|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część III
Cytat:
>Życzę, żeby Desire Cię oczarowało - bardzo ciekawy, zmienny zapach.
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Rachel, proszę natychmiast przestać! ![]() ![]() Nie chcemy mieć łysej i w dodatku szczerbatej modki Dzięki! Czuję w starych kościach, że oczaruje Opanowało mnie nieodparte pożądanie, żeby kliknąć - i nastawiam się na "pełnię erotycznej duchoty" (<--cytat z KWC ) A propos! Rachelo, czy w tym Dunhill'u mirt jest bardzo wyczuwalny? Właśnie ten mirt mnie tak skusił... ( +karmel + drzewo sandałowe )
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-09-18 o 00:14 Powód: dopisek |
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
homyku gratuluje Oiro . Nie znam, ale nuty wydaja sie bardzo ciekawe. a jak ci sie podoba Nuit Noire?
Teraz to juz czekam z niecierpliwoscia na zdjecia twojej fascynujacej kolekcji Favkes Fou d'Apsinthe znam tylko z opisow, ale musi byc piekna. Bardzo gratuluje" Sabbath ![]() Kasiulko22 mam nadzieje, ze Flowerbomb EDT spodoba sie i tobie. Gratuluje rowniez Euphorii Aggie125 Gio sa piekne, warto zaryzykowac. lady-dark Escada Magnetism w sam raz na jesien i zime. flakon obledny, ale zapach bardzo ladny burn-it-up gratuluje kolejnej zakochanej w Coco Mademoiselle ![]() golgie nie ma to jak niespodziewane prezenty chamelieu ILA, odlewka ogródka śródziemnomorskiego, maly Gucio- jest sie czym chwalic Gratuluje!Contax gratuluje HOT COUTURE- piekne na zime secco- Prada Milano i Scent Intense Piekne nabytki! pieńkowa_damo gratuluje wielkiego rarytasu: Ambra del Nepal. Napisz prosze cos wiecej... ![]() dooo rowniez gratuluje! Dorota-Coco piekne lowy! Katty_p13 gratuluje serdecznie i napisz, jak ci sie nosi Datura Noir Basia39 gratuluje! Hexxana Bardzo gratuluje, szczegolnie Pink Sugar, beda sie bardzo dobrze nosic w chlodach. ROZ-ter-KO daj Mauboussin szanse. Na mojej skorze sa bardoz mocne i ogoniaste Szara Rozo i Rachelo - zbiorowe gratulacje za ustrzelenie Desire (dlaczego nie znam? )________________ I pomyslec, ze tyle skarbow zostalo ustrzelonych w ciagu 24h...
|
#4024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4025 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kolejne gratulacje ode mnie dla wszystkich właścicielek nowych nabytków, a w szczególności dla tych, którzy upolowali Desire (Rachelo, Szara Różo
Katty, Datury Noir Ci trochę zazdroszczę Kiedyś polowałam, ale bezskutecznie. Teraz mój zapał lutensowy nieco osłabł, ale niektóre flaszki (szczególnie te drzewne) wciąż kuszą ![]() Gratuluję również hurtowych nabytów Dorocie Coco Cytat:
![]() Gratuluję nabytku Cytat:
![]() Mex, i co, były? ![]() Cytat:
Trudno, widać nie były mi pisane Tobie gratuluję kadzidlano-drewnianego Gucci![]() Cytat:
Ja nie znam z kolei Nuit Noire - one kuszą mnie wirtualnie. Ponoć to kompozycja inspirowana dziełami S. Lutensa, więc sama rozumiesz ![]() Boję się trochę mydełkowatości, o której gdzieś czytałam. A to, czy moja nowa kolekcja jest fascynująca, poddaję pod wątpliwość Niemniej jednak cieszy mnie Wasze zainteresowanie, dziewczyny
|
||||
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkim upolowanych wspanialosci
![]() Homyczku, Nuit Noire niuchalas podczas spotkania ze mna Dosc ciezkie i geste. Poczatek to kwiat pomaranczy- b.intensywny (odrobine mydlany), plus przyprawy- kardamon, gozdziki, szczypta cynamonu i sporo imbiru- podsycajacego cytrusowa nute. Pozniej pojawia sie tuberoza i przejmuje zapach w swoje wladanie.... Kiedy moj nos oswoi sie z jej moca , wyczuwam pizmo, gorzkawa skore i intensywne nuty drzewne - wyraznie czuje cedr. |
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twóje cudeńka były hmm... nieco onieśmielające.A podczas moich zakupów Oiro oczywiście nie obyło się bez przygód. W weekend zamówiłam flakon 50ml. W poniedziałek dostałam maila, że niestety tych flakonów nie ma obecnie w ofercie - są jedynie setki , że jest im bardzo przykro i proponują mi właśnie setkę po specjalnej cenie, czyli prawie 30% taniej. Skusiłam się oczywiście Tym sposobem setka Oiro u Wuchsy kosztowała mnie ok 220zł taniej niż ta oferowana przez warszawską perfumerię GaliLu Dziś paczka ma wylecieć |
|
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno- Flower Oriental mozna kupic, w dobrej cenie na Tago-mago. Kiedy w wakacje chcialam je zamowic kosztowaly ok.150zl (a juz wowczas byly w dziele wyprzedaz), teraz obnizyli cene do 120,- LINK
Iwonko- przeciez podczas spotkania, z ogromna przyjemnoscia sporzadzilabym dla Ciebie probki wszystkich perfum, ktore mialam ze soba )Gratuluje Oiro- szczegolnie w tak okazyjnej cenie |
|
|
|
#4030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dostałam przecież Harisa i Sequoia
|
||
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Iwonko, Ty farciaro
Podwójnie gratuluję To jest rekompensata za zagubione flaszki ![]() Cytat:
Edytowane przez tymena Czas edycji: 2007-09-18 o 09:42 |
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim bardzo.
Zwłaszcza Burn - Coco M
|
|
|
|
#4033 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam miniaturkę i niestety mimo dwóch prób jakoś nie polubiliśmy się z Panem Lutkiem Cytat:
Cytat:
Rozterko, Mauboussin jest piękne, może daj mu jeszcze jedną szansę ![]() Rachelo, gratuluję coś ostatnio szalejesz Cytat:
Dziekuję Cytat:
Homyku, szczęściaro gratuluję strzału i trzymam za szybciutki przylot flakonika ![]() .
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2007-09-18 o 11:45 Powód: dopisek |
|||||||
|
|
|
#4034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4035 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
więc nie dość że jesień to do tego pomoc treningowa
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Niech się dzieje wola Nieba - przed chwilą setę Różanego Aniołka
![]()
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie lubie, jak tuberoza dominuje Moze to i dobrze, bo zaczelabym o nich marzyc... Cytat:
I czekam na goraca relacje Szczesciara! ![]() Cytat:
|
|
#4039 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
A seta Angela pachnieć będzie dłuuuugo. W ogólnym rozrachunku - Angel wygrywa o kilka (set) długości. Gratuluję.
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Też to tak przeliczyłam
Najbardziej przeraża mnie wizja tasaczka Całą noc się męczyłam czy brać czy nie, ale okrutny Anioł mnie pokonał ![]() Dziękuję pięknie za gratulacje
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Bosz, i taka sierota jest Modem).Miałam się nie ograniczać
|
|
#4042 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Strasznie się cieszę, że się spodobał Ja z próbasków od Ciebie wybrałam Glorię i Hota jako pozycje na pełnowymiarówki I już je mam
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Rachel
, pif-paf Zapach mirtu - korzenno-świeży aromat z delikatnym, ziołowym tłem i lekką nutą eukaliptusa. No i jak, wyczuwasz to w Desire? ![]()
|
|
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
A owszem, czasem mi coś ziółkami zalatywało. Ogólnie to jest bardzo zmienny zapach, raz czuć karmel, raz cytrynę, raz coś bardziej gorzkiego i leśnego...
Może być taki opis? Starałam się
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- bedziesz mogla przetestowac- mysle, ze raczej Ci sie nie spodobaja ![]() (Dzisiaj nie zdazylam na poczte, ale jutro rano przesylka wyleci do Ciebie )
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim serdecznie gratuluję pachnących zdobyczy, a zwłaszcza:
Dorocie-Coco - pięknej gromadki, a w szczególności CdG homyczkowi - pięknej perełki w postaci Oiro Favkes - Fou d`Absinthe. Piękny, piękny pieńkowej damie - Ambre del Nepal - brzmi intrygująco |
|
|
|
#4047 | |
|
Zadomowienie
|
Wszystkim właścicielkom nowych butli - gratuluję
(szczególnie nabywczyniom flaszek z ulepną zawartością )A skąd -dopiero dzisiaj Ile to już razy - spodziewam się przesyłek, biegnę do domu z wywieszonym ozorem i od progu drę się :BYŁ LISTONOSZ?!?! Niczym opętany się człowiek zachowuje a tu gucio. Ważne, że wreszcie sąCytat:
Takiej klęski gratuluję
|
|
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rachelo, jesteś wielka ![]() Opis śliczny i wyjątkowo poetycki . A jak działa na wyobraźnię! To sugestywne zdanie: "czasem coś mi ziółkami zalatywało", wprowadziło mnie w błogostan
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-09-18 o 19:05 Powód: literówka, jak zwykle zresztą ;] |
|
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, to fajnie
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczy sie wiedza i znajomosc zapachow, a przez to i samej siebie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

>

Opanowało mnie nieodparte pożądanie, żeby kliknąć - i nastawiam się na "pełnię erotycznej duchoty" (<--cytat z KWC
)
)

Gratuluje!
Kiedyś polowałam, ale bezskutecznie. Teraz mój zapał lutensowy nieco osłabł, ale niektóre flaszki (szczególnie te drzewne) wciąż kuszą
!) czy inne tego typu rzeczy - o Amariage Mariage nie wspomnę, bo to już chyba...wstręt! Zamiast ich używać zdecydowanie wole nie pachnieć albo użyć najwyżej wody malinowej czy kokosowej z YR. Mam nadzieję że to jest takie tylko przejściowe
Trudno, widać nie były mi pisane 

ale obie w atrakcyjnych cenach, więc
-dopiero dzisiaj