Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby! - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-10, 05:22   #331
wonderka
Zadomowienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Limonka a mleko masz? Może pomoże?
wonderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 05:24   #332
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983
Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Cytat:
Napisane przez wonderka Pokaż wiadomość
Limonka a mleko masz? Może pomoże?
Już litr wypiłam. Położyłam się na wysokich poduszkach i było ok, a teraz po godzinie obudziłam się w chwili, gdy mi się te kwasy żołądkowe ulewały:/

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 07:44   #333
agne19s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sundance75 Pokaż wiadomość
Spokojnie dziewczyny... do lata wszystkie będziemy super laski, będzie lans w bikini
Haha to jest mysl! My jesteśmy w lepszej sytuacji niż kobietki rodzące np w kwietniu czy maju gdzie wymagają od nich w lipcu brzucha jak chodakowsk nie dość że na wakacje dzieciaczki delikatnie odcchowane to I figurę będziemy miały jak ta lala
Stary 2015-10-10, 08:17   #334
poznanianka1990
Zakorzenienie

Witajcie

Właśnie się obudziłam, spałam jak zabita... Ale oczywiście coś mi musi dolegac - boli mnie odcinek krzyżowy i łydki

Wczoraj na warsztatach facet (ratownik medyczny, swoją drogą bardzo przystojny ), który opowiadał o montażu fotelików mówił że nie powinno się zapinac dzieci w grubych kombinezonach/kurtkach, tylko je albo rozbierać albo kupić taki spiworek do fotelika, bo na takich sliskich i grubych kombinezonach w razie hamowania czy uderzenia pasy się mogą poluźnić i nie zadziałać odpowiednio... Oczywiście wg mnie spiworek to zbędny wydatek, ale chyba kupię jakiś cienki kombinezon ala miś, bo ja mam taki grubszy tylko A ten co mam najwyżej do wózka będę zakładać.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 08:33   #335
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Poznanianka wlasnie my przy leo tez tak robiliśmy bo w grubym strasznie sie pocił i wył. Często tez gdy samochód sie nagrzal trzeba bylo go rozbierać ale on do dzis nie lubi byc w cieple. Do wózka mialam grubszy. A na ta drogę do i z samochodu to tez kocyk na wierzch i nie zmarznie. Ale w sumie oba sa z matowego materiału.

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 08:36   #336
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Poznanianka wlasnie my przy leo tez tak robiliśmy bo w grubym strasznie sie pocił i wył. Często tez gdy samochód sie nagrzal trzeba bylo go rozbierać ale on do dzis nie lubi byc w cieple. Do wózka mialam grubszy. A na ta drogę do i z samochodu to tez kocyk na wierzch i nie zmarznie. Ale w sumie oba sa z matowego materiału.
Dokładnie, tak myślałam, żeby kocykiem przykryć Muszę poszukać jakiegoś kombinezonu w takim razie. Tylko nie wiem czy celowac w 56 czy 62...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-10, 08:40   #337
malinka103
Rozeznanie

Dzień doberek ja juz nie spie od 6, zakupy nawet zaliczylam. Brrr -4 dzis u mnie bylo.
Wstalam z bolacym połdupkiem dzis chyba spalam na jednym boku za dlugo.
Zamierzam dzis dopakowac torbe do konca.

Co do hormonow to przybijam piatke ,bo wczoraj ja tez ryczałam. ale to chyba kumulacja byla, wyplakalam sie w tz i przeszło
Stary 2015-10-10, 08:46   #338
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Dokładnie, tak myślałam, żeby kocykiem przykryć Muszę poszukać jakiegoś kombinezonu w takim razie. Tylko nie wiem czy celowac w 56 czy 62...
Nie wiem ale i tak na zimę ci pewnie jeden nie starczy. My pierwszy mieliśmy jesienny a potem zimowy ma tak ze nogi sa polaczone w taki worek wiec mógłby byc troszkę przyduzy. A rękawy i tak sie zamyka ta zakładka.

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Napisałam mężowi ze ma tort odebrać do13 a potem jak wróci chyba bede mu dawać polecenia co trzeba zrobić.

Czekamy na dzidziusia
Stary 2015-10-10, 09:17   #339
Amelia16
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
Amelia, chyba bym zwariowala jakby miała z miesiąc siedzieć dlatego jak tylko przyjedzie to biorę się za wykurzanie małej
Hahaha coś czuję, że tym razem córeczce się pospieszy na świat

Cytat:
Myślę sobie jak ja wycisnę tego mojego małego klopsa. I ciekawe do ilu kg dobije za miesiąc.
Nie bój się, wyciśniesz Twoje ciało Ci pomoże, nawet nie wiesz jak jest w stanie się rozciągnąć

Cytat:
Napisane przez olilina Pokaż wiadomość
Hipotrofia czyli zahamowanie wzrostu.
Główka rośnie prawidłowo do wieku ciąży, a brzuszek i kość udowa sie zatrzymały.
Wcześniej rosła normalnie, proporcjonalnie, była zmniejszych ale przybierała a teraz nie :/
Co do przyczyn to mogą być naprawdę różne i ciężko podać konkretną. Może to być cukrzyca ale nie musi.
Ojejusiu Chcą jeszcze, żeby malutka przybrała w brzuchu czy myślicie już o rozwiązaniu ciąży?

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Mnie straszą 4,5kg dzieciakiem wolę nie pisać jaką mam wizję mojej wadżajny po porodzie
No właśnie Kasia, Ty się zdecydowałaś w końcu na wcześniejsze wywoływanie porodu, na kiedy się szykujesz?

Cytat:
Napisane przez Kasiula8708 Pokaż wiadomość
mam nadzieje że nie wyjdą mi takie duże rostępy a mniej wiecej po jakim czasie brzuszek wraca do kształtu sprzed ciąży???
Po sn po 3 miesiącach już byłam jak ta lala, o dziwo po cc już po tygodniu mieściłam się spokojnie w rzeczy sprzed ciąży... Kwestia czysto indywidualna

Cytat:
Chciałam się pochwalić ze oprócz kilku gadżetów i próbek , przywiozlam też kocyk taki ala minky - wygrałam w konkursie
Wow, brawo ! zdolniacha

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
no co Ty, dojadłam do końca prawie + jeszcze wrzuciłam okropnie ostrą sałatkę ale raczej jest spoko, brzuch mi twardnieje jak zwykle, ale nic poza tym chociaż mąż już na mnie patrzył z przerażeniem w oczach
Mina Mężów na wieść o skurczach - bezcenna powinno się to przekazywać z aparatem i robić im fotkę

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Czytalam tez kiedys gdzies ze kolejne dzieci sa wieksze od pierwszych. Bujda.
Nie ma reguly, moja mama pierwsze dziecko (moja sis ) urodzila o wadze 3800 a mnie, drugie dziecko o wadze 3300.
Nie ma reguły moim zdaniem, kolejna bardzo indywidualna kwestia. Każda ciąża i rozwój maluszka jest inny, spotkałam się chyba i z tym, że kolejne dzieci były cięższe i mniejsze
Stary 2015-10-10, 09:27   #340
fasterka90
Zadomowienie

Cześć, witam się sobotnio ale zimno już na dworze mimo że słoneczko świeci brr!
Widzę wczoraj był jakiś dzień kryzysu i płaczu. Wyrzuciłyśmy z siebie smutki,popłakałyśmy i juz powinno być nam wszystkim lepiej... Chociaż na jakiś czas

W ogóle to już wczoraj jakaś gulka mi się zrobiła w okolicach bikini, taki jakby pryszcz ropny i aż boli jak chodzę :/

Moja mama wszystko dla Kai kupiła w rozmiarze 56 ostatnio jak jej mówiłam że prawdopodobnie urodzi się ok 3,5kg to się dziwiła że to już wg niej duże dziecko,wg mnie normalne. My się z bratem urodzilismy 2800 ale gdybyśmy się urodzili w terminie to też by było ok 3500.
A u tz im młodsze rodzeństwo bym mniejsze się rodziło więc to też nie do końca prawda że kolejne dzieci są większe
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 09:31   #341
Amelia16
Zadomowienie

Fasterka a Tobie udało się wczoraj wcisnąć na jakąś wizytę i skontrolować te twardnienia? Czy już czekasz do wizyty?
Stary 2015-10-10, 09:39   #342
cynamon_
Zakorzenienie

