraj rocznicę ślubu a wy skrobalyscie chyba jak najete

Mały wstal 7,30. lezakujemy sobie teraz, ale mi się już chce kawy chyba pójdę sobie wstawię.
Zapisałam się dziś do fryzjerki, ale nie do mojej. Boję sie, ja jakoś rzadko jestem zadowolona z obciecia :/

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 08:12   #1949
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie byłoby super, gdyby nie dzwonek o 6;40 i matka TZeta "bo za wcześnie wyszła do przychodni ".... Zuzka mi sie przebudziła a jadła po 5 i teraz jojczy niewyspana, mi pęknie głowa. Co za durny człowiek ....

No rzeczywiście walnięta baba - współczuje.
Stary 2015-10-07, 08:15   #1950
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Odwiedziny o tej godz?
Jest genialna

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości