Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016! - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-10, 09:19   #4891
fioleciasto
Zakorzenienie

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!

Pycha są ale mówię to jest po prostu z fawora my karpatke ostatnio kupilismy

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 09:22   #4892
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
wild mowisz ze te eklery z biedry dobre? bo chce mi sie eklera, a widzialam tylko reklamy tej cukierni, nigdy dostac nie moge ich
Mnie smakują, mają duuużo nadzienia I są wielkie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Pycha są ale mówię to jest po prostu z fawora my karpatke ostatnio kupilismy
Nie wiem co to Fawor
Stary 2015-10-10, 09:23   #4893
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki

Chyba czas wstać i zrobić śniadanie
Stary 2015-10-10, 09:51   #4894
Cherry_Muffin
nibyżona

użyłam sobie dziś po raz pierwszy olejku Evree Magic Rose. i jestem w szoku jaka jestem matowa na twarzy
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 10:00   #4895
arya09
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, ale mam nadrabiania :p
Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Fajnie te zaproszenia, ale jakbym miała robić je ręcznie to nawet nie wiedziałabym jak się za to zabrać

Do takich rzeczy nie mam cierpliowści dlatego zamawiamy. A jak robicie z winietkami: drukujecie dopiero jak goście potwierdzą, czy od razu dla wszystkich zapraszanych by mieć to z glowy? To pytanie bardziej do tych które kupują, bo ja obawiam się, zę nie dojda mi jak zamówię 2 tyg przed slubem z takim motywem jak zaproszenia :P

Pewnie zamówię zanim potwierdzą bo są i tacy co czekają do ostatniego dnia, albo wręcz wcale nie zadzwonią

Cytat:
Napisane przez Iskra14 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak jest z terminami w salonach sukien ślubnych? Jak pójdę w styczniu / luty to na lipiec nie będzie za późno?

Mam teraz tendencję mocno spadkową ze względu na tarczycę i boję się, że jeżeli przez ostatnie kilka miesięcy schudłam 15kg i wybiorę teraz suknie ważąc 65kg, to jak za kilka miesięcy być może będę ważyć koło 55kg to już suknia nie będzie dobrze wyglądać (nie chodzi nawet o dopasowanie, tylko np. o krój)

Taaaaaa ja to mam problemy

10kg przy sukni to bardzo dużo, lepiej się wstrzymać a na pewno znajdziesz swoją wymarzoną. Ja ślub we wrześniu a planuje styczeń luty szukać bo mam sporo do zrzucenia. W tygodniu idę badać tarczycę bo za dużo mi przybywa w stosunku do tego co jem i jak:banghead:

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od salonu i czy suknia, którą chcesz kupić jest skądś sprowadzana itd. Warto rozejrzeć się wcześniej

Mam dzisiaj wreszcie dobry dzień!!!

Po pracy jedziemy po wódkę Tylko jeszcze nie wiem jak zmieścimy 200 butelek w aucie

No i kolejna rzecz z głowy, zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
Właśnie wczoraj do nas znajomi wpadli na mecz i przez to miałam teraz do nadrobienia 10 stron
Wstałam godzine temu i ogarnęłam ten pomeczowski syf

mi też podobają się takie kiecki, a moja mama mówi że wygląda jak koszula nocna

piękne
prawdziwa artystka

ja mam obecnie w salonie beż z brązem
ale jak już go mam to oczywiście nei podoba mi się już i chciałabym szarość z białym

mi się tak bardzo podobają piwonie w bukiecie ślubnym ale koniec lipca to mogę zapomnieć

fajne ale mój na pewno nie chodziłby w takiej bluzie chyba że po domu dla mojej przyjemności

i ja robię kawę i wracam

Też marzyłam o piwoniach, ale we wrześniu nie da rady i mój plan legł w gruzach.

Cytat:
Napisane przez BielinkaO Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a dajecie zaproszenia czlonkom rrodziny, z ktorym mieszkacie? Zastanawiam sie nad babcia i bratem

My jak najbardziej dajemy😉

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;53050464]Nie będzie za późno bezpiecznie jest pół roku przed, ale 5 miesięcy wcześniej też się da jak salon ma motywację.

Mi się średnio podoba, w Warszawie jest wiele ładniej malujących (ale ceny też mają ładne ).[/QUOTE]

Akurat nie w Wawie się będę malowała, ale dzięki za opinię

Ja się zdecydowalam bo cena jest ok i parę fajnych makijaży znalazłam.

Cytat:
Mi się mega podoba na wygląd, ale opinie np. tutaj
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/galaxys6edge/
mnie trochę zniechęciły.

Do tego brak karty microSD - u mnie sama poczta (kilka kont firmowych) to jest w tej chwili kilkanaście gb danych. Niby jest chmura do trzymania plików, ale nie wiem ile tam jest miejsca i jak to działa.

Do tego już widziałam kilka opowieści, że telefon się przegrzewa i pęka szybka, a w tym modelu nie da się wymienić samej szybki, tylko cały ekran z modułem dotykowym (czy jakoś tak, tłumaczył mi to gość w sklepie), który kosztuje 750zł. Wersja 64gb jest znacznie droższa od tej 32gb, a ja się boję że ta 32gb może być za mała dla mnie :/

Sama już nie wiem co mam z tym telefonem zrobić.

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Przegrzebałam moje rozmowy z makijażystką i Ela Jaśkowska za sam ślubny plus próbny bierze 300zł, później się to zmienia w zależności od tego ile jest jeszcze osób do pomalowania.

Mój TŻ i ma ten telefon i strasznie się grzeje

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY!
Nie uwierzycie co się dzisiaj okazało! Moja koleżanka z pracy (z mojego działu!) wczoraj podpisała umowę z salą na ten sam dzień co ja! Tyle terminów, a ona ślubuje dokładnie tego samego dnia
Widzę jeden ogromny minus - mogę mieć problem z urlopem, bo ona już mi zapowiedziała, że zarezerwowali jakiś wyjazd i jadą prosto po ślubie w podróż (pod to wybrali datę). Ona jest dłużej w firmie, trochę szefuje w dziale, więc niestety ma pierwszeństwo urlopowe. Zdenerwowałam się

Ale fajnie, że też ślubuje, będziemy się wymieniać inspiracjami

Dont - gratulację dla TZ
Mysza - sto lat!
Ja bym walczyła o urlop w końcu byłaś pierwsza
arya09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 10:07   #4896
Petit_Papillon
luckygirl

U mnie tez w biedrze sa lodowki z ciachami. Jadlam miodownik - mega

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 10:08   #4897
CrayOn
Wife!

Siemka!

Witam się po dniu wolnym, straconym na mega niekompetentną dermatolog!!!
Ale przynajmniej Dziadków odwiedziliśmy

Wracając do "dermatolog" - na moje pytania odpowiadała "nie wiem" i "nie znam" ( tak zpytałam o Tołpe i nie wiedziała ) nawet nie obejrzała mojej twarzy - przez biurko stwierdziła, że peeling wystarczy i że mam dużo barwnika. Ta peeling - nie dość, że poczułam się jak brudaska to jeszcze po tym, jak powiedziałam jej, że nie mogę stosować peelingów ( nawet enzymatycznych ) bo twarz mi po nich wręcz płonie, to powiedziała, że musi piec. Zapytałam o kremy nawilżające bo mało kóry mi służy - i tu pokazałam jej moją suchą na wiór twarz bo specjalnie niczego nie nałożyłam a ona nawet nie spojrzała!!! dała mi próbkę physiogelu - miałam nie służył. Więc pytam dalej, bo mam tendencje do zapychania ona nic. W końcu mówię już nieźle wpieniona " czyli mam na sobie testować, tak?" a ona na to TAK.
No siedziała tam jak za karę - moja 7min wizyta była najdłuższą.
Dopiero jak jej powiedziałam, że byłam u niej prywatnie i że przepisała mi żel który pomógł tylko trochę to spuściła z tonu, i powiedziała, że to trzeba kontynouwać i zapisała mi to samo gówno co ostatnio. I oczywiście dała mi wizytówkę, żeby się do niej na oczyszczanie umówić - tak już lecę

Jak byłam u nie j prywatnie to z godzinę siedziałam i było miło, nawet żartowała. Byłam naprawdę zadowolona, dlatego poszłam na NFZ też do niej. A ta z błoterm zmieszała
NIGDY WIĘCEJ!!!
Jakbym wiedziała, że okaże się tak nieprofesjonalna to poszłabym to innego lekarza.
Straciłam dzień wolny i skierowania a dowiedziałam się tylko tego, że mam na sobie eksperymentować

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 10:17   #4898
arya09
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym zagadała tak wstępnie i zasygnalizowała, że będziesz chciałą ten urlop wcześniej.
A szczegóły jak będzie znany plan.

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Ja z pracy za dużo nie pospamuje, ale trochę na pewno bo tylko to mnie tam trzyma przy życiu
A gdzie pracujesz jeśli mogę zapytać?

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Ja się bardziej martwię ta pierwsza spamiara

Mam neta w busie i jadę taka mega nówka aż pachnie świeżością w ogóle myślałam że się spóźniłam na busa bo wysiadam z samochodu, odwracam się, a tam bus jedzie z przystanku ręce mi opadły już.. Ale poszłam na przystanek z ciekawości i widzę, że stoi kolejny a na rozkładzie są dwa co 5min więc już wyluzowalam oglądałam rano ciąże z zaskoczenia na tlc i mnie wciągnęło o 5 min za długo Haha

Ubolewam, że teraz nie mamy kablówki i TLC. Zawsze lubiłam te programy

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
No smaczne, ale w sumie za taką cenę to już sama nie wiem... Dobre, ale nie jakieś wybitne Już wiem po wczoraj, że więcej tam nic nie kupię, przesadzają z cenami Proszę o ukrojenie małego kawałeczka, kawałek na trzy kęsy 8 zł

Ooo kremóweczki
Tu są za 5 zł sztuka A w niektórych Biedrach, dużych Biedrach, zrobili Cukiernię Biedry Jakie tam są ciasta! 4 wielkie eklery za 7 zł, bardzo dobre, dwie kremówy za 5 zł, no
Koło siebie mam biedre z ciastami, leżą i kuszą jadłam jedynie ptysie ale nie powaliły mnie:p

Dziewczyny załamalam się, obejrzałam film z wesela i ślubu znajomej która miała kamerzystę, z którym mamy podpisaną umowę i jedna wielka masakra!!! Rodem z PRL. Zostałam bez kamerzysty siedzę i szukam od wczoraj

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Siemka!

Wracając do "dermatolog" - na moje pytania odpowiadała "nie wiem" i "nie znam" ( tak zpytałam o Tołpe i nie wiedziała ) nawet nie obejrzała mojej twarzy - przez biurko stwierdziła, że peeling wystarczy i że mam dużo barwnika. Ta peeling - nie dość, że poczułam się jak brudaska to jeszcze po tym, jak powiedziałam jej, że nie mogę stosować peelingów ( nawet enzymatycznych ) bo twarz mi po nich wręcz płonie, to powiedziała, że musi piec. Zapytałam o kremy nawilżające bo mało kóry mi służy - i tu pokazałam jej moją suchą na wiór twarz bo specjalnie niczego nie nałożyłam a ona nawet nie spojrzała!!! dała mi próbkę physiogelu - miałam nie służył. Więc pytam dalej, bo mam tendencje do zapychania ona nic. W końcu mówię już nieźle wpieniona " czyli mam na sobie testować, tak?" a ona na to TAK.
Dopiero jak jej powiedziałam, że byłam u niej prywatnie i że przepisała mi żel który pomógł tylko trochę to spuściła z tonu, i powiedziała, że to trzeba kontynouwać i zapisała mi to samo gówno co ostatnio. I oczywiście dała mi wizytówkę, żeby się do niej na oczyszczanie umówić - tak już lecę

