O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-09, 07:50   #961
kasiab91
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Hejo.

Jestem.

Lila zdrowka. Mi dr kiedys mowil ze do 2 czy 3 lat testy alergiczne nie wyjda poprawnie

Arletka super zumba co? Ja tez krokow na poczatku nie ogarnialam, ale teraz skacze jak szalona

Ewcia ciesze sie ze P jest

Mysia o losie dobrze Ci z tym tz kucharzem

Ja czekam na mame i musze isc do lekarza bo przeciez z cyckiem cos jest nie tak. Boli jak cholera niby guzkow nie ma a kuzwa boli tak ze reki nie moge podniesc. Niech mi da jakis antybiotyk czy cos.
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 08:10   #962
Gianna M
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Hej

My noc koszmarna zreszta ranek nie lepszy. Bardzo cierpiaca jest Tula. Zeby daja dzis w kosc.

Testy robimy bo ona mleka zwyklego nie moze. Od urodzenia na nutramigenie bo sraczka wymioty i wysypka. Zauwazylam ze produktow mlecznych tez nie moze bo ma kaszke na ciele. Robie na dwa profile wziewny i pokarmowy. Zobacze co wyjdzie a potem pojde z nia do alergologa.

Lilka ide na jakies nowe testy ktore od pierwszego roku zycia juz sie robi. Nie wiem ale musze zrobic bo mi mm nie chca dr wypisywac. Wspolczuje nocki i lacze sie w bolu:/

Kasia a kapucha? Jeju ja chodzilam z nia chyba z tydzien. A masz bromek w domu?

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 08:20   #963
mysia1986
Zakorzenienie

Hej.

Oczywiście zaspaliśmy dzisiaj Wstałam pół godziny później niż zawsze i się o dziwo wyrobiłam Już z kawusią siedzę.
Wczoraj tŻ ( ) był na siłowni i co? remontują moje dwa poziomy na których ćwiczę! I to wszystko remontują, zrywają podłogi, ściany malują itp. Nie zapytał ile to może potrwać ale dzisiaj ma to zrobić. Także ja na razie z siłowni jestem wyłączona, bo na poziom dla koksów to nie mam po co chodzić. Poza tym wczoraj mi mówił, ze tyle ludzi na tym jednym poziomi, ludzie się w kolejkach do sprzętu ustawiają To teraz musze rozkminić czy idę gdzieś na jakiś fitness na ten czas czy ćwiczę w domu.

Magda, on bladego pojęcia nie ma co tu się wyprawia i powodem jakiego zamieszania się stał Udało się wygrzewanie ?

Gianka, biedne wy obie Powodzenia na testach, oby poszło sprawnie i bezproblemowo.

Kasia, dobrze, ze idziesz do lekarza. Lepiej niech to ktoś obejrzy

Arletko, ale musiało być fajnie na fitnessie. Brawo!

Lila, chrzestny , świadkowie, poważne rolę przed Wami

Ja jutro jadę w poszukiwaniach kurtki zimowej i butów, i kuźwa nie wróce do domu bez nich
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 08:23   #964
iza243
Zakorzenienie

Witam

Dzis mam wolne

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 08:36   #965
89migotka
Zakorzenienie

Hej

Ja wstałam z bólem głowy i gardła, zaje.biście

Gianka trzymam kciuki za testy

Kasia idź do lekarza bo z cycuchami nie ma żartów.

Mysia o Wy śpiochy Szkoda, że ta Twoja część siłowni zamknięta, no ale Ty i tak znajdziesz rozwiązanie żeby się trochę poruszać

Lila to zostaliście wyróżnieni, fajnie

Ruda jak Kostuś? Mam nadzieję, że antybiotyk już zadziałał.

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 08:48   #966
kasiab91
Zakorzenienie

Gianka no ja tydzien tez lazilam z kapusta. Teraz juz dwa tygodnie mija.

Rozmasowalam wszystko i dopiero puscilo i oczywiscie z jednego kanalika lecialo. Ide kapuste kupic i znow zaczne eliksir pic. Mama mi powiedziala ze dr da leki.na zatrzymanie. A ja niekoniecznie chce je brac. Wole zeby poszlo naturalnie. Lewy juz ladnie sie wygoil
MAMA- 03.05.2014

Stary 2015-10-09, 09:04   #967
_Kluska_
Zakorzenienie

Hej
uff- przeczytałam
juz prawie jestem w pracy wiec znów nie mam jak odpisać za bardzo

Migotko dawaj znać od razu jak będziesz miała wyniki!

Margot no niestety, u mnie śluz płodnych jest dopiero po ciąży.
do pracy powrót ok, co prawda jeszcze 200 maili czeka na przeczytanie ale co najważniejsze to klient się nie spina

Ewciu co to "Boże slowo"?

mi się pomidorowki chce bardzo, dziś chyba będę miała chwile żeby zrobić chociaż mam dzień treningu.. znów beznadzoejny wybór - zdrowe jedzenie czy ćwiczenia

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

fuck!!!!!!! napisałam posta, skopiowalam jakby wiz nie zadzialal i jak wkleilam to jest wczorajszy a nie dzisiejszy

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

to szybko z grubsza:

U nas dziś -2 stopnie!!!!

Gianka a mleka roślinne probowalas? ryżowe czy owsiane są super, jakiś czas temu przeszliśmy na nie z mm. żałuję że tak późno, w sumie mm jest syntetyczne a tu naturalne i bardzo zdrowe

Ewciu ciesze się ze tz przyjechał

Mysiu wzruszylam się tz-tem

Lila nie wiem co Ty bierzesz ale ja też chcę! !!

Migotko ale masz sny a wiatraki i klimatyzatory tyle ciągną niestety - w poprzednim mieszkaniu bardzo dużo używaliśmy i rachunek przyszedł 2x taki jak zwykle

Panna Magda i jak nocka?

Arletko super że masz już u siebie zajęcia i ze się podobało

Ja wczoraj wieczorem zrobiłam pomidorowke, gulasz z indyka z warzywami i leczo dla siebie - niestety leczo miało za mało czasu wiec nie mam dziś obiadu do pracy potem miałam dużo pracy, położyłam się wpół do 2
a to był mój dzień treningu... w kierunku schudniecia zrobiłam wielki Ch.j

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2015-10-09 o 09:07
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 09:09   #968
89migotka
Zakorzenienie

Kluska ja Ciebie tak bardzo podziwiam. Skąd Ty bierzesz siły, późno chodzisz spać, wcześnie wstajesz, ja to po kilku takich dniach bym padła. A co do treningu to nadrobisz kochana

Stary 2015-10-09, 09:18   #969
PannaMagda
Zakorzenienie

dzień dobry

Mysia nie uświadamiaj go ze ma tyle fanek ciesze się strasznie z Waszych relacji ze zaryzykowaliście a co do siłowni coś na pewno znajdziecie

Kasia współczuję cycuchow moze idź do doktora rzeczywiście

Kluska jak Hania po powrocie do żłobka ?

Lilka takie wyróżnienie no no no gratulacje

a u nas zonk wczoraj ugotowałam barszcz czerwony z uszkami pojechaliśmy na myjke z autem i koszami na śmieci. Wróciliśmy przytulilismy się i ja usnelam na filmie. Poszłam się wykapac wróciłam do niego on zaczął.mnie smyrac i to był mój koniec
ale wybrał żel wiec ma.szczęście
Stary 2015-10-09, 09:49   #970
89migotka
Zakorzenienie

Dziewczyny myślicie żeby powiedzieć jutro J. że praktycznie każdy gin mówi, że mam tylozgiecie, a on uważa inaczej? Nie chcę żeby pomyślał, że mu nie wierzę.

Stary 2015-10-09, 09:57   #971
PannaMagda
Zakorzenienie

Migotka ja bym powiedziała tak "Lekarze sugerują mi tylozgiecie o co w tym chodzi?"
Stary 2015-10-09, 10:02   #972
Gianna M
Zakorzenienie

Mysia jaka zawzietosc no to oby udalo sie upolowac kurtke i buty.

Kluska juz mi kiedys wspominalas o tych mleczkach troszke poczyatalam mialam nawet sprobowac ale po ostatniej probie na zwyklym mm sie wystraszylam i na razie dalam spokoj. Musze odetchnac bo mi po ostatniej probie leciala przez rece az zwymiotowala a tak ja zsypalo:/ teraz zrobie te testy zobacze co wyjdzie.

Migotko mozesz pow cos na zasadzie panie dr a co z ta moja macica mam to tylozgiecie bo mi kazdy mowi ze mam i juz sama nie wiem. Wiesz ja bym pewno zapytala bo przeciez to w koncu profesjonalista wiec bedzie wiedzial.

Zapomnialam co jeszcze mialam....

Magda i co tz dobrze wybral

Czekam na kuriera z moimi lakierami,alez jestem podekscytowana

Stary 2015-10-09, 10:06   #973
mysia1986
Zakorzenienie

Czas na jakieś jedzenie

Migotka, jak mówią dziewczyny napomknąć możesz, że całe życie lekarze mówili tak. A z drugiej strony wiesz, oni Ci włożyli do brzucha laparoskop, widzieli dokładnie co i jak tam wygląda, także taka pomyłka to by lipa była

Gianka, no musze buty bo nie mam w czym chodzić

Kluska, ja jak Migotka siłe podziwiam na wszystko. Ćwiczenia nie uciekną, chociaż wiem jak wkurza kiedy nie można zrobić tego co się zaplanowało
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 10:11   #974
PannaMagda
Zakorzenienie

Gianka wybrał żel ale spędziliśmy randkę na stacji benzynowej i ja przy garach sex nam nie ucieknie aczkolwiek juz od dwóch dni chodzę nabuzowana
Stary 2015-10-09, 10:19   #975
kasiab91
Zakorzenienie

Ewcia pisala mi ze jej dzis net szleje i nie moze nawet posta napisac. Takze odezwie sie jak bedzie mogla.

Ide kapuste tluc bo kupilam.
MAMA- 03.05.2014

Stary 2015-10-09, 11:09   #976
MiliTu
Wtajemniczenie

Sama sobie winna jestem , tyle nadrabiania !

Gianna M kciuki za testy no i lakiery sama radość. Muszę się do którejś z Was wybrać na hybrydke chyba super że tż już dziś wraca !

kasiab91 oj biedne cycochy! Oby lekarz pomógł! A Olaśka jaka mądra! Ile dzieciaki już rozumieją!

mysia1986 tż ❤💛💙💜💚 ależ to brzmi ! I jak dba ! Po tym wszystkim Kochana zasłużyłaś na wszystko co najlepsze więc niech rozpieszcza! Dobrze że lepiej się już czujesz choć moim zdaniem powinnaś leżeć do końca tygodnia :p

zophiee wow jakie zakupy ! A Bobri jaki dzielny! Tyle godzin wytrzymał w żłobku! Ja z h&m teraz zamówiłam spodnie (przymierzylam z sklepie i znalazłam na all za 1/3 ceny )

arletka1313 wielkie brawa za zumbę! Boziu jakie Wy rzeczy gotujecie! Ze mnie tu d... nie pani domu! Oby Lence ciężkie noce przeszły.

Lila_27 no no co za zaszczyt Was kopnął pięknie ! ale Ty nie świrujesz z tym gotowaniem dla gości? Boziu to szok!

RudaEwcia25 super że macie już tż-ta! Cieszcie się sobą! No i zdrowia dla Kostella!

PannaMagda no ja nie wątpiłam co tż wybierze kiedy Ty zaczynasz nową pracę? Bo przegapilam ;(

89migotka jutro już wizyta! Wypytaj o wszystki co tylko w głowie Ci siedzi! Żebyś nie miała żadnych wątpliwości! Teraz musi być już tylko lepiej ! Mam nadzieję że żadne chorobsko Cię nie łapie! Tego by brakowało jeszcze! A co ta wiedźma znów? Myśli że na kasie spicie czy co?

No i nie wiem... Co jeszcze....

Ja mam nadzieję że te dni na obrotach zaraz mi się skończą. Jeszcze dziś- bo siostra moja ze swoim boyem przyjeżdża i muszę posprzątać (przecież tż miał bo mi zabrania no ale....), potem zakupy , do. Ross muszę skoczyć bo tż leci w przyszłym tyg zagramanicę i miniaturki do kosmetyczki muszę mu kupić, wieczorem urodziny świadka naszego jeszcze. No i dziś w auchan od 18-22 jest 50% na zabawki! Musimy się wybrać. No a jutro imieniny tż-ta przyjaciółki i ja mam nadzieję że choć parę dni spokoju będzie. No jeszcze w pon mam znów tż-ta dziadka zawieźć do lekarza. No i może odpocznę?

Lecę psy wypuścić bo zaraz narozrabiaja. Buziaki! 💜
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 12:22   #977
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Mysia jaka zawzietosc no to oby udalo sie upolowac kurtke i buty.

Kluska juz mi kiedys wspominalas o tych mleczkach troszke poczyatalam mialam nawet sprobowac ale po ostatniej probie na zwyklym mm sie wystraszylam i na razie dalam spokoj. Musze odetchnac bo mi po ostatniej probie leciala przez rece az zwymiotowala a tak ja zsypalo:/ teraz zrobie te testy zobacze co wyjdzie.

Migotko mozesz pow cos na zasadzie panie dr a co z ta moja macica mam to tylozgiecie bo mi kazdy mowi ze mam i juz sama nie wiem. Wiesz ja bym pewno zapytala bo przeciez to w koncu profesjonalista wiec bedzie wiedzial.

Zapomnialam co jeszcze mialam....

Magda i co tz dobrze wybral

Czekam na kuriera z moimi lakierami,alez jestem podekscytowana
Pokaz kolorki

Ja byłam u fryzjera podciac końcowki Domis tez sie obciął

Stary 2015-10-09, 12:25   #978
PannaMagda
Zakorzenienie

Iza zdjęcia !

Domis grzeczny u fryzjera był ?
Stary 2015-10-09, 13:09   #979
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam się

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Zophiee tz nie zarazony. Na szczescie tz... dawno tego tu nie uzywalam Doleczylam sie, czuje sie zdrowa, nie poszla bym gdybym sie zle czula. Szybko mnie postawil na nogi ten antybiotyk.

Margot, a no zaszylam sie w papierzyskach. Ale o 13 przyszla kontrol niezapowiedziana z ochrony srodowiska i sie zaczelo. Ktos anonimowy donos na nas dal. Na jeden z oddzialow firmy. Ehh..

Wzielam juz prysznici czekam na tz Odgrzewam sobie zupke pieczarkowa
Bardzo miło się to czyta

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Iza w tv jakiś program oglądałam i mowili, że tak w Japonii jest, ale czy to prawda to nie wiem.

Margot bez gotowania to chociaż odpoczniesz trochę po pracy

Mysia no pięknie wygląda slowko tż w Twoich postach O, a co to za kontrola? Mam nadzieję, że wszystko ok. Miłego wieczoru z tż

Ruda no pewnie niech tż trochę z teściem posiedzi Wy w nocy nacieszycie się sobą

Madzia to oby wybrał prawidłowo

Ja wróciłam do domu po 17. Jakiś słaby czas u mnie, znowu się popłakałam, ale to wszystko przez tą wiedźmę bo już mam dość jej tekstów w stylu "nie mam pieniędzy" no kuzwa dobrze, że ja śpię na pieniądzach, wrrr

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Zophiee, a właśnie wytrzymal wczoraj Bobri tyle czasu w zlobku?
Jezu a ta znowu swoje , no mogłaby juz odpuścić

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Było super Mój małż został poproszony na chrzestnego
I mamy być świadkami na ślubie
Zostaliśmy wyróżnieni
Mała przekochana, ale charakterek ma
Natuś 2 dzień bez drzemki i już śpi
Wieczór znów dla męża

Mysiu A jak gotuje! Zazdraszczam

Migotko my dostaliśmy wyrównanie 600 zł w grudniu zeszłego roku
Ciekawe ile teraz A wiedźmę na miotłę i w kosmos

Yss nie przemęczaj się

Iza współczuję @

Panna Magda wybierze na pewno dobrze
Wyróżnieni zostaliście . Super

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Witam

Ja dzis dzien jakis ciezki:/ Nata pol dnia byla na nie pytam Nata chcesz pic-nie,chcesz jesc-nie,zrobilas kupe(mimo ze czuje)-nie,chcesz kopa w swoja mala dupke-nie...o i tak nam minal dzien. Ale na koniec mnie wysciskala wycalowala po calej twarzy wiec jej wybaczam

Migotko nie znosze tych rozliczen!wrrr! A co do tesciowej to niech juz sobie odpusci w koncu!

Magda gwarantuje wybierze dobrze

Yss o rany tyle rzeczy na raz spac,glowa cos slodkiego. Bylo jedno wyjscie! Zjesc slodkie wtedy glowa przesatanie bolec skoczy insulinka i od razu odechce sie spac

Zophee dajemy rade dziekuje jutro tz bedzie w nocy ale bede czekac

Mysia OMG!!!jak to przeczytalam to az mi serducho mocniej zabilo! Cudownie! Tz tz tz tz zobacz jakie bum na forum zrobilas

Ewcia pewno niech chlopaki ogladaja meczyk

Lilka Natus mnie oczarowal! Po prostu cudowny widok! Robcie siostrzyczke!!!

Jutro jade z Tula na testy alergologiczne z krwii. Az sie boje bo musze z nia jechac sama a to troszke daleko i no pozniej to pobranie nawet sobie tego nie chce wyobrazic. Ale trzeba.
Oby wyszły dobrze te testy . Trzymam kciuki
Nam nie chcieli dać bo powiedzieli ze się nie robi takich testów u takich maluchów bo wychodzą zafauszowane i ze nam nie da

wysłano z tabletu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 13:09   #980
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej.

Oczywiście zaspaliśmy dzisiaj Wstałam pół godziny później niż zawsze i się o dziwo wyrobiłam Już z kawusią siedzę.
Wczoraj tŻ ( ) był na siłowni i co? remontują moje dwa poziomy na których ćwiczę! I to wszystko remontują, zrywają podłogi, ściany malują itp. Nie zapytał ile to może potrwać ale dzisiaj ma to zrobić. Także ja na razie z siłowni jestem wyłączona, bo na poziom dla koksów to nie mam po co chodzić. Poza tym wczoraj mi mówił, ze tyle ludzi na tym jednym poziomi, ludzie się w kolejkach do sprzętu ustawiają To teraz musze rozkminić czy idę gdzieś na jakiś fitness na ten czas czy ćwiczę w domu.

Magda, on bladego pojęcia nie ma co tu się wyprawia i powodem jakiego zamieszania się stał Udało się wygrzewanie ?

Gianka, biedne wy obie Powodzenia na testach, oby poszło sprawnie i bezproblemowo.

Kasia, dobrze, ze idziesz do lekarza. Lepiej niech to ktoś obejrzy

Arletko, ale musiało być fajnie na fitnessie. Brawo!

Lila, chrzestny , świadkowie, poważne rolę przed Wami

Ja jutro jadę w poszukiwaniach kurtki zimowej i butów, i kuźwa nie wróce do domu bez nich ala:
Mówisz "zapaliscie"

wysłano z tabletu

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 13:17   #981
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Bry Dzien!

