|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Cytat:
nie mam juz do niej sily.
|
|
|
|
|
#4172 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja jak tak je i wypluwa to jest zmęczona, choć jest głodna to wypluwa i wariuje. Lulam ja wtedy do spania, zaśnie na 15 min, obudzi się i juz wtedy je ładnie
|
|
|
|
#4173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- U nas tak samo. Zmęczenie jest ponad głodem
|
|
#4174 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Polecam Lasockiego Cytat:
Koleżanka jak była że swoim synkiem 1,5 mca młodszym od Majki u lekarki to powiedziała że dlatego nad ranem jest dużo kataru bo w nocy wszystko spływa do gardła. Hello ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Ja też bluzgam staram się jednak trochę hamować ale i tak odkąd nie jeżdżę do pracy jest lepiej Kubson czasami coś powie ale generalnie nie powtarzarza.
|
||||||
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Alkamor naszą to samo powiedziała na temat porannego kataru
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ale u nas w dzień też jest ten katar... Jestem prawie pewna że to od mleka tyle że ja właśnie w dzień też mu odciągam i zawsze jest wydzielina. Sama już nie wiem czy to jest powód do odwlekania szczepienia...
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia u nas w dzień nie ma ale w nocy tak i to na pewno od mleka bo po karmieniu słyszę jak jej się cofa i od razu katar się pojawia. My nie odkładamy już szczepienia, idziemy we wtorek. U was przed szczepieniem też jest badanie? jak lekarka stwierdzi że jest infekcja to przecież nie zaszczepi
|
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
A my 26 mamy szczepienie i się zastanawiam ile jest wkluc. To będzie 3 szczepienie
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Na Blanke to nie działa bo oni już mało co śpią w dzień.
|
|
|
|
#4180 |
|
Rozeznanie
|
U nas też największy katar po nocy, siedzi tak głęboko ze odciągnąć nie mogę a w dzień jest już lepiej.
Ja raczej nie przeklinam, no ale czasem mi się zdarzy. Za to często używam słowa za☠☠☠iscie i nie uznaje tego jako przeklenstwo, ale jak ostatnio Oliwka stwierdziła " mamo ta niebieska farba jest za☠☠☠ista" to musiałam jej zwrócić uwagę ze tak nie ładnie i żeby tak więcej nie mówiła, także chyba za dużo używam tego wyrażenia. Syn natomiast zawsze mówi "motyla noga" albo "jasna anielka" Ps. Wstawiłam do klubu fotkę "rozneglizowaną" po 19 dniach ćwiczeń i nie wiem czy jest jakaś różnica w wyglądzie? Póki co mieszcze się już w spodnie 36 ale mi jeszcze boczki i brzuch tak brzydko odstają. Czuję ze biodra już się zeszły ale ta skóra...na zdjęciach tak tego nie widać. Dziś wraca tż.. jupi |
|
|
|
#4181 |
|
Rozeznanie
|
Ale wy produkujecie
nadrabiam Was któryś dzień z rzędu a jak tylko nadrobie to dziecko się budzi i koniec czytania czy pisania a wieczorem znów 250 postów do nadrobienia Oczywiście nie mam cytowan ale odpisze to co pamiętam Mycha współczuję sytuacji z kupą i oby się już to nie powtórzylo i była codziennie ![]() Co do rozszerzania to u nas gdzieś za półtora tygodnia mamy zacząć ale nie wiem za co się zabrać przeraza mnie to. Nie wiem co dawać, ile dawać. Kupiłam słoiczków gerbera i co ? Jest cukier ala: Jeśli chodzi o buty lasockiego to ja polecam nie kupuje w CCC tylko w ich sklepie ale pewnie ten sam wybór jest. Z waszych wieczornych postów można się strasznie usmiac Ps. Kejti jeśli można to tez poproszę o dodanie do grupy na fb.
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Cos a może spróbuj ją najpierw uśpić ? Da to coś może..
![]() Kurde, od czego może być trochę czarnej kupy? Tak wymieszanej z normalną?? Wczoraj dałam Lenie jabłko. Może być od tego?
|
#4184 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tzn. jeden z ktorego wiecej karmiłam jest bardziej wiszacy, ale chodze codziennie na basen, wiec licze na szybkie efekty a słyszła ktoras z Was o bust up? podobno super wypełnia biust dziewczyny go polecaja zwłaszcza po karmieniu. Ale na razie szkoda mi kasy na kuracje.
|
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona tak na siłę spać nie pójdzie coś ty nie ma szans. Tak myślę ze oni długo na dworze nie byli przez ten katar i kaszel straszny dziś wyjdą bo jest ciepło może to tu tkwi problem. |
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to jest? Cytat:
a pierwszy raz jadła? może być |
||
|
|
|
#4188 |
|
Konto usunięte
|
Jestem już po, tak jak nigdy mnie znieczulanie nie bolało tak tym razem miałam znieczulany przód i az łzy mi ciurkiem leciały.
Mama dała małemu 130 ml mojego mleka odciagnietego ale dalej sie darł i teraz wisi na piersi juz 10 min. W ogole prawie facetowi w dupę wyjechałam. Hamowalam hamowalam a samochód jechał i jechał... Juz miałam jego hak przed oczami i pół metra przed nim samochód sie zatrzymał... Jeszcze mnie trzęsie... No ale jak ktos sie rozgląda jak jełop zamiast patrzeć na drogę Za to wstydu sie najadłam bo tak mi opony zaszuraly o asfalt ze ludzie az sie obracali... Ale siara ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa wróciłam z miasta ☠☠☠☠a mac w tym za☠☠☠anym mieście czapek dla dzieci nie ma!!!!! Musiałam kupić taką wsiurską różową
Baba mi wciskała jakieś z falbankami, cekinami wstrętne okropne a ta do mnie że nowoczesne Ja ☠☠☠☠☠☠☠e mogłam jechać do drugiego miasta.. :/ |
|
|
|
#4190 |
|
Przyczajenie
|
Mehja suplemnet diety poprawiajacy jedrnośc biustu na bazie naturalnych składników
dziewczyny na forach zachwalaja mysałam, ze ktoras moze z Was uzywała i wie z autopsji czy faktycznie taka rewelacja Kaja czapek to niestety nigdzie fajnych nie ma ja mieszkam w duzym miescie (Łódź) i od dłuzszego czasu poszukiwałam czapki, która w koncu zasłoni mu uszka. Kupiłam fajna w tesco, ale niestety uszy na wierzchu na szczescie dostałam w spadku po kolezance normalna czape
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha poka to cudo!!!
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
kaszek ciąg dalszy, wszystko do kupienia na allegro i w sklepach internetowych. być może niedawno coś się pojawiło w rossmannie czy gdzieś, nie patrzyłam dawno na kaszki..
- niemieckie kaszki hipp - niemieckie babydream (te które są w rossmannie są z cukrem) - babylove - sunbaby - lebenswert - nominal - holle przy wszystkich i tak trzeba czytać składy, ale te firmy mają sporo kasz typu: kasza+witB i nic więcej. wszystkie mleczne mają już dłuższe składy, ale to taka specyfika mlecznych kasz. stacjonarnie na pewno w leclercu można kupić holle i chyba coś jeszcze, być może w auchanie coś będzie. |
|
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy będzie widać.. Fason jest ok.. Ale ☠☠☠☠a.. Ten kolor. |
|
|
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kolor mocny.Swoją drogą lenie ta czapka się nie obraca w okol własnej osi.? Bo u nas bez sznurkow to jest masakra. |
|
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie.cierpię tych sznurkow blanka też nie nosiła a jak miała to nie wiązałam jej
|
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde a Franek niezawiązaną czapkę ma na głowie jakieś trzydzieści sekund... No i siła rzeczy musi mieć sznurki😐
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4199 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() czuję się przy tobie jak wtedy w pracy, jak przyjechałam do Niemiec i już poduczyłam się trochę języka, ale słówek mi brakowało i czytając normy starałam się domyśleć o co chodzi. zacznę twoje posty wrzucać do Google translator ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
wolę łatać małą dziurę stresu mniej---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
Kawalki takie? zadzwoń do lekarza ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz
Cytat:
![]() Nie, na początku miała taką czarną, szarą a później już normalną, jak robi zawsze..
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

nie mam juz do niej sily.

wyspalam się.
ja to jakoś nie mogę się zapisać... A jak boli to mam ochotę ściany gryźć

Kubson czasami coś powie ale generalnie nie powtarzarza.

ala: 

faktycznie!