Dziendobry mamuski Dzisiaj mamy tyle roboty ze hoho, maly wstał oczywiście pierwszy i skok do naszego łóżka, musimy dzisiaj tak: złożyć szafę, jechać na zakupy, do pralni, kupić dodatkowa suszarkę na pranie, iść z malym do fryzjera i Tz ma okna umyć doba za krótka, ciekawe czy się wyrobimy chociaż z połowa, tutaj jest utrudnione zadanie z zakupami bo jedynie w sobotę sklepy są czynne, w niedzielę wszystko spi.
Poziomkowa89, jak ja Ci wspolczuje wiem co to szykowanie czegokolwiek z malym przyklejonym do.nogi, ale jeszcze z dużym brzuchem to pewnie trudność razy milion a i zero pomocy od kogokolwiek
Stary 2015-10-10, 09:43   #343
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Moj tez mnie wkurzył. Jak mówiłam jutro przyjeżdżaja goście plus w niedziele dodatkowo parę osób na obiad i tort. Dzis sprzątałam i zrobiłam jeden placek, jutro mam kupe roboty a ten mi mówi ze idzie jutro do pracy. Wtf? Mógł mi wczesniej powiedzieć ze na urodziny leona przychodzi jak gość i nic nie zamierza robic. Do tego leo ciągle sie do mnie klei albo wywija i nic nie moge przy nim zrobić. Jego to nie obchodzi ze mnie tak plecy bolą ze chodze zgięta wpół jak stuletnia babcia
Sorry ale zabiłabym. Obowiązek przy Leo już sam w sobie jest teraz dla Ciebie ciężki a jeszcze to szykowanie.
Normalnie catering bym zamówiła albo odwołała gosci.

Cytat:
Czekoladaaa położna pokazywała ze pierwsza ciaza to jedna wielka ciasnota jest w szyjce, jedna to już zawsze lekki luz ale ze te rejony ciała mają niesamowita możliwość regeneracji. Ja zbytnie sir nie martwię tym co będzie, teraz można zrobić sobie plastyke nawet wadżajny wiec teges.

5 rano ja juz wysłana..Grrrr. Zamiast pospać przed weselem to mi się nie chce spać.
Ha ha ha plastykę mówisz

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Mam mega zgagę o spać nie mogę, aaa!!!

Poproś lekarza lub w aptece (ale nie wiem czy nie trzeba recepty) o tabletki takie co się bierze jedną na dzień. Ulga niesamowita. Ja jak czasem wezmę to na 3 dni pomaga.

Cytat:
Napisane przez agne19s Pokaż wiadomość
Haha to jest mysl! My jesteśmy w lepszej sytuacji niż kobietki rodzące np w kwietniu czy maju gdzie wymagają od nich w lipcu brzucha jak chodakowsk nie dość że na wakacje dzieciaczki delikatnie odcchowane to I figurę będziemy miały jak ta lala
Ja lecę na początku lutego pod palmy i jeszcze z 2 znajomymi parami więc muszę baaaardzo szybko się ogarnąć

Cytat:
Napisane przez Amelia16 Pokaż wiadomość

No właśnie Kasia, Ty się zdecydowałaś w końcu na wcześniejsze wywoływanie porodu, na kiedy się szykujesz?
Nie. Coś jakoś czuję że nie powinnam. I tu kurcze niektóre z Was też w 34tc mają dzieciaczki 2,5kg i nikt im nie mówił że to kolosy.
W każdym razie nie mam przekonania do tego wywoływania - to by było w prywatnym gabinecie a to wiadomo nie szpital...
Na razie jestem na nie.

Położyłam się o 23. Do po 5 nie spałam. To jest chore

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 09:43   #344
fasterka90
Zadomowienie

Amelia miło że pamiętasz niestety nie udało mi się wczoraj nigdzie umówić na wizytę. Wczoraj i dziś jest też trochę spokojniej z tymi skurczami, obserwuje, w razie czego pojedziemy na ip.
cynamon no to masa roboty przed wami, uważaj na siebie!

Ja chyba pójdę jeszcze spać, normalnie mi się oczy same zamykają...
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 10:06   #345
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim Poziomkowa, cynamon, nie zazdroszczę tyle roboty na dziś...

Co do powrotu do formy to ja się właśnie boję, że będzie mi ciężej zimą niż jakby to było wiosną/latem. Boję się ze będę się obzerac i siedzieć w domu i kilogramy zostaną.

Tylkokasia, myślę, że to dobry wybór i Twój organizm sam podejmie najlepszą decyzję co do terminu porodu

My dzisiaj mamy zaplanowany totalny relaks i jedziemy właśnie do Szczawnicy tam się w sumie poznaliśmy. Wjedziemy sobie kolejka na Palenice, pochodzimy trochę, zjemy obiadek i powrót.

Miłego dnia wam życzę

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-10-10, 10:11   #346
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
Dziendobry mamuski Dzisiaj mamy tyle roboty ze hoho, maly wstał oczywiście pierwszy i skok do naszego łóżka, musimy dzisiaj tak: złożyć szafę, jechać na zakupy, do pralni, kupić dodatkowa suszarkę na pranie, iść z malym do fryzjera i Tz ma okna umyć doba za krótka, ciekawe czy się wyrobimy chociaż z połowa, tutaj jest utrudnione zadanie z zakupami bo jedynie w sobotę sklepy są czynne, w niedzielę wszystko spi.
Poziomkowa89, jak ja Ci wspolczuje wiem co to szykowanie czegokolwiek z malym przyklejonym do.nogi, ale jeszcze z dużym brzuchem to pewnie trudność razy milion a i zero pomocy od kogokolwiek
Pracowity dzień się u Was zapowiada. Ja chciałam coś porobić w domu z mężem, ale wrócił o 2 w nocy bo wziął nadgodziny, więc jest wymęczony, a dzisiaj idzie na 14. Także odpuszczę mu dzisiaj, ale w poniedziałek musimy się wziąć do roboty, bo już bym chciała dokończyć całą wyprawkę i spakować torbę do szpitala.
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 10:16   #347
olilina
Zakorzenienie

Amelia16 narazie czekają czy w ciągu tygodnia urośnie, jak nie to rozwiązanie, bo nie ma sensu jej wtedy trzymać dłużej w brzuchu, tym bardziej że w niedzielę będzie już 37 tydzień skończony.
olilina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 10:17   #348
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Dzień dobry wszystkim Poziomkowa, cynamon, nie zazdroszczę tyle roboty na dziś...

Co do powrotu do formy to ja się właśnie boję, że będzie mi ciężej zimą niż jakby to było wiosną/latem. Boję się ze będę się obzerac i siedzieć w domu i kilogramy zostaną.

Tylkokasia, myślę, że to dobry wybór i Twój organizm sam podejmie najlepszą decyzję co do terminu porodu

My dzisiaj mamy zaplanowany totalny relaks i jedziemy właśnie do Szczawnicy tam się w sumie poznaliśmy. Wjedziemy sobie kolejka na Palenice, pochodzimy trochę, zjemy obiadek i powrót.

Miłego dnia wam życzę

Super plany.
Ja mam już stresa bo idę z córą na zajęcia z tańca - 3 raz. Pierwsz raz była z TZ i super. Drugi raz ze mną i nawet mojej nogi nie puściła. Ja się wkurzyłam strasznie po mi wszytko drętwiało (musiałam kucać bo w takiej pozycji mnie moja Oliwa trzymała). I po 15 min wyszłam wściekła.
Ona za każdym razem mówi że chce iść więc jak dziś znów zrobi cyrk to masakra.
Potem mamy duże zakupy w planach i prezent musimy na roczek kupić. Pewnie ledwo żywa wrócę do domu.

Stary 2015-10-10, 10:23   #349
poznanianka1990
Zakorzenienie

Amelia16, dziękuję

Oglądam właśnie porody na Polsat Cafe Niedługo i nas to czeka Aż się wzruszyłam

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-10, 10:37   #350
wizaz_p_l
Raczkowanie

Hej
Dziś rozpoczynamy 33 tydzień
O dziwo przespałam noc! Bez wiercenia i w ogóle
Idę się ogarnąć, bo jeszcze w szlafroku siedzę
I standardowo... nic mi się nie chce...

Aaaa... zapomniałabym! Śniła mi się dziś moja córcia, spała i się uśmiechała i miałam płaski brzuch
Stary 2015-10-10, 10:38   #351
wonderka
Zadomowienie

Ja juz u fryzjera. Weselne szaleństwo czas zacząć.
wonderka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 10:49   #352
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Super plany.
Ja mam już stresa bo idę z córą na zajęcia z tańca - 3 raz. Pierwsz raz była z TZ i super. Drugi raz ze mną i nawet mojej nogi nie puściła. Ja się wkurzyłam strasznie po mi wszytko drętwiało (musiałam kucać bo w takiej pozycji mnie moja Oliwa trzymała). I po 15 min wyszłam wściekła.
Ona za każdym razem mówi że chce iść więc jak dziś znów zrobi cyrk to masakra.
Potem mamy duże zakupy w planach i prezent musimy na roczek kupić. Pewnie ledwo żywa wrócę do domu.
Fajne takie zajęcia dla dzieci a nie da rady żebyś nie musiała brać udziału w tańcach?
Cytat:
Amelia16, dziękuję

Oglądam właśnie porody na Polsat Cafe Niedługo i nas to czeka Aż się wzruszyłam
Ja rycze przy każdym porodzie w tym programie

Stary 2015-10-10, 10:54   #353
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wizaz_p_l Pokaż wiadomość
Hej
Dziś rozpoczynamy 33 tydzień
O dziwo przespałam noc! Bez wiercenia i w ogóle
Idę się ogarnąć, bo jeszcze w szlafroku siedzę
I standardowo... nic mi się nie chce...

Aaaa... zapomniałabym! Śniła mi się dziś moja córcia, spała i się uśmiechała i miałam płaski brzuch
Gratuluję rozpoczętego kolejnego tygodnia

Cytat:
Udanej zabawy

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-10, 10:55   #354
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
udanej imprezy

Czekamy na dzidziusia
Stary 2015-10-10, 10:58   #355
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Fajne takie zajęcia dla dzieci a nie da rady żebyś nie musiała brać udziału w tańcach?

Ja rycze przy każdym porodzie w tym programie

Właśnie to tak ma wyglądać - dzieciaki z panią na sali a rodzice podglądają przez weneckie lustra. Ale Oliwka ( i jeszcze jedna dziewczynka) ostatnio nie chciała wejść sama i ja i inna mama weszłyśmy z nimi.
Ja kucnęłam z boczku i Oliwka się do mnie przylepiła. Nie dawała mi wstać itp.
Jak była pierwszy raz to wywijała aż miło bo TZ nakręcił filmiki przez szybę
TZ nie może iść bo po 8 wrócił dopiero po 12h pracy a zajęcia na 11.

Stary 2015-10-10, 11:15   #356
agne19s
Zadomowienie

Witam się i ja od 8 już na nogach tz wrócił z nocki i czekało na mnie śniadanie na stole i... Monte A sam już słodko śpi na szybko upiekłam jabłecznik bo jutro mój dziadek ma 10 rocznice śmierci więc muszę być ubezpieczona jakby rodzina chciała na kawę wleciec a teraz idę zbierać orzechy laskowe na dwór bo tyle ich u mnie leży już ze aż szkoda jak w kosiarke wszystkie idą
Stary 2015-10-10, 11:31   #357
poznanianka1990
Zakorzenienie

Walczę z okropnym katarem Głowa mnie boli, fatalnie się czuje Jak mąż wróci z pracy to coś zje i jedzie do mojego taty na działkę pomóc, bo będą wstawiać nowe drzwi i okno. Ja zostanę w domu, bo kiepsko się czuję, zresztą i tak nic nie pomogę. Może po południu jak się będę lepiej czuć to poprasuje ciuszki małej

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-10, 12:24   #358
india_love
Raczkowanie

Dziewczyny chyba mi się brzuch opuścił
Była piłka a jest zjeżdżalnia...
Stary 2015-10-10, 12:28   #359
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez india_love Pokaż wiadomość
Dziewczyny chyba mi się brzuch opuścił
Była piłka a jest zjeżdżalnia...
Mniej więcej 3 tygodnie przed terminem To może być TEN CZAS

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Walczę z okropnym katarem Głowa mnie boli, fatalnie się czuje Jak mąż wróci z pracy to coś zje i jedzie do mojego taty na działkę pomóc, bo będą wstawiać nowe drzwi i okno. Ja zostanę w domu, bo kiepsko się czuję, zresztą i tak nic nie pomogę. Może po południu jak się będę lepiej czuć to poprasuje ciuszki małej
Im dalej, tym większe dolegliwości. Ciało jest zmęczone i narażone na różne rzeczy. Ja znowu obudziłam się z obszczypaną okolicą BOŻENY. Mam zaczerwienienie między udami, choć nie wchodzi to na BOŻENKĘ... Źle mi się chodzi, a marzyłam o spacerze...

limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 12:49   #360
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Mniej więcej 3 tygodnie przed terminem To może być TEN CZAS

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Im dalej, tym większe dolegliwości. Ciało jest zmęczone i narażone na różne rzeczy. Ja znowu obudziłam się z obszczypaną okolicą BOŻENY. Mam zaczerwienienie między udami, choć nie wchodzi to na BOŻENKĘ... Źle mi się chodzi, a marzyłam o spacerze...

Mnie dziś tam swędzi... Posmarowałam clotrimazolum, mam nadzieję, że pomoże...

Wstawiam fotkę wczorajszych gadżetów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1444474168738.jpg (66,9 KB, 26 załadowań)

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości