Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-08, 21:43   #2431
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
EVULKA Ty to śpioch jesteś!

PAVLINECKA ojejku współczuję tej sytuacji z wychodzenie z pociągu. nie rozumiem ludzi którzy stoją i nie pomogą a jeszcze gadaniem doloza swoje wrrrr

GOSIAK to może ja też jednak wezmę ten espiro? Jak taka zadowolona jesteś. Hmm

ROSARIO co to ten Twój Aleks taki wrażliwy na zimno czyżby? Mój jak wychodzimy to tez często ryczy ale ledwie wyjdę na klatkę to się uspokaja
Mówię Ci, miałam ochotę też tej babie dołożyć :P

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
jestem i popijam desperadosa kto chce?

co do bukieciku na chrzest to moja Ala dostała od chrzestnej i od mojej mamy dwoje dzieci, które było chrzczonych razem z nami też miały bukieciki, tzn chrzestne albo mamy trzymaly
Ja chcę

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Łyżeczka. Takie gęste to nie wiem nawet czy przez smoczek by poszlo?
Ale ją nie chce go uczyć jedzenia z butli.

Weszłam teraz na profil tej dziewczyny. Jakie to straszne i smutne Serce pęka dla mnie jako obcej osobie, a co dopiero musi czuć matka..?
Ja karmiłam Zuzę łyżeczka to wylatywało wszystko, może jej po prostu nie smakuje. Mam dziwne podejrzenia, że od sinlacu dostała kropek, któregoś dnia spróbuję jeszcze raz

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
To już dla mnie jest chamskie zdanie, sorki ale to nie ja kupuje fotelik a ktoś dla mojego dziecka na chrzciny, mam wybrać jak najlepszy fotelik. A to, że stary samochód to źle ? ja się mojego samochodu nie wstydze, a fotelik nie ma pasowac do auta tylko ma być bezpieczny i dobrze wykonany, pasować jedynie w sensie, że bezpiecznie będzie w nim ułożony. To zdanie jest dla mnie niepotrzebnie napisane.
Przecież nikt samochou nie krytukuje, Rosi... Ja też chciałam pisać, że w zestawie bierz brykę do fotelika, nie wiedziałam, że to może kogoś urazić...

Idę zapalić ( palę raz na kilka dni, pisałam?) i idę spać już chyba, może chociaż raz się wyśpię
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 21:44   #2432
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Rosi, nie chciałam Cię urazić 😃 W żadnym wypadku nie śmieje się z tego jaki masz samochód 😃 chodziło mi o to, że jak nie ma granicy cenowej to i może nowa bryka by też się w prezent złapała, ale oczywiście wszystko w formie żartu.
eh... no dobra. Chyba źle zrozumiałam Nowa bryka się nie załapie

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 21:45   #2433
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Mówię Ci, miałam ochotę też tej babie dołożyć :P

Ja chcę

Ja karmiłam Zuzę łyżeczka to wylatywało wszystko, może jej po prostu nie smakuje. Mam dziwne podejrzenia, że od sinlacu dostała kropek, któregoś dnia spróbuję jeszcze raz
Sinlac niby dla alergików jest, skład teoretycznie delikatny, wiec nie powinien uczulic, ale nigdy nic nie wiadomo 😃
Zosi tez na początku nie podszedł za bardzo, ale teraz je chętnie.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 21:46   #2434
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
eh... nie wiem co mu, zimno chyba na dworze mu przeszkadza bo w domu śpi bez przykrycia tak się rozkopuje a ja po samą szyję

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Zobacz bo może ja coś pokićkałam
Na szybkiego nie znalazłam wymiarów. Gdzie Ty widziałas?
Fotelik powinno się przymierzyć do auta przed kupnem, a już na pewno gdy się nie kupuje fotelika z allegro za 150zl. Moze by pasował?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 21:47   #2435
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ja rozumiem jednak, myślę, że mogę się wczuć i wiem, dlaczego to zrobiła. To takie straszne jest ;/

Goczek - Zuzia się przestraszyła, ale nie płakała, za to ja ją wyciągnęłam z wózka i zaczęłam tulić. Następnym razem poproszę bezpośrednio kogoś o pomoc, tylko to działą

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

No właśnie nie wiem. Koleżanka mojej mamy pamiętam też tak miała, to było dawno i nie było takiego monitorowania ciąży, ale w dzisiejszych czasach?
Ale usg ma sie co jakis czas a dziecko się rusza i moglo pepowina się okręcić
Ja walcze zeby nie wejsc na ten profil

Cytat:
Hello dziewczynki moje

Wreszcie mam czas by spokojnie Was ponadrabiac wiec się za to zabieram

MAJKA ja też oglądam spiworki bo też chcę kupić. Masz już ostatecznie wybrany? Ja wezmę na polarku na pewno bo właśnie ta wełna - boje się ze ten mój alergik nie będzie jej tolerowal.

Mój Filipek dziś dal popis - oprócz tych porannych turbodrzemek zasnął na trzecia - całe 20min i wyspany. Ledwie wyszłam z domu.

Wy jeszcze jakieś koperty księdzu dawaliscie po chrzcie? My tylko dawali my kasę przed chrzcinami w kancelarii jak zalatwialismy. Ciekawa jestem w jakim momencie dawalyscie?
Ci do bukiecikow - u nas tez nie ma takiego zwyczaju. Ale moja mama kupiła i dała mi taki mały bukiecik z herbacianych rozyczek

NIEZAWSZE - zdrówka dla Maciusia! Ja mam juvit C

Nie wybrałam :/

Cytat:
To już dla mnie jest chamskie zdanie, sorki ale to nie ja kupuje fotelik a ktoś dla mojego dziecka na chrzciny, mam wybrać jak najlepszy fotelik. A to, że stary samochód to źle ? ja się mojego samochodu nie wstydze, a fotelik nie ma pasowac do auta tylko ma być bezpieczny i dobrze wykonany, pasować jedynie w sensie, że bezpiecznie będzie w nim ułożony. To zdanie jest dla mnie niepotrzebnie napisane.
Rosi chyba masz zły dzień. ..
To byl żart a nie podjazd do auta

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-10-08 o 21:49
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 21:50   #2436
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ja rozumiem jednak, myślę, że mogę się wczuć i wiem, dlaczego to zrobiła. To takie straszne jest ;/

Goczek - Zuzia się przestraszyła, ale nie płakała, za to ja ją wyciągnęłam z wózka i zaczęłam tulić. Następnym razem poproszę bezpośrednio kogoś o pomoc, tylko to działą

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

No właśnie nie wiem. Koleżanka mojej mamy pamiętam też tak miała, to było dawno i nie było takiego monitorowania ciąży, ale w dzisiejszych czasach?
slyszlam cos ze pepowina moze sie zapetlic i amba

Cytat:
Hello dziewczynki moje

Wreszcie mam czas by spokojnie Was ponadrabiac wiec się za to zabieram

MAJKA ja też oglądam spiworki bo też chcę kupić. Masz już ostatecznie wybrany? Ja wezmę na polarku na pewno bo właśnie ta wełna - boje się ze ten mój alergik nie będzie jej tolerowal.

Mój Filipek dziś dal popis - oprócz tych porannych turbodrzemek zasnął na trzecia - całe 20min i wyspany. Ledwie wyszłam z domu.

Wy jeszcze jakieś koperty księdzu dawaliscie po chrzcie? My tylko dawali my kasę przed chrzcinami w kancelarii jak zalatwialismy. Ciekawa jestem w jakim momencie dawalyscie?
Ci do bukiecikow - u nas tez nie ma takiego zwyczaju. Ale moja mama kupiła i dała mi taki mały bukiecik z herbacianych rozyczek

NIEZAWSZE - zdrówka dla Maciusia! Ja mam juvit C

tez mam juvit c.
my placilismy przed samym chrztem jak podpisywalismy papiery.

Cytat:
BLACK moja koleżanka tez urodziła donoszone dziecko martwe i tez zrobiło sobie zdjęcia na pamiątkę. Ale na neta nie wrzucali. Jak to czytam to aż mnie ciarki przechodzą nie potrafię sobie wyobrazić takiej sytuacji

CASH u mnie sinlac średnio wchodzi wiec przygotowuje porcję z dwóch łyżek i dodaje na oko wody żeby była odpowiednia konsystencja. Czasem i tego nie zje. W ogóle podałam mu dziś pierwszy raz banana i nie smakował mu, a byłam pewna że słodkiego owoca wszama.
Rozumiem tez bym sobie zrobila zdjecia na pamiatke choc kilka. Ale tam jest sesja zdjeciowa. Przebieranki. dziwne to dla mnie. Chyba nie mialabym glowy do tego. No ale jak widac ludzie roznie reaguja.
Jedni nie chca sie dzielic prywata a inni nie widza w tym nic zlego.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Nie wybrałam :/

Rosi chyba masz zły dzień. ..
To byl żart a nie podjazd do auta
Majka lepiej nie wchodz... niektore zdjecia wygladaja jakby spala ale jest kilka dosc przerazajacych. Bedziesz ryczec tydzen i nie spac po nocach
Ja sie boje zeby mi sie nie snilo teraz.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 21:51   #2437
Hanka20
Zakorzenienie

MAJKA a ta wysypka Julka to nie z tej nowej kaszki?

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 21:51   #2438
blackberry89
Zakorzenienie

No rosi daj spokoj ja tez odebralam jak zart. Hehe 😉

pofarbowalam klaki ide suszyc. Niecierpie tego robic.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-08, 21:51   #2439
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Na szybkiego nie znalazłam wymiarów. Gdzie Ty widziałas?
Fotelik powinno się przymierzyć do auta przed kupnem, a już na pewno gdy się nie kupuje fotelika z allegro za 150zl. Moze by pasował?
Tutaj http://www.tylem.pl/sklep/9-25kg/fot...al_information Tylko gdzie ja u siebe w mieście znajdę taki fotelik. Mamy niby sklep dziecięcy ze trzy może i smyk, ale ostatnio byłam to nie mieli wystawionych fotelików tylko te nosidła.

Stary 2015-10-08, 21:54   #2440
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
chyba za bardzo to wzielas do siebie :P troche dystansu, przeciez to z zartem bylo

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:

--------

Idę zapalić ( palę raz na kilka dni, pisałam?) i idę spać już chyba, może chociaż raz się wyśpię
no i po co to piszesz? :P:P

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 21:55   #2441
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Sinlac niby dla alergików jest, skład teoretycznie delikatny, wiec nie powinien uczulic, ale nigdy nic nie wiadomo 😃
Zosi tez na początku nie podszedł za bardzo, ale teraz je chętnie.
Niby delikatny a w składzie ma syrop glukozowy o ile się nie mylę, co jednak może uczulać. Albo zbieg okoliczności dlatego jeszcze sprawdzę ;/
Cytat:

No tak... Jak dawno nie płakałaś wejdź, oczyścisz kanaliki łzowe na pewno, ryczałam jak bóbr, jak poczytałam, co ta dziewczyna pisze ;/

Black - ja na studiach w ramach zajęć oglądałam zdjęcia martwych dzieci, więc mi się śnic nie będą, ale masz rację, niektóre są dosyć hmm... widac, że dziewczynki w tym ciałku już nie ma.

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
eh... no dobra. Chyba źle zrozumiałam Nowa bryka się nie załapie
ufff ;D
Stary 2015-10-08, 21:57   #2442
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj http://www.tylem.pl/sklep/9-25kg/fot...al_information Tylko gdzie ja u siebe w mieście znajdę taki fotelik. Mamy niby sklep dziecięcy ze trzy może i smyk, ale ostatnio byłam to nie mieli wystawionych fotelików tylko te nosidła.
W Smyku widziałam info że mogą sprowadzić każdy fotelik. Tylko się zastanawia, czy to zobowiązuje do zakupu? Bo ją też nie wiem czy u mnie gdzieś znajdę, watpie :/ chociaż w Smyku z przymiarka bez kupna też byłby problem. Trzeba by zgłębić temat
Ja ślepa, dalej nie widzę tam wymiarów :/

jestem mamą

Edytowane przez cashmere
Czas edycji: 2015-10-08 o 21:59
Stary 2015-10-08, 21:57   #2443
rosarioV
Zakorzenienie

Idę myju myju i do wyrka poczytac trochę i kimka. Foteliki będą mi sie dziś w nocy śniły ;/ Dobranoc

Stary 2015-10-08, 21:59   #2444
gosiak0512
Zakorzenienie

HANKA kurcze jak bys mieszkala blizej to bym ci pozyczyla na spacer bo jak dla mnie jest super. Amorki lepsze niz w tym duzym na pompowanych kolach! Tylko ja mam tego pro z wiekszymi kolami.

ROSI Kana zartowala a buziaka kremem malemu smarowalas przed dworem?

Co do tej dziewczyny z fb to weszlam i wyszlam. Nie chce sie nakrecac. O cala trojce sie balam.. pierwszy syn byl zagrozony plus zielone wody w 38 tyg i maloplytkowosc w kazdej ciazy.. na koniec mala sie zblokowala i zanikalo tetno.. starczy mi. Mam kolezanki co tracily dzieci miesiac przed terminem lub w terminie i wiem ze ciezko to przechodzily.. no bo i jak inaczej?!..

Kase na chrzest dawalam tydz przed chrztem ale wiedzialam ze lipy nie odstawi

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 21:59   #2445
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

maz dostal wyplate, bylam na shoppingu. ale nie jestem

kupilam malemu kurteczke w tesco wiatrowke, w hm spodnie jeansowe i sweterek, w ndz mamy impreze rodzinna (50 rocznica slubu dziadkow) , sie jakos pokazac musimy. sa takie sliczne kardigany ale 70 zl :/ ale grube, piekne, nie wiem czy sie nie skusze. ogladalam czapy, ale nic ladnego nigdzie nie ma. zamawiam przez neta czape z kominem na jesien.

ogladam teraz przytulanke jasiowi na all.

a i zrobilam zamienie na gemini za 400 zl

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 22:05   #2446
kana158
Zakorzenienie

Gosiak, człowiek chyba za każdym razem się boi. Ja nawet na forum się nie udzielalam ze strachu, że zacznę pisać o ciąży i coś pójdzie nie tak... A gdy odeszły mi wody miesiąc przed terminem... Matko, nawet nie.chcę do tego wracać. I już boję się kolejnej ciąży (jeśli oczywiście taka będzie).

Odnośnie fotelików i ich montażu przodem do kierunku jazdy, to wczoraj oglądałam w wiadomościach, o chłopcu (1,5 roku), któremu głową oddzielila się od kręgosłupa i tylko cudem przeżył i wraca do sprawności. Podczas wypadku samochodowego siedział w foteliku przodem do kierunku jazdy.
Stary 2015-10-08, 22:08   #2447
madzixx88
Zakorzenienie

weszłam na ten profil i smutne to bardzo szczególnie poruszyły mnie te zdjęcia tuż po urodzeniu, te w kolorze, bo moja Alcia też się urodziła sina i tak mi się przypomniało eh
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 22:08   #2448
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
weszłam na ten profil i smutne to bardzo szczególnie poruszyły mnie te zdjęcia tuż po urodzeniu, te w kolorze, bo moja Alcia też się urodziła sina i tak mi się przypomniało eh
A czemu była sina?
Stary 2015-10-08, 22:09   #2449
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Niby delikatny a w składzie ma syrop glukozowy o ile się nie mylę, co jednak może uczulać. Albo zbieg okoliczności dlatego jeszcze sprawdzę ;/

No tak... Jak dawno nie płakałaś wejdź, oczyścisz kanaliki łzowe na pewno, ryczałam jak bóbr, jak poczytałam, co ta dziewczyna pisze ;/

Black - ja na studiach w ramach zajęć oglądałam zdjęcia martwych dzieci, więc mi się śnic nie będą, ale masz rację, niektóre są dosyć hmm... widac, że dziewczynki w tym ciałku już nie ma.

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

ufff ;D
A jakie to zajecia byly?
Ja nigdy mie widzialam martwego dziecka nawet na zdjeciu. To byl pierwszy raz.

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
HANKA kurcze jak bys mieszkala blizej to bym ci pozyczyla na spacer bo jak dla mnie jest super. Amorki lepsze niz w tym duzym na pompowanych kolach! Tylko ja mam tego pro z wiekszymi kolami.

Co do tej dziewczyny z fb to weszlam i wyszlam. Nie chce sie nakrecac. O cala trojce sie balam.. pierwszy syn byl zagrozony plus zielone wody w 38 tyg i maloplytkowosc w kazdej ciazy.. na koniec mala sie zblokowala i zanikalo tetno.. starczy mi. Mam kolezanki co tracily dzieci miesiac przed terminem lub w terminie i wiem ze ciezko to przechodzily.. no bo i jak inaczej?!..

wydaje mi sie ze latwiej jest jak w tych pierwszych miesiacach sie poroni a potem jak juz sie widzi te dziecko to musi byc okropne.

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość

kupilam malemu kurteczke w tesco wiatrowke, w hm spodnie jeansowe i sweterek, w ndz mamy impreze rodzinna (50 rocznica slubu dziadkow) , sie jakos pokazac musimy. sa takie sliczne kardigany ale 70 zl :/ ale grube, piekne, nie wiem czy sie nie skusze. ogladalam czapy, ale nic ladnego nigdzie nie ma. zamawiam przez neta czape z kominem na jesien.

W lidlu jakies grube swetry widzialam dla bobasow ale nie wiem czy kardigany byly tez.
Cos ty na tym gemini zamowila? Ja tu na spacerowke akurat 359zl potrzebuje i kombinuje a ta se wydaje
Dawaj mi tu ta wyplate twojego meza!
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-08, 22:11   #2450
gosiak0512
Zakorzenienie

MALA poka foty na fb. Cos ty na gemini brala ze az tyle wyszlo?

KANA chlopakow worze przodem, bo i nie mam auta na to aby wsadzic 3 fotele tylem.. moze to i glupie ale jak ma sie cos stac to i tak sie stanie

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

BLACK cos w tym jest bo potem to i ruchy czuc itp.. eh to tragedia musi byc

Stary 2015-10-08, 22:12   #2451
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
slyszlam cos ze pepowina moze sie zapetlic i amba

tez mam juvit c.
my placilismy przed samym chrztem jak podpisywalismy papiery.

Rozumiem tez bym sobie zrobila zdjecia na pamiatke choc kilka. Ale tam jest sesja zdjeciowa. Przebieranki. dziwne to dla mnie. Chyba nie mialabym glowy do tego. No ale jak widac ludzie roznie reaguja.
Jedni nie chca sie dzielic prywata a inni nie widza w tym nic zlego.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Majka lepiej nie wchodz... niektore zdjecia wygladaja jakby spala ale jest kilka dosc przerazajacych. Bedziesz ryczec tydzen i nie spac po nocach
Ja sie boje zeby mi sie nie snilo teraz.
Weszłam. Ta dziewczyna jest z USA I ma starszego synka tak?
Nie plakalam.

Cytat:
MAJKA a ta wysypka Julka to nie z tej nowej kaszki?
Tą kaszkę juz kiedys raz jadl. Wysypka byla juz przed kaszka

Cytat:

Poszalalas
Stary 2015-10-08, 22:13   #2452
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
W Smyku widziałam info że mogą sprowadzić każdy fotelik. Tylko się zastanawia, czy to zobowiązuje do zakupu? Bo ją też nie wiem czy u mnie gdzieś znajdę, watpie :/ chociaż w Smyku z przymiarka bez kupna też byłby problem. Trzeba by zgłębić temat
Ja ślepa, dalej nie widzę tam wymiarów :/
jak masz opis to obok jest jeszcze dodatkowe informacje czy coś i tam wymiary 69x69x69

Cytat:

Nie smarowalam. A już trzeba ? tylko czym ? może być nivea ?

Cytat:
Gosiak, człowiek chyba za każdym razem się boi. Ja nawet na forum się nie udzielalam ze strachu, że zacznę pisać o ciąży i coś pójdzie nie tak... A gdy odeszły mi wody miesiąc przed terminem... Matko, nawet nie.chcę do tego wracać. I już boję się kolejnej ciąży (jeśli oczywiście taka będzie).

Odnośnie fotelików i ich montażu przodem do kierunku jazdy, to wczoraj oglądałam w wiadomościach, o chłopcu (1,5 roku), któremu głową oddzielila się od kręgosłupa i tylko cudem przeżył i wraca do sprawności. Podczas wypadku samochodowego siedział w foteliku przodem do kierunku jazdy.
Dlatego chce montowany tyłem i jak najdłużej. Ten od cashmere mi pasuje ale ta jego szerokość...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2015-10-08, 22:14   #2453
gosiak0512
Zakorzenienie

ROSI no ja smaruje bo to powietrze ostre jednak juz

Stary 2015-10-08, 22:17   #2454
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie to zajecia byly?
Ja nigdy mie widzialam martwego dziecka nawet na zdjeciu. To byl pierwszy raz.
Kryminalistyka bodajże - albo coś w tym guście, szczerze to nie pamiętam, ale było o śladach - odciski palców, ucha, ust - które są charakterystyczne dla danego sprawcy przestępstwa.

Mała - a coś na życie z tej wypłaty mężowi zostawiłaś? :P hehe

Ja mleka dalej szukam i nie ma, gadałam z koleżanką, karmi Bebiko Comfort i to samo, to zaczęła mieszać z innym mlekiem, już następnym i powoli wprowadzać, ale jej za tydzień kończy pół roku, ja mam jeszcze 4 puszki i w przyszłym tygodniu przejdę się do pediatry zapytać, co z tym fantem robić
Stary 2015-10-08, 22:17   #2455
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie juz otworzyla paczke i probuje opchnac Tule a tak serio to napewno sie znajdzie

Cytat:
To ja siedzialam prawie godzine i stowke zostawilam 😉
A sasiadka pewnie chce sprzedac tule na zarobek! 😉

tez mi sie podoba ale boje sie ze moze blaknac latwo.

Tez beczalam. Eh.

Podejrzewam że mało kto wie u mnie w klatce co to Tula chyba ze paragon zobaczyła to mogło zachęcić do zatrzymania hehe - tylko teraz rozkmina co to jest hehe

Cytat:
czytałam, tylko myślę z medycznego punktu - dlaczego tak się dzieje? Koniec ciąży, nie przenoszona, nie przed terminiem i taka tragedia - dlaczego? Biedna ta mama, chciałoby się ją przytulić choć na chwilę. \

Nie ma TŻeta i zamiast odpocząć to cały czas na necie buszuje :O A muszę pozmywać ;/
Przy zmywaniu nie odpoczniesz

Weszłam na profil z tą sesją... Straszne... Akurat tuliłam moje szkrabka jeju nie wyobrażam sobie...Biedna rodzina... Te czarne paznokietki ustka... Łzy same sie nasuwają
Stary 2015-10-08, 22:17   #2456
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

Właśnie dlatego chce fotelik rwf. A jak poczytalam i weszłam w temat, o innym nie ma mowy.
Każdemu polecam zagłębienie wiedzy na ten temat.

jestem mamą
Stary 2015-10-08, 22:18   #2457
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Nie plakalam.

Poszalalas
Twardzielka Dobra, idę lulu :P
Stary 2015-10-08, 22:18   #2458
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Podejrzewam że mało kto wie u mnie w klatce co to Tula chyba ze paragon zobaczyła to mogło zachęcić do zatrzymania hehe - tylko teraz rozkmina co to jest hehe

Przy zmywaniu nie odpoczniesz

Weszłam na profil z tą sesją... Straszne... Akurat tuliłam moje szkrabka jeju nie wyobrażam sobie...Biedna rodzina... Te czarne paznokietki ustka... Łzy same sie nasuwają
Może pomyślą, że to dla psa jakieś nosidełko? :P hehehe
Stary 2015-10-08, 22:18   #2459
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
MALA poka foty na fb. Cos ty na gemini brala ze az tyle wyszlo?

KANA chlopakow worze przodem, bo i nie mam auta na to aby wsadzic 3 fotele tylem.. moze to i glupie ale jak ma sie cos stac to i tak sie stanie

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

BLACK cos w tym jest bo potem to i ruchy czuc itp.. eh to tragedia musi byc
Gosia, ale oni są juz duzi, a tu chodzi o małe dzieci. Podobno do 4 roku życia bezpiecznie jest wozić tyłem, ale ja sobie też tego nie wyobrażam, zwłaszcza, że już taki 2 latek to ciekawskie stworzenie i taka jazda może go nudzić.
Stary 2015-10-08, 22:20   #2460
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie plakalam.

Poszalalas
Tak ma starsze dziecko.
Naprawde nie plakalas? moze ci juz przechodzi?😊

Wypadalo by isc spac.
Pawcio 13.04.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości