![]() |
#1261 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Cytat:
Fajnie z drożdżówkami. Może mnie Despa na jakieś zaprosi... hihih ![]() Fajne te Przyjaciółki?? Nie jestem przekonana do polskich seriali.
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Zakorzenienie
|
Małpka gratulacje, całe szczescie, ze hapy end.
Ja wcisnęłam K. komplet ciastoliny z biedry i przepadł..ja biore się za sprzatki. Co do pieluch mój bardzo pedagogicznie za każde siku dostawał 1/2 kostki czekolady;p ![]() ![]() ![]() Swoja drogą jak tablice motywacyjne, systemy, nagrody i kary wsiąkły w polska szkołe. Mnie montessori troche tego oduczyła, ale mam nakaz od dyrekcji zamontowac tablice motywacyjna w sali, bo dzieci sa łase na nagrody, wielu psycholoigów, których znam poleca i zaleca systemy motywacyjne bo TYLKo to działa...a jak nie dzoiała, to znaczy, że się źle je stosuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Zadomowienie
|
Nie mogę z tym moim termometrem. Daliśmy za niego przeszło 100 zl a mierzy byle jak. Teraz pokazuje raz 38.5 a raz 39.5. Ale jak ją dotykam to ma najmniej 39 na pewno. I Muszę się jutro dostać do lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
Villga te elektryczne tak mają... też nigdy im nie ufam, bo mam 3 i róznica między nimi nawet 1,5 stopnia...jednak rtęciowe to były rtęciowe...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 | |
MBZ♥
|
Villga
![]() Klementyna,a problemy z zaparciami minęły? Cytat:
![]() Moderna, ja Wojtka akurat nie lubiłam, jakoś ani On ani Jerzy mi do Zuzy nie pasują-Wojtek taki fircyk, Jerzy zbyt poważny dla poważnej Zu. Ale takiego zagrania ze strony fircyka się nie spodziewałam. To potajemne ubieranie obrączki ![]() Sorce całkiem fajnie się ogląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 | ||
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1267 | ||
Wtajemniczenie
|
Czesc
Cytat:
![]() Cytat:
Oby szybko przeszło ![]() ------- U nas w miarę spokojnie...choć wkurzam się, że te dni taki same wszystkie. Przydałaby się jakaś odmiana ![]() W czeskim Lidlu będą teraz kozaczki za ok. 50 zł i kombinezony jednoczęsciowe za ok. 50 zł od czwartku, także skoczę zobaczyć. Ciekawe czy też tak wykupują jak w Pl ![]() W klubie złobkowicz ![]() Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2015-10-09 o 10:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Wtajemniczenie
|
mamy 64 elementy, nie mały.. ale... spokojnie przydałoby się więcej.
Malpka jak się czujesz Ty? obolała? Wrzucę rozpiskę od nas ze "szkoły" na miesiąc październik ![]()
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o bliznę to prawie wcale jej nie odczuwam, w domu robię wszystko tak więc nie jest źle ![]() To muszę poszukać jakiegoś zestwu na all to by miał Karol coś nowego na Mikołaja ![]()
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Małpka gratulacje! Śliczny chłopaczek!
BYou ja sie chyba zaraziłam od Twojej Z przez internet. Nienawidzę zapalenia krtani, a Zocha ciagle na mnie wisi, a przecież niedawno miała, jak bedzie powtórka to ![]() Villga z tymi termometrami to kaszana, tez kupiłam taki bezdotykowy jak Z była chora ostatnio, ale cuda wianki pokazuje. Nie tylko rtęciowe pokazują dobrze - ja mam hiperdokladny microlife elektroniczny do dwóch miejsc po przecinku (dedykowany do npr), potem jak szykowałam wyprawkę dla Z kupiłam jej taki sam - no ale wada ze jednak dosc długo mierzy, a ona nawet z wetkniętym pod pachę dostaje małpiego rozumu. W ogóle chorowitkom zdrowia, widać ze jesień przyszła.... Ja sie snuje po domu i znowu mam napad minimalizmu i pozbywania się gratów. TZ powystawial juz costam na Allegro, szykuje kolejne rzeczy, odkładam ciuchy do caritasu, wczoraj pozbyłam sie chyba z połowy moich ubrań, a i tak mam wrażenie, ze wciąż wszystkiego za duzo....
#1271 |
MBZ♥
|
Scarlett, zdrowia
![]() chcę się jeszcze umówić prywatnie do pediatry żeby Ją osłuchał, dał receptę-zapobiegawczo-na lek do inhalacji jakby się to zdarzyło u nas. Jak sobie pomyślę, że musiałabym z Nią jechać 30 km sama na dyżur to mi słabo ![]() Malpko oszczędzaj się ![]() Jak Julia sobie radzi w muzycznej? ![]() Demeter to powodzenia w Lidlu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lubie, ale ogladam od poczatku (a to juz 4 czy 5 seria) - taki typowy dla kobiet, czasami nawet potrafi i lezke wycisnac ![]() Cytat:
![]() (M. do czyszczenia nosa musze przekupywac czekolada, probowalam roznych sposobow, przemocowe mi sie nie podobaja, a czasami trzeba, wiec na luzie stosuje przekupstwo, i jakis czas temu przez bajke na YT zachecalam do mycia zebow (teraz juz nie musze), i zdarzy mi sie przekupic bajka na moim tewlefonie powrot do domu (ekstremalne sytuacje, kiedy mam dosc ![]() ![]() o szit ![]() Za moich czasow w szkole (przelom lat 80/90) nie bylo czegos takiego w ogole - moze to jakas moda ostatnich lat? Cytat:
pewnie kupilas bezdotykowy? (pamietam z testow ze one niemiarodajne sa) Ja mam elektroniczny zwykly i do ucha z brauna, i oba mierza bardzo dobrze ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2015-10-09 o 13:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() to lece ![]() mniam! M. nie lubi pestek, musze mu z bulek zeskrobywac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- H&M Polska tez Wam otworzyl klub z roznymi znizkami? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1275 |
Wtajemniczenie
|
Malpka, no to superowo
![]() ![]() ![]() Scarlett zdrowia w chyrlaniu. A ja mam katar ![]() wrzucę moją kolejną turę ![]() ![]()
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2015-10-09 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
no Sorce, jakie cudenka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
MBZ♥
|
Moderna
![]() Ja wiem, że to dla podkręcenia atmosfery serialu ale jak się kocha kogoś innego to się nie żeni z kimś innym bo prędzej czy później źle to się kończy:/ Sorce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
BYou u mnie nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa Sorce ale cuda! BYou bierze bombki, a ja pudło (ale pewnie mnie nie stać). Sprzedajesz te cuda?
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
MBZ♥
|
Scarlett wiem, tak własnie zrobiłam
![]() ![]() Moderna zainstaluj sobie na kompie/lapie wtyczkę hola do przeglądarki i w ten sposób obejdziesz ograniczenie dotyczące oglądania ipli tylko na terenie kraju ![]() http://softonet.pl/Hola.wtyczki.do.p...ci,113107.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
Ja ogladam na telefonie, tam mam applikacje ipli i ogladam bez problemu, premierowe sa bezplatne - ale jest tylko odcinek do 68, 69 jeszcze nie ma - ty masz 69ty? Na kompie tez tylko do 68..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() ![]() ![]() Byou, Scarlett - robię dla zabicia czasu (BYLE DO GRUDNIA, BYLE DO GRUDNIA, BYLE DO GRUDNIA...). Jeśli się Wam podoba to z chęcią "sprywatyzuję". To może jakieś PW bo nie wiem czy mogę tak publicznie ![]() ![]()
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2015-10-09 o 13:50 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 |
MBZ♥
|
Usunęli 69 odc
![]() Wczoraj wieczorem go oglądałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no trudno, poczekam se ten tydzien, jak musze... mecz ![]() zdradzisz, bedzie dalej cos o Wojtku? ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2015-10-09 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
MBZ♥
|
Sorce Ty siękuruj
![]() Ja bym chciała z serc to środkowe, z okrągłych też środkowe-chyba że dałoby samą dziewczynkę z kręconymi włoskami-kolorystyka zostaje ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Moderna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie moge sie doczekac ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Tak mi sie nudzi jakos, ze zamowilam dziecku ciuchy w Zarze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- No i dziecko coraz drozsze, bo od rozmiaru 98 ceny sporo wyzsze sa - spodnie dresowe h&m nie kosztuja 5€ a juz 10€ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
MBZ♥
|
W sumie to nic takiego ale ja nie lubię kłamstw, zdrady, mataczenia itp akcji więc nie mogę zrozumieć, że Wojtek nie może zrozumieć, że nic z tego. Zuu jak nastolatka po kryjomu odbiera telefon od niego, wymyka się z domu, unika Jerzego-rozmowy z Nim.
Plus kłamstwa Wojtka do żony-bo znów jest w Warszawie zamiast w Łodzi... Inga nawywija ![]() ![]() Co nakupowałaś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurtke i buty, i kilka bluzek - kusilo mnie by zobaczyc na zywo ![]() nie wiem czy kurtka bedzie wystarczajaco ciepla, a buty tylko do rozmiaru 24, mam nadzieje, ze wypadaja duze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze takich kaloszy nie widzialam wczesniej, fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.