TOP MODEL - Zostań modelką - część IV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-10-06, 14:37   #361
Miqesi
Wtajemniczenie

Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część IV

Ten program to totalne dno. Ciągle tylko drą się nawzajem, są chamscy, niekulturalni, zazdrośni.

Nie kojarzę imienia żadnej z dziewczyn, wszystkie mi się zlewają w jedną.

Podoba mi się tylko ten blondynek, który wygrał ostatni odcinek. Widać, że podchodzi do wszystkiego profesjonalnie, nawet przy depilacji ciała nie drgnęła mu powieka. Ma jaja i dobrze wychodzi na zdjęciach.
Samuela nie lubię, dla mnie ma twarz mordercy i ciągle wychodzi tak samo na zdjęciach.

2015: 20. 2016: 11. 2017: 6. 2018: 4.

2019: 2

Miqesi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-06, 15:37   #362
ladyWhite1
Przyczajenie

lubię czasami obejrzeć ten program tak dla totalnego rozluźnienia
ladyWhite1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-06, 15:49   #363
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Miqesi Pokaż wiadomość
Ten program to totalne dno. Ciągle tylko drą się nawzajem, są chamscy, niekulturalni, zazdrośni.

Nie kojarzę imienia żadnej z dziewczyn, wszystkie mi się zlewają w jedną.

Podoba mi się tylko ten blondynek, który wygrał ostatni odcinek. Widać, że podchodzi do wszystkiego profesjonalnie, nawet przy depilacji ciała nie drgnęła mu powieka. Ma jaja i dobrze wychodzi na zdjęciach.
Samuela nie lubię, dla mnie ma twarz mordercy i ciągle wychodzi tak samo na zdjęciach.
Samuel pasowałby do rodziny Adamsów
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-06, 17:20   #364
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nikita343 Pokaż wiadomość
Oglądam i nic nie zacina, parę dni temu oglądałam inny program i zacinało.
Mnie od dawna tvn player nie działa. Na żadnym kompie, na żadnej wyszukiwarce. Nic, null. Nawet bawiłam się w instalowanie, odinstalowywanie i inne IT bajery. Nie działa. Ale reklamy oczywiście śmigają jak wesołe, młode kózki \Dlatego nie mogę nadrobić odcinka z pierwszą sesją : < Podobno na jakimś portalu są działające odcinki?

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Nie przemawia do mnie w ogóle ta stylizacja, włosy jak brudne a oczy jak na haju Niet, niet, tylko piosenka wpada mi w ucho.
Jest też wersja męska https://www.facebook.com/Glamourpl/v...2461490125050/

Jak koreański boysband : )
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-06, 19:38   #365
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez Triss Merigold Pokaż wiadomość
Radek najlepsze zdjęcie? Jak dla mnie wyglądało jak zdjęcie z magazynu gejowskiego...i ta mina Radka :/
Nie zgadzam się ani ze zwycięzcą ani z przegranym. Zdjęcie Jagody na pewno nie było najgorsze. Moim zdaniem powinien odpaść Andre (naprawdę nie wiem co on robi w tym programie), Kamila (za całokształt + zdjęcie z okładki rajstop) albo Sebastian (jest zupełnie bezpłciowy).
Podobało mi się bardzo zdjęcie Samuela, było intrygujące, ale ta akcja z płaszczem, a potem pozowanie z żywymi węzami - facepalm. Zastanawiam się czy to nie było reżyserowane, wymyślone przez twórców (mamy religijnego chłopaka, niech odstawia szopki), to zbyt głupie żeby było prawdziwe.
Mi się Radek coraz bardziej podoba. Jagoda nie powinna odpaść. Najgorsze zdjęcia wg mnie mieli: Ola, mimo całej sympatii do niej, wyglądała strasznie, zdjęcie zrobione jakoś tak że jej głowa się wydaje wielka, "partnera" wcale nie widać, oczy jej w tym makijażu wyglądają jakby hyła pijana i rozmazana. Kamila też źle, nie tyle nieładnie, co zupełnie bezosobowo. Równie dobrze to mógłby być manekin. I Sebastian, ma ładną buźkę ale nic nią nie przekazuje.
Ta dziewczyna siostra-swojego-brata-modela nie pamiętam jak ma na imię, na zdjęciu fajnie, ale nie mam pojęcia co robi w programie dla modelek dziewczyna która nie potrafi nawet prosto stanąć. W ogóle w finałowej 14 jej powinno nie być.
Jagoda podejrzewam że odpadła nie tyle za końcowy efekt zdjęcia, co za to jak się zachowywała, nie słuchała fotografa, narzekał na współpracę z nią. Model to trochę jak aktor, przyczynia się do sukcesu dzieła, ale twórcą jest reżyser/ fotograf, można a nawet należy coś od siebie dać, ale przede wszystkim trzeba realizować zamysł twórcy, a nie stawiać mu się. Jagoda może myślała że na swoim charakterze dalej zajedzie, a tymczasem wyleciała
Samuel jak dla mnie narobił problemów całej grupie na tym pokazie, wprowadził zamieszanie i zabrał innym czas, dlatego dziewczyny mu potem dogryzały bo po prostu nie pracował jak inni tylko odwalał swoje akcje

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-06, 20:37   #366
hikari91
Zadomowienie

Ja również nie spodziewałam się, że Jagoda odpadnie. Pierwszy raz mnie zaskoczyli w tej edycji :P Też mi się wydaje, że to nie przez zdjęcie, tylko przez to jej pyskowanie. Przejechała się dziewczyna Ogólnie ta edycja jest mega słaba ;/ Z Samuelem jestem ciekawa na ile on jest taki nawiedzony, a na ile to ustawka...

hikari91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-06, 22:29   #367
JezabeI
Przyczajenie

Ten program wybitnie ukazuje prostactwo i wieśniactwo polskich facetów. Pojawienie się tej modelki wywołało kompletnie czereśniackie zachowanie