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
yss spełnij swą zachcianke ! należy Ci się
Nauczylam sie przetrzymywac sennosc. Bo jak spie w dzien to wieczorem nie moge zasnac.
Zreszta potem byla ta konfrontacja, i siedzialam zamknieta w innym pokoju z mama, bo nie zamierzalam brack w tym udzialu.

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Yss zamawiaj pizzę A co do podwyżki to czekamy bo póki co dostaliśmy tylko część wynagrodzenia
Ja pie.... To sie nie dziwie, ze nastroj u Ciebie kiepski. Bardziej mam ochote na frytki i w ten weekend ten pomysl zrealizuje!
Co do J. Magda dobrze mowi. Zapytaj go wprost - dlaczego lekarze mowili tak, a na wypisie jest tak. Nie rozumiem, prosze wyjasnic.

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Było super Mój małż został poproszony na chrzestnego
I mamy być świadkami na ślubie
Zostaliśmy wyróżnieni
Mała przekochana, ale charakterek ma
Natuś 2 dzień bez drzemki i już śpi
Wieczór znów dla męża
Nie no az za duzo tych pozytywnych wiesci . Zartuje! Fajnie, ze sie kreci.

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
Powiem wam ze jak zobaczylam sie w tym duzym lustrze to na prawde sie przerazilam, nawet nie przypuszczalam ze wygladam tak kiepsko.
Tak na to nie patrz. Uznaj to za punkt startowy - wygladam zle ale to zmienie! Zrob se fotke i do boju!!! Za miesiac kolejna! Jesli bedziesz konsekwetna to beda efekty!

Cytat:
ale wybrał żel wiec ma.szczęście

Mili A Ty masz taki przyplyw energii od 2 trymesru czy jak?? Ja sobie nie wyobrazam tak naginac jak Ty!

Moja dzika radosc, ze dzis piatunio jest przeogromna!!! Byle tylko w domu sie ulozylo do konca. Tak mi wczoraj bylo zal TZ. On jest taki sam na tej IS i tylko ja jestem jego przyjacielem. A tak to caly czas sie czuje jakby byl na terytorium wroga. Sama zreszta mam przeogromna ochote jechac do jego rodzicow. Posiedziec u nich na kanapie i odpoczac. U nich tak pieknie a jesien tam jest w ogole super.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 13:42   #982
kasiab91
Zakorzenienie

Od poltorej godziny leze w lozku. No nic mi sie nie chce no kurde nic. Ola spi a ja paczam w internecie. No z 20minut kimnelam.

Milii odpocznij troche sobie

Ysss ja tez sie z piatku ciesze tyle ze maz o 19 wraca, no ale o 18 zumba zumba je !!! Uwielbiam
MAMA- 03.05.2014

Stary 2015-10-09, 13:46   #983
MiliTu
Wtajemniczenie

yssmay yhy przyszło w 2 trymestrze. Ale żeby też za kolorowo nie było wracają spadki formy, jak wczoraj np. Wróciły zwroty, słabo mi się robiło,mroczki przed oczami. Czasem mam ochotę cały dzień nie ruszać się z łóżka. A czasem od 8 sprzątam zależy od dnia. Czasem brzdąc bywa łaskawszy ja np nie umiem walczyć z sennoscia w ciągu dnia, jak jestem w domu to śpię ile potrzebuję. Jak ostatnio do 16 i nie przeszkodziło mi to zasnąć wieczorem

A z isl nigdy nie pytałam - Wy chcecie tam zostać na stałe? Czy macie jakieś myśli dotyczące powrotu ?

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

kasiab91 dziś to ja mogę zapomnieć o odpoczynku. Do tej pory leniłam się a teraz biorę się za odkurzanie, mycie podłóg, kurze, łazienki, pranie wstawione (wczoraj 2 dziś znów 2, kto to produkuje?) i pewnie coś jeszcze po drodze wymyślę. Kuchnię już ogarnęłam i porządek w dokumentach zrobiłam

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

A Ty korzystaj póki możesz i odpoczywaj !
Stary 2015-10-09, 13:55   #984
Lila_27
Zakorzenienie

Mili miałaś odpoczywać Ale z drugiej strony jak się dobrze czujesz to lepiej być w ruchu Ja też do końca ciąży jak na speedzie byłam

Yss to weekend leniuchowania mam nadzieję To co z przyjazdem do PL? Planujecie? Czy na razie odkładacie w czasie?

Ale się fatalnie czuję Z nosa leci cały czas Wszystkie możliwe specyfiki, rosołek sobie zrobiłam nawet, oby przeszło Głowa boli i kaszel zaczyna
Teraz się obawiam, że nosiłam w sobie wirusa i mała będzie chora No i moi chłopcy ..
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 13:55   #985
kasiab91
Zakorzenienie

Yss podbijam pytanie Mili

Mili no i odpoczywam, na obiad mam swiderki z serem to zdarze zrobic A Ty oszczedzaj sie prosze. A pranie u nas tez ciagle jest w koszu. Niekiedy to nawet do szafy w lazience nie zagladam bo mam dosc
MAMA- 03.05.2014

Stary 2015-10-09, 14:03   #986
MiliTu
Wtajemniczenie

kasiab91 ja dziś chociaż obiadu nie robię. Tż jadł w pracy, my później na te urodziny. Jutro coś zrobię będę się oszczędzać, ale jak mam gości to ja nie lubię jak jest brudno.... Źle się wtedy czuję. Spokojnie sobie odpoczywaj.

Lila_27 antygrypin mojemu mężowi pomaga bardzo ! Kochana na spokojnie, na pewno nikogo nie zarazilas. A ja wiem że przez łożysko powinnam odpocząć ale ten tydzień jest taki że serio nie mam kiedy! I tak dziś pół dnia przesiedzialam.
Stary 2015-10-09, 14:26   #987
Gianna M
Zakorzenienie

Mili to nie sa zarty! Prosze odpoczywac! Bo zaraz sie zleci wizazowa straz i cie do lozka przypnie i to nie rozowymi kajdankami

Basia ja robie prywatnie.

Lilka kochana kuruj sie nam

Kasia dzis jest piatek wiec nic ci sie chciec nie musi! Prosze dzien lenia oglaszam na dzis

Magda uuuu jak w starym dobrym malzenstwie

Kimnelysmy sie troszke z Tula teraz juz siedzimy. Denerwuje sie tym pobraniem krwii i jestem podjarana przyjazdem tz.

Stary 2015-10-09, 14:27   #988
PannaMagda
Zakorzenienie

Gianka z naciskiem na stare
Stary 2015-10-09, 14:49   #989
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
ja np nie umiem walczyć z sennoscia w ciągu dnia, jak jestem w domu to śpię ile potrzebuję. Jak ostatnio do 16 i nie przeszkodziło mi to zasnąć wieczorem

A z isl nigdy nie pytałam - Wy chcecie tam zostać na stałe? Czy macie jakieś myśli dotyczące powrotu ?
Mi sie najbardziej chce spac - teraz! - czyli tak od 12.00. Ale w pracy spac nie moge. A jak wroce do domu i cos zjem to jest 18sta i jak pospie do 20-21 a o 23 mam isc znowu spac... no to mi sie wtedy nie chce.
Co do pytania - to tak zamierzamy zostac na dlugo czy moze na zawsze. No do emerytury moze. Wlasnie wczoraj mialam o tym z mama rozmowe. Ja i TZ nie widzimy sensu wracac do kraju. On jeszcze dostanie prace, ale ja!? Ja nie chce byc grafikiem, juz mnie to nie kreci. Fotografem to tez chora robota, bo glownie w weekendy (sluby) a zarobki i tak kiepskie + konkurencja. A to co robie tutaj w szpitalu nie mam prawda robic w Polsce. U nas tylko lekarz wykonuje takie badania.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-09, 15:05   #990
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Iza zdjęcia !

Domis grzeczny u fryzjera był ?
U mnie nie ma co pokazywac bo tylko końcówki.

Domisia wkleje na fb.Siedział ale musiałam mu dać telefon

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości