|
|
#1441 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann cz. XXVII
Dziękuję za gazetkę.
Nic dla mnie na szczęście, nawet na siłę nie mogę znaleźć niczego co mi się przyda, no może płatki Lilibe. I tu pytanie-dobre są? ![]() Płatków używam tylko do toniku i zmywania paznokci, jestem przyzwyczajona do płatków Cleanic, ale chciałabym w końcu się przerzucić na coś tańszego. ![]() Ciuchy w Rossmannie to już dla mnie za dużo. ![]() Mi zakrętki w kremach do rąk w ogóle nie przeszkadzają. Wyciskam groszek kremu na wierzch dłoni, zakręcam tubkę i wtedy smaruję. A Ziaja ma bardzo fajne, szybko wchłaniające się kremy idealne do stosowania w pracy/szkole.
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Liczyłam na promocję na szczoteczke elektryczną oral b, bo moja już zakończyła swój żywot, ale niestety nie ma jej w gazetce
nie wiecie gdzie można kupić w podobnej cenie (ok 60 zł) taka szczoteczke?Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1443 |
|
Raczkowanie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;53058624]Dziękuję za gazetkę.
Nic dla mnie na szczęście, nawet na siłę nie mogę znaleźć niczego co mi się przyda, no może płatki Lilibe. I tu pytanie-dobre są? ![]() Płatków używam tylko do toniku i zmywania paznokci, jestem przyzwyczajona do płatków Cleanic, ale chciałabym w końcu się przerzucić na coś tańszego. ![]() Ciuchy w Rossmannie to już dla mnie za dużo. ![]() Mi zakrętki w kremach do rąk w ogóle nie przeszkadzają. Wyciskam groszek kremu na wierzch dłoni, zakręcam tubkę i wtedy smaruję. A Ziaja ma bardzo fajne, szybko wchłaniające się kremy idealne do stosowania w pracy/szkole. [/QUOTE]Do tej poryvpolityka rossmana nie pozwalała na zwroty, luster nie ma zeby chociaż torebkę "przymierzyc" , nie mówiąc już o bluzkach czy spodnicach. Kupować w ciemno? |
|
|
|
#1444 |
|
Przyczajenie
|
Jest teraz na gazetkowej promocji w Naturze za 69,99 zł do 14 października.
In my past life Edytowane przez gramofonka Czas edycji: 2015-10-10 o 14:50 |
|
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
W biedrze.
|
#1446 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj polazłam po te gumki sprężynki materiałowe i powiem Wam, że czarna jest fajna dla mnie bo jest silniejsza i trzyma włosy (mam gęste i długie), a różowa niestety jakaś taka rozciągnięta (będę używać chyba jakoś do koczka po domu).
![]() Co do kremów do rąk z zakrętkami to na zewnątrz nie lubię takich bo ta zakrętka mi zawsze musi na ziemię polecieć, a z zatyczkami nie ma tego problemu.
|
#1448 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I też nie lubię kremów z zakrętkami, zatyczka to tak prosta i wygodna sprawa, powinna być normą ![]() Widzę w nowej gazetce farbę Multi Cream w promocji za 5,99 zł - a dopiero kupowałam za chyba 8,99 zł w Naturze |
|
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Zwroty są przyjmowane odkąd tylko pamiętam.
|
|
|
|
#1450 |
|
Klientka w krawacie
|
Ciekawe, bo ja się z tym nie spotkałam, za to pamiętam kartkę o dokonywaniu przemyślanych zakupów. Zresztą nie mają takiego obowiązku.
|
#1451 |
|
catsanova
|
Mam pytanko, czy ktoś orientuje się, czy można dostać szminki L'oreal z serii: Color Riche Collection Exclusive Red Lipcolor ? Lub może mi polecić jakąś inną czerwoną dobrą szminkę, trwałą, matową i niezbyt super drogą?
You'll become one of those hunchbacked, lonely old men, sitting in the corner of a crowded cafe, mumbling to yourself ''My ass is twitching. You people make my ass twitch''. Edytowane przez aneidra Czas edycji: 2015-10-10 o 14:56 |
|
|
|
#1452 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1453 |
|
Zadomowienie
|
Byłam dziś w rossmanie i dorwałam kilka rzeczy z CND
te konturówki astora to totalny bubel az szkoda tego 5.6 Tak twardy produkt ze ledwo po ręce rysuje mam kolor 019
|
|
|
|
#1454 |
|
Czarna owca
|
W Manufakturze pewnie już wszystko co ciekawe wymiecione...
może to lepiej. Nie potrzebuję niczego na już. Ale zajrzeć i tak zajrzę, bo mam parę korków
|
|
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, jak człowiek wie że niczego nie potrzebuje to już nawet przeglądanie gazetek nie daje radości
A kiedyś tak się na nie czekało...
|
|
|
|
#1459 |
|
Zakorzenienie
|
szampon Dove do włosów farbowanych ktoś używał?
albo Garnier fructis do farbowanych?
|
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Kartki wiszą, ale to nie znaczy, że zwroty nie są przyjmowane, oczywiście, że nie wszystkie. Co próbowałaś oddać?
|
|
|
|
#1461 |
|
no witam
|
Zależy co chcesz oddać, kosmetyków raczej nie oddasz, chyba że jakiś, który jest zaklejony przez producenta i wiadomo, że nie był otwierany. Ale jeśli chodzi o ubrania czy akcesoria to raczej nie ma z tym problemu. Ja oddawałam jakiś ciuch z tej sportowej serii jakiś czas temu.
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja oddalam kiedyś pędzel do pudru z Ecotools, bo mial być prezentem, ale siostra się rozmyśliła. Przyjeli pędzel bez słowa sprzeciwu i zabrali mi paragon.
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja jestem na izoteku teraz, nie mogę się już doczekać kiedy znowu będę mogła się mazać szminkami i wszystkim innym co jest przeznaczone do ust..
|
|
#1464 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Używałam i używam dove, lubię go. |
|
|
|
|
#1465 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoś coś słyszał kiedy będzie -49%? Niby niczego nie potrzebuję, ale jednak czekam. Znów nakupuję wiele niepotrzebnych rzeczy.
|
#1466 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam takiego odcienia szminki https://www.pinterest.com/pin/561542647266716415/ Znacie jakąś w takim kolorze,może być też z Golden Rose?
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Golden Rose Velvet Matte nr 2?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

nie wiecie gdzie można kupić w podobnej cenie (ok 60 zł) taka szczoteczke?

Tak twardy produkt ze ledwo po ręce rysuje mam kolor 019
może to lepiej. Nie potrzebuję niczego na już. Ale zajrzeć i tak zajrzę, bo mam parę korków