|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
|
|
|
|
#692 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
O Boże dziewczyny
Nie dam radę tego wszystkiego zacytować, bo chyba post nie zmieściłby się na jednej stronie!Wszystkim przogromnie dziękuję !!!!! mariolu, Twoje życzenia przyprawiły mnie o drżenie serca I pędzę teraz nadrabiać wątek
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być na początku przyszłego miesiąca, poczekam
|
|
|
#694 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Teraz włączyły się oskrzela - jak kaszlę, to cała klata mnie boli i świszczę Nienawidzę chorować. Rodzice też zarażeni (to oni mnie zarazili, a ja łapię wszystko jak leci ).Odwiedziłam Sephorę i na szczęście coś jeszcze czułam. Mam próbkę Sephorowej czekoladowej wanilii, wanilia + kwiat pomarańczy. Testowałam wanilię i m... cośtam (kwiat, monroi?), ale mi się nie spodobał. Pozatym zakochałam się! Brown Sephory - nie wiem czy ja dzisiaj wszystkie perfumy odbieram jako skondensowane mleczko, ale to jest boskie!!! Oczywiście mam próbkę. No i 60zł za 50ml, bardzo rozsądna cena Cudo stworzenia. A najlepszy to już w ogóle jest peeling do ciała o zapachu Brown - marcepan + migdały + wszystko co najpiękniejsze, muszę go mieć! Bardzo intensywny zapach i wielki słoik kosztował tylko 39zł.
|
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie takiej odp.oczekiwałam.Thank you very much, mam nadzieje,ze się nie zawiodę
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, mnie bardzo kusi wanilia z karmelem, na mnie pachnie prawie jak... L LL.
Może TŻ naciągnę --- Właśnie się wykąpałam i wysiorbuję końcówkę winka. Będę dziś spać jak zabita, bez stresów, siekier nad głową i innych koszmarków....
|
#697 |
|
Rozeznanie
|
Rachelo moje gratulacje
...i odpływam w krainę Narcisse
|
#698 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ale narazie mój węch jest zdradliwy, a pozatym do Lolit nie jestem przekonana. Klasyk mnie odrzucił na milę, więc z L wolę też nie próbować.Wiem tylko, że kilka dni temu czekoladowa wanilia mnie uwiodła - jest truflowa. |
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Klasyk ma wg mnie niewiele wspólnego z L, jest mocno śliwkowy i taki gęsty, jak syrop. L to słodkie kruche ciasteczka, z lekką nutką cytrynki i karmelem, duuużą ilością karmelu. Moim skromnym zdaniem, L jest przyjemniejsze i łatwiejsze w odbiorze.
Spróbuj
|
#700 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ale zrobię to z niechęcią, bo na samo słowo "lolita" ciarki przechodzą mi po plecach.Odnośnie pleców Dzisiaj odkryłam, że najlepszy masaż ciała jest w starym autobusie jadącym po kostce brukowej. Łydki, plecy, piersi, no całościowy I darmowy.Na nadgarstkach mam czekoladową wanilię, kwiat pomarańczy + wanilię i Brown'a. Wyczuwam jedną dziurką nosa ( ), że to drugie wcale mi się nie podoba. W Brownie najpierw pojawia się kokos, a potem mleczko skondensowane, a czekoladowej wanilii już wcale nie czuję. Ja nie wiem, jak tak bez węchu można. Nie dość, że ślepa to jeszcze to.I półgłucha przez to przeziębienie. |
|
|
|
|
#701 |
|
BAN stały
|
Kolu, Damo, Nosku - dołączam się do życzeń!
Wszystkiego dobrego! Rachel, no wiedziałem i tyle... W temacie - Horizon. |
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
, wiec teraz specjalnie imieninowo dla Ciebie... Extreme Eau De Luxe
|
#703 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Na noc zachciało mi się pachnieć. A więc po zmyciu L wrzucam na siebie kropelkę (żeby nie marnować perfum na takie głupie fanaberie ) Addicta. ...Mmmm...
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich.
Nie będę przepraszać za to że mnie nie ma, bo czasem poprostu brak czasu, albo się lenie,... Poczytałem ostatnich pare stronek. I chciałem coś nasktobać, a więc ![]() Życzę Wszystkim Solenizantkom Wszystkiego Najlepszego, niechaj Wasze pragnienia się spełnią, wszystko się ułoży, tak jak chcecie... Kolekcja rozrośnie i będzie cieszyć Wszystkich w koło. A najważniejsze Abyście były szczęśliwe i radosne nawet w szary dzień bo wiadomo życie piękne jest ![]() A więc Nosku, Pieńkowa Damo, Kokakolu Wszystkiego Najlepszego Rachelko z pewnością będzie dobrze , co do wpisu Sabbathtakżę się zgadzam. Myślę że najlepszą rzeczą będzie pogadać przy butelce wtedy jakoś lepiej się słowa wydobywają.....A przejmować się nie ma co za dużo, bo nerwy wiadomo że robią swoje..Chciałem Ci także pogratulować zdania ustnego ![]() Hkm ciekawe kiedy nadrobie te zaległości ...Starym kapciem, a jakże urzekającym
Edytowane przez Tristan Czas edycji: 2007-09-18 o 00:05 Powód: zapomiałem dodać czym się dziś wypsikałem:D |
|
|
|
#705 |
|
BAN stały
|
ja oczywiscie jak zwykle kompletnie nie na temat
tak wiec, pachne dzis Pure Poison elixir
|
|
|
|
#706 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Musc Ravageur zdziercomajtek?...
Dobrze powiedziane. Bo jakbym spotkała faceta, który nim pachnie... Od rzucenia się na tak pachnącą kobietę może udałoby mi się powstrzymać... Gdyby była wybitnie nie w moim typie ![]() Jeśli chodzi o ankietę, to też mi napisali, żebym sprawdziła na ich stronie gdzie mam najbliższy butik z zapachami Frederica Malle. Odpowiedziałam bez ogródek, że Berlin to jednak troszkę zbyt daleko żeby tylko przetestować perfumy . Ja to jednak bezczelne dziecko jestem I co? W kopercie z próbką były odręcznie napisane podziękowania za zainteresowanie Milutko ![]() No i teraz mam za swoje. Kombinuję skąd by tu wziąć 240 euro na tzw. Test Kit (14x10ml)... Skoro MR taki cudny, to reszta pewnie niewiele mu ustępuje...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna próbka? Toż to szczyt sknerstwa ![]() ![]() . Jak już zebrali się w sobie, żeby wysłać paczuchę do wygłodniałej fredericmallowo fanki w Polsce, to przecież mogli dorzucić jakieś extrasy w ludzkiej ilości na zachętę, prawda? ![]()
|
|
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie lubie, jak ktos juz z gory mowi, ze cos mi sie nie spodoba. O Carnal Flower, French Lover, L'eau d'hiver napisali ze nie dla mnie. No i co z tego? Powachac tylko chce, chce wiedziec, jak pachna na mojej skorze. Bo ich zdaniem to tylko MR i Noir Epices dla mnie beda dobre. Tez tak mysle , ale... lubie przekonac sie o tym sama, na wlasnej skorze, ze tak powiem. Kicham na nich! I tak predzej, czy pozniej... bez ich wyroku co i gdzie powinnam wachac ![]() ![]() Szara Rozo ja nawet przy zakupie flakonu u nich, za calkiem spore pieniadze, nie dostalam nawet jednej malutkiej probki. Co mi sie bardzo nie spodobalo, bo mogli dodac cos na zachete... Dzika Truskawo czesto widuje flaszeczki z takiego zestawu na ebay, oczywiscie sprzedawane osobno za zbojecka cene... Do najblizszych testow proponowalabym ci Noir Epices, chyba najblizej duchowo MR ![]() ____________ Pachne sobie Bois Farine Niesamowity zapach. Pierwsze nutki to owsianka najnormalniej na swiecie , pozniej ciekawe drzewne nutki, a wszystko sowicie okraszone maka. A nie chcialo mi sie wierzyc, gdy czytalam na zagranicznych blogach. A po zaaplikowaniu sobie BF wygladalam tak: Lubie takie dziwadla, wiec jestem na tak, szczegolnie na tak za piekne drzewne nutki
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo- gratuluje zakonczenia sesji
Przesylam tez wyrazy wspolczucia, dla Twojego TZ Tristanie- milo, ze wpadles Mariolu- ciesze sie, ze BF takze Ci sie pdobaja- moje serce podbily szturmem ![]() ----------------------------------------------- Pachne wciaz Prada
|
|
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
![]() Wczoraj Starym kapciem edp a dziś extrakcikiem ![]() No i czas do roboty... Miłego dzionka
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia życzę
a pachnę Sander for men |
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś Innocent
Nigdy mi chyba z Niewinnym nie przejdzie
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie niczym, boli mnie srasznie głowa.Wziełam prochy.Jak przejdzie skropie sie Innocentem
![]() Dobrego dnia! |
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też wypełniłam ankietę i co ? I nic zero odzewu - coś mnie nie lubią Ci francuscy producenci - Książeczki Lutensowej tez nie dostałam - wysyłałam meila z 5 razy i gucio buuuuuu Dziś pachnę Cedrowym Luteczkiem - śliczny - Sabbath - chyba do Ciebie dołączę w fascynacji
|
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Psiknęłam sie dzisiaj Kenzo Amour - śliczny, kremowy, śmietankowy, taki do łóżka
![]() Tristan |
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze niczym - mam nadzieję, że dzisiaj dotrze do mnie mój Aniołek
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed pracą pędzę na pocztę
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Rachelko - gratuluję.
A dzionek dziś będzie z Coco Mademoiselle edp.
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś przed sobą mnóstwo urzędowych spraw do załatwienia, więc pachnieć będę zapewne 24, Faubourg EDT.
I znowu kolejny piekny, słoneczny dzień
|
#720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam ksiazkę 100 wzorów na drutach i za kazdym razem robię inny. Jak trzeba liczyc cały czas oczka to sie nie mysli o tym co sie dzieje wokoło i złosc szybko przechodzi. Cytat:
Pachne dziś MAC MV2.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Nie dam radę tego wszystkiego zacytować, bo chyba post nie zmieściłby się na jednej stronie!

), że to drugie wcale mi się nie podoba. W Brownie najpierw pojawia się kokos, a potem mleczko skondensowane, a czekoladowej wanilii już wcale nie czuję. Ja nie wiem, jak tak bez węchu można. Nie dość, że ślepa to jeszcze to.

, co do wpisu Sabbath
wtedy jakoś lepiej się słowa wydobywają.....A przejmować się nie ma co za dużo, bo nerwy wiadomo że robią swoje..
...
Milutko
Toż to szczyt sknerstwa 
Niesamowity zapach. Pierwsze nutki to owsianka najnormalniej na swiecie
Lubie takie dziwadla, wiec jestem na tak, szczegolnie na tak za piekne drzewne nutki