|
|
#4141 | ||||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.o , faktycznie pora , żeby zaczęło rozbrzmiewać , przecież już październik się zaczął ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. w Barze wszystko jezd zaraźliwe , nawet tarczyca ![]() 3.nie znasz dnia ani godziny.... ![]() chyba naprawdę zimno będzie , bo mi się tryb odkurzaczowy włączył - kanapka , kiełbasa , ogórek galaretka , śliwki , herbatnik , ogórek kiszony , babeczka , papryka , gruszka , jogurt.... ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4142 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śniadania, perfumy, środki do mycia, kremy. ![]() Lecimy z małżem na seans filmowy w loży łóżkowej. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-09 o 20:39 |
|
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że ostatnie kozaki (owe zagubione muszkieterki) zakupiłam chyba z 10 lat temu
![]() my też Gwiezdne Wojny
|
|
#4145 |
|
Nindżopesz
|
Flo, obcas 10 cm nie za wysoki? I to prawie bez koturny? Tak to fajne kozaki, ciekawe
|
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą ja to i tak tylko z domu do samochodu z samochodu do biedrony/lidla/lekarza/kosmetyczki itp.itd. więc biegów przełajowych uprawiać w nich nie będę
|
|
|
#4147 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja mam na zimę Martensy w 2 osłonach, Uggi, Fly Londony - oczywiście jeszcze bym cos chciała Może ocieplane Palladiumy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4148 |
|
Nindżopesz
|
No tak
![]() Ja już jestem przewrażliwiona, w swoich starych bodajże 8 cm chodziłam zbyt wolno i z wysiłkiem a miałam trasę jedynie do tramwaju/autobusu. A potem bolały mnie stopy, pff. Więc teraz biere max 6 cm żeby się nie męczyć
|
|
|
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. typowo zimowych nie mam żadnych , ostatnią zimę przebiegałam w normalnych palladiumach i hunterach ![]() zimowe palladiumy na kożuszku były w fajnych cenach (ok.160zł) jeszcze na przełomie sierpień/wrzesień, a ja głupia się zastanawiałam ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#4150 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale na serio, to współczuję - coś sobie upatrzeć, a nie ma Cytat:
Ja rozumiem - herbatniki, babeczki - ale tak jedną? Jesteś na drakońskiej diecie! ![]() U mnie przez 1,5 tyg prawie 2 kg mniej - tylko przez stres. Ma jakieś dobre strony ![]() Cytat:
- ChopinCytat:
Wkleję płaszcz, co mi się podoba - chociaż czarny ![]() płaszcz mohito.jpg
|
|
#4151 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
http://ebutik.pl/product-pol-153925-...-kapturem.html
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4152 | ||||
|
Zakorzenienie
|
być może powiedziałas to w złą godzinę
![]() nie wiesz kiedy Cię dopadnie ![]() Cytat:
no fłaśnie ![]() nawet tak nie mów ![]() mam 4 pary jesienno/zimowych, od biedy nawet 5 ale jedne na obcasie i już od lat tak leżą i czekają..... No i naprawdę nie planuję zakupów ![]() Cytat:
Cytat:
ja przez neta kupiłam tylko Emu, bo niewielka szansa żeby miały być niedobre fajny ![]() Cytat:
![]() taki by mi się przydał, może by się udało go jakoś prowizorycznie zapiąć ![]() Bo niespodziewanie przyszło zimno, a ja nie mam żadnej kurtki w której sie zapinam miałam wziąć jakąś od mamy, ale mama na wakacjach teraz i zostałam bez
|
||||
|
|
|
#4153 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale w ogóle oszukaństwo z tą jesienią, najpierw do usrania był środek lipca a potem zaraz środek listopada Kupiłam se buty przejściowe i stoją w szafie, pff.
|
|
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle, jakby ktoś znalazł ciepły płaszcz w kolorze... rozm. 36 - dizajnerski ale z nawiązaniem do klasyki
|
|
#4156 |
|
Nindżopesz
|
Sprzedawca z Etsy wrócił!
A ja czekam niecierpliwie na wypłatę
|
|
|
|
#4157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4158 | |||||
|
Panaroja
|
snad ogólnego zdechu
![]() Cytat:
ja mam na zimę glany długie i normalne oraz bikery i ew.kozaki normalne , w których nie chodzę bo mi ich szkoda zniszczyć błockiem i solą ![]() Cytat:
sadło w oczach rośnie 2. 3.bardzo dla Ciebie Cytat:
![]() 2. Cytat:
od kilku dni w czapce chodzę a to przecież początek października do jasnej cholery to co będzie zimą??? będę w śpiworze typu mumia popylać ???Cytat:
Volutes mi się odpodobało całkiem -wali głównie tytoniem i kaszą gryczaną , w przeciwieństwie do ongiś wyczuwanego miodu i owoców ad sinupret widzianych na ulicy - w tramwaju widziałam dziewczynę w bosko zrobionym makijażu typu no make up - wyglądała jak bogini , normalnie jakbym była facetem padłabym na kolana (bo swoją drogą była bardzo ładna) , a tak to miałam ochotę spytać , jakich kosmetyków używa była zrobiona tak , że praktycznie w ogóle nie było widać , że jest zrobiona , dopiero jak sie człowiek bardzo uważnie przyjrzał strategicznym miejscom twarzy , można było zauważyć wykonturowanie itp rzeczy , ale tak zrobione , że żaden facet by tego nie zdołał wypatrzeć , dziewczyna po prostu wyglądała na naturalnie świeżą
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-10-10 o 18:13 |
|||||
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mnie olśniło - dlaczego ja nie znam Tabacco Vanille??????
Jak był szał, to było niedostępne, a później było ? Chyba tak, z pińcet razy niuchałam i testowałam różności przy "stoisku" Forda, i kompletnie o TV zapomniałam. Musiał tam być prawda? Jak one pachną na kobiecie? Nie są zbyt męskie? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-10 o 18:56 |
|
|
|
#4160 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4161 |
|
Nindżopesz
|
A właśnie, nie wiem jak Wam, ale strasznie nie podoba mi się trąd na minimalistyczny ale bardzo "dokładny" makijaż - idealnie wyrysowana czarna jaskółka, idealnie umalowane brwi (od dołu jak od linijki) i do tego idealnie pokolorowane usta na jakiś nienaturalny kolor (w sensie że widać, że umalowane). Wygląda to oczywiście fachowo i schludnie ale jakoś tak plastikowo, ble.
|
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-10 o 19:31 |
|
|
|
|
#4163 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4165 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a płaszcz b. fajny Cytat:
Cytat:
, ostatnio z torebkami, napatrzyłam się na JS i już go nie chcę a jaka oszczędność ![]() Cytat:
Cytat:
, ale zmądrzałam i teraz ciuchów i dodatków nie oszczędzam ![]() dobry wieczór kupiłam kozaki i dostałam ................... samochód
|
|
|
#4166 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przyszłam popłakać
Oglądamy z koleżanką buty w necie i znalazłam te http://www.eobuwie.com.pl/botki-fly-...004-black.html I się zakochałam Ale ta cena ![]() Flo poka buty i auto
|
|
|
#4167 | ||
|
Zakorzenienie
|
kurde, przeczytałam lewicowej ,
wyborami zyję sprzątam od południa, sprzątam i ciągle jest coś do posprzątania ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
z polskich marek najwygodniejsze kozaki mam z Ryłki , a namierzyłam się w zeszłym roku w galerii marek co nie miara, o ile w letnich butach mogę czasem pocierpieć, to zimowe musze mieć miękkie i mega wygodne bo w innych bym się zabiła, mam dwie pary kozaków Ryłki, buciki Paul Green za kostkę ( wklejałam je ) , do kostki zamszowe firmy Romika, a na jesień jeszcze sportowe, spacerowe Mammuty i wiązane za kostke z barankiem na mrozy . Zero szpilek. Wszystko płaskie albo słupki. Ja nawet nie wiedziałam ,że mam tyle butów na zimę
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-10-10 o 23:34 |
||
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boskie są no! I wiesz co. Kup je! Miej je. Takiego czegoś sobie nie odmawiaj. Uzasadnienień mogę Ci znaleźć na prędce conajmniej 10, a w tym czasie ktoś je kupi i po zawodach. Są WYJĄTKOWE!!! I właśnie dlatego warte takiej ceny. Skórzana sztampa kosztuje 300 więc już jedno uzasadnienie za nami. Nie zwlekaj 2. Nie inaczej Flo, poka poka!!! Rozumiem, bardzo możliwe, ja tylko mówię co słyszałam od dwóch kobiet - sama nie miałam dotąd żadnego obuwia od GR. |
|
|
|
|
#4169 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=979 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=969
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2015-10-10 o 23:28 |
|
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Śniadania, perfumy, środki do mycia, kremy.

Kupiłam se buty przejściowe i stoją w szafie, pff.