Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby! - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-12, 09:42   #481
agne19s
Zadomowienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Hej dziewczyny cieszę się ze śniegu bardzo bo dawno zimy nie było Ale w czym my będziemy chodzić ? Ja mam moją parke w która smigalam w zimę dwa lata I W nią dopne się na bank tylko poluzuje sznureczki, ale co z tego jak ona jest nie ocieplona. Kurtkę zimową mam tylko taka jak na narty i na wyjścia to się nie nadaje chyba żeby odsniezac.. No i ona jest krótka więc będzie mi podwiewac. A co do butów to jak mi stopy nie spuchną to będzie luz ale jak spuchną to D upa blada. A wy kupujecie coś na zimę czy się przemeczycie?
Stary 2015-10-12, 09:56   #482
cynamon_
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Witam was dziewczyny 37 tydzień juz aaaa nie wierzę, jeszcze chwilka przytule wyczekiwana córeczkę odwołuje to ze nie mam problemów ze spaniem, ostatnie kilka dni to była masakra, zgaga, jakieś bóle, i to myślenie, stresuje się, m.in jak poradzę sobie z dwójką dzieci, jak maly przyjmie siostrę, czy tesciowa zdąży przyjechać przed porodem (będzie za 2 tyg) eh mam nadzieję ze jakos sie uspokoje jak będę miała wszystko na 100% gotowe, pralka do środy powinna być naprawiona to od razu wrzucam pranie małej... wczoraj byliśmy w parku rozrywki, ale to było ostatnie moje takie wyjscie, wymarzlam się jak niewiem, następnym razem chlopaki pojadą sami ja się juz nie nadaje:/

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Napisane przez agne19s Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny cieszę się ze śniegu bardzo bo dawno zimy nie było Ale w czym my będziemy chodzić ? Ja mam moją parke w która smigalam w zimę dwa lata I W nią dopne się na bank tylko poluzuje sznureczki, ale co z tego jak ona jest nie ocieplona. Kurtkę zimową mam tylko taka jak na narty i na wyjścia to się nie nadaje chyba żeby odsniezac.. No i ona jest krótka więc będzie mi podwiewac. A co do butów to jak mi stopy nie spuchną to będzie luz ale jak spuchną to D upa blada. A wy kupujecie coś na zimę czy się przemeczycie?
Kupilam sobie parke, dopina się na brzuszku i jest nawet spoko

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Hej! Fasterka dzięki ze pytasz impreza sie fajnie udała. Leos zadowolony bo miał towarzystwo do zabawy i z prezentów

Jutro rano mam wizytę i sie boję
Super ze impreza się udała, trzymam kciuki za wizyte

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Limonka, trzymajcie się tam
Stary 2015-10-12, 09:59   #483
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z butami nie mam problemu, bo mam emu jak coś to niemożliwe żebym aż tak spuchla żebym się w nie nie zmiescila gorzej z kurtka, bo parka na którą liczyłam jednak się nie dopina, a mój standardowy zimowy kozuszek jest bardzo wąski w pasie więc nawet nie mam co próbować chyba zostanie mi noszenie tej parki rozpietej i okrywanie się moim ogromniastym szalikiem

A w ogóle dziewczyny popuchlyscie jakoś? Bo ja w sumie nie, normalnie obrączkę noszę i mnie ciekawi czy tak już zostanie.

Mąż mi pisze, że u nich w pracy nie mają internetu i ogrzewania fajnie jakby ich do domu puścili.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-10-12, 10:04   #484
cynamon_
Zakorzenienie

Musze pochwalić mojego mezusia, w sobotę pomył wszystkie okna, złożył szafę na ubranka niuni, kupił dodatkową suszarkę na pranie i kosz na brudne ubranka kochany♥♥♥ wyprawka dziecka w oczach mężczyzny)

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
Ja z butami nie mam problemu, bo mam emu jak coś to niemożliwe żebym aż tak spuchla żebym się w nie nie zmiescila gorzej z kurtka, bo parka na którą liczyłam jednak się nie dopina, a mój standardowy zimowy kozuszek jest bardzo wąski w pasie więc nawet nie mam co próbować chyba zostanie mi noszenie tej parki rozpietej i okrywanie się moim ogromniastym szalikiem

A w ogóle dziewczyny popuchlyscie jakoś? Bo ja w sumie nie, normalnie obrączkę noszę i mnie ciekawi czy tak już zostanie.

Mąż mi pisze, że u nich w pracy nie mają internetu i ogrzewania fajnie jakby ich do domu puścili.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Ja nie puchne, jak były te upały to zdjelam tylko obrączkę tak w razie co
Stary 2015-10-12, 10:06   #485
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
Musze pochwalić mojego mezusia, w sobotę pomył wszystkie okna, złożył szafę na ubranka niuni, kupił dodatkową suszarkę na pranie i kosz na brudne ubranka kochany♥♥♥ wyprawka dziecka w oczach mężczyzny)

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Ja nie puchne, jak były te upały to zdjelam tylko obrączkę tak w razie co
Brawa dla męża

Mi popuchły dłonie okropnie, obrączki za chiny nie zdejmę
Stary 2015-10-12, 10:06   #486
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
Ja juz szału z babcią dostaje. "A w tym kiblu to się nie da tych zacieków wyszorować?", "a te kartony to są Wam potrzebne że tak stoją?", o a dokładnie teraz "a ten chodniczek z łazienki to bym wyrzuciła i kupiła nowy". Normalnie mi się juz płakać chce, chyba ją jeszcze dziś odwioze na pociąg. A ma zostać do środy
Babcie są czasami uciążliwe

Cytat:
Ja też nie, obrączkę normalnie noszę. No chyba że dużo się narobię, albo pochodzę to trochę mi puchną stopy i ręce, ale ogólnie nie.

U mnie też śnieg, także dzisiaj raczej nigdzie nie wychodzę
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 10:14   #487
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mi nic nie spuchło. Obrączki w domu nie noszę, ale jak gdzieś wychodzę i zakładam to wręcz mi lata... Ale chyba dlatego, że ręce tyle nie pracują. Bo przed ciążą rano zawsze też luźną miałam, a w pracy już była ok, wieczorem to nawet czasem ciężko było ją zdjąć.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 10:14   #488
Agusiek89
Wtajemniczenie

Znów powróciła krew z nosa... chyba wysuszoną śluzówkę mam, bo ciągle czuję suchość i strupki z krwi mi się robią...
Stary 2015-10-12, 10:24   #489
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Za wysokie. Kardiolog zwiększył mi dawkę leków i od tej pory jakby przestały działać.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
aha :/ noto trzymam kciuki zeby wrocilo do normy!
ja mam bardziej niskie niz wysokie cisn przewaznie.

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
Halo

Wreszcie tu wpadłam Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiaj, za wszystkie z Was które muszą być w szpitalu na końcówce, jeszcze trochę do końca

U nas pada śnieg od rana, mam zamiar grzecznie siedzieć na pupie przed jutrzejszą wizytą bo oczywiście cały weekend było "szaleństwo" z mojej strony...

Chciałabym zrobić aktualizację na pierwszej stronie co do płci i imion, nie wiem czy rozmawiałyście może o tym? Jeśli nie to po proszę, sprawdźcie co się nie zgadza i wpiszcie pod listą w terminarzu co mam poprawić i dzisiaj to ogarnę
my jeszcze nie jestesmy zdecydowani na imię, dam znać jak tylko się określimy

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
A ja Wam dziewczyny zazdroszczę śniegu, cieszyłam się jak dziecko jak w tv zobaczyłam że gdzieniegdzie już biało.
limonka trzymam kciuki za Was, zdrówka życzę!

Ja juz szału z babcią dostaje. "A w tym kiblu to się nie da tych zacieków wyszorować?", "a te kartony to są Wam potrzebne że tak stoją?", o a dokładnie teraz "a ten chodniczek z łazienki to bym wyrzuciła i kupiła nowy". Normalnie mi się juz płakać chce, chyba ją jeszcze dziś odwioze na pociąg. A ma zostać do środy

Na pocieszenie pije właśnie herbatę z liści malin
jaa też zazdroszczę śniegu, chciałabym żeby już było biało i mroźno a tu u nas tylko deszcz

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-10-12, 10:29   #490
agne19s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Znów powróciła krew z nosa... chyba wysuszoną śluzówkę mam, bo ciągle czuję suchość i strupki z krwi mi się robią...
Ja też wczoraj miałam cały dzień krew w nosie a wieczorem wkoncu poleciała ciurkien...

Ja też nie popuchlam pierścionki to mi aż spadają co nigdy się nie zdarzyło, ale to może też dzięki temu ze upałów nie ma już
Stary 2015-10-12, 10:30   #491
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też wczoraj miałam cały dzień krew w nosie a wieczorem wkoncu poleciała ciurkien...

Ja też nie popuchlam pierścionki to mi aż spadają co nigdy się nie zdarzyło, ale to może też dzięki temu ze upałów nie ma już
A mnie w upały puchły tylko stopy, a teraz w te mrozy spuchły mi dłonie
Stary 2015-10-12, 10:35   #492
Agusiek89
Wtajemniczenie

Pochwalę się brzuszkiem 11 kg na plusie i 99 cm w pępku

DSC_0448.jpg
Stary 2015-10-12, 10:38   #493
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
ale śliczna kuleczka

ja +13 kg, przed chwilą się zważyłam
Stary 2015-10-12, 10:44   #494
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 6069340
piękny brzuchol

ja nie puchnę ani nie puchnęłam całe lato, nic.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-10-12, 10:50   #495
india_love
Raczkowanie

Cytat:
A ja się w nic nie mieszczę. Od kurtki poprzez buty muszę chyba coś w lumpku kupić, jakaś kurtkę, bo nawet do porodu nie masm w czym pojechać. Buty kupię w Auchan-byly takie ala Emu za 20 zl w promocji.
Cytat:

Ja spuchłam strasznie. Na twarzy, w kostkach, stopy i najbardziej dłonie. Są spuchnięte do tego stopnia, że nie czuję połowy prawej dłoni obrączka wchodzi mi tylko za paznokieć i dalej nie idzie. Trochę mnie martwi ta opuchlizna bo dochodzi dfo tego ciśnienie 140/90. Gdybym miała jeszcze białko w moczu to gestoza murowana. Na szczęście jeszcze nie mam. Dziś 14 dni do cc-oby nic się nie wydarzyło...
Stary 2015-10-12, 11:07   #496
Agusiek89
Wtajemniczenie

Dziękuję dziewczyny
Stary 2015-10-12, 11:14   #497
agne19s
Zadomowienie

Cytat:

Załącznik 6069340
Piękny brzuszek
Stary 2015-10-12, 11:16   #498
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Agusiek śliczny brzuszek

Mnie się przyjdzie ważyć jutro, zobaczymy ile finalnie przybrałam, u mnie w pępku nadal 95cm

Krew z nosa leci mi codziennie, spuchłam na twarzy, palce też Muszę zdjąć jeszcze zaręczynowy pierścionek bo potem może być ciężko.

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 11:18   #499
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiula8708 Pokaż wiadomość
aaa i wreszcie mamy furkę mieliśmy czekać ok 3 tygodni a tu parę dni i jest,ogólnie jestem zadowolona tylko taki jakiś duży mi się wydaje
Szybko dotarł Teściową się nie przejmuj, to Wy będziecie go użytkować

Cytat:
Planuję rodzić w innym mieście, niż to, w którym mieszkam. Zakochałam się w tamtejszej wannie.

U mnie laski w pracy polecały wózki na pasach.
Jeśli tylko masz możliwość skorzystania z wanny, to warto
Co do wózków na pasach - nikt z moich znajomych nie miał takiego, koleżanki zachwalają wózki z amortyzacją.

Cytat:
Napisane przez wonderka Pokaż wiadomość
Myślę sobie jak ja wycisnę tego mojego małego klopsa. I ciekawe do ilu kg dobije za miesiąc.
Ja mam wizję, że młody przegryzie się przez brzuch jak Alien. Z wagą - w ostatnim miesiącu podobno przybieranie kg hamuje. Widzę to po sobie.

Cytat:
Cornflower i jak sytuacja u Ciebie?

miałam raz w życiu hybrydy zrobione i nigdy więcej, szybko mi odrosły a później chyba z rok musiałam odratowywać poniszczoną płytkę ale chyba trafiłam na beznadziejną kosmetyczkę po prostu...
Weekend ciężki - dolegliwości ciążowe chyba bardziej dały mi w tyłek. A dziś spokój i oby tak zostało
Też miałam tak po hybrydach - robiłam przed ślubem na stopach i do teraz nie mogę wyprowadzić pazurów na prostą.

Weekendowy wypad świetny

Cytat:
Napisane przez Dzika Ropucha Pokaż wiadomość
Nie mogę spać...
Kurka, nie dziwię się wcale...
Mój wyjdzie czasem na imprezę firmową, ale z alkoholem teraz trzeba będzie mocno przystopować, bo wizja prowadzenia auta przy skurczach porodowych jest hm... ekstremalna.

Cytat:
Napisane przez olilina Pokaż wiadomość
Amelia16 narazie czekają czy w ciągu tygodnia urośnie, jak nie to rozwiązanie, bo nie ma sensu jej wtedy trzymać dłużej w brzuchu, tym bardziej że w niedzielę będzie już 37 tydzień skończony.
Trzymam kciuki za Was, to już ciąża donoszona

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Moj tez mnie wkurzył.
Jak się urodziny udały?
Szkoda, że miałaś wszystko na głowie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Wczoraj na warsztatach facet (ratownik medyczny, swoją drogą bardzo przystojny ), który opowiadał o montażu fotelików mówił że nie powinno się zapinac dzieci w grubych kombinezonach/kurtkach.
Jak Ci się uda upolować otulacz-kocyk do samochodu, to warto - polecała nam położna na SR.

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Ja kucnęłam z boczku i Oliwka się do mnie przylepiła. Nie dawała mi wstać itp.
Świetny pomysł z zajęciami dla niej. Może potrzebuje jeszcze trochę czasu na oswojenie się z miejscem?

Cytat:
Napisane przez beautifuldream Pokaż wiadomość
A swoją drogą też macie takie mdłości? Ja czuję się jak w pierwszym trymestrze
To i zgaga/ refluks. Dołączam do gona cierpiących z tego powodu

Cytat:
Napisane przez india_love Pokaż wiadomość
Facet nie choruje. On walczy o życie
Koleżanka ze Skandynawii mówiła mi o jakimś lokalnym przysłowiu, z którego wynikało, że panowie przeżywają lekkie przeziębienie jak kobiety trudne porody

Cytat:
Doświadczone mamy - czy chwilowe twardnienie brzucha i jednoczesnym ból w dole pleców to skurcze przepowiadające?
Jeśli są nieregularne, to moze być to.

Cytat:
Napisane przez Dzika Ropucha Pokaż wiadomość
A mnie dziś od rana boli krzyż, ciągły ból jak nieraz podczas okresu bolą plecy..
Przeszło Ci? Nie za dobrze to wygląda

Cytat:
Napisane przez monik46 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny☺ja dziś miałam jedną z najgorszych nocy, nie spałam ani minuty przez mojego chłopa. Cała noc się martwilam i wylam jak dziecko. Nie odbierał tel, wiedziałam że gdzieś baluje.
Aż przykro to czytać
Rozumiem, że kolega - ale dotrzymywanie mu towarzystwa niekoniecznie musi tak wyglądać. Teraz to Ty i dzieci powinniście być na pierwszym miejscu.
Myśleliście o terapii?

Cytat:
Napisane przez india_love Pokaż wiadomość
Ponoć pierwsze 40 lat dzieciństwa u chłopów jest najgorsze. Potem to już tylko z górki mój ma 39 wiosen i czasem jak coś planie to się zastanawiam czy z trzylatkiem nie mam do czynienia
Oni chyba do końca życia zostają na takim etapie
Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Hej!
nie było mnie ostatnio bo trochę nam się pokomplikowało.
W ubiegłą sobotę tż miał wypadek i jest trochę połamany....
Bardzo mi przykro. Jak się czuje? Mam nadzieję, że szybko go poskładają, pewnie sama masz sporo zmartwień z tego powodu i to przed porodem. Trzymajcie się

Cytat:
Wylądowałam w szpitalu z powodu ciśnienia. Całkiem możliwe, że zostanę tu do końca. Dają mi zastrzyki na szybszy rozwój płuc u małego, gdyby trzeba było go wcześniej wyjąć... Właśnie zaczęłam 35 tydzień...
Zastrzyki na pewno pomogą. Nie przypuszczałam, że tyle z nas będzie musiało przechodzić przez tę kurację.
Trzymajcie się, mam nadzieję, że będzie dobrze

Cytat:
U mnie trochę bardziej ręce spuchły, ale twarz i reszta ciała normalnie. Moja koleżanka była niesamowicie opuchnięta na 2 msc przed porodem, długo czasu zajęło, zanim z niej to zeszło...

Cytat:
Bardzo ładnie wyglądasz

Melduję się po weekendzie. Niestety w weekendy ciężko mi nadrabiać na bieżąco wątek - to jedyny czas, który na maksa mogę wykorzystać z TŻ-tem (ma sporo nadgodzin i wraca bardzo późno, więc chcemy to nadrobić).

Z ciążowych rzeczy - byliśmy odwiedzić porodówkę numer 3 z listy (tam, gdzie leżałam na patologii ciąży).
Warunki świetne pod względem sal poporodowych i dostępu do prysznica (jeden na salę przedporodową) oraz dostępu do zzo. Z minusów - sale na I etap porodu nie mają sprzętów typu drabinki, wanna, worki sako. Na II etap porodu jest tylko fotel porodów i od dobrej woli położnej zależy, czy urodzę w innej pozycji. Na temat nacięcia krocza, prowadzenia porodu niewiadoma - każda położna ma swoje metody. TŻ zachwycony komfortem, ja natomiast nadal boję się tego porodu jak diabli

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 11:20   #500
Robusta
Wtajemniczenie

hej dziewczyny
Współczuję przeżyć z TŻtem, oby się wszytko poukładało.
Mój odpukać stara się, tylko ze sprzątaniem ma kłopot no a ja już nie daje rady i boję się o szyjkę bo z nią jest różnie. Wybieram się tera do lekarza bo w weekend miałam dużo pracy, trochę nerwów no i poszaleliśmy z TŻtem więc niech mi lekarz sprawdzi co tam słychać

W Krk pada od rana, dobrze że bratowa pożyczyła mi kurtkę bo polar na śnieg za zimny... Ręce mi puchną od ciepła ale jak jest zimno to luzik

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 11:31   #501
fasterka90
Zadomowienie

A tak w ogóle to został mi równo miesiąc do tp z okresu
Tylko że w ogóle nie biorę pod uwagę że do tego czasu nie urodze
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 11:40   #502
Agusiek89
Wtajemniczenie

Dziękuję dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
Współczuję przeżyć z TŻtem, oby się wszytko poukładało.
Mój odpukać stara się, tylko ze sprzątaniem ma kłopot no a ja już nie daje rady i boję się o szyjkę bo z nią jest różnie. Wybieram się tera do lekarza bo w weekend miałam dużo pracy, trochę nerwów no i poszaleliśmy z TŻtem więc niech mi lekarz sprawdzi co tam słychać

W Krk pada od rana, dobrze że bratowa pożyczyła mi kurtkę bo polar na śnieg za zimny... Ręce mi puchną od ciepła ale jak jest zimno to luzik
Daj znać potem co na wizycie

Ja nie mam w co się ubierać muszę w rozpiętej kurtce chodzić a zimno mi jak diabli
Stary 2015-10-12, 11:41   #503
Kasiula8708
Rozeznanie

Hejka u mnie tez snieg i wcale sie nie ciesze z tego,myslalam ze sie obejdzie bez kupowania kurtki i dam rade pochodzic w rozpietuch bo zimowe sie nie dopinaja,a tu lipa juz za zimno na takie chodzenie,nabawilam sie tylko kataru i bolu gardlawiec nie mam wyboru,jutro bede na zakupach z mezem to moze cos wyszperam w lumpku,bo mi szkoda kasy na nowa

Aasik zdrowka dla meza,oby szybko doszedl do siebie

Limonka trzymam kciuki zeby cisnienie sie unormowalo

Fasterka mi tez liczysz ze wczesniej tak?

Wstawiam fotke furki malej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20151010_163256.jpg (109,7 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20151010_163239.jpg (134,9 KB, 28 załadowań)
Tyś moje dziecko ..... a ja.... Twoja mama

Lenka,nasz mały wielki cud
Kasiula8708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 11:48   #504
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejka u mnie tez snieg i wcale sie nie ciesze z tego,myslalam ze sie obejdzie bez kupowania kurtki i dam rade pochodzic w rozpietuch bo zimowe sie nie dopinaja,a tu lipa juz za zimno na takie chodzenie,nabawilam sie tylko kataru i bolu gardlawiec nie mam wyboru,jutro bede na zakupach z mezem to moze cos wyszperam w lumpku,bo mi szkoda kasy na nowa

Świetna
Stary 2015-10-12, 11:50   #505
Soul89
Zadomowienie

O wow w końcu udało mi się włączyc normalnie "odpowiedź" a nie stronę "Party"

U mnie też zimowa aura. Z tymże my poza miastem mieszkamy, wkoło lasy itd, to już w ogóle jest biało Rano musiałam z mężem jechać na 2 samochody, bo zawoził auto do warsztatu ( w tamtym tygodniu szyba przednia poszła.. całe szczęście, że miał ubezpieczoną, bo płacić teraz 500 zł .. )

Teraz korzystając z paskudnej pogody, siedzę na allegro i domawiam rzeczy do szpitalnej torby

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 11:51   #506
poznanianka1990
Zakorzenienie

Agusiek89, śliczny brzuchol

cornflower_girl, dzięki za linka

kasiula8708, śliczna fura Zaraz dopiszę do listy

U mnie na wysokości pępka 91 cm, dziś się ważyłam i waga skacze cały czas w okolicy 46 kg... Raz jest 46,2 a dziś dokładnie 45,7...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-12, 11:58   #507
201604151126
Konto usunięte

Ja mam 110cm w pasie i wydaje mi się ze brzuch nie jest taki duży, widząc inne babki w ciąży to niekture miały ogromne brzuchu aż nie mogłam się napatrzec, a juz niedługo CC to juz chyba nie urosnie za batdzo , co do ubrań to porzyczylam kurtkę od mamy taka trochę na stare babki ale przejde te parę razy nie bede kupować.
201604151126 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-12, 12:04   #508
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Stary 2015-10-12, 12:04   #509
poznanianka1990
Zakorzenienie

Mi mama płaszcz pożyczyła, aczkolwiek wydaje mi się, że na teraz jest jeszcze za gruby. Póki co na wyjścia mam prochowiec, który dała mi już przed ciążą koleżanka z pracy i teraz jest akurat, ładnie się na brzuszku opina A jak wychodzę z psem to mam starą kurtkę, na styk się w nią dopinam... Muszę zobaczyć czy w jakąś inną wejdę, bo jutro do diabetologa jadę i już koło 6 z domu wyjdę to pewnie będzie zimnica...

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-12, 12:11   #510
srebrna_smuga
Wtajemniczenie

Cytat:

Super Widać szary rządzi

Cytat:

cornflower_girl, dzięki za linka

kasiula8708, śliczna fura Zaraz dopiszę do listy

U mnie na wysokości pępka 91 cm, dziś się ważyłam i waga skacze cały czas w okolicy 46 kg... Raz jest 46,2 a dziś dokładnie 45,7...
Poznanianka chudzinko Tylko pilnuj się po ciąży żebyś nie spadała z wagi bo będziesz raptem 40kg ważyć w net. A ogólnie przy tej wadze dobrze się czujesz? W sensie masz siłę na wszystko? Pamiętam przed ciążą swoją wagę 47kg i to był dramat...Nie dość, że z moim nie leczonym Hashi to jeszcze przy tej wadze ledwo miałam siły dojść do pracy...

Mam nadzieję, że jutro już śnieg padać nie będzie bo mam wizyte u lekarza, autem nie chce jechać a kurtki nie zapnę

Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko 
Zuzia już na świecie

srebrna_smuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości