Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część II. - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-17, 10:39   #2431
Mircalla
Rozeznanie

Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część II.

Cytat:
Napisane przez gwendolyn Pokaż wiadomość
Mam doła od rana, ta osoba, która jest żonata, a tak poruszyła moje serce, prosiła o spotkanie żeby porozmawiać, pożegnac się jak ludzie itp (po mojej decyzji o zerwaniu kontaktu), odmówiłam, nie wiem czy dobrze zrobiłam?!Może jestem niedojrzała, czuje się jak tchórz, ale wynika to z tego że to było tak intensywne uczucie z obu stron,że boję się,że skutek byłby odwrotny od zamierzonego...
Bardzo dobrze zrobiłaś , tym bardziej, że nie wiesz jaki byłby skutek takiego spotkania. A swoją drogą to dziwi mnie ten facet i sens jego małżeństwa. Gdybym była na miejscu jego żony... brrr... mam nadzieję, że nigdy mnie nie spotka coś takiego...

- tym, co stymuluje człowieka najskuteczniej, jest egoizm.
- a miłość?
- miłość wynika z pragnienia, żeby ktoś nas kochał. A to znowu egoizm.
Mircalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 10:55   #2432
justyssska19
Przyczajenie

Witam!
nie wiem jak już rozmawiać ze swoim chłopakiem. Jesteśmy razem już od 4 miesięcy...wczoraj powiedział mi ze nie zasługuje na mnie, ze mamy odmienne charaktery, ze miał trudne dzieciństwo i powinien być samotnikiem. Bardzo zależny mi na nim i kocham go. niewiem jak go przekonac zebysmy byli razem dalej... prosze doradzcie mi cos.. jak mam z nim rozmawiac
justyssska19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 11:18   #2433
Asik_
Zakorzenienie

To i ja dolocze do grona zdolowanych Mimo ze dzis nie mam dolka no ale Tz doluje mnie czasem wiec witajcie

Justysssko z doswiadczenia wiem ze najlepiej odsunac sie nieco od tajkiego faceta, poczekaj az zda sobie sprawe ze nie ma Cie kolo niego i bardzo za Toba teskni!! Ja bym tak zrobila. Najpierw jasno powiedziala mu ze go kocham i ze jest mi przykro z powodu jego zachowania a potem bym sie odsunela.
Asik_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 14:50   #2434
Klariska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
Klari no niewyzyta i co zrobisz
Kupie Ci wyspe, 100 facetow i zostawie Cie tam

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 14:52   #2435
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ahinsa Pokaż wiadomość
O matko bosko, a to już jest wczoraj
Madzisko Jak tam u siostry?

Fajno.Niedługo na spacerek pójdę z sis,potem po mame na dworzec,bo ma dojechać

Gwen,podziwiam Cię.Bardzo bardzo Cie podziwiam.Podejrzewam,że on nie chciał się pożegnać tak naprawde tylko sprawdzić czy to uczucie trwa itp i pewnie skutek byłby odwrotny od zamierzonego...Ale musisz być niesamowicie silna,że dajesz rade oprzeć się temu uczuciu...A on jest mega głupi,że się hajtnął...
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 14:56   #2436
Klariska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Magda Pokaż wiadomość
Gwen,podziwiam Cię.Bardzo bardzo Cie podziwiam.Podejrzewam,że on nie chciał się pożegnać tak naprawde tylko sprawdzić czy to uczucie trwa itp i pewnie skutek byłby odwrotny od zamierzonego...Ale musisz być niesamowicie silna,że dajesz rade oprzeć się temu uczuciu...A on jest mega głupi,że się hajtnął...
Mysle tak jak Magda. Dobrze ze nie poszlas.
Faceci przewaznie sa glupkami

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 15:03   #2437
gwendolyn
Rozeznanie

Przeważnie pewnie są glupkami (palantami po mojemu) Ale trzeba mieć nadzieję, że jakiś nie jest i się takiego kiedyś spotka, chociaż jak na razie marnie mi z tym idzie
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 15:24   #2438
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Klariska Pokaż wiadomość
PS. Swoja droga podobaja wam sie kozaki noszone do rybaczek jeansowych?
Mi się to podoba,jak jakaś babka nosi rybaczki i do tego fajne kozaczki. Ja akurat jak jest jesienna aura to zakładam kozaczki i spodnie 3/4.

Cytat:
Napisane przez gwendolyn Pokaż wiadomość
Mam doła od rana, ta osoba, która jest żonata, a tak poruszyła moje serce, prosiła o spotkanie żeby porozmawiać, pożegnac się jak ludzie itp (po mojej decyzji o zerwaniu kontaktu), odmówiłam, nie wiem czy dobrze zrobiłam?!Może jestem niedojrzała, czuje się jak tchórz, ale wynika to z tego że to było tak intensywne uczucie z obu stron,że boję się,że skutek byłby odwrotny od zamierzonego...
Dobrze zrobiłaś,że odmówiłaś mu spotkania.Myśle,że po nim byłabyś jeszcze bardziej rozbita,a po ci to???Po co masz znów cierpieć,w dodatku to żonaty facet.

Cytat:
Napisane przez justyssska19 Pokaż wiadomość
Witam!
nie wiem jak już rozmawiać ze swoim chłopakiem. Jesteśmy razem już od 4 miesięcy...wczoraj powiedział mi ze nie zasługuje na mnie, ze mamy odmienne charaktery, ze miał trudne dzieciństwo i powinien być samotnikiem. Bardzo zależny mi na nim i kocham go. niewiem jak go przekonac zebysmy byli razem dalej... prosze doradzcie mi cos.. jak mam z nim rozmawiac
Do milości nie da się przekonać,czy zmusić ten ktoś musi to poprostu czuć,aleee możesz go upewnić że go kochasz,może jeszcze mu się odmieni.Takie były piękne słowa coś o tym,ale mi umkneło.O już wiem,jeśli kochasz puść wolno,jak wróci jest twoje.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 15:40   #2439
gwendolyn
Rozeznanie

[quote=atka83;5300639]Po co masz znów cierpieć,w dodatku to żonaty facet.

"W dodatku"? Jak dla mnie przede wszystkim A ja durna się w to wplątałam, niby do niczego nie doszło, ale czuję sie źle z tym wszystkim. Ale już lepiej mi niż rano, przynajmniej sprawa już teraz wyglada na zakończoną na 100%.

Edytowane przez gwendolyn
Czas edycji: 2007-09-17 o 16:07
gwendolyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 16:53   #2440
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klariska Pokaż wiadomość
Mysle tak jak Magda. Dobrze ze nie poszlas.
Faceci przewaznie sa glupkami

to i ja sie podpisze,

swoja droga co za palant z niego! swoim zachowaniem krzwdzi i Ciebie i swoja zone..!
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 17:12   #2441
Zuzannka
Zakorzenienie

to i ja mam doła

Zuzannka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 17:21   #2442
Wizazanka492
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez megi_t Pokaż wiadomość
Zagadzam się!!!! Jesteś jeszce bardzo młoda .. może kiedys zrozumiesz , ze tak sie nie robi... Ja nigdy nawet w Twoim wieku nie pocałowałam sie po 2 godz znajmomościDla mnie takie dziewczyny sie nie sznauja.. a jak ty sie nie szanujesz to jak facet ma Cie szanować??????
Sory ale jesli chcesz mi wmowic ze predzej czy pozniej i tak bede puszczac sie na imprezach z przypadkowymi kolesiami to sie mylisz i to gleboko!
Mimo ze mam 17 lat jeszcze ani razu nie robialm TEGO , jest mi z tym dobrze i nie widze potrzeby zrobienia tego z kims kogo znam 2 godziny , bo jak to okreslilas "malo mi".
Bo calowanie a sex to niebo i ziemia. Co ma piernik do wiatraka?
Pocalowalam sie z nim po tych 2 godzinach, bo sie zauroczylam. Poprostu gdy go pierwszy raz zobaczylam to odruchowy usmiech do niego i jakos tak sie stalo...ze zrobil na mnie wyjatkowe wrazenie...

Izaluka zdaje sie ze nigdy nie slyszalas o milosci od 1 wejrzenia.
Przypuszczam ze nie wierzysz w nia... i zaraz zrobisz mi wyklad jaka jestem niedojrzala dziewczynka bo przecierz wierze w milosc od 1 wejrzenia!
Ludzie sa rozni...sa rozne chararktery i trzeba je zrozumiec, zeby moc wspolczuc. Ty najwidoczniej nie wiesz na czym polega empatia.
Jesli piszesz ze cie smiesze to dobrze ze poprawiam ci humor Moze opowiedziec ci jakas smutna albo tragiczna historie z mojego zycia? To swientie poprawilo by ci samopoczucie...

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-09-23 o 16:30 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z Edycji i MULTIcytowania.
Wizazanka492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 17:34   #2443
Zuzannka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi_t Pokaż wiadomość
Zagadzam się!!!! Jesteś jeszce bardzo młoda .. może kiedys zrozumiesz , ze tak sie nie robi... Ja nigdy nawet w Twoim wieku nie pocałowałam sie po 2 godz znajmomościDla mnie takie dziewczyny sie nie sznauja.. a jak ty sie nie szanujesz to jak facet ma Cie szanować??????
przepraszam ale wku.... mnie takie stereotypy
jak facet się całuje lub przespi się z panienka po 2 godz to nie jest łatwy jest za***istym facetem jest kul, dżezi, super ekstra koleś
ale laska jest łatwa, szmata.... ?

sorry ale do mnie to nie przemawia

jeżeli jest się singlem to widaomo że czasami jest potrzeba miłości chociażby fizycznej
i nie mówie tu koniecznie o sexie

a ja nie zaprzeczam że miałam takie przygody, dyskotekowe
i co z tego?
facet sobie moze pokorzystać...ale już dziewczyna nie

się trochę zdenerwowałam

EDIT: i dodam jeszcze cos takiego
Kobieta też CZŁOWIEK i ma swoje potrzeby

Stary 2007-09-17, 17:40   #2444
yeah
Zadomowienie

gwendolyn z tym spotkaniem to była mądra decyzja, przecież sama dobrze, o tym najlepiej wiesz. ciekawa jestem za to, jak on to widzi, jak się czuje w małżeństwie itp.
yeah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 17:42   #2445
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zuzannka Pokaż wiadomość
to i ja mam doła
Czemu masz doline Zuziu??

Cytat:
jeżeli jest się singlem to widaomo że czasami jest potrzeba miłości chociażby fizycznej
i co z tego?
się trochę zdenerwowałam
Nie nerwuj się ,nieprzejmuj sie dla mnie całowanie się nie ma nic wspólnego z brakiem szacunku do samej siebie.Czasami tak jest że zaiskrzy i to się poprostu staje. Masz racje,jesli się jest singlem nikogo się nie rani,a ni nic więc.......Ja też nie zaprzeczam,że miałam takie przygody,zwłaszcza jak byłam po rozstaniu bo chyba wtedy potrzebowałam tego ciepła,przytulenia i zruzumienia,nie czułam się jak szm...nie miałam i nie mam wyrzutów i nie żałuje gdy kolega mnie przytulał.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 17:48   #2446
Zuzannka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Czemu masz doline Zuziu??
a bo sie zauroczyłam pewnym facetem
był teraz u mnie na weekend i wiem ze miedzy nami cos jest
dzisiaj wyjechał i go juz nie ma i zdazyłam sie
tak przyzwyczaić ze jest tu
i tęskno mi już

Cytat:
Napisane przez Beatka
Nie nerwuj się ,nieprzejmuj sie dla mnie całowanie się nie ma nic wspólnego z brakiem szacunku do samej siebie.Czasami tak jest że zaiskrzy i to się poprostu staje. Masz racje,jesli się jest singlem nikogo się nie rani,a ni nic więc.......Ja też nie zaprzeczam,że miałam takie przygody,zwłaszcza jak byłam po rozstaniu bo chyba wtedy potrzebowałam tego ciepła,przytulenia i zruzumienia,nie czułam się jak szm...nie miałam i nie mam wyrzutów i nie żałuje gdy kolega mnie przytulał.

cholera ja nawet poprostu potrafiłam kiedys nawet bez rozmowy wstepnej się całować...
aaaaaaaa jak ja nienawidzę stereotypów

Stary 2007-09-17, 18:43   #2447
yeah
Zadomowienie

jestem wkurzona. do tej pory myślałam, że to ja rozdaję karty, ale widzę, że to tylko złudzenie.....
yeah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 19:45   #2448
angelika03
Rozeznanie

Mam pytanie co wy byscie zrobiły , podoba mi sie jeden chłopak i od jego kolegi wiem że też mu sie podobam . Ale on jest bardzo wstydliwy mimo że ma 20 lat i miał okazje ze mną pogadać ale sie zestresował . I stąd moje pytanie czy warto wogóle to zaczynać , bo myslałam ze może napisze do niego na gg i jakoś to przełamie może jak zrobie pierwszy krok to potem sie to potoczy . Co sądzicie ??
Stary 2007-09-17, 19:57   #2449
Zuzannka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelika03 Pokaż wiadomość
Mam pytanie co wy byscie zrobiły , podoba mi sie jeden chłopak i od jego kolegi wiem że też mu sie podobam . Ale on jest bardzo wstydliwy mimo że ma 20 lat i miał okazje ze mną pogadać ale sie zestresował . I stąd moje pytanie czy warto wogóle to zaczynać , bo myslałam ze może napisze do niego na gg i jakoś to przełamie może jak zrobie pierwszy krok to potem sie to potoczy . Co sądzicie ??
jasne ze napisz
zrób pierwszy krok

ja się bałam ale dziewczyny mi kazały
i się przełamałam i teraz nie żałuję

Powodzenia

Stary 2007-09-17, 20:38   #2450
Wizazanka492
Zadomowienie

Cytat:
jasne ze napisz
zrób pierwszy krok

Powodzenia
Zuznka mam do ciebie male pytanko bo wydjaesz sie rozsodna dziewczyna
Czy jesli dziewczyna pocaule sie z kims po 2 godzinach znajomosci to to znaczy ze nie szanuje samej siebie i ze predzej czy pozniej bedzie co tydzien puszczac sie z innym?

Mnie poprostu brakuje czasem tego zeby ktos mnie przytulił, zrozumiał, wysłuchał. Pozatym nie przecze wcale, ze całuski sa miłe i sprawiaja fajna przyjemnosc Ale czy to juz oznacza ze jestes zwykla szma....??
Stary 2007-09-17, 20:53   #2451
Zuzannka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
Czy jesli dziewczyna pocaule sie z kims po 2 godzinach znajomosci to to znaczy ze nie szanuje samej siebie i ze predzej czy pozniej bedzie co tydzien puszczac sie z innym?

Mnie poprostu brakuje czasem tego zeby ktos mnie przytulił, zrozumiał, wysłuchał. Pozatym nie przecze wcale, ze całuski sa miłe i sprawiaja fajna przyjemnosc Ale czy to juz oznacza ze jestes zwykla szma....??
jak dla mnie to jest jakis głupi wymysł i bezsensu gadanie

i z tego wychodzi że połowa świata to chodzące szmaty
nie szanujące sie osoby

no moim przykładzie mogę powiedzieć że całując się z facetem którego nie znałam, ani razu nie puściłam się z takimi ludzmi których ledwo poznałam...

moim zdaniem nie masz co brać do głowy tego gadania
ale oczywiście do niektórych spraw rzeba podchodzić z głową
i wiedzieć co można a co nie

i tu chodzi w tej chwili żeby postępować zgodnie z własnym sumieniem
jeżeli nie postępuje się zgodnie z własnym sumieniem wtedy sie traci szacunek do siebie...

Stary 2007-09-17, 21:02   #2452
Wizazanka492
Zadomowienie

Zgadzam sie calkowicie z toba
Nidgy nie zorbilabym czegos w wbrew sobie.
Znam pewne granice.
A ten pocalunek byl zupelnie sponatniczny...to byl piekny dzien. Nie zaluje ze zrobilam to Przeciez to tylko pocalunek nic strasznego.

Bo pocalunek na spontanie moim zdaniem jest fajny(z osoba do ktorej czuje sie cos tak fajnego), natomiast puszczanie sie spontaniczne - nie. <---- tutaj jest wlasnie ta slynna granica, ktorej nie przekroczylam i nie zamierzam przekroczyc, natomiast Izaluka i Megi_T probuja mi wmowic ze juz jestem zwykla nie szanujaca sie szmata i predzej czy pozniej bede uzalezniona od sexu. Fajnie...

_________________________ __________________

Stary 2007-09-17, 21:08   #2453
Zuzannka
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam sie calkowicie z toba
Nidgy nie zorbilabym czegos w wbrew sobie.
Znam pewne granice.
A ten pocalunek byl zupelnie sponatniczny...to byl piekny dzien. Nie zaluje ze zrobilam to Przeciez to tylko pocalunek nic strasznego.

Bo pocalunek na spontanie moim zdaniem jest fajny(z osoba do ktorej czuje sie cos tak fajnego), natomiast puszczanie sie spontaniczne - nie. <---- tutaj jest wlasnie ta slynna granica, ktorej nie przekroczylam i nie zamierzam przekroczyc, natomiast Izaluka i Megi_T probuja mi wmowic ze juz jestem zwykla nie szanujaca sie szmata i predzej czy pozniej bede uzalezniona od sexu. Fajnie...

nie wiem co dziewczyny mają na myśli

ale z niektórymi poglądami się nie zgadzam

Stary 2007-09-17, 21:14   #2454
Mircalla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yeah Pokaż wiadomość
jestem wkurzona. do tej pory myślałam, że to ja rozdaję karty, ale widzę, że to tylko złudzenie.....
Co się stało? Przyznam, że z uwagą śledzę Twoje wypowiedzi na tym forum bo jestem ciekawa, jak pokierujesz tą sytuacją i 3mam za Ciebie kciuki

- tym, co stymuluje człowieka najskuteczniej, jest egoizm.
- a miłość?
- miłość wynika z pragnienia, żeby ktoś nas kochał. A to znowu egoizm.
Mircalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 21:15   #2455
Izaluka
BAN stały

Zuza i Atka - źle to zrozumiałyście. To o czym piszecie - ok. Sama zresztą Wizażance przytaczałam moją przeszłość i wybryki młodości. Lady i Megi mają ostrzejsze zdanie, ale coś w tym jest.

Weźcie pod uwagę okoliczności w jakich to Wizażanka pisze. To, że całuje się z jakimś gościem to nic. Ona jest zaraz w nim zakochana i rozpacza nam tutaj przez 5 stron, dlaczego on na smsy nie odpisuje... Pfff, śmiech.
Teraz próbuje odwrócić kota ogonem, że to niby dla zabawy. Sorki, ale mi takiej bajki nie sprzedasz. Angażujesz się momentalnie i chciałabyś żeby ten facet był od razu Twoim TŻ.

Wizażanko za Twoje PW serdecznie dziękuję. Ustosunkuję się na forum, bo żadnej przyjemności z PW do Ciebie bym nie miała.
Czytaj ze zrozumieniem, bo akurat ja ani razu nie napisałam Ci, że to co robisz teraz jest wstępem do bycia puszczalską szmatą w przyszłości.

W kontekście jednak Twoich znajomości jakie tu na forum przytoczyłaś to owszem - łatwa jesteś. Prosta w obsłudze dla faceta. Panienka z imprezy do wylizania.
Tylko jest różnica między kobietami, które się tym bawią, czerpią z tego przyjemność i szaleją, a Tobą - dziewczyną, która momentalnie jest zauroczona, widzi tego faceta jako ojca dzieci.

I nie pisz, że tak nie jest. Żadna kobieta nie rozpacza po takim kolesiu z imprezy. Nie analizuje jego słów, smsów, zachowań. Bo nie ma takiej potrzeby. Bo rzadko kiedy taka znajomość ma dalszą rację bytu (chociaż zdarza się!).
Twoje znajomości od razu były skazane na niepowodzenie. I przez te kilka stron chciałyśmy Ci uświadomić, że masz dać sobie spokój i olać. Miłe wspomnienia zostają, ale na rozwój tego nie licz, bo wyraźnie Ci to dali do zrozumienia Ci faceci.

A i odnośnie mnie. Za te życzenie dziękuję. Nie znasz mnie jednak, nawet o tym na forum nie pisała. Nie wiesz czy przeżyłam miłość od pierwszego wejrzenia, czy byłam zauroczona... Nie wiesz i wiedzieć nie będziesz.

A co do optymizmu? Ty mi tego życzysz? Po raz drugi twierdzę, że jesteś śmieszna dla mnie. Spójrz na swój podpis czerwonym kolorem... To chyba o czymś świadczy?
A i w to, że życie jest różowe wierzyłam mając 13 lat. Życie nie będzie ''różowiutkie'' - uświadom to sobie.
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 21:18   #2456
angelika03
Rozeznanie

Cytat:
jasne ze napisz
zrób pierwszy krok

Powodzenia
Napisałam zobaczymy co bedzie
Stary 2007-09-17, 21:26   #2457
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
Zadomowienie

Każdy postępuje zgodnie ze swoim sumieniem i uważam, że nie na miejscu jest zaglądanie komuś do łóżka
Jeśli ludzie chcą się całować lub uprawiać seks nawet jeśli się mało znają to jest to sprawa tylko tych dwóch (lub więcej ) osób.

Ktoś mówi, że po 2 godzinach to za szybko. W takim razie czy jest jakiś uniwersalny czas po którym już można?
To kiedy człowiek chce się zbliżyc do drugiego człowieka jest sprawą bardzo indywidualną i uważam, że nie powinna podlegać ocenie.

Miałam kiedyś taki podpis i wprost uwielbiam ten cytat

"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rób, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogła potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz."

Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj

STOP OKRUCIEŃSTWU - klik
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 21:48   #2458
Zuzannka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wróżka_Dzyńdzyńdzyń Pokaż wiadomość
Każdy postępuje zgodnie ze swoim sumieniem i uważam, że nie na miejscu jest zaglądanie komuś do łóżka
Jeśli ludzie chcą się całować lub uprawiać seks nawet jeśli się mało znają to jest to sprawa tylko tych dwóch (lub więcej ) osób.

Ktoś mówi, że po 2 godzinach to za szybko. W takim razie czy jest jakiś uniwersalny czas po którym już można?
To kiedy człowiek chce się zbliżyc do drugiego człowieka jest sprawą bardzo indywidualną i uważam, że nie powinna podlegać ocenie.

Miałam kiedyś taki podpis i wprost uwielbiam ten cytat

"Nie przejmuj się zbytnio tym, co ludzie powiedzą. Rób, co ci się w życiu podoba, jeśli tylko będziesz mogła potem w lustrze spojrzeć sobie w twarz."

oooo i o to chodzi
właśnie miałam to na myśli ale nie wiedziałam jak to mam napisać
dziękuję Ci Wróniu

co do cytatu za***iscie prawdziwe

Izuś ja wiem ale kurcze to jest zauroczenie ze strony Wizażanki
a czasami zauroczenie można jednak pomylić z zakochaniem
i wydaje mi się że jest tu lekka zmyłka

nie wiem co Lady pisała nie czytałam tego
wiem tylko że ukuło w oczy to co napisała Megi.

bo wtej chwili wychodzi że połowa kobiet na świecie które się w ten sposób bawi relaksuje
się nie szanuje i jest szmatą
a mężczyźni są niczemu nie są winni

ja zdania raczej na ten temat nie zmienie

Stary 2007-09-17, 21:57   #2459
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

a ja nawet przez dwoch myslicie ze faceci tez tak cierpia??

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-17, 21:59   #2460
Lady Eileen
Zadomowienie

GG do Lady Eileen

Cytat:
przepraszam ale wku.... mnie takie stereotypy
jak facet się całuje lub przespi się z panienka po 2 godz to nie jest łatwy jest za***istym facetem jest kul, dżezi, super ekstra koleś
ale laska jest łatwa, szmata.... ?

sorry ale do mnie to nie przemawia

i co z tego?

się trochę zdenerwowałam

EDIT: i dodam jeszcze cos takiego
Kobieta też CZŁOWIEK i ma swoje potrzeby
Zuziu, kiedyś z jednej sytuacji wysnułam podobne wnioski do Twoich.

Kiedyś (dawno i nieprawda..), tez się mnie czepiano o puszczalstwo (PODKREŚLAM że było to bezpodstawne i ktoś oparł się tylko i wyłącznie na głupiej plocie). Powiedziano mi wtedy że jestem łatwa, bo PRZYTULAM się do każdego chłopaka którego dopiero co poznaje.
Najzabawniejsze było to że osoby które urządziły na mnie nagonkę, to byli chłopacy ("przyjaciele":rolleye s którzy potrafili sobie wyrwać ppo dwie-trzy laski na jednej imprezie i robić z nimi różne rzeczy..

Dało mi to wtedy do myślenia.
A teraz, no cóż. Chyba już przywykłam do stereotypu "dziewczyna-puszczalska=facet-maczo"
Chyba już tego nikt nie zmieni.

Cytat:

Szukasz sprzymierzeńców??
Ja od 4 miesięcy nawet nie przytulałam się do zadnego chłopaka i uwierz mi że cholernie mi tego brakuje, ale jakoś nie chodze z tego powodu na imprezę żeby sobie znaleźć kogoś na kim mogłabym się wyładować, ani nie uznaję każdego kolesia który na mnie spojrzy za potencjalnego TŻ..

Cytat:
jak dla mnie to jest jakis głupi wymysł i bezsensu gadanie

i z tego wychodzi że połowa świata to chodzące szmaty
nie szanujące sie osoby

no moim przykładzie mogę powiedzieć że całując się z facetem którego nie znałam, ani razu nie puściłam się z takimi ludzmi których ledwo poznałam...

moim zdaniem nie masz co brać do głowy tego gadania
ale oczywiście do niektórych spraw rzeba podchodzić z głową
i wiedzieć co można a co nie

i tu chodzi w tej chwili żeby postępować zgodnie z własnym sumieniem
jeżeli nie postępuje się zgodnie z własnym sumieniem wtedy sie traci szacunek do siebie...
Teraz trzeba postawić granicę między byciem łatką laską a nie byciem nią, żebyśmy wszystkie się zrozumiały.

Łatwa laska (moim zdaniem) to taka, która idzie na impreze spragniona miłości, poznaje kolesia, oboje wyczuwają że coś może z tego być. Różnica między nimi jest taka że dla niego "coś" oznacza "przelecieć panienkę", dla niej "znależć TŻ-a". On bajeruje jak może, ona mu wierzy, no i cyk..
Później płacz "czemu on nie zadzwonił skoro obiecał??"
[Wizażanka]

Nie łatwa laska (znów moim zdaniem) idzie na impreze się wyszaleć, widzi fajnego kolesia, który jest zainteresowany, no i cyk.
Potem najczęściej "ok było miło, żegnam"
[Zuzia]

Większość ludzi i tak z rozpędu obie z tych dziewcząt nazwie puszczalskimi.
Bo po co rozważać wszystkie za i przeciw, jeśli wygodniej jest gdy wszystko jest czarne albo białe..

Mój flickr

Lady Eileen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości