|
|
#2581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
Cytat:
w końcu kombinezonu się nie pierze co chwila. W wolnej chwili podjadę obmacam ![]() Cytat:
Cytat:
w h&m chyba tylko jeansy znośne bo góry jak dla mnie brzydkie.Sama nie wiem, próbowałam mierzyć rozmiar większe np.:swetry i co z tego, że fajnie na brzuchu leżą jak w ramionach odstają no jak w worku. Tak samo zwykłe spodnie, nie kupię rozmiar większych bo automatycznie w nogawkach i w dupie są szersze. Zresztą ciążowe spodnie są mega wygodne i jak grzeją w nery Na razie nakupowałam rozmiar większych bokserek i koszulek, na to narzucam sweter/coś rozpinanego, luźniejsze koszule. Ale jak brzuch będzie większy to wszystko będzie się robić za krótkie chyba tylko oversizowe góry zostają, dopasowane na górze a luźne w brzuchu bo też nie chcę kupować ciażowych bluzek, koszul i swetrów. Albo grube rajstopy i tuniki/sukienki.
|
|||
|
|
|
#2582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze chciałam mieć i chyba kiedyś zrobimy sobie w naszym domku chociaż ciągle się zastanawiamy.. ale mamy jeszcze kupę czasu na rozmyślania, wiec zobaczymy co to wyjdzie ![]() Cytat:
|
|
#2583 |
|
Rozeznanie
|
Hej.
Niestety udało mi sie was tylko pobieżnie nadrobić. Wczoraj myślałam że się trafię do wariatkowa :'( dopad mnie znów ból głowy ale najgorszy jaki w życiu mnie spotkał. Wyciągnęłam męża zn pracy po 16 bo już nie mogłam wytrzymać. Mieliśmy po 18 jechać na IP. Koniec końców nie pojechaliśmy bo nie mieliśmy co z NatAlka zrobić. Trzeba było lekcje skończyć spać położyć i w ogóle...zanim D się ogarnął zasnelam więc już mnie nie budził. Ale dzwonił do znajomego który pracuje ratownictwie medycznym i mówił żeby lepiej nie jechać.powiedział że dadzą silne leki ale na ciążę patrzeć nie będą.:-[ dzisiaj jest o niebo lepiej chociaż jeszcze ćmi...mam nadzieję że taki ból nie wróci więcej bo przy nim ból po cc to Pikuś.
|
#2584 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadia zima z brzuchem idealnie😄 bo w upaly sobie nie wyobrażam tym bardziej teraz jak sa takie afrykańskie lata
a tak do wakacji to juz dojdziemy do siebie i spacerki z dzidziusiami |
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane u nas po wizycie super,dzidzia rozwija się prawidłowo, wszystko dobrze,jest dziewczynka ,bardzo się ciesze,mam dowód w postaci zdjęcia.
Emma jakbys mogła dopisać na pierwszej stronie imię Hania bo już się nie zmieni. Lece poscierac kurze,nastawić krupnik.
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Bonku
siostra rodzi w grudniu i jak pomyślę że już o 15 będzie miała ciemno na dworze to o deprechę nie trudno m_moni Gabrysia to piękne imię u mnie nr 1 był Gabriel dla chłopca i Marcelina dla dziewczynki, jednak mąż na Gabriela się nie zgodził bo kojarzy mu się więc z Marcelinki zrobiliśmy Marcela Hania też ślicznie, to takie wdzięczne imię dla słodkiej małej kobietki |
|
|
|
#2587 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zimą praktycznie codziennie rozpalamy, tym bardziej że mamy swoje drewno ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
migrena to zło, a w ciąży to juz w ogóle I niestety wiem coś o tym...Cytat:
i gratuluję dziewczynki![]() Dziewczyny, jak przesłać na youtube filmik, ale żeby był prywatny i tylko osoby z linkiem mogły go obejrzeć? ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia w tym idealnym dniu!!!!
![]() Cytat:
Cytat:
ciesz się, że czujesz smyranie bo przynajmniej nie musisz się martwić czy żyje.. na razie maluchy mają dużo miejsca i nie odczuwamy aż tak mocno ich ruchów, a dodatkowo sprawę utrudniają przodujące łożyska.---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Miałam dziś sny erotyczne i musiałam obudzić nad ranem męża ![]() Zjadłam śniadanko, wzięłam prysznic, pranko wstawione i zaraz zabieram się za okno balkonowe bo woła o pomstę do nieba..
|
|
#2590 |
|
Zadomowienie
|
z moim byłym partnerem
a szkoda, bo imię zawsze mi się podobało i pasuje do naszego nazwiska, chociaż juz mówię do brzuszka Marcelek i dziwnie byłoby mi zmienić Mi też zawsze marzył się kominek niestety póki co czeka na mnie wielki piec węglowy i tylko ja jestem wytypowana do tego spotkania haha a potem jadę do lasu -niestety nie na grzyby -do pracy
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czym się zajmujesz?
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz chyba sezon na wycinkę drzew z tego co widzę na trasach
też jestem ciekawa co to za praca w lesie ![]() Malinka Dla mnie popiół czy okruchy od drewna to słaby argument przeciw bo to się sprząta w minutę :P albo brudna szyba, jak się nie pali syfem to szyba jest czysta i wystarczy 1x w m-cu przetrzeć szmatką nasączoną specjalnym płynem. Trzeba być na prawdę leniem, żeby popiół przeszkadzał ![]() My dodatkowo kominkiem jesteśmy w stanie ogrzać mieszkanie. Mamy też normalne miejskie ogrzewanie, ale mamy jakąś droższą strefę i staramy się zimą odkręcać grzejnik tylko w łazience na noc. Lecę się umalować i jadę do sh i do mamy mam nadzieję przywieźć tonę różowych ciuchów
|
|
|
|
#2595 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,u mnie niestety zupa jeszcze nie bulgocze, ale niedługo będzie- ogórkowa
narobiłyście mi ochoty. Na wieczór pizza, tylko wczoraj mąki zapomniałam kupić i będę musiała zrobić sobie spacer do sklepu. Dziś miałam ciężką noc, śniły mi się dziwne rzeczy i kilka razy musiałam do toalety chodzić. W kwestii fryzury kiwi uważam, że upięcia są wskazane-włosy nie zlewają się z sukienką. Kok jest ok tylko musisz mieć kwiata najlepiej żywego.
|
|
|
|
#2596 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie jadę
zajmuję się kontrolą norm i wytycznych przy ścince i składowaniu drewna ![]() moooniaaa tak, teraz jest sezon na wycinkę, drewno w niskiej temperaturze sie nie psuje więc może dluzej polezeć ![]() Ale w terenie pracuje niewiele -głównie biuro, zazwyczaj zajmuję sie tym mąż ale teraz jest na zwolnieniu bo ma nogę w gipsie, więc teraz ja go zastępuje w jego obowiązkach a on ogarnia sprawy papierkowe w domu Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-10-08 o 10:04 |
|
|
|
#2597 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiaczek , powodzenia i wszystkiego najlepszego!!!!!!
|
#2598 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry wszystkim
![]() Gosiaczek2507 wszystkiego Najlepszego i 3mam kciuki ![]() Powodzenia na dzisiejszych wizytach- Darkanddarkmonicca1989 to miałaś pobudkę z rana ![]() mira81 gratuluję kuzyna dla dzidziusia ![]() m_moni mi też właśnie się podoba imię dla chłopca Bruno ![]() moooniaaaaa u mnie też już zimno, na szczęście kaloryfery grzeją.
|
|
#2599 |
|
Wtajemniczenie
|
Fasolka jak tam? Idziesz dzisiaj? Bo ja juz w dresach
![]() Dostałam sms ze w paczkomacie czeka cebuszka ale express! Wczoraj zamawialam
|
|
|
|
#2600 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
krzywa też mnie niedługo czeka :/ Cytat:
Mi podobało się imię Marcel, ale TZ ma głupie skojarzenia, za to Marcelina mu się podoba 😊 Narazie jest Janek ☺ |
||
|
|
|
#2601 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi tez sie podobal Marcel ale jest u nas na podkarpaciu siec busów Marcel i kojarzy mi sie tylko z tym.. Marcel sie spoznil, czekalem na Marcela, Marcel mnie nie wziął ale byl tlok w marcelu
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Wypilam kawę Ide powiesic pranie.
|
#2604 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytanie do dziewczyn, które tak jak ja są na l4, samotnie czekają w domu aż mąż skończy pracę,rodzina daleko, brak znajomych w miejscu zamieszkania, co robicie, jak Wasz dzień wygląda?
Ja sprzątam, piorę, prasuję, gotuję, jednak czuje, że dzień wymyka mi się spod kontroli i czasu mi nie starcza na nic innego. Jak organizujecie swój czas?
|
|
|
|
#2605 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no zwlekam sie o 10 z lozka, kawa sniadanie. Czasem sprzatam, ogladam tv, czytam ksiazki, jade na zakupy, gotuje i 16 TZ wraca
|
|
|
|
|
#2607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak mówiłam, jeszcze parę lat nas czeka zanim padnie dezycja. Najpierw trzeba się wybudować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz zzawsze już będę miała busy przed oczami na imię Marcel![]() Cytat:
No i leniuchuję się Męża nie ma w domu obecnie około 11 godzin, więc czasu mam aż nadto, chociaż czasem mi go braknie na coś
|
|
#2608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Blizej swiat bede pewnie robic bombki ze wstazek i kulek styropianowych
![]() U nas juz Igor zostanie, mezowi sie podoba, juz kazdy podlapal ![]() A Gabriel bedzie mial na drugie, bo maz jest zakochany w tym imieniu i sie uparl wiec niech tak bedzie
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Zostawiłam w klubie małą niespodziankę
![]() Ale tylko na chwilę wrzuciłam, bo to prywatny film i potem usunę
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

w końcu kombinezonu się nie pierze co chwila. W wolnej chwili podjadę obmacam 

w h&m chyba tylko jeansy znośne bo góry jak dla mnie brzydkie.
chyba tylko oversizowe góry zostają, dopasowane na górze a luźne w brzuchu bo też nie chcę kupować ciażowych bluzek, koszul i swetrów. Albo grube rajstopy i tuniki/sukienki.

migrena to zło, a w ciąży to juz w ogóle
I niestety wiem coś o tym...