|
|
#2851 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
Cytat:
|
|
|
#2852 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nigdzie nie chodzę na takie targi ;-) czekam aż będzie mój czas i zapiszę się do szkoły rodzenia. Tymczasem żegnam się z Wami do jutra. Spokojnych snów, dobranoc
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Też uciekam do spania, dobranoc.
|
|
#2854 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc, do jutra
|
|
|
|
#2855 |
|
Wtajemniczenie
|
Misia no wlasnie a państwo młodzi powinni robic głównie pod gości a nie ze pare zl taniej bo w końcu to goście dają kupę kasy w kopertach maja zjeść tańczyć i byc zadowoleni nie każdy moze wziac wolne
|
|
|
|
#2856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fasolka1987 dzięki za relację! Właśnie się zapisałam ![]() Dobranoc |
||
|
|
|
#2857 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jak zwykle nie moge usnąć... Chyba moj nunus będzie nocnym Markiem
|
|
|
|
#2858 |
|
Zadomowienie
|
ja się już kładę też spać.
spokojnej nocki wszystkim
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny! Ja też spać nie mogę :/
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
#2860 |
|
Rozeznanie
|
powitać z rana
![]() zaraz budzę chłopaków, a później jadę do nowej przychodni dowiedzieć się jak ortopeda przyjmuje bo muszę iść na konsultacje, a w mojej przychodni takiego wynalazku jak ortopeda nie ma :P no ale jak mus to mus, skierowanie na cesarkę się z nieba nie weźmie, a muszę mieć adnotację w karcie ciąży... przez 8 lat nie zaliczyłam tylu wizyt u lekarza co w ciągu ostatnich 4 miesięcy... idę robić śniadanko i myć głowę miłego dnia |
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale próbek faktycznie masa
|
|
|
|
|
#2862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po drugie postaraj się uspokoić, skoro lekarz powiedział, że to może zniknąć to tego się trzymajmy. Będzie dobrze, musi być Idź za te 2 czy 3 tygodnie gdzieś do dobrego gin na konsultacje Cytat:
![]() Cytat:
Witam się z rana
|
|
#2863 |
|
Raczkowanie
|
Cześć. Melduję się z łóżka Dzisiaj zostaje w domu mam home office😃 chcę zrobić czystek w szafie.
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2864 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2866 |
|
Zadomowienie
|
Na pytanie w jakim miesiącu dowiedzieliscie się, że będziecie mieli dziecko? Tatuś odpowiedział w grudniu a mama że w marcu
ludzie pękali że śmiechu.[/QUOTE]Haha dobre.. ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#2867 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie o poranku!
nie wspomne juz o strasznych skurczach zoladka, ktore wczoraj wyjely mi pol dnia z zyciorysu (ale tak to jest jak na pusty zoladek antybiotyk kaza brac ) Takze zaraz ide sie ogarniac bo synka do szkoly musze przygotowac, potem mam usg i moze dowiemy sie kto tam siedzi , po usg wypad na maisto z siostra, pozniej odebrac synka ze szkoly i umowilam sie ze znajoma ze pojdziemy z dziecmi na plac zabaw. Takze plan dnia jest, po wszystkim pewnie dopiero wieczorkiem sie odezwe ![]() Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisziejsze. Kiwi18Mi sie podobaja fryzury upiete, tylko cos we wlosach zawsze je ozywia jak np na tym zdjeciu ![]() ale oczywiscie wszystko to kwestia gustu. Loki tez Ci pasuja. Sama mialam podpiete, podkrecone wlosy na slubie i 3 rozyczki herbaciane wetkniete we wlosy. Na pewno wybierzesz najlepsza opcje dla siebie, taka w ktorej czujesz sie najlepiej. magda16262 skonsultuj wizyte dla wlasnego spokoju, ale skoro Twoj lekarz mowi ze nie widzi nic niepokojaceo, to pewnie tak jest ![]() Razem z Tz obudzilismy sie o 5 i juz spac nie mozemy. Fajny taki leniwy poranek, ale juz chyba to usg siedzi nam w glowie, tak wiec zmykam. Trzymajcie mocno kciuki zeby wszystko bylo ok na tym usg i zebym jakos wytrwala jeszcze tych kilka godzin ktore mnie do niego dziela , takze milego dnia , dobrych nastojow i super samopoczucia!
2009 synek 2016 corcia Edytowane przez nessea Czas edycji: 2015-10-09 o 08:31 |
|
|
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj po obiedzie jak padłam z książką w łóżku tak zasnęłam. Obudziłam się, wzięłam prysznic, rozwiesiłam pranie i z powrotem do łóżka
![]() A dzisiaj wyciągnęłam zimowy płaszcz, tak zimno rano było idę zobaczyć co tam naskrobałyście :P
|
|
|
|
#2869 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, dzisiaj po 5 tygodniach niebycia na wizycie, czeka mnie również konsultacja i usg
nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę maleństwo. Na razie nie czuję ruchów, ale nie przeszkadza mi to, bo jeszcze mam czas. Man tylko nadzieję, że z dzieckiem wszystko dobrze. Tymczasem idę na śniadanko. Dziś moim zadaniem jest tylko posprzątać domek ;-)
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#2871 | ||
|
Zakorzenienie
|
ee tam, ja nie cierpię tego uczcia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za resztę wizyt te trzymam ![]() Moje dziecię znów coś spokojniejsze od wczorajszego popołudnia.. A ja wiadomo zaraz panika.. Dobrze, że za kilka dni wizyta, mam nadzieję, że będziemy się podglądać, a jak nie to za tydzień kolejna to wtedy już na pewno zobaczę Szkraba i się może uspokoję..
|
|
#2872 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
Raczkowanie
|
No to powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach 3mam za Was mocno kciuki
Byłam wczoraj.z tz w kinie na tym filmie Chemia ehhhhh ryczalam jak nie wiem ale film fajny smutny ale fajny. Dzis zrobiłam sobie wolne i nie poszłam do szkoły mam zamiar posprzątać w domu, ogarnac siebie i może na basen skocze a na obiad.... (dzieki Wam) ogórkowa nie mogłam się oprzeć i musiałam ja ugotować Miłego dnia dla wszystkich ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
tego się trzymam od początku, że musi być dobrze, ale wiadomo, że matka Zawsze będzie się o dziecko bała, czy to już narodzone czy to jeszcze nie
a jeszcze jak ktoś był od zawsze panikarzem jak ja to już w ogóle..
|
#2875 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja z rana
![]() Przywitał mnie ogromny ból głowy ale herbatka z malinką i miodem może przytłumi to paskudne uczucie u mnie dziś na obiad zupka jarzynowa bo wczoraj nie było na nią chętnych, a przecież nie wyrzucę i pierogi z truskawkami, mam zamrożone i czas je wyciągnąć ![]() magda trzymam kciuki żeby z Twoją Malutką było wszystko dobrze, dużo zdrówka dla Bąbelka i spokoju dla Ciebie! Powodzenia na dzisiejszych wizytach ![]() malinka nie Ty jedna panikujesz! Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-10-09 o 09:24 |
|
|
|
#2876 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Wtajemniczenie
|
Monica nie nic nie wygrałam, do odpowiedzi sie nie zglaszalam a o wózek nie kupiłam prenumeraty
|
|
|
|
#2878 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczyny!!!
Gratulacje wczorajszych udanych wizyt!!! Malinka filmik przepiękny ale Ci ładnie wariuje u mnie jeszcze tak nie widaćKiwi co do fryzurki zrób taką żebyś t Ty się dobrze czuła ![]() Nessea powodzenia na wizycie by się Wam ukazało by ładnie wygodnie się ułożyło ![]() Caro udanych porządków Ci życzę ja mam zamiar zrobić to po pracy Bonki Misia ja miałam wesele w piątek 15.05.2015 i trwało 3 dni goście mega zadowoleni bo było w pałacyku noclegami i naprawdę za małe pieniążki bo to właśnie promocja wesel piątkowych co do grubych kopert kopert t można było się grupo rozczarować Wesele gdzie i kiedy byś nie robiła i tak obsmarują że jedzenie że orkiestra nie ta...
|
|
|
|
#2879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Magda nie martw się na zapas. Lekarze zawsze trochę nastraszą, żeby mieć czyste sumienie, ale jeśli powiedział, że może się wchłonąć to głowa do góry ![]() U mnie dzisiaj pracowity dzień.. Muszę uprzątnąć pokój, powyciągać szkło, pomyć podłogi i przygotować wszystko na przenoszenie mebli. Później wykąpać psa, bo niestety śmierdziuszek już z niego zrobić jakiś obiad, wykąpać się, po 16.00 mają przywieźć meble, na 17.00 jestem umówiona do fryzjera, już się nie mogę doczekać No więc lecę, będę zaglądać i podczytywać. Kciuki za dzisiejsze wizyty
|
||
|
|
|
#2880 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż wszelkie śpioszki w piłki, mini koszulki klubowe z wielką chęcią kupuje dla Małego, chociaż tyle plusów ![]() pisałyście wczoraj że nie wydałyście ani grosza jeszcze na wizyty i badania w ciązy -szczerze Wam zazdroszczę... ja nie zdecydowałabym się na wizytę na NFZ u żadnego lekarza w okolicy, zanim zaszłam w ciąże byłam kilka razy na fundusz i zazwyczaj wracałam do domu z łzami w oczach.. wczoraj policzyłam ile wydałam na lekarza i badania prywatne dotychczas i się załamałam bo wyszedł by mi już za to nowy wózek dla Maluszka a to dopiero połowa!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

) Takze zaraz ide sie ogarniac bo synka do szkoly musze przygotowac, potem mam usg i moze dowiemy sie kto tam siedzi 

, takze milego dnia , dobrych nastojow i super samopoczucia! 
ala: ) Takze zaraz ide sie ogarniac bo synka do szkoly musze przygotowac, potem mam usg i moze dowiemy sie kto tam siedzi
i pierogi z truskawkami, mam zamrożone i czas je wyciągnąć