|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
przynajmniej taką mam nadzieję W ogóle zapomniałam wam powiedzieć - jak w superpharmie zrobicie zakupy za min. 30 zł to bephanten jest wtedy za 9.90 zł
|
|
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też uważam, że uniwersalna a tak mi się spodobała jak ją ujrzałam, że nawet się nie zastanawiałam zbyt długo ![]() U mnie jest słonko ale -1. I w prognozie na najbliższy czas jak na razie widzę tylko deszcz, zero śniegu
|
|
|
|
|
#3213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się witam z przychodni, właśnie jestem na krzywej. babeczki pozwoliły dodać cytryny, więc nie było takie złe. Za 10 minut drugie pobranie i potem jeszcze tylko godzina
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam brać taka z samego polarka też z uszkami ale w ostatnim momencie ta zobaczyłam i akurat ostatnia sztuka w tak małym rozmiarze musiała czekać na mnie miałam brać jeszcze rajtki z samochodami ale 40 zł za dwie sztuki.. No jakoś mi szkoda U mnie pochmurno.. Śnieg będzie na pewno rano jak zapowiadają deszcz bo w nocy spada poniżej zera
|
|
|
|
|
#3215 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja cos nie moge zobaczyc tej czapeczki
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za glukozę
|
|
|
|
|
#3217 |
|
Rozeznanie
|
Oooo to interes zrobiłam kupując za 9,90 zł
Ale mały kopie po glukozie, szalony
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Mój całą noc mi spać nie dawał.. W ogóle jakoś kiepsko spaliśmy z tz tej nocy. Ciągle pobudka, sucho w gardle.. Otworzyłam okno koło 3 przewietrzylismy i chętnie bym zostawiła otworzone na oścież ale śnieg padał więc lipka..
A dziś rano obudziłam się, rytualnie przykładam rękę do brzucha i poczułam tylko jak się przewrocil z boku na bok a teraz się tłucze jak głupi
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
magda nie będzie śniegu!
w zeszłą zimę wszędzie było biało, a tutaj tak nieśmiało popruszyło jakby chciało a nie mogło, liczę na powtórkę ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- wszyscy wrzucają na fb zdjęcia śniegu
|
|
|
|
#3220 |
|
Zadomowienie
|
Mój tż mówił że w nocy brzch cały podskakiwał
aż nie mógł uwierzyć że mnie to nie zbudziło ![]() U nas tylko chłodno, jak spadnie snueg kupuję emu, wyglądać będę jak czołg ale co tam, przynajmniej ubieranie będzie prostrze
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myślałam o emu ale podobno są mega śliskie więc wolę chyba moje zwykle zimowe buty.. Jednak wszystko zależy od tego czy wsadze nogę jeszcze
|
|
|
|
|
#3222 |
|
Rozeznanie
|
Ja też myślałam o emu i chyba się zdecyduję. Ciężko mi zwykłe buty ubierać a co będzie za miesiąc, dwa
|
|
#3223 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53075591]E co Wy, jakie śliskie. No chyba że kupicie najzwyklejsze z płaską gumą to być może. Ja przechodziłam dwa sezony w moich i ani razu się w nich nie poślizgnęłam , więc polecam. Byle nie na deszcz!
[/QUOTE]No ale w zimie jest śnieg i w ogóle no to praktycznie jak deszcz, zwłaszcza jak trochę stopnieje.. |
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Emu jest dobre jak nie ma deszczu, wilgoci, bo tak to zaraz przemakaja. Ja w sumie to odkope moje stare emu i bede w nich chodzic, ewentualnie mam takie polbuty na obcasie z duzym bieznikiem, bo w moje kozaki na pewno nie wejde, tzn nie zapne sie :-(
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3226 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
owszem jeśli stoisz godzinę bez ruchu w zaspie śniegu to mogę powiedzieć, że to to samo co deszcz, bo Ci w koncu przemokną. Ale prxy samym śniegu mi ANI razu nie przemokły a kursowałam codziennie na nogach i autobusami w tą i w tamtą. Być może to też dlatego, że ja je od razu impregnuje.
|
|
|
|
|
#3227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstawiłabym Wam foto, ale mój telefon zgłupiał jakiś czas temu i poza dzwonieniem i kalkulatorem nic mi nie działa ![]() A u nas naprawdę śniegu jest mega dużo, a sypie jak w środku zimy! Do pracy jechałam godzinę (oczywiście na letnich). TŻ pojechał na wyjazd służbowy na 3 dni, nie ma mi kto kół zmienić, on też pojechał na letnich (i to w góry), spoko.. Cytat:
![]() Ja nie maluję
|
||
|
|
|
#3228 |
|
Zadomowienie
|
Mnie ta czapeczka też się bardzo podobała, ale nie było małych rozmiarów.
Łóżeczko zamówione Edytowane przez candyyfloss Czas edycji: 2015-10-12 o 09:14 |
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
29tydzien w toku śnieg i u nas... w sumie to taki deszcz ze śniegiem pada ale nie jest biało
|
|
|
|
#3230 |
|
Rozeznanie
|
witam się w śnieżny poranek
![]() w sobote 29tydz mi wskoczył, a jeszcze mnóstwa rzeczy nie mam, na szczęście mogę w końcu zamawiać wszystko bo prawie remont skończony jeszcze karnisze i oświetlenie do dziecięcego kupić no i posprzątać nam zostało |(przeraża mnie to ). Mam problem z wyborem łóżeczka chce to http://pietrus.pl/oferta/lozeczko-ma...apczanik-ID100 tylko jaki kolor do bukowych mebli do tego planuje materac pianka-kokos[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53075655]A właśnie tu się mylisz owszem jeśli stoisz godzinę bez ruchu w zaspie śniegu to mogę powiedzieć, że to to samo co deszcz, bo Ci w koncu przemokną. Ale prxy samym śniegu mi ANI razu nie przemokły a kursowałam codziennie na nogach i autobusami w tą i w tamtą. Być może to też dlatego, że ja je od razu impregnuje.[/QUOTE]Popieram mam emu stingery już 3 lata i na razie jeszcze mi nie przemokły a zmarzluch jestem i prawie tylko w takich butach chodzę(mimo ich okropnego wyglądu). W zeszłym roku dokupiłam jeszcze emu petersony (te przynajmniej jak buty a nie ciapy) i też nic się nie dzieję jedyny minus to cena, ale zdają egzamin i polecam.
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
O jakiej czapeczce piszecie? Tej takiej kremowej welnianej
? One byly tez w zeszlym roku, przymierzalam corce wtedy ale one sa jakos dziwnie uszyte ze cale czolo jest odkryte :P I mi sie wydawalo ze bedzie jej zimno...
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
viki1988 witaj
![]() Ewusia_marchew fajnie jak już łóżeczko skręcone i czeka na lokatora ![]() kinga170 ja jakiejś szczególnej sesji nie planuję, ale pewnie TŻ pstryknie kilka fotek w domu ![]() pietrusiowata fajnie z tymi wierszykami! a co czytasz? Ja Młodemu poszczam Polskie Radio Dzieciom i chyba tez mu się podoba ![]() joannarol13 te bóle "menstruacyjne" na naszym etapie ponoć sa całkowicie normalne ![]() hariett , candyyfloss powodzenia na wizytach ![]() Cytat:
![]() U nas też dzisiaj śnieżnie! Ale mi już święta w głowie I dzisiaj czeka mnie wizyta u dentysty! w koncu, bo od początku ciąży nie miałam okazji się zebrać i pójść na kontrolę.
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze boli mnie jak na @
dziś mam szkołe rodzenia jutro wizyte u gin |
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Oryginalne emu/ugg nie sa sliskie i nie przemakaja,sa najcieplejszymi butami zimowymi jakie miałam w życiu :-D tylkp trzeba rozmiar mniejsze kupic bo welna sie rozbija.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak powiem ze mamy zaklepany u niego termin to może coś taniej będzie bo tak.myślałam że jeśli byśmy chcieli sami to nie mamy nigdzie fajnego, jasnego i z białymi ścianami pokoju.. A foto ma studio więc luzik Tz też w głowie świeta i trzeva policzyć ile zniczy nam potrzeba i kupić ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- A i witam nowa |
|
|
|
|
#3236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeezu, mojakaren, ja też mam do dentysty iść
![]() Ale zostawię to na listopad, bo październik jest po prostu tragiczny, codziennie praca + coś do załatwienia, porażka.. Dzisiaj jadę psa do fryzjera ostrzyc + potem z mamą do neurologa żeby zobaczył na wyniki tomografii dziadka, potem jutro nie ma TŻta, więc muszę ogarnąć chatę + zrobić obiad itd, potem w środę mam jechać załatwić jedną sprawę, w czwartek zostawić auto pod serwisem od gazu, w piątek je odebrać. W weekend to w sb mamy przywieźć do nas łóżko od mojej mamy, a nasze złożyć w kawałki i schować. W niedzielę mamy jechać do IKEI z moją mamą, bo chce sobie meble pokupić. Kolejny tydzień nie zapowiada się lepiej
|
|
|
|
#3239 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka będzie dobrze
ja mam pełno zadań do zrobienia na za 2 tyg.. Póki co to nie mam literatury, ale to dzisiaj zamówię w bibliotece a jutro tz odbierze. I jeszcze muszę wszystkie notatki z praktyk uzupełnić - wzięłam sobie wszystko do pracy zobaczymy jak mi to pójdzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.

ja podjęłam wyzwanie kilka dni temu ... jak pomalowałam jedną, to jęczałam, że nigdy więcej tylko kto mi to teraz zmyje

hahaha 

owszem jeśli stoisz godzinę bez ruchu w zaspie śniegu to mogę powiedzieć, że to to samo co deszcz, bo Ci w koncu przemokną. Ale prxy samym śniegu mi ANI razu nie przemokły a kursowałam codziennie na nogach i autobusami w tą i w tamtą. Być może to też dlatego, że ja je od razu impregnuje.
o mamo myslalam ze o szron Ci chodzilo!

do tego planuje materac pianka-kokos
bo tak.myślałam że jeśli byśmy chcieli sami to nie mamy nigdzie fajnego, jasnego i z białymi ścianami pokoju.. A foto ma studio więc luzik