|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Witam w pochmurny dzień :-*
Na poprawę samopoczucia pszczela dolinka
|
|
#2492 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2493 | |||||||
|
Naczelna wampirzyca
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5301382 1]Część kupuje na handel, a część z braku innej alternatywy. Niektórzy naprawdę nie mają szmalu i taka kurtka jest jedyną na jaką mogą sobie pozwolić. Ja też bym tak nie mogła, ale ja nigdy nie miałam biedy.[/QUOTE]
Cytat:
I w kwestii ciuchów z Lidla i Biedry uważam, że te z Lidla są lepsze jakościowo i po prostu ładniejsze, schludniejsze niż te z Biedry. Co prawda teraz tam raczej nie kupuję, no ale wtedy z braku innej alternatywy to był ratunek.Cytat:
![]() Cytat:
, mama z kolei ogląda ten serial dla ciuchów, a ja czasem popatrzę na zdjęcia z tego serialu i mnie ogromnie kręci tamtejsza biżu, ja w biżu lubię wszelkie starocie z antykwariatów, rękodzieło, biżu po babciach/prababciach, wszelki orient. Mnie mało kręcą Aparty, YESy, itp. Cytat:
Cytat:
Cytat:
No albo panowie z długim włosem (sama mam takie ciacho Cytat:
![]() Uff, skończyłam nadrabiać zaległości. Ech, widzę mała zmiana próbek w S. była, zastanawiam się ciągle czy zamawiać jakieś mini dla tych 1000pkt PB i nie mam pomysła, za same płatki nie chce mi się płacić 15 zeta ![]() A ktoś jeszcze pisał, że mają być w Lidlu torebki. Wiecie może dokładnie kiedy i czy warto je kupować, ostatnio jak była taka akcja to poszłam 5 minut po otwarciu sklepu i już ani jednej nie było...No i patrzę tak teraz w necie i natrafiłam na to http://supermarket.blox.pl/2015/01/I...n-z-Lidla.html i się sama zastanawiam, czy jednak warto by było iść i kupić taką torebkę... No i a propos promocji w Lidlu |
|||||||
|
|
|
#2494 |
|
Shoe addict :)
|
|
|
|
|
#2495 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Ja na pewno będę chętna
|
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2498 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też to chcę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No chyba, że jeszcze coś fajnego znajdziesz z Chanela, Diora, Guerlaina itp no wiadomo ![]() ![]() No niestety
|
|||
|
|
|
#2500 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Never też brała udział, więc możliwe, że szybciej dostanie ode mnie, bo moja poczta zwykle opóźnienie ma
|
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2502 | |||
|
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() Obawiam się tylko batalii o próbki/ewentualne gratisy ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Najgorsze, że z językiem mi nie po drodze ale od czego jest wujaszek Google ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
szkoda, że nie doliczą punktów - tak na pewno szybciej awansowałabym na golda |
|||
|
|
|
#2503 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2504 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#2505 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2506 | |
|
|
Cytat:
mam nadzieję, że się jakoś dogadamy ![]() Ale coś mi mówi, ze nic z tego nie wyjdzie bo im bardziej jestem na coś napalona - tym większa ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- [1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5302370 3]A gdzie te zestawy, bo nie mogiem znajść [/QUOTE]Wpisz sobie COFFRET i wyskoczą wszystkie zestawy ![]() Przy okazji nauczyłam się francuskiego słówka ![]()
|
|
|
|
|
#2507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2508 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
pouczę się języka, bo w szkole się go 4 lata uczyłam, ale mało pamiętam ![]() Z niemieckiego D już od dawna dostaję newsletter, a jak pojadę do Niemiec to sobie kartę założę albo wujkowi powiem, żeby sobie kartę założył
|
|
|
|
|
#2509 | ||
|
|
Cytat:
a staropolskie przysłowie mówi: nie dzielcie skóry na niedźwiedziu 3 na 3 byłoby ok ale pewnie każda by chciała ten mini lakier do ust (ja na pewno, choć niestety czerwony )---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Ja też kiedyś się uczyłam francuskiego ale nieużywana wiedza szybko zanika |
||
|
|
|
#2510 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() racja, cos sie znajdzie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak patrzę na te francuskie zestawy to coraz bardziej sobie uświadamiam jacy my zacofani jesteśmy, normalnie średniowiecze
http://www.sephora.fr/Parfum/Parfum-...tures/P2188015 http://www.sephora.fr/Parfum/Coffret...arfum/P2305154 http://www.sephora.fr/Maquillage/Pal...evres/P2313007 ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2512 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#2514 |
|
Naczelna wampirzyca
|
No i jeszcze drobne info o moich ostatnich zakupach (w sumie to same taniości sprawdzone):
1. Odebrałam książkę z Matrasa - Schmitta Historie miłosne, bardzo ładny pocket, myślałam, że będzie miał o wiele mniejsze literki Tylko nie chcieli mi dać rachunku za książkę, choć mogli, to bym sobie jeszcze zarejestrowała w tej loterii rządowej, a tak to tylko mam fakturę ![]() 2. Z marketu wyniosłam sól on line do stóp mleko i miód - z tych najtańszych to moja ulubiona 3. Trochę zła wyszłam z YR, bo poszłam zrealizować ulotkę z żelem JDM, wzięłam żel HV do mycia twarzy (głupie opakowanie teraz jest) i żel karambola i wyszło mi 19,81, nie chciały się o te niecałe 20gr zlitować i wbić mi 2 pieczątek i kazały sobie coś dobrać, no to mówię poproszę kulkę do kąpieli, a one na to, że najtańsze co mają to te 5ml QNdA (akurat ) to stwierdziłam, że jednak mi te 5ml niepotrzebne i kupiłam peeling do stóp na drugie -40%. A tak chciałam to rozbić na 2 transakcje, by ten 1 żel więcej ugrać i by później ten peeling na testy sobie kupić, bo teraz mam czym stopy peelingować. I każdemu tak mówiły przede mną, że nic tańszego nie mamy i nie mamy. Już nigdy więcej w Manufakturze w Łodzi nie kupię, bo uważam, że na 19gr by nie zbiedniały, zwłaszcza że widziały, iż zostały mi 3 pieczątki do końca 3 poziomu. Pamiętam, że w Jankach np. mi brakowało 50gr do kolejnej pieczątki i spokojnie mi wbiły o tę 1 więcej, bo mówiły, że faktycznie nie mają czym tych 50gr dobić. Powinien mieć YR coś stałego w ofercie co kosztuje do 1zł albo uczulać pracowników, że jak komuś brakuje do kolejnej pieczątki poniżej 1zł to wbijamy kolejną. Z wrażenia nie wzięłam próbki SEBS dla koleżanki mamy (pewnie i tak by nie dały), a obiecałam, że przywiozę ![]() 4. No i wpadłam do GR i wykorzystałam rabat -25% i kupiłam koleżance mamy 10 lakierów, sobie 5 (Paris 55 i 61/ Rich Color 103/ Matte 14 i 15), skusiłam się też na puder do brwi nr 106 - przetestuję czy są fajne, bo mi to potrzeba tylko przy grubszej części brwi uzupełniać małe ubytki, nie robię sobie całych kresek. No i kupiłam 3 matowe pomadki w kredce z tej nowej serii nr 2, 3 i 8, ładnie ciemniaczki ten trzeci to taki ciemnoróżany kolor. No i byłam też w Sephorze i przetestowałam nowy podkład MJ i o matko, no co za cudo ![]() No i tak w ogóle to dopadła mnie jakaś grypa żołądkowa po wizycie w galerii i leżę w domu od wczoraj
Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-10-07 o 10:21 |
|
|
|
#2515 | |
|
|
Cytat:
i mini Muglera też ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- ![]() nie mogę się doczekać
|
|
|
|
|
#2516 | ||
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.sephora.fr/Parfum/Parfum-...arfum/P2284007 |
||
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Probowalam w Hiszpanii i we Wloszech.
|
|
|
|
|
#2518 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby nasza S. była tak jak we Francji... achh sypałyby się zamówienia
|
|
|
|
#2520 | ||
|
|
Cytat:
Jejuuu, jaka cudna flacha ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Noooo wszystkie byśmy miały golda
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

więc może się jeszcze pojawią w zagranicznych S. 

powinni wystawiać takie rzeczy w grudniu, a nie na początku roku szkolnego