|
|
#631 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 9 :) !
Cytat:
![]() Cytat:
super ! Trzymam kciuki ![]() Ale umówiĺyście sir na dzisiaj ![]() Witam sie w dniu TP prosze mi magicznym watkiem sprawic ze dzis urodze Poniedzialem start 3 szkraby beda dzis na swiecie napewno ide pogadac z Nel i pozniej z doktorekim ciekawe co powie , skurczy brak , rozwarcia brak czekaj babo w domu
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha kazalam rodzic i sie obie posluchaly w koncu bedziecie mialy z glowy![]() Zabrali mi dziecie do kapania i juz tesknie. Nie dobrze. Bede jedna z tych nawiedzonych mamusiek co nie moga nigdzie wyjsc?;p Dostalam zastrzyk z heparyny i mnie cala reka boli:/ a nie wiem czy pisalam wczoraj dostalam gobw brzuch i babka ze 3 razy sie nie mogla wbic przez zrosty po zastrzykach do IVF. Chyba za 4 razem dopiero auc. Dzisiaj nie oddalam brzucha i w reke poszedl ![]() Jeszcze nie cale 4 h i do domu a ponoc pizga jak nie wiem co
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
OŁOMATKO
![]() NIUD!!! ![]() EWLINA ![]() BLINDNESS
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Rita - Gratulacje!! Cytat:
![]() NIUD, EWLINA , BLINDNESS , kciuki dziewczyny
|
|
#635 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to kciuki! Cytat:
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Coś z tymi poniedziałkami jest
niedługo oxy bo skurcze powoli się zwiększają, najpierw zobaczymy rozwarcie czy coś się ruszyło.
|
#637 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mimo szczerych chęci nie ogarniam wątku, musicie mi wybaczyć , musimy trochę się dostroić do siebie , jak narazie jest nieźle tylko pod wieczór mała dostaje chyba kolek kurde hardcore jest wtedy 2-3 h płaczu marudzenia, wyprężania ....
była susza w cycach a nocy mnie tak napierd. i siara leci jak nacisne delikatnie ale twarde i bolą okropnie , są w strupach , pomóżcie co mam robić, mała jak przystawie to nie zabardzo łapie złości się i kończy się jej histerią czy urochomić laktator? jak ? metodą 7-5-3 ?? Boże przerasta mnie to wszystko wszystkim które urodziły moje gratulacje , zaglądam tylko na 1 strone i wtedy wiem bo nie mam czasu nadrabiać
|
#638 |
|
Rozeznanie
|
Oho porodziki widzę
powodzenia dziewczyny!U was też pada śnieg z deszczem i jest 0 stopni ? Ja nie wiem kiedy w końcu wyjdę na spacer z bąblem bo albo wieje albo pada masakra.
|
#639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#640 |
|
Wtajemniczenie
|
Tz napisal ze musze do czwartku urodzic bo w piatek ma znowu poligon i jak nie urodze to musi jechac :P
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam, ze zostaniesz ze mna, heheNiud mowilam , ze to dzis !!! Blindness kciuki za ciecie Witam sie w depresyjnym nastroju... Juz 4 dziewczyny z terminem po mnie urodzily (liczac Ewline) jak sie nie zalamac? Wczoraj prawie dziure w podloze pilka zrobilam, kolana mi siadaja od przysiadow, predzej chyba sie polamie niz urodze. poddaje sie i wybaczcie ale nie bede juz sie udzielac dopoki nie urodze, i tak zostane ostatnia i sama z moimi dolegliwosciami. Dzis w nocy tchu nie moglam zlapac jak ryba bez wody,. Nic tylko siedziec i ryczec. Wy tu bedziecie gadac o maluchach a mi jest tak przykro ;( nie pocieszajcie mnie . dzis jeszcze pewnie Pasztetnik Maggie i Natalitka urodza. Kciuki dziewczyny. Jak urodze to dam znac. Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2015-10-12 o 08:44 |
|
|
|
|
#642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo cc miałąm po północy i małego zabrali na obserwację po tym oplątaniu i dopiero rano mi go przynieśli. Ale fakt ból nieziemski
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#644 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie przeziębienie w pełnym rozkwicie :/ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Będzie dobrze Cytat:
![]() Jak tak czytam wszystkie dziewczyny rodzące, to cieszę się bardzo ale jednocześnie płakać mi się chce, że u mnie nadal nic. Tzn brzuch i krzyż boli, ale nie rodzę. W dodatku za oknem mam dosłownie zamieć śnieżną, a jedyne w co się wcisnę to polar Tżta, więc nie wiem jak dotrę na przystanek na autobus, a z autobusu mam jeszcze 10min do szpitala A po co heparynę Ci podają?
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Powodzenia
![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
Przyjdzie na Nas czas. Zobaczysz Btw dziś nie rodze. Mam mega wzdęcia i nie wiem o co kaman :/
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz od tygodnia mam takie bolesci jak na porod i nic z tego, juz nie pije malin ani wiesolka nie biore, chyba bede lezec do konca , bo to i tak bez roznicy. Moglabym skoczyc na bungee a i tak nie urodze, hehe. Nie chce wprowadzac depresyjnej atmosfery jak tu takie radosci... Wybaczcie. |
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i wszystkiego najlepszego! i obyś szybko urodziła
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
W piatek mam sie stawic o 8 na ip u lekarza i nie ma kto ze mna jechac... Wiec bede dzwigac dwie mega ciezkie torby po calym szpitalu, ktorych podniesc nie moge ... Nic tylko zyc nie umierac. Kazdy mi dogaduje, ze w piatek bede musiala radzic sobie sama, moze jeszcze z Ala pod pacha bede szla na porodowke....
|
|
|
|
#650 |
|
wkręcona :)
|
Amelie ja też jeszcze nie rodzę
Nie stresuj sie kochana!! Pomyśl, że jak nic sie u mnie nie ruszy to dopiero w sobotę 24 października urodzę.... na głowę do tego czasu dostanę... a te dziecinki wszystkie taki słodkie, że swoją też chce mieć się przy sobie!!! Rodzące wszystkie kciuki za was!!!!!
|
#651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ogromne kciuki!!!!!
Amelie...chyba trzeba Ci nakopać przypomnieć Ci kto zostaje w wątku do konca?
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- podawaj profilaktycznie kropelki na kolki, espumisan albo sab simplex - ściągaj laktatorem tak jak Ci najlepiej, byle do pusta - może być 3-5-7 albo każda do oporu i zmiana i znowu dopóki leci) i odstaw pierś - odciągnięte podawaj z butli jeśli nie możesz z bólu wytrzymać, smaruj, wietrz, zwilżaj mlekiem swoim, jak się podgoi to już będą piersi niezniszczalne - nie poddawaj się z karmieniem, musisz to przetrwać, ja gryzłam z bólu poduszkę i ręce, niedługo będzie z górki - wieczorem malutką ciasno zawijaj, w taki kokonik, może to ją ukoi troszkę - nosek do góry, początki zawsze ciężkie kochana!
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2015-10-12 o 09:17 |
|
|
|
|
#653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U Ciebie też śnieg sypie? Amelie natalitka Wy dziewczyny jeszcze przed terminem jesteście i macie czas. A ja nawet do tego szpitala nie mam jak się dziś dostać na ktg. Śnieg sypie coraz mocniej za oknem. Normalnie obecnie to zamieć. Polar męża mi raczej nie wystarczy na 0 stopni i tenisówki Mogę pojechać z Tżtem jak wróci, tylko w tych warunkach to ja nie wiem ile on będzie z pracy jechał, jak wszyscy w letnich oponach będą się wlec No i skończyło mi się wczoraj L4 i muszę jakoś załatwić następne, a mam takiego doła, że wykonanie telefonu do ginki mnie przerasta
|
|
#654 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oglądałam Niestety sama, bo mój mąż nie cierpi piłki nożnej Cytat:
No nie, kolejna z TP po mnie rodzi, wrrrr... ![]() Cytat:
Noo, w końcu cos robią, już dzis będziesz tuliła mała i w końcu wyjdziecie ![]() Cytat:
Ale cieszę się, że zwiastujesz mi dzis poród, nie pogardzę ![]() Zbieram się na moje pierwsze ktg, ciekawe czy będzie wolny sprzęt by mi zrobic czy pojadę siedziec do 12:00 na darmo
|
|
#655 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi też trochę smutno ale wierzę że będzie dobrze bo niepotrzebnie się blokujemy takim myśleniem. Tym bardziej ze mąż w pierwszej połowie listopada wyjeżdża do pracy za granicę ostatni raz i zostane z małym 3 tyg i lepiej jakby młody był już z nami ale nie przeskocze tego.. mały wyjdzie wtedy kiedy będzie miał na to ochotę ![]() Za dobrze tam naszym dzieciom Z drugiej strony będziemy mieć dobrze bo podczytujemy juz dziewczyny z jakimi borykają się problemami z kp, zasypianiem dzieci, itd. I pewnie jak będziemy miały podobny problem to z nich skorzystamy bo będziemy o nich pamiętać ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
coraz więcej na liczniku ![]() Dziękuję za życzenia ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki żebyś miała w końcu upragnione ktg )
|
|
|
#656 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggie sto lat staruszko
|
|
#657 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak będę miała 40stke to syn 13 lat : A jeszcze trzeba o drugie się postarać :---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Tym razem OBOWIĄZKOWO córeczka juz mąż nie chce drugiego synka
|
|
#658 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dasz rade zobaczysz ze wszystko bedzie tak jak trzeba a czemu ciocia tak wczesnie przyjechala zkoro TP masz na 17 dopiero?Cytat:
bo sie zaraz wszystkie obraza jak bedziesz tak pisac , wszystkie sie o Ciebie martwimy jakbys nie zauwazyla pamietaj ze mam nie daleko moge zawsze podjechac i co nakopac ![]() Cytat:
nie pada na szczescie bo przede mna dlugi spacer... pozyczylam nawet kurtke zimowa od tesciowej bo moja jest za mala :P Cytat:
|
|
#659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam dokładnie tyle lat co Ty jak urodziłam mojego łobuza
|
|
#660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)))))Dziękuję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

05.07.2008 

bo cc miałąm po północy i małego zabrali na obserwację po tym oplątaniu i dopiero rano mi go przynieśli. Ale fakt ból nieziemski

przypomnieć Ci kto zostaje w wątku do konca?
: