Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-07, 21:53   #2161
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Hania gratki zabka 😚

Violka ale on ponoć bardzo ciepły no i ładny 😃

Majka tak teraz zmierzylam i duży ten śpiworek 😖 to pewnie wymiary na płasko to może jakoś w wozku z dzieckiem się dopasuje i pójdzie do góry trochę?

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cashmere kciuki za szczepienie ✊ ✊ ✊
Spory jest. Ja bym wolala troche mniejszy. Max 90cm

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Najlepsze jest to, że mówią, że ma dużo zabawek a tak byli u nas w domu raz jak Zosia miała jakieś 2 tygodnie. Zazwyczaj my do nich jeździmy i zawsze biorę jej tam ze 3 zabawki plus grzechotka jakaś. I to ma być za dużo? Mają wpaść w ten weekend, to chyba dopiero będą mieć co komentować 😀 w tym wszystkim naprawdę pocieszające jest to, że M bierze moją stronę i ze dla niego Zosia jest najważniejsza, bo chyba nie przezylabym tego, gdyby spychal ją na drugi plan...
Może za każdym razem bierzesz inne zabawki hehe
Stary 2015-10-07, 21:56   #2162
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Fajne - mi się te listki podobają
Ja mam taki różowy - nawet nie wiedziałam ze to jakiś firmowy http://allegro.pl/showItem2.php?item=5140588286
Tylko szkoda że przemakalny ale chyba narazie nie będę kupowała nic, zobaczymy jak ten się sprawdzi - to po córeczce brata.

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Boleczka Zdrowia i Zgody !
Sliczny!

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie.
Dzięki za życzenia zdrowia
Trochę lepiej się czuje, bo gardło już tak nie boli. Plukalam szałwia za Waszymi radami i mąż kupił mi tabletki isla, można je przy KP.
Tak się zeschizowalam (mialyscie tu swój udział &#128541 i zrobilam test. Jedna kreska wyszła 😝
hehe mamy moc😜
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 22:02   #2163
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
ROSARIO lipnie z tym Twoim tata. Ja mam takiego teścia pijaka - coś okropnego. tz musiał spłacać jego długi bo ten to taki nierob ze brak słów. Za tą kasę nieźle autko by było. ..
I fajnie ze Aleks tak ładnie wcina warzywa

VIOLKA u nas tez tak samo z ubieraniem. OK jest tylko przebierańców z nocnego wdzianka na dzienne.
gratki ząbka i piona
choć ja nie mam pewności czy u nas wczoraj się nie wyrżnął

co do teścia to niestety też piona miałam naprawdę dobre intencje ale ostatnio przegiął i skończyła się dobra synowa. Nie mam zamiaru go widywać, na chrzcinach też nie był i na żadne imprezy typu urodziny/imieniny go nie zapraszamy. Ma jeden wybór tylko i dopóki tego nie zrobi to naszej trójki nie zobaczy

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cashmere-dobrze, że jedna kreska hehe
ale powiem CI, że ja też myślałam nad zrobieniem testu
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 22:03   #2164
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
gratki ząbka i piona
choć ja nie mam pewności czy u nas wczoraj się nie wyrżnął

co do teścia to niestety też piona miałam naprawdę dobre intencje ale ostatnio przegiął i skończyła się dobra synowa. Nie mam zamiaru go widywać, na chrzcinach też nie był i na żadne imprezy typu urodziny/imieniny go nie zapraszamy. Ma jeden wybór tylko i dopóki tego nie zrobi to naszej trójki nie zobaczy

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cashmere-dobrze, że jedna kreska hehe
ale powiem CI, że ja też myślałam nad zrobieniem testu
a cos jest na rzeczy ze testowac chcesz?
Ja juz raz testowalam na szczescie wynik negatywny.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 22:05   #2165
madzixx88
Zakorzenienie

w ogólę muszę się Wam wyspowiadać, bo zjadłam na raz całą Milkę Oreo czuje się jak w III trymestrze, kiedy to knopersy i czekoladę pochłaniałam na kilogramy:/ potem wrzuciłam kilka krówek i mnie zemdliło prawie..masakra. Jak tu się ogarnąć z tymi słodyczami? jak pilnowałam ścisłej diety przy kp to jadłam zdrowo, a teraz sobie pozwalam na coraz więcej;/;/

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
a cos jest na rzeczy ze testowac chcesz?
Ja juz raz testowalam na szczescie wynik negatywny.
noo ja tabsow nie biore a raz bez gumek poszlismy ale niby maz uwazał
nie mam okresu jeszcze to ciezko stwierdzić kiedy dni płodne, kiedyś miałam kalendarzyk na apce i notowałam
Stary 2015-10-07, 22:06   #2166
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
w ogólę muszę się Wam wyspowiadać, bo zjadłam na raz całą Milkę Oreo czuje się jak w III trymestrze, kiedy to knopersy i czekoladę pochłaniałam na kilogramy:/ potem wrzuciłam kilka krówek i mnie zemdliło prawie..masakra. Jak tu się ogarnąć z tymi słodyczami? jak pilnowałam ścisłej diety przy kp to jadłam zdrowo, a teraz sobie pozwalam na coraz więcej;/;/
Jedz kobieto co ci bedziemy zalowac. A tak serio ja nie umiem ograniczac sie z jedzeniem. Lubie jesc i tyle. Chyba ruch bardziej sie u mnie sprawdza. Moze poprostu cwicz i jedz i tyle? 😊

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Oj madzixx w sumie dobre dzieci wam wychodza to mozecie produkowac 😉
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-07, 22:09   #2167
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ale mnie gh wku.... 😠
W plecaku nosi jedzenie do pracy na caly dzień, no i ma takie pudelko duze tam wrzuca kanapki cps do tego itd. No i dzis sobie zapakowal na jutro i wiecie co? Pie.rdol.nął ten plecak pod nogami na wejsciu do kuchni, swiatła pogaszone ja ide małej butle robic i co? Wyje.bałam sie na nim, mało ręki zębów nie połamałam, wpadłam na futryne drzwi rękami, ręka czerwona spuchnieta, pudełko połamałam bo stanęłam na nie, a ten do mnie ze jak jak ja to szłam...
Dobrze że poszedł spać bo ma ochotę mu je.bnac

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 22:09   #2168
kana158
Zakorzenienie

Hehe, wy się martwcie o testy, a gdyby nie cc to ja bym się cieszyła z pozytywnego testu 😜 u mnie antykoncepcja (tabletki) tylko po to aby się jakiś paskudny torbiel nie zrobił.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 22:09   #2169
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Jedz kobieto co ci bedziemy zalowac. A tak serio ja nie umiem ograniczac sie z jedzeniem. Lubie jesc i tyle. Chyba ruch bardziej sie u mnie sprawdza. Moze poprostu cwicz i jedz i tyle? 😊

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Oj madzixx w sumie dobre dzieci wam wychodza to mozecie produkowac 😉
ja z jedzeniem też nie umiem no i słodycze kocham
właśnie najgorzej zacząć ćwiczyć, tyle razy miałam zaczynać "na dobre" i ćwiczyłam pare dni i koniec:/ słomiany zapał
nie chce mi się
Stary 2015-10-07, 22:11   #2170
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie najgorzej zacząć ćwiczyć, tyle razy miałam zaczynać "na dobre" i ćwiczyłam pare dni i koniec:/ słomiany zapał
nie chce mi się
Mnie tam Zosia ćwiczy i Chodakowska może się schować 😜
Stary 2015-10-07, 22:13   #2171
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, wy się martwcie o testy, a gdyby nie cc to ja bym się cieszyła z pozytywnego testu 😜 u mnie antykoncepcja (tabletki) tylko po to aby się jakiś paskudny torbiel nie zrobił.
oj Kochana, po pierwszej ciąży wszystko może ruszyć i dopiero będzie niespodzianka

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Black-no córa się udała a jakby drugi synek diabołek wyskoczył?! ale by było..

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Mnie tam Zosia ćwiczy i Chodakowska może się schować 😜
ja wnoszę i znoszę Alę, torbę od wózka przez ramię i zakupy w drugiej ręce to obciążenie jest, ostatnio też jej robię samolot na moich nogach i góra-dół to uda ćwicze hehe
Stary 2015-10-07, 22:15   #2172
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
oj Kochana, po pierwszej ciąży wszystko może ruszyć i dopiero będzie niespodzianka
Nawet nie wiesz jakbyśmy się cieszyli 😃 tyle, że zajść w ciążę u nas to jedno, drugie to ją utrzymać... Ciąża z zaskoczenia nie miałaby szans.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Black-no córa się udała a jakby drugi synek diabołek wyskoczył?! ale by było..

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

ja wnoszę i znoszę Alę, torbę od wózka przez ramię i zakupy w drugiej ręce to obciążenie jest, ostatnio też jej robię samolot na moich nogach i góra-dół to uda ćwicze hehe
Trening jest! My dziś krakowiaczka tanczylysmy 😀 no i samolot obowiązkowo! 😃
Stary 2015-10-07, 22:15   #2173
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Ale mnie gh wku.... 😠
W plecaku nosi jedzenie do pracy na caly dzień, no i ma takie pudelko duze tam wrzuca kanapki cps do tego itd. No i dzis sobie zapakowal na jutro i wiecie co? Pie.rdol.nął ten plecak pod nogami na wejsciu do kuchni, swiatła pogaszone ja ide małej butle robic i co? Wyje.bałam sie na nim, mało ręki zębów nie połamałam, wpadłam na futryne drzwi rękami, ręka czerwona spuchnieta, pudełko połamałam bo stanęłam na nie, a ten do mnie ze jak jak ja to szłam...
Jejku. Faceci to gh z natury :/

Madzixx - jeszcze będzie happy end Adaska z Wiki. Prwnie mąż Pani ordynator pojdzie siedzieć za utrudnianie śledztwa
Stary 2015-10-07, 22:20   #2174
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiesz jakbyśmy się cieszyli �� tyle, że zajść w ciążę u nas to jedno, drugie to ją utrzymać... Ciąża z zaskoczenia nie miałaby szans.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Trening jest! My dziś krakowiaczka tanczylysmy �� no i samolot obowiązkowo! ��
trzymam mocno kciuki za rodzeństwo dla Zosi

krakowiaczka mówisz? ja dziś jakieś skakańce Ali prezentowałam w rytm 25 min czasu na kawę siedziała sobie oparta o kure i zaciekawiona mnie obserwowała a matka się wydurniała
ale dałam rade tylko kaczuszki wyskakać. Zero kondycji

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Jejku. Faceci to gh z natury :/

Madzixx - jeszcze będzie happy end Adaska z Wiki. Prwnie mąż Pani ordynator pojdzie siedzieć za utrudnianie śledztwa
no mam nadzieje! ten jej mąż tak mnie wnerwia eh;/
w ogóle to ten wątek trochę się kupy nie trzyma ale to serial w koncu

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-10-07 o 22:24
Stary 2015-10-07, 22:27   #2175
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepsze jest to, że mówią, że ma dużo zabawek a tak byli u nas w domu raz jak Zosia miała jakieś 2 tygodnie. Zazwyczaj my do nich jeździmy i zawsze biorę jej tam ze 3 zabawki plus grzechotka jakaś. I to ma być za dużo? Mają wpaść w ten weekend, to chyba dopiero będą mieć co komentować 😀 w tym wszystkim naprawdę pocieszające jest to, że M bierze moją stronę i ze dla niego Zosia jest najważniejsza, bo chyba nie przezylabym tego, gdyby spychal ją na drugi plan...
Moze tak mowia o tych zabawkach, zeby nie "musiec" ich jej nie kupowac
😉

Cytat:
Uff jaka ulga co? Mnie ostatnio coś brzuszek się zaokraglil. Może też zrobię test?

Dzięki dziewczyny! Szybko poszło, wczoraj zauważyłam kreseczke a już dziś czuje ostry ząbek. Achhh kończy się pewien etap, zaczyna następny

Black - no dokładnie widzisz jaki ten los nie sprawiedliwy

Siempre - ja się boję bardzo tego ugryzienia ani nie mów. ..
Zrób, będziesz wiedzieć jak wygląda sytuacja

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 22:29   #2176
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

krakowiaczka mówisz? ja dziś jakieś skakańce Ali prezentowałam w rytm 25 min czasu na kawę siedziała sobie oparta o kure i zaciekawiona mnie obserwowała a matka się wydurniała

Mnie tez wnerwia
Stary 2015-10-07, 22:31   #2177
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
nie chce mi się
No ja tez kocham slodycze 😊 i tak samo miala. Zawsze na dobre zaczac cwiczyc i nie potrafilam. Teraz nie wiem jak bedzie poki co 2tydzien sie trzymam i minimum 3razy w tyg cwicze.

Gossip ja to bym swojego trzasla tym plaecakiem w leb jakby mi jeszcze cos gadal... wspolczuje.

Madzixx no roznie to bywa nie ma reguly trzeba zyc nadzieja. Widzisz pawcio byl szatanik ale juz jest grzecznym chlopcem. Fakt ze od kilku dni marudzi troche. No i na bank gardelko chore bo kaszle co prawda sporadycznie ale juz dzis z 8 razy kaszlal. Inhalacje na kaszel z soli fizjologicznej sie robi? Czy tylko na katar?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-07, 22:34   #2178
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

noo ja tabsow nie biore a raz bez gumek poszlismy ale niby maz uwazał
nie mam okresu jeszcze to ciezko stwierdzić kiedy dni płodne, kiedyś miałam kalendarzyk na apce i notowałam
Ja też ostatnio milke orea wciągnęłam. I tak samo jak Ty, teraz jak już tak nie trzymane diety to pozwalam sobie na wiele :/

Cytat:
Ale mnie gh wku.... 😠
O jaaa! :/ co za niefart :/ biedna Ty.

jestem mamą

Edytowane przez cashmere
Czas edycji: 2015-10-07 o 22:36
Stary 2015-10-07, 22:36   #2179
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
No ja tez kocham slodycze 😊 i tak samo miala. Zawsze na dobre zaczac cwiczyc i nie potrafilam. Teraz nie wiem jak bedzie poki co 2tydzien sie trzymam i minimum 3razy w tyg cwicze.

Gossip ja to bym swojego trzasla tym plaecakiem w leb jakby mi jeszcze cos gadal... wspolczuje.

Madzixx no roznie to bywa nie ma reguly trzeba zyc nadzieja. Widzisz pawcio byl szatanik ale juz jest grzecznym chlopcem. Fakt ze od kilku dni marudzi troche. No i na bank gardelko chore bo kaszle co prawda sporadycznie ale juz dzis z 8 razy kaszlal. Inhalacje na kaszel z soli fizjologicznej sie robi? Czy tylko na katar?
Jakby nie przyszedl z corka na rękach to by pewnie dostał 😉
Teraz moja mruczy przed usypianiem i mu nie daje spac 😁😁😁😁😁
A w ogole to on mysli ze z kims "pisze" na necie... Dopiero zaglada i widzi wizaz... Omg gh√2

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-10-07, 22:37   #2180
cashmere
Zakorzenienie

Dzięki za kciuki za szczepienie! 😙

jestem mamą
Stary 2015-10-07, 22:37   #2181
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja też ostatnio milke orea wciągnęłam. I tak samo jak Ty, teraz jak już tak nie trzymane diety to pozwalam sobie na wiele :/

O jaaa! :/ co za niefart :/ biedna Ty.
No kufa jakbym sie połamała to by musial brac wolne w pracy...

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-10-07, 22:39   #2182
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
No kufa jakbym sie połamała to by musial brac wolne w pracy...
Dobrze że tylko tak to się skończyło.. Ale jego zdaniem i tak pewnie wszystko Twoja wina?

jestem mamą
Stary 2015-10-07, 22:41   #2183
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
moja teściowa akurat równa kobitka i zawsze powtarza, że ja znam najlepiej swoje dziecko a że Alicja generalnie to złote dziecko i wzbudza tym ogólny podziw, także nikt nie poddaje pod wątpliwość moich metod wychowawczych <dumna mama> tyle, że czasem dziwnie na mnie patrzy i musi głupio się czuć jak pyta czy może Alicję na chwilę wziąć na ręce

mąż mnie potrafi wkurzyć, bo zwykle popiera mnie we wszystkim a czasem gada, że przesadzam ze schematem, np jak ostatnio jechaliśmy do szwagra na imieniny to stwierdził, że nic się nie stanie, że połozymy Małą bez kąpania, bo pełno ludzi u nich w domu to nie będzie warunków ale się uparłam i Ala była kąpana, w misce ale była niech się cieszy, że możemy wszędzie jechać i poimprezować normalnie, bo dziecko śpi sobie smacznie.

A z tym zachowywaniem się cicho to sama na początku tego pilnowałam ale staram się wszystko przy niej robić, żeby nie przyzwyczaiła się do spania w kompletnej ciszy, bo potem będzie ciężko.

Co do zabawek to uważam, że jak są mądre zabawki to nie jest ich nigdy za dużo. Inna sprawa z pluszakami, szczególnie dla takich maluchów bezsensu są, oprócz naszego jednego ukochanego królisia

Obejrzałam na dobre i na złe. Szkoda, że Adam wrobili, bo go lubię i liczyłam na happy end z Wiki

mój mąż walczy o życie na kanapie, zawiało go na działce jak pracował niby..taa a widziałam jak w samej koszulce do auta leciał.

Nabrał wszystkiego co możliwe i ma być jutro zdrowy! dopiero co chorował, masakra. i jeszcze tekst, ze "przecież brał tego rekina" (chodzi o takie kapsułki z olejem z rekina) tylko wziął pare razy to na pewno odporność mu wzrosła

Ja bym teżbankowo odpuściła kąpiel jak Twój mąż 😛
Mój umiera bo wczoraj był na treningu pierwszy raz i ma mega zakwasy i jęczy jakby umierał
Stary 2015-10-07, 22:44   #2184
gosiak0512
Zakorzenienie

MADZIX ja to chyba oslone do gondoli wyciagne zeby ja zakryc bo paskudnie sie robi a ze mala ma jeszcze w niej miejsce to wio

HANKA graty zabka!

KANA Martyna tez bez zebow

CASH my mamy 22.. kciuki trzymam bedzie dobrze!

Moja tesciwa jak slyszy ze mala jojczy to potem sie smieje do malej "nie bawili cie i sie skarzylas" to ostatnio ja tak zalatwilam ze maz ja zaniosl na dol i w piecu rozpalal a mala jojczyla to poszlam po nia pozniej i ten sam tekst walnelam :P

BLACK gil szybciej splywa a z kaszlem to mi pomaga bo jakos to nawilza garlo

Moj polozyl mala przed 20 w kime tak wiec jak wyszlam z pod prysznica to trojca juz spala poogladalismy tv, maly numerek byl i poszedl w kime bo znow o 5 wstaje. Wieczorem dzwonila pani ze sklepu ze jest dla mnie wozek jutro jedziemy po niego no i mamy wizyte u pediatry bo sa wyniki moczu..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 22:45   #2185
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Na kaszel jak najbardziej tez

Ja przez kilka lat ćwiczyłam regularnie 3-5 razy/tyg.i nie jadlam smazonego i masła, brązowy makaron i ryz. Chuda wtedy byłam. I wtedy psychika była ukierunkowana na trzymanie diety takie wrecz chore
Stary 2015-10-07, 22:46   #2186
cashmere
Zakorzenienie

GOSIAK a bierzesz ten wózek co mieli czyścić czy nowy zamówili?

jestem mamą
Stary 2015-10-07, 22:51   #2187
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
KAMILOVE

MAJKA dobrze ze nie jest tak źle z Julkiem, oby szybko mu przeszlo!

MADZIXX to gratki zebolka! U nas też się dziś wyrznal Mamy zabka chlip chlip
Gratuluje, Filipek zębulitek teraz usmiech nabierze drabieznego wyrazu 🐯 😝

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
U nas zwykle też wieczorem już marudka, a dziś jak nigdy, tak ładnie się bawiła i piszczała sobie radośnie, zmyliła mnie :P później jak już się obudziła hehe, to znów się chichrała, jakiś dobry humor wyjątkowo.

Ona tak ślicznie je te warzywka, dziobek otwiera szeroko i tylko dawaj Ciekawe, jak długo hehe

Zuza też bez zębów

Idę zaraz spać, jutro muszę rano umyć głowę, żeby się nie zaziębić. Dalej nie wiem, jak te Zuzę ubrać, jak mi się ten kombinezon przypomniał hehe
a coz za earzywka tak pięknie zuzia je? Wszystkie? Sloiczkowe ? Jutro na pewno Cie natchnie na dobra kreacje, a moze pogoda zaskoczy? 😉
Ja to mysle,ze teraz to na cebulke i rozpinane cosie ubierac.

Cytat:

Kaczuchy są de best, też mi sie przy nich fajnie tanczy i pokazuje rękami dziś w aucie odpalilam jak zaczęła pobekiwac, tyle ze w 2minuty usunęła ok 19:30. Aż ją musialam w domu obudzic na kąpiel i spanie nocne.

Puszczacie dzieciom nie dzieciwe piosenki? Albo radio wam gra?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 22:51   #2188
gosiak0512
Zakorzenienie

Ja tam sie juz swoje nacwiczylam :P bylam w szkole sportowej. Biegi na dlugie dystanse, lekka i nawet w druzynie siatkarskiej bylam teraz bez skrupulow jem tabliczke karmelowej na raz :P

CASH nowy. Tamten ponoc wyczyszczony i sladu nie ma i moge cene negocjowac

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-07, 22:54   #2189
violka848
Zakorzenienie

Gosiak odwodzeniu na wizycie ✊🏻
Cashmere bezbolesnego szczepienia ✊🏻 Zapytasz mamę ile w ilu stopniach ten schabik? - jestem monotematyczna

Ja tez wpierdzielam i wieczorami najbardziej mi się chce, dziś w Biedrze dorwałam białą czekoladę takiego zwyklaka mi się zachciało i mało co zostało, jeszcze zaczęliśmy czekoladki frutti di mare i kanapki dwie zjadłam, a obiad o 18 był i bęben tez mi rośnie zamiast wklęsnąc hmm
Stary 2015-10-07, 22:54   #2190
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:

też bym zabluzgala mojego. Super ze się tak trzymasz! Obyś się wkrecila bo potem to z górki będzie.

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Na kaszel jak najbardziej tez

Ja przez kilka lat ćwiczyłam regularnie 3-5 razy/tyg.i nie jadlam smazonego i masła, brązowy makaron i ryz. Chuda wtedy byłam. I wtedy psychika była ukierunkowana na trzymanie diety takie wrecz chore
Oj ja bym nie mogła ze smazonego zrezygnować 😁😁
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości