|
|
#2461 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2462 |
|
Rozeznanie
|
Monikmi witamy z otwartymi ramionami
![]() Bonku ja nie lubię spódniczek ale bardzo lubię różowy kolor super 4 wory!!! I dlatego siostra to skarb!!! Ten biały pajacyk śliczny a buciki łezka się kręci niech ten czas szybciej leci |
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
No nie.. I od 11 nic nie piszesz?? Dawaj niusy ![]() Monika, my wszystko udźwigniemy a Marcelka ma moja koleżanka z pracy, śliczny z niego łobuz ![]() Mój TŻ oczywiście spóźni się na nauki
|
|
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
moooniaaaa płec j.w
jestem z lubelskiego, najmniej korzystnej lokalizacji do rozwoju cywilizacji haha pewnie dlatego dopiero na starość załozyłam konto na wizazu studiuję gospodarkę przestrzenną, na specjalizacji gospodarowanie terenami zielonymi ktoregos_dnia Darkanddark dzięki za miłe powitanie! ![]() syn na pewno będzie urwisem -po tatuniu |
|
|
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze fajne te ciuchy ciazowe kupujecie..ja na razie oprocz spodni i legginsow nie inwestuje w nic innego bo moja szafa i tak peka w szwach. Moze pozniej jak juz bede miala brzuch slonicy to kupie jakas kiecke czy bluzki. Mam znajoma ktora cala ciaze przechodzila w normalnych ciuchach jedynie spodnie kupila z guma. Mam cicha nadzieje ze i mnie sie uda..
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
A to moje, unisexowe łupy z sh. ;-)
Chyba się zdjęcie nie pokazuje :-(
"Wspinasz się, a lecisz w dół Stawiasz sto, dostajesz pół Zamiast rozbić bank rozbijasz bar.." Edytowane przez Darkanddark Czas edycji: 2015-10-07 o 17:49 |
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pjona! Ze mnie też dziewczynki nie było! Raczej łobuz z wiecznie poobijanymi kolanami 😂
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z lubelskiego chyba mamy dziewczyny
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do ciuchów ciążowych to ja jutro a najdalej w piątek jadę po kurtkę przejściowa żeby mieć jakąś dłuższą i luzniejsza pod grubszy sweterek i koniecznie po spodnie no nie mogę przecież chodzic wiecznie w letnich leginsach albo w rozpietym suwaku w jeansach... znalazlam na olx babeczke ktora sprzedaje dużo ciuchow ciążowych w moim rozmiarze i pojedziemy do niej z mężem. W sh nie mogę nic znalezc a pomimo sloneczka jest juz chłodno, szczególnie rano i wieczorem. Także zyczcie mi powodzenia w zakupach
a mężowi tak sie spodobały te moje wczorajsze zakupy w sh ze az pomacal ubranka i przykladal mi do brzucha :-D
Edytowane przez nina1406 Czas edycji: 2015-10-07 o 17:53 |
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
caro_83, Darkanddark Super ciuszki.:brawo:
Ja też jak byłam mała, to nie ubierałam się na różowo, w sukieneczki, a moim ulubionym ciuchem była bluza dresowa z dinozaurem. I również byłam łobuz, biłam chłopców i się mnie bali.
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Nina, ja się coraz pilniej rozglądam za kurtką, ale zimową. Rano skrobałam szyby w samochodzie
|
|
|
|
#2472 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Najpierw byłam w położnej, zważyłam się i jest już 54,7 kg potem powiedziała że mam sie położyć na kozetkę i spróbujemy posłuchać tętna. No i słyszałam serduszko naszej fasolki ginekolog przepisała mi jakieś globulki i przez tydzień mam je brać. Ogólnie jestem zadowolona z wizyty. AAA no i położna ustaliła termin na 2 USG. UWAGA 19.11.2015 r. I wnioskuję, że to ja dowiem się jako ostatnia co u mnie w brzuszku siedzi Następna wizyta ginekologiczna 04.11, zaraz zapisze do kalendarza. A tak po za tym to byłam jeszcze u fryzjera pofarbować włosy i zrobić próbną fryzurę ślubną. Zaraz postaram się wrzucić fotki
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Kiwi, dajesz :-D
Nie martw się, przy zaangażowaniu moich lekarzy to ja mogę być ostatnia.. :| chyba ze namówię tż na połówkowe prywatnie..
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2475 |
|
Rozeznanie
|
Mira z tym różem to u mnie podobnie też w późniejszym stadium zakochałam się w różu i w jego wszystkich odcieniach
Caro ja też oglądałam te ciuszki napisz mi proszę jak gatunkowo? ![]() Darkanddark jakie cudne!!!
|
|
|
|
#2476 |
|
Wtajemniczenie
|
Siostra jest starsza o rok i od zawsze trzymalysmy sie razem ale mlodsze o 7i 10lat to juz wszystko psuly a teraz zabierają i nie oddają ubrań i kosmetyków
|
|
|
|
#2477 |
|
Zadomowienie
|
No wreszcie moje dziecie dalo dzisiaj znac o sobie bo juz zaczelam sie martwic. "Musialam" sie najesc czekolady zeby sie rozbrykal
Uzaleznilam sie od tych kopniaczkow Wczoraj wieczorem zaczelam sie z nim bawic w kuku Odpowiedzial 2 razy na moje pukniecia w brzuch, pewnie to byl przypadek.. ale zamierzam kontynuowac Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
_polly_ mira81 gosza82
moooniaaaa mamy z mężem świetnych znajomych z Hajnówki, za każdym razem jak tam jesteśmy to wracam zachwycona okolicą, z kolejną poduszką z podobizną żubra w lubelskim to chyba jedyne czym możemy się pochwalić to rekordowe bezrobocie i patologia haha ![]() Tez się chcę pochwalić moimi dzisiejszymi zakupami ale nie wiem czy zdjęcia sie dodadzą poprawnie ![]() Koszula dla mamusi, sweterek dla synusia, wszystko z topsecret Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-10-07 o 18:08 |
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Moni, super koszula.
Sweterek też, widziałabym do niego spodenki na szelkach.
|
|
#2480 |
|
Zadomowienie
|
Na top secret na hasło: XXX20 dostaniecie 20% rabatu na cały outlet, w tym na ciuszki dla dzieciaczków, choć tych w malutkich rozmiarach jest bardzo niewiele ale jakościowo jestem zachwycona
koszula kupiona z myślą o ukryciu brzuszka, chociaż póki co jest niewielki, mam 2 kg na plusie nie wspomniałam jeszcze że chociaż termin mam na 12 marca to chyba będę jedną z pierwszych marcówek, cesarkę będę miała z początkiem miesiąca więc podzięlę sie wrazeniami |
|
|
|
#2481 |
|
Raczkowanie
|
Monikmi witaj w gronie marcowych mamusiek
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nadal czekam na te cudowne kopniaczki... |
|
|
|
|
#2484 |
|
Zadomowienie
|
moja fryzurka. Proszę o szczere komentarze, opinie czy tak może zostać, czy może jednak coś zmienić
![]()
|
|
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
morelowo
mira81 nie mam jako takich wskazań zdrowotnych i mam nadzieję że tak pozostanie jednak ja umówię się na cesarkę, chociaż wiem że zdania na ten temat są podzielone ja jednak trzymam się teorii że każda kobietka ma prawo wyboru co dzieje się z jej ciałem (oczywiście w granicach rozsądku |
|
|
|
#2486 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Rozeznanie
|
Aaaaaale wam zazdroszcze tych zakupow!!!
Ja po 26 pazdziernika czyli po polowkowym mam zamiar przejrzec ubranka po Poli, ktore sa u mamy gdzies wysoko w szafach. Zobacze wtedy ile rzeczy nada sie dla Franka. Potem powiem bratu zeby przejrzal co za male po dziewczynkach jego i dal mi to co moze mi sie przydac. Dopiero na koncu bed myslec czego brakuje i musze dokupic. Narazie byle do polowkowego
|
#2488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I ja gadam do niej.. Dziś nawet jak wracałam z poczty, to se szłam i gadałam do brzucha na głos. Kaptur miałam naciągnięty i nie zauważyłam, że dwa kroki za mną idzie jakiś koleś ![]() Rewelacja ta koszula ![]() Mi się coś uwaliło na plecak.... Tylko nie wiem, czy na zimę to dobry pomysł? Taki worko-plecak... ![]() Cytat:
Musisz nam tu trochę o sobie poopowiadać
|
|
#2489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Kiwi właśnie miałam pytać o ozdobę jakąś ?
Na czym stanęło w kwestii outfitu? Zatrzymałam się na tym przydługim żakiecie dopasowanym pod kolor butów
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

super 4 wory!!! I dlatego siostra to skarb!!! Ten biały pajacyk śliczny a buciki łezka się kręci niech ten czas szybciej leci
Zaraz napisze co i jak 
Dawaj niusy