|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#3182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A "TŻ", hm.. Długo próbował mnie przekonać że się zmienił itp, jakoś sceptycznie do tego podeszłam i nie chciałam znów przerabiać tego samego że znów się wprowadza potem wyprowadza, alee... Rzeczy swoje ma u siebie jednak po pracy przyjeżdża cały czas, bardzo pomaga i się stara. Powiedział, że jeśli się zgodzę na przeprowadzkę jego to zostawia laptopa u rodziców i przeniesie się nez niego czas pokaże, ale cieszę się w głębi serca mimo wszystko
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Wtajemniczenie
|
Joanna ale super!
moze naprawde zrozumial i chce sie chlopak zmienic. No i ta deklaracja ze wroci bez laptopa to normalnie krok milowy w jego mysleniu
|
#3184 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3185 |
|
Wtajemniczenie
|
O jak dobrze. Nie jestem sama w moim cierpieniu:-D
--- Ostatnio cos dziewczynki malo zdjec brzuszkow wstawiamy. A klub to juz w ogole zaniedbalysmy ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- [1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53072685]Teoretycznie tak, ale boje się mu znów zaufać u nie chce się cieszyć za wczasu. Wiem że chce się zmienić, doceniam to ichyba powinnam mu w tym pomóc [/QUOTE]No i wcale sie nie dziwie. Przeprowadzic sie zawsze zdazy a poki co niech sie stara zabiega i pokazuje ze mu zalezy
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zmęczyłam się dziś pisaniem.. przy ostatnich slajdach to mało co nie płakałam z bólu ręki Ale kupiłam czapeczkę z uszkami taką grubszą w HM niby 50/56 ale jakieś to takie duże Cytat:
Nogi jeszcze daję radę, ale też mnie mega meczy |
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka ale to wszystko sa cukrowe rzeczy, a nie jakies chemiczny badziew.
Joanna fajnie, ze tz zrozumial
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joanna tak ja piszesz,(wiem że to może głupio zabrzmi) na razie trzymaj na dystans, żeby nie myślał, że jedna dwie deklaracje i po sprawie. Super, że już potrafi przyjechać bez laptopa i sam deklaruję że wróci bez niego, ale to nie była pierwsza sprzeczka o to i zapewne za każdym razem były takie deklaracje. Życzę, aby dorósł i zrozumiał co powinno być teraz dla niego najważniejsze., ale jeszcze chwila osobno wam nie zaszkodzi. |
|
|
|
|
#3189 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym już od kilku dni mam obolałą końcówkę dolnego prawego żebra, niemal jakby konkretny silniak na nim, dzieć kopie niesamowicie silno:/ ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
tak tak facet to facet, w każdym bądź razie złapał haczyk niech się teraz pomęczy
|
||
|
|
|
#3190 |
|
Wtajemniczenie
|
No rzeczywiscie jest
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Moj TZ mecz oglada (a ja z musu razem z nim) a tak sie emocjonuje ze malo z siebie nie wyjdzie. Co Ci faceci widza w tej pilce
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
No jak co? Emocje!! Polecam na zywo, to jest dopiero klimat. Ja tam do swojego tz jezdze na mecze
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3192 |
|
Wtajemniczenie
|
Na taki wielki powazny mecz reprezentacji to moze i bym miala ochote sie przejechac ale na ligowke to bym sie chyba bala ze jakims krzeselkiem zaraz po plecach dostane
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Zalezy kto gra z kim, ktora liga. Ja tam sie nie boje jezdzic do tz na mecze. Zwykle bardzo spokojnie jest.
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero wrocilismy i piszebjuz z pieleszy
chrzciny spoko, choc opanowac w kosciele roczne dziecko to wyzwanie ![]() Hotel transylwania bardzo nam sie podobal, usmialismy sie bardzo ![]() Witam nowa mamusie ![]() Joanna, nadzieja jest i z tego trzeba sie cieszyc ale tez bym sie bala zaufac.... Dobranoc mamusie i dzieciaczki ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Ej wstaję, a u mnie jest biało
|
|
|
|
#3197 |
|
Wtajemniczenie
|
My juz zdazylismy do tego przywyknac
od kiedy wstawilam zdjecie zaszronionego samochodu jest tak codziennie
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie tego śniegu jest naprawdę sporo i mocno sypie
|
|
|
|
#3200 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja! Wstałam 6.40 bo byłam pewna, że wizytę mam na 8.30, przygotowuje dokumenty a tam 9.30
![]() Witam nowe mamusie Dziewczyny wzięłam się w końcu za szydełkowanie kulek do mobilu małego Mam już 3 z 4 większych, w planach są 2 zielone duże, 2 żółte duże, kilka małych czarnych i może jeszcze zwierzątka z zimnej porcelany, ale nie wiem czy wyjdą
|
#3201 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale Ty powaznie piszesz o sniegu???
o mamo myslalam ze o szron Ci chodzilo!
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to nie jest szron bo się super lepi bałwana wam mogłam zrobić ale rękawiczek nie miałam |
|
|
|
|
#3203 |
|
Zadomowienie
|
Witam się. Dziś nie będę zbyt aktywna, bo sporo pracy, a do lekarza na 16:00. Muszę jednak wyjechać wcześniej, bo nie mam kurtki. Chodziłam wczoraj i szukałam, ale albo za duże, albo za drogie.
Dziś zamawiam łóżeczko ![]() Przypomniałyście mi, że trzeba kupić przewijak Co do prześcieradeł, podobno bardzo dobrej jakości są w Ikei - 2 sztuki za 30 zł. Koleżanka bardzo polecała. Aaa przez to, że nie jem słodyczy czuję się jakaś lżejsza
|
|
|
|
#3204 |
|
Zadomowienie
|
Az mi sie wierzyć w ten śnieg nie chce. No ale zdjecia nie kłamią.
|
|
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
No dokladnie! Snieg a to oznacza ze nasze porody juz tuz tuz... jestem przerazona!
|
#3206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czapa.jpg mam nadzieje, że tutaj nie prędko zobaczę takie widoki
|
||
|
|
|
#3207 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj probowalam. Tez niezle wyzwanie:-D ale w pewnej chwili zrezygnowalam i maluje tylko odzywka. Tzn pol palca, pol paznokcia ale chociaz nie widac bo lakierem to roznie bywalo:-D
|
#3208 |
|
Konto usunięte
|
masakra, i nadal sypie
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha Edit! Widzę! I mam tą samą hahaha stwierdziłam że uniwersalna jest na tyle że boy też przejdzie w niej Haha No u mnie dalej sypie ale robi się już coraz cieplej więc pewnie skończy się na deszczu
Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-10-12 o 08:17 |
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja podjęłam wyzwanie kilka dni temu ... jak pomalowałam jedną, to jęczałam, że nigdy więcej tylko kto mi to teraz zmyje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

czas pokaże, ale cieszę się w głębi serca mimo wszystko

Nogi jeszcze daję radę, ale też mnie mega meczy 

Mam już 3 z 4 większych, w planach są 2 zielone duże, 2 żółte duże, kilka małych czarnych i może jeszcze zwierzątka z zimnej porcelany, ale nie wiem czy wyjdą
i to nie jest szron bo się super lepi
mam nadzieje, że tutaj nie prędko zobaczę takie widoki