|
|
#4231 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4232 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Bo juz pisałam pare razy
|
|
#4233 |
|
Nindżopesz
|
![]() Corii, no jak było przed a jak jest po, czy prostuje, gdzie i za ile kupiłaś, czy robiłaś z farbowaniem, czy bez, 1, 2, 3? |
|
|
|
#4234 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
U fryzjera robi sie podczas farbowania 1 i 2, w domu na podtrzymanie efektu nr 3.
|
|
#4235 |
|
Nindżopesz
|
Daj znać jak długo utrzymają się efekty
|
|
|
|
#4236 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Majac nr 3 do uzycia w domu, to pewno cały czas az mi sie skonczy
|
#4237 |
|
Nindżopesz
|
No tak ale może się okazać, że trójkę trzeba nakładać co tydzień
|
|
|
|
#4238 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4239 |
|
Nindżopesz
|
A to nie wiedziałam, coś mi się obiło o oczy, że dopiero jak efekty zanikają - po kilku miesiącach np.
|
|
|
|
#4240 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4241 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Redzia, tu masz naoczne efekty olaplexu na moich piórach
|
#4242 | |
|
Panaroja
|
machneu snad kothy , senności i nowego trądu na pysku
![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;53080229] Dziewczyny, wąchała któraś z was YSL "Y" z tej serii La collection? W KWC widzę tylko tą starszą wersję, a ponoć są pozmieniane dla niektórych dość mocno.... Serio taka lipa? Bo nuty nie wyglądają źle, ale te recenzje mnie nie przekonują do próbki za 16 zł .[/QUOTE]lipa kompletna , otwarcie przypomina stare Y , ale potem jest dno , słabe i szybkoznik ![]() Cytat:
2. U mnie pada i syfoza niemal listopadowa ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- jakiego ładnego bicepsa masz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4243 |
|
Nindżopesz
|
Ach, och, piękna tafla
Ciekawe czy moje by rozprostowało, hmmm, i czy ja tego właściwie chcę... |
|
|
|
#4244 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wow, ale gładkie Cytat:
![]() Ty dążyłaś do fal/skrętu, co nie? czy to z konieczności bo i tak się kręcą, a wolałabyś proste?
|
|||
|
|
|
#4245 |
|
Nindżopesz
|
Z konieczności bo rozprostowane kiepsko wyglądały (wysokie pory) i zawsze chciałam mieć proste, mniej z nimi roboty. W każdym razie ostatnio same bardziej mi się prostują a porowatość jakby spadła więc wygląda to już całkiem normalnie. Np. dziś mam takie rachityczne fale w stylu Cersei i szczerze mówiąc czuję się jak przychlast, całkiem proste byłyby jeszcze gorsze.
|
|
|
|
#4246 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ha ha, dopiero po Twoim komencie spojrzałam na łapę i faktoza - cuś tam za mięsien widać
Będzie czym przyłozyć chuopu, jak mi nie kupi obiecanego ajfona-srajfona ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- ![]()
|
|
#4247 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4248 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
przypomina mi jakies perfumy, ale nie wiem jakie
|
|
#4249 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() EDIT: ach, dwa silikony na przodzie, pewnie by mnie wystrączkowało -_- Dobsz, zaoszczędziłam... Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-10-12 o 19:46 |
|
|
|
|
#4250 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Mnie silikony słuzą
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
na canary wharf, podeszła do mnie laska, powiedziała, że pięknie wyglądam i zaczęła dopytywać gdzie kupiłam te moje rastopy z dziurami ![]() Cytat:
ale wczoraj straszyli, że krk, ktw i rze mogą przekierowywać na waw lub wro bo tam jest ils cat. IInie chodziło o śnieg, w krk intensywnie padało, ale o widoczność <300m i wiatr no ale trochę pobujało i jakoś go posadził za to na lotnisku same atrakcje, najpierw strażnik graniczny mnie zaczepił, ogląda paszport i do mnie: - pani B***** ? - tak ![]() - ja chyba panią niedawno odprawiałem, tak kojarzę... - możliwe, w środę wylatywałam ![]() - tak, poznaję po zdjęciu w paszporcie - ![]() rzeczywiście w środę z językiem na brodzie biegałam po nowym terminalu i go pytałam czy dobrze trafiłam strasznie pozmieniali i słabo pooznaczali. zaraz po, chyba ćwiczenia z rozbrajania bomb. był pieseł tropiący i robot wyciągający coś z kosza a że bagaż ponad pół godziny nie wyjeżdżał, to sobie pooglądałam techników ![]() muszę mieć tą whisky ![]() piłam drina z lagavulin 16y i pachniał i smakował dymem po prostu odjazd no to teraz wycieczka na degustację do szkocji konieczna ![]() mierzyłam też płaszcze punk rave i nie radzę brać w ciemno w czerwonym ledwo się w el-ce w biuście dopięłam, a w rękawach już tonęłam ![]() i chyba ten był przeceniony na 70 funtów, ale jakościowo koszmarny, znowu rozmiar L, gnieciuch straszny, furterko i guziki trzymają się na słowo honoru, kaptur wcale nie taki użyteczny (spada na oczy, futro zwisa, bo ma za mało napów) i sporo cieńszy niż to na zdjęciach się wydaje ![]() teżu tylko popatrzył z politowaniem i stwierdził, że jak chcę taki prezent, to mam znaleźć coś porządnego
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-12 o 20:46 |
|
|
|
|
#4252 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Fajno, a masz zdj sprzed?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4253 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest ta za 18,99? na strefie był ten lagavulin po 45 drin wyglądał tak ale więcej tego dymu lała ![]() to też było niezłe
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-12 o 22:24 |
|
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Opóźnionka to normalka w taką pogodę, przez ok, mam na myśli brak wiadomości o katastrofie. Jesli landed tzn że ok Nic tak bardzo nie cieszy jak landed. Gratsy na weekend marzenie. Pocieszyłaś mnie z płaszczami że szajs. Ufff. No i mądry chuopin. ale to już stating the obvious Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-12 o 22:33 |
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ja się ogólnie nie boję latania w trudnych warunkach, ale ten powrót miałam na styk zaplanowany, bo dzieci odbierałam i tak przyjechałam 3 h później ale jakby lądował we wrocku, to by był przypał ![]() ostatnio mam jakieś dziwne przeczucia, że wyczerpałam już limit bezpiecznych lądowań ![]() zwłaszcza że być może czeka mnie w przyszłym roku dłuższy lot. tż robi sobie paszport brytyjski i podwójne obywatelstwo i chce później pod to podciągnąć moją wizę do usa... nyc mu się zachciało.... ![]() 3. intensywnie i spontanicznie było
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
FaktycznieA ja dziś - chcąc poznać siebie i woje lęki, do filharmonii włożyłam sukienkę w kapuściane róże (brawa dla tej pani!) - i wiecie co, WCALE nie czułam, że mam na sobie coś obciachowego / kontrowersyjnego Tyle tylko, że cholera się wznosi podczas chodzenia, do pół uda conajmniej - i niestety, wiem tylko, że owszem, eksperymenty są jak najbardziej dla mnie, ale niestety, muszą być w dobrym gatunku... Dziś zastosowałam nowy podkład - pytam W. przed wejściem na koncert, jak wyglądam "Doskonale, zupełnie, jakbyś spała" "???" "Tak się mówi o nieboszczykach dobrze przygotowanych do oglądania" Potem przysłał mi sms, że "Wyglądałam pięknie" - ja Mu na to, że tak ciągle żartuje, że Mu nie wierzę. "Eeee, gdybym żartował, powiedziałbym coś znacznie śmieszniejszego - niż że pięknie wyglądasz"
|
|
#4259 |
|
Nindżopesz
|
My tu płaczemy, że zimno, że śnieg, kozaki, czapki, a mój chłop wrócił wczoraj z pracy bez płaszcza, w samym garniaku, bo nie zauważył, że zimno... I dopiero dziś rano go szukał
|
|
|
|
#4260 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mężczyźni
![]() Redzia, Ty kiedyś pytałaś o Złodziejkę książek - właśnie czytam i podoba mi się. Smutne straszliwie, ale napisane dobrze
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

A teraz co, będę się musiała nauczyć jeździć na nartach albo coś żeby przetrwać bez zanudzenia zimę
przypomina mi jakies perfumy, ale nie wiem jakie

bo tam jest ils cat. II