Jak byłam u nie j prywatnie to z godzinę siedziałam i było miło, nawet żartowała. Byłam naprawdę zadowolona, dlatego poszłam na NFZ też do niej. A ta z błoterm zmieszała
NIGDY WIĘCEJ!!!
Jakbym wiedziała, że okaże się tak nieprofesjonalna to poszłabym to innego lekarza.
Straciłam dzień wolny i skierowania a dowiedziałam się tylko tego, że mam na sobie eksperymentować
Niestety tak zazwyczaj jest jak ktos przyjmuje na nfz a ma też swój prywatny gabinet:rolleye s: tez mnie to spotkało nawet nie spojrzała mi na twarz i kazała kupić jakieś najdroższe kremy i balsamy. Dała wizytówkę na konsultacje prywatnie. Żenada:p
Stary 2015-10-10, 10:19   #4899
DontSaySorry
Zakorzenienie

Arya, aż taka tragedia z tym kamerzysta? A ile za film mieliście placic?

Czesc Wam
Stary 2015-10-10, 10:24   #4900
arya09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Arya, aż taka tragedia z tym kamerzysta? A ile za film mieliście placic?

Czesc Wam
2800 zł jest masakra trzęsie obrazem, slaba jakość i prawie nie słychać przysięgi najgorsze ze w umowie nic nie ma odnośnie odstąpienia będę tam dzwonić w poniedziałek. Film jest w stylu jak się 10 lat temu robiło. Nawet mój Tż który się mało interesuje powiedział, że masakra! Zero montażu po prostu nagrane i tyle
Stary 2015-10-10, 10:27   #4901
Cherry_Muffin
nibyżona

Dont bo zapomnialam - graty dla Tzta

Cray - to faktycznie slabo...

ja w poniedzialek bede dzwonic w sprawie pracy w jedno miejsce i mam nadzieje, ze moze sie uda
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-10, 10:46   #4902
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:

ja w poniedzialek bede dzwonic w sprawie pracy w jedno miejsce i mam nadzieje, ze moze sie uda

Ja rozważam pójście na podyplomówkę. Od kilku dni w sumie mam rozterki. W tym po części pracuję, ogólnie bardzo przyszłościowa dziedzina. Z drugiej strony musiałabym wydać 5 000 prawie i nie wiem, czy to jest aż tyle warte. No i już nie wieeeeem. Boję się, że będę żałować jak nie pójdę, bo za rok, 2, czy 3 już mi się nie będzie chciało. :niezdecydowanaPEEMA:
Stary 2015-10-10, 10:50   #4903
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie smakują, mają duuużo nadzienia I są wielkie

Nie wiem co to Fawor
U mnie jest na każdym roku piekarnio cukiernia :p ale ona chyba właśnie jest z poznania
Może inne biedronki mają z innej firmy te ciasta.

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
Napisane przez arya09 Pokaż wiadomość
A gdzie pracujesz jeśli mogę zapytać?

Ubolewam, że teraz nie mamy kablówki i TLC. Zawsze lubiłam te programy

Koło siebie mam biedre z ciastami, leżą i kuszą jadłam jedynie ptysie ale nie powaliły mnie:p

Dziewczyny załamalam się, obejrzałam film z wesela i ślubu znajomej która miała kamerzystę, z którym mamy podpisaną umowę i jedna wielka masakra!!! Rodem z PRL. Zostałam bez kamerzysty siedzę i szukam od wczoraj

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Niestety tak zazwyczaj jest jak ktos przyjmuje na nfz a ma też swój prywatny gabinet:rolleye s: tez mnie to spotkało nawet nie spojrzała mi na twarz i kazała kupić jakieś najdroższe kremy i balsamy. Dała wizytówkę na konsultacje prywatnie. Żenada:p
W sklepie w centrum handlowym

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Siemka!

NIGDY WIĘCEJ!!!
Współczuję

Stary 2015-10-10, 10:51   #4904
arya09
Zakorzenienie

Dziewczyny z Warszawy i okolic jeśli macie kamerzystę dajcie namiary na swoich plis może uda mi się znaleźć😞 wczoraj znalazłam opcję za 3600 zł dwóch operatorów kręcone lustrzankami. Cena ok?? Jak to u was wygląda? Z jednym operatorem 2800 zł, ale czytałam ze przy nagrywaniu lustrzankami lepiej mieć 2 operatorów.
Stary 2015-10-10, 10:52   #4905
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
2800 zł jest masakra trzęsie obrazem, slaba jakość i prawie nie słychać przysięgi najgorsze ze w umowie nic nie ma odnośnie odstąpienia będę tam dzwonić w poniedziałek. Film jest w stylu jak się 10 lat temu robiło. Nawet mój Tż który się mało interesuje powiedział, że masakra! Zero montażu po prostu nagrane i tyle
Współczuję ale nie ogladaliscie jego filmów przed podpisaniem umowy?

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:

Stary 2015-10-10, 10:54   #4906
CrayOn
Wife!

Cytat:
Na pewno możecie zreygnować tylko zaliczka Wam przepadnie niestety. Mam nadzieję, że dużo nie wpłaciliście

Co do lekarzy to ja już tracę wiarę, że jeszcze zdarzają się z powołania (oprócz mojej endokrynolog i dentysty )

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 10:56   #4907
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Dziewczyny z Warszawy i okolic jeśli macie kamerzystę dajcie namiary na swoich plis może uda mi się znaleźć😞 wczoraj znalazłam opcję za 3600 zł dwóch operatorów kręcone lustrzankami. Cena ok?? Jak to u was wygląda? Z jednym operatorem 2800 zł, ale czytałam ze przy nagrywaniu lustrzankami lepiej mieć 2 operatorów.
Moge dac Ci namiar na moich, ale ja place za pakiet foto+video i nie wiem ile samo video kosztuje

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2015-10-10, 10:56   #4908
wildDaisy
żona bez ogona

Cytat:
Dziewczyny załamalam się, obejrzałam film z wesela i ślubu znajomej która miała kamerzystę, z którym mamy podpisaną umowę i jedna wielka masakra!!! Rodem z PRL. Zostałam bez kamerzysty siedzę i szukam od wczoraj[COLOR="Silver"]
Cytat:
Strasznie Ci współczuję Musisz zadzwonić i się dowiedzieć, my np. mamy w umowie taki zapis z zespołem, że jak się wycofamy z umowy to musimy im zapłacić całą kwotę

Cytat:
U mnie jest na każdym roku piekarnio cukiernia :p ale ona chyba właśnie jest z poznania
Może inne biedronki mają z innej firmy te ciasta.[COLOR="Silver"]
Może być, że z lokalnych piekarni/cukierni
Stary 2015-10-10, 10:57   #4909
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno możecie zreygnować tylko zaliczka Wam przepadnie niestety. Mam nadzieję, że dużo nie wpłaciliście

Co do lekarzy to ja już tracę wiarę, że jeszcze zdarzają się z powołania (oprócz mojej endokrynolog i dentysty )
Ja jestem strasznie zadowolona z mojego ginekologa a chodzę ma NFZ.

Stary 2015-10-10, 11:02   #4910
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tetrikk Pokaż wiadomość

Ja rozważam pójście na podyplomówkę. Od kilku dni w sumie mam rozterki. W tym po części pracuję, ogólnie bardzo przyszłościowa dziedzina. Z drugiej strony musiałabym wydać 5 000 prawie i nie wiem, czy to jest aż tyle warte. No i już nie wieeeeem. Boję się, że będę żałować jak nie pójdę, bo za rok, 2, czy 3 już mi się nie będzie chciało. :niezdecydowanaPEEMA:
Ja tak samo. Z tym, że mi się już nie chce.

Cytat:
Ja jestem strasznie zadowolona z mojego ginekologa a chodzę ma NFZ.
Ja również Jedyny mankament to czas oczekiwania- pół roku. Ale to naprawdę dobry lekarz i cieszę się, ze do niego poszłam, bo również przy ciąży ma same pozytywne opinie, a przynajmniej jak będzie trzeba robić tonę badań to będę je miała na NFZ. No i w moim wypadku plusem jest to, że ma też specjalizację z endokrynologii, więc jest idealny

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 11:04   #4911
arya09
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję ale nie ogladaliscie jego filmów przed podpisaniem umowy?

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Oglądaliśmy i były wporzadku może nie jakieś cudo ale fajnie zmontowane. Nie wiem czy pokazali nam najlepsze albo ktos inny wtedy nagrywał i montowal

Cytat:

Zaliczki 200 zł więc mam nadzieje że tylko to przepadnie i że nic dopłacać nie trzeba będzie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Moge dac Ci namiar na moich, ale ja place za pakiet foto+video i nie wiem ile samo video kosztuje
Poproszę to sobie oblukam. Dzięki

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Strasznie Ci współczuję Musisz zadzwonić i się dowiedzieć, my np. mamy w umowie taki zapis z zespołem, że jak się wycofamy z umowy to musimy im zapłacić całą kwotę

Może być, że z lokalnych piekarni/cukierni
Skoro nie ma zapisu to mam nadzieję że nie mogą żądać całej kwoty😞 my z zespołem mamy zapis, że jesli zrezygnujemy minium 3 mce przed to połowę musimy wpłacić.
Stary 2015-10-10, 11:06   #4912
Petit_Papillon
luckygirl

Ja tez chodze do gina na nfz i jestem zadowolona. Z wizytami nie ma problemu. Czekam po max miesiac. Ostatnio czekalam tydzien i nie dlatego, ze ktos zwolnil miejsce, po proatu miejsca jeszcze byly

Arya09 wyslalam pw

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2015-10-10, 11:08   #4913
aqgatta58
Zadomowienie

Cytat:
Cena jak najbardziej ok, ja mam też dwóch operatorów i lustrzanki place 3500zl. Różnica w dwoma operatorami jest taka że będa mieli więcej materiały do zamontowania, więcej uciec do uchwycenia. Przysięgę będziesz mogła obejrzeć nie tylko z perspektywy jak stoicie we dwoje ale również momenty gdzie będziesz mogła zobaczyć i sama siebie i tż, przy jednym operatorze jest to mało możliwe. My dostaliśmy jeszcze w tej cenie ale to już po dłuższej rozmowie drona i GoPro. Cena jak na Warszawę jak najbardziej dobra.
aqgatta58 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 11:19   #4914
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Hej dziewczyny może któraś z was się orientuje, w momencie kiedy kończy mi się ubezpieczenie z urzędu pracy a z powodu ich syfu w biurze dostałam decyzję o wyrejestrowaniu stracę ubezpieczenie, gdzie mam się dobrowolnie ubezpieczyć?? Np na miesiąc? Bo nikt z rodziny nie może wziąść mnie pod swoje ubezpieczenie... Ubezpieczona być muszę, a odwoływanie się w Pup trochę potrwa.
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 11:20   #4915
neroza
Zadomowienie

Hejka
Witam się z Wami i nadrabiam zaległości

[1=3bab1895ed7a4a0113eb29e 79654b8b86ef03e4e_657f8b8 281285;53050831]Z tych najbardziej znanych to jak najbardziej Pieczonka Anna Użyńska, Kamila Wiedeńska-Strzelczyk. Kinga Czerwieniec-Szewczyk, Daniel Sobieśniewski. Do żadnej z tych osób nie pisałam jestem cały czas napalona na Magdę Atkins, ale klienci indywidualni są u niej na samym końcu i nie wiem czy da radę (mam dopiero w maju się odezwać ).[/QUOTE]

Dziękuję za info sprawdzę te osoby. Kurcze troche niebezpiecznie do maja czekać bo jak się nie zwolni to możesz mieć problem ze znalezieniem zastępstwa

Cytat:
]

Przegrzebałam moje rozmowy z makijażystką i Ela Jaśkowska za sam ślubny plus próbny bierze 300zł, później się to zmienia w zależności od tego ile jest jeszcze osób do pomalowania.
Ale nie zapominaj, że to są w sumie 2 makijaże i próbny nie różni się niczym od normalnego, zużywa tyle samo kosmetyków a jak efekt Ci się nie spodoba to musi coś innego zrobić. Czyli płacisz po 150 zł za makijaż a to jak na ślubny nie jest drogo.
Stary 2015-10-10, 11:29   #4916
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Peema peemie peemą, czyli 37 zlot ślubnych zołz 2016!

Hej tez mam w planach dzis sprzątanie i moze zakupy żywieniowe jakieś ale nie wiem czy zamówię czy pojedziemy poki co

Zachciało mi sie jajek z majonezem na śniadanie to gotuje bo dopiero teraz wstaliśmy wczoraj sobie zrobiliśmy romantyczny wieczór z Tż i poszło wina i główka boli

Co do wolnego nie chce brać na slub wiecej niz tydzień-dwa bo cały urlop byśmy wykorzystali a gdzie tu cos innego od marca do marca i zawsze rozbijamy poza tym nawet nie możemy bo musimy na zapowiedzi leciec dać w maju jakoś no i potem jakaś podróż poślubna itd. A od razu po slubie nie polecimy z Pl zreszta chyba zbyt męczące by to było wracać tu szybko robić pranie i sie pakować i znow na lotnisko nie wiem

Tż naszło wczoraj na rozmowy o przyszłości i zawsze mówił ze dzieci za minimum 3-5 lat ze rok po slubie juz to nie bo sie trzeba nacieszyć i dom kupić a teraz mu sie odmieniło i mowi ze za 2 lata /czyli rok po slubie/ juz by chciał faceci. Hehe w sumie to spoko ale nadal priorytetem nr1 jest kupno domu przed wiec zobaczymy.

Edytowane przez 52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Czas edycji: 2015-10-10 o 11:33
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 11:31   #4917
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neroza Pokaż wiadomość
Ale nie zapominaj, że to są w sumie 2 makijaże i próbny nie różni się niczym od normalnego, zużywa tyle samo kosmetyków a jak efekt Ci się nie spodoba to musi coś innego zrobić. Czyli płacisz po 150 zł za makijaż a to jak na ślubny nie jest drogo.
A mnie to ogólnie śmieszy, że za ślubny bierze się więcej, niż za jakikolwiek inny makijaż, bo zużywa się te same kosmetyki i w takiej samej ilości, a np. wieczorowy kosztuje 90 zł a ślubny 150 zł. Za co te miliony monet??
Ja bym tyle nie dała za makijaż.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-10, 11:36   #4918
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
A mnie to ogólnie śmieszy, że za ślubny bierze się więcej, niż za jakikolwiek inny makijaż, bo zużywa się te same kosmetyki i w takiej samej ilości, a np. wieczorowy kosztuje 90 zł a ślubny 150 zł. Za co te miliony monet??
Ja bym tyle nie dała za makijaż.
Wydaje mi się ze chodzi o to ze ślubny musi być jeszcze bardziej trwały niż wieczorowy i w ogóle jest bardziej wymagajacy

Stary 2015-10-10, 11:37   #4919
morsmordre
sajkolidżist

Siemanko!

Ja też dziś sprzątam, ale mi to nie idzie Upiekłam już ciasto, muszę jeszcze polewę zrobić, a po południu chcę się przejść na grzyby

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-10, 11:37   #4920
ann2016
Zakorzenienie

wróciliśmy, ale tam zmarzłam
pijemy kawę ale A. zaraz musi jechać do pracy
ann2016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości