![]() |
#4411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Nie mogłam wejść na jego profil. Jak on mnie blokuje to nie widzę też jakie zdjęcia skomentował, jakie polubił, nie mogę nic do niego napisać, nie mogę wejść na jego profil, obejrzeć jego zdjęć, ani nic i to samo w drugą stronę. On nie widzi co robię, nie widzi mojego profilu itd.
Mieliśmy być ze sobą w zgodzie, a tu takie cyrki. Ciekawe dlaczego mnie zablokował. Może chce mnie zdenerwować, może nie chce widzieć mojego profilu, może jakąś dziewczynę zaczepia? No nie mam pojęcia, dlaczego to zrobił. |
![]() ![]() |
![]() |
#4412 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Na własne życzenie pakujesz się w toksyczny związek... ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
Dla ciebie to ma ogromne znaczenie, bo będziecie starali się o rozwód, a w przypadku rozwodu z orzeczeniem o jego winie ty dużo byś zyskała. Nie ma co się unosić honorem, skoro on honorowy nie jest... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No ale my nie rozstaliśmy się w zgodzie. [1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;53070595]Na własne życzenie pakujesz się w toksyczny związek...[/QUOTE] Hm... no pewnie masz rację tylko ja nie chcę żadnego związku z nim. Po prostu spotykam się z nim jak mi pasuje i to nawet nie o seks chodzi, po prostu lubię go. Ale nie jest moim typem faceta żeby się zakochać w nim. Aczkolwiek, tak jak mówisz, jest w tym pewna niebezpieczna granica i muszę uważać żeby jej nie przekroczyć. [1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;53070595]Dla ciebie to ma ogromne znaczenie, bo będziecie starali się o rozwód, a w przypadku rozwodu z orzeczeniem o jego winie ty dużo byś zyskała. Nie ma co się unosić honorem, skoro on honorowy nie jest...[/QUOTE] A czasami po prostu trzeba odpuścić i isć dalej i budować swoje dobre życie a nie plątać się w walkę z jakimś draniem. Jemu pewnie życie zapłaci odpowiednio za to co zrobił.
Edytowane przez E_nigmatic Czas edycji: 2015-10-11 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 |
Raczkowanie
|
a na fejsie kolejne zdjęcia ślubne...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Raczkowanie
|
To jest może dołujące ale ja myśle o tym w inny sposób.
Naoglądałam się tyle małżeństw, ślubów, zdjęć a za chwile rozwodów że już inaczej to pojmuję....
![]() |
#4416 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, dawno tu nie pisałam, ale podczytywałam was codziennie. Opisywałam że mielismy rozmowy z byłym o powrocie ale stało sie tak jak pisałyscie, sam nie wiedział czego chciał a jakby mu zależało to by zawalczył. A ja miałam dosc tylko mojej walki. Nie chce miec z nim juz nic do czynienia. Niech bedzie szczesliwy z inną czy bez niej. Nie jest wart moich łez. To tyle o nim. Teraz cos przyjemniejszego.
Poznałam kogos pisalismy ze soba kilka tyg. Niestety pracuje za granica ale przyjechał na tydzien. Dzis odjechał ![]() ![]() Tak wiec niech bedzie juz grudzien ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Rozeznanie
|
Taa.... u mnie podobnie....
askaha, aż miło się czyta. ![]() Oby i nam takie skrzydła wyrosły z radości. ![]()
![]() Edytowane przez CarrieBra Czas edycji: 2015-10-11 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Raczkowanie
|
Dawno już nie pisałam, z powodu braku czasu. U mnie dokładnie wczoraj minęło 2 miesiące od rozstania, jest trochę lepiej. Więcej wychodzę, tzn moje życie w ostatnim czasie to jedna wielka impreza. Chyba to wszystko odreagowuję
E_nigmatic miałam już kilka podobnych sytuacji, impreza,alkohol, sex. Poranny kac moralny, z jednej strony nic w tym złego ale z drugiej nie możemy traktować się jak przedmiot. Ja właśnie tak się czuję, dlatego wiem że muszę to zmienić. Dzisiaj mam jakiś gorszy dzień, tak mi smutno, tak mi go brakuję. Jego bliskości i poczucia bezpieczeństwa ;(
#4419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najgorsze dni są, kiedy jest się samemu, szczególnie wieczorem. Jak gdzieś wychodzę, to przed wyjściem, w trakcie wyjścia i z godzinę po wyjściu jest ok, bo zarażam się od znajomych pozytywną energią i nie mam kiedy myśleć o nim. Gorzej jest, jak nic nie robię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4420 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, zdradźcie mi, proszę, tajemnicę: skąd Wy bierzecie tych facetów po rozstaniu? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Raczkowanie
|
Ja to chyba zacznę na dyskoteki chodzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
she-wolf
|
Też mam motylki w brzuchu i w ogóle jestem przeszczęśliwa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nikt mnie do niczego nie zmusza, kaca porannego też nie mam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4424 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawiasem mówiąc... Łamie się ;/ ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 |
Raczkowanie
|
A ja niedawno napisałam do niego. Nie bijcie, głupio mi.
![]() Spławił mnie. Napisał, że mnie nie chce. Żałuję, że w ogóle napisałam, bo sprawiłam sobie tylko dodatkowy ból. Wieczorami zawsze mam jakąś depresję i bardziej tęsknię. W dzień jest mi lepiej i tak nie korci. Dziś uczucia ze mną wygrały, ale następnym razem się nie dam. Dziewczyny, uczcie się na moich błędach i nie piszcie do byłych. To tylko pogarsza sprawę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Raczkowanie
|
Dopiero wróciłam od koleżanki, myślałyśmy, że napiszemy ten referat w godzinkę, a zeszło 4h
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Raczkowanie
|
Chyba w wolnych chwilach będę oglądać jakiś serial, bo oszaleję.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Raczkowanie
|
A ja znowu łapię dół. On mnie nie chce (w końcu ze mną zerwał).
![]() Nie napisałam do niego o tych rolkach, możecie być ze mnie dumne. Pewnie i tak by mnie olał albo wyśmiał. Cały czas sobie to powtarzam jak nachodzi mnie myśl, by napisać... Że on mnie nie chce, że nie interesuje go co u mnie, więc nie mogę się do niego odzywać... Nie mogę się poniżyć. Byłam dzisiaj na koniach - to mi podnosi pewność siebie i daje pozytywne myśli. Na koniu czuję, że mogę wszystko. Ale mam wrażenie, że już nikt mnie nie zechce. Że już zawsze będę sama ze swoimi myślami o nim. Że nikogo już nie poznam, że już nigdy nie poczuję tych motylków, co z nim czułam. Że ciągle z tyłu mojej głowy już na zawsze będzie on i że to uczucie do niego nie pozwoli mi otworzyć się na kogoś innego... Błagam, dziewczyny, doradźcie mi... Jak już kojarzycie - ja studiuję z nim na jednym roku i na jedne ćwiczenia na pewno będziemy chodzić razem (to grupa pościgowa i nie mam możliwości zmiany żadnej). Nie wiem jak sobie z tym poradzę, ale nie widziałam już go dobrych kilka dni i jest mi troszeczkę lepiej... Ale nie wiem co z facebookiem. Usunęłam jego numer z telefonu już bardzo dawno, usunęłam z obserwowanych na last.fm, usunęłam nasze wspólne zdjęcia i jego zdjęcia które rozrywały mi serce (czyli wszystkie ![]() Ale nie usunęłam go z facebooka, bo nie wiem jak to się ma do tego, że razem studiujemy... Z jednej strony nie chcę wyjść na dziecko, które blokuje na fejsbusiu, ale z drugiej strony przez to, że on widnieje w moich znajomych, to widzę kiedy jest online (i myślę, czy jak nie jest, to czy się tak za☠☠☠iście bawi, niby wyłączyłam dla niego na jakiś czas czat, ale w końcu uznałam, że to bezsens), widzę że lajkuje zdjęcia tej zdziry (z którą sam obiecał i zaproponował że nie będzie pisał jeśli mnie to rani, a potem na tych wspólnych "wakacjach" nad morzem okazało się, że utrzymuje z nią kontakt)... Siedzę teraz i rozpaczam. Znowu ryczę, mimo że obiecałam sobie, że już dość łez przelałam przez tego kretyna... Co ja mam zrobić z tym facebookiem? Co wy, znając moją historię, zrobiłybyście na moim miejscu? Co ja mam zrobić ze swoim życiem? Czy to już tak wiecznie będzie...? Że on się świetnie bawi, za chwilę już pewnie ze swoją nowiusią paniusią, a ja rozpaczam...? Naprawdę tak musi być? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze blokuj, naprawdę nieważne co on pomyśli jak się dowie. Pewnie się nie dowie. A po drugie - to minie, musi Minac tylko troszkę czasu. Za jakiś czas będzie Ci to obojętne, czy będzie się śmiał ze swoją nową dziewczyna czy nie. Mnie zawsze pociesza, że mój eks to palant i musiałby się bardzo zmienić, aby utrzymać związek
![]() ![]()
![]() |
#4431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Im mniej wiem, tym spokojniej śpie, tak to działa uwierz mi. Wyrzuciłam wszystkie zdjęcia i pamiątki żeby się odciąć i zapomnieć całkowicie. Jest mi lepiej i absolutnie nie zastanawiałam się jak to będzie wyglądało i jak on zareaguje. W tej sytuacji interesuje mnie tylko mój własny interes. Myślę tylko o sobie i robię tak żeby to mnie było dobrze. I Tobie radzę to samo. Dopóki nie odetniesz się całkowicie (tzn. w stopniu takim jak możesz) nie zapomnisz i nie pójdziesz dalej swoją drogą.
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście mój eks nie napisał wtedy tego następnego dnia. Ja nie wiem na co on liczył,ze mu pracę załatwię lub nocleg? Wolne żarty...
![]() ![]() |
![]() |
#4433 |
Raczkowanie
|
Ja chyba też usuwam byłego ze znajomych na fb. Do tej pory uważałam, że pachnie to desperacją, bo niby pożegnaliśmy się "w zgodzie" i udajemy, że wszystko jest ok.
Ale nic nie jest ok, on ma nową dziewczynę i chyba muszę to zrobić dla siebie i własnego zdrowia psychicznego. Jest ciężko, tak bardzo chciałabym już zapomnieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Raczkowanie
|
CorkaCzarownic, E_nigmatic
Dzięki, dziewczyny! Mój były nie jest jakoś aktywny na facebooku, ale klika sobie "lubię to" przy zdjęciach tej zdziry i mnie szlag trafiał. Albo oznaczył sobie, że weźmie udział w wydarzeniu, na które ona też idzie... A jak ze mną był jeszcze i ludzie klikali, że wezmą w czymś udział to mówił "Ale głupki, na ch*j to klikać, że się w czymś weźmie udział?" ![]() Zablokowałam typa, przeczytałam konsekwencje, o których uprzedził mnie facebook i powiedziałam sobie - no, gitara. Już chyba nic mi nie zostało. Tzn. miał oddać mi zdjęcia 2, na których jestem mała i które specjalnie wyciągnęłam z albumu, żeby mu dać... Ale już 2 razy pytałam, czy je przywiózł ze swojego domu, to zapominał... Chyba już ich nie odzyskam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Raczkowanie
|
E_nigmatic
dobrze, że tak się nie czujesz. U mnie niestety jest inaczej, przez ten 5 letni związek sama się gdzieś zagubiłam, zatraciłam siebie. Nie jestem tą pewną osobą co kiedyś. Czuję się jak przedmiot, który przestał być potrzebny ![]() najgorzej_ zgadzam się z dziewczynami. Również myślałam że to dziecinne itd, ale bez tego nie da się ruszyć niestety. Zablokowanie, usunięcie ze znajomych to chyba podstawa. Znowu mam dzisiaj gorszy dzień,wstałam z płaczem. Nawet na uczelnie nie poszłam , nie mam dzisiaj na to siły
#4436 | |
she-wolf
|
Koniecznie musisz go poblokować, najgorzej! Mi też było bardzo ciężko (momentami) do chwili, w której zdecydowałam się to zrobić m.in. na facebooku (czarna lista!).
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4437 |
Przyczajenie
|
bardzo dobry tekst
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Raczkowanie
|
w opcji zablokowania podoba mi się to że nawet jeśli przychodzi chęć podglądniecie, zobaczenia co u niego, nie ma takiej opcji. Niestety to jest podstawa żeby ruszyć dalej
#4439 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak tak Was czytam, to chyba już rozumiem, dlaczego mnie zablokował. Dziś idę ze znajomymi do koleżanki na piwko, albo może na coś bardziej wysokoprocentowego. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Mam już o wiele lepszy nastrój, niż wczoraj wieczorem. Muszę po prostu wymyślać dużo zajęć na wieczór, bo wtedy mam głupie pomysły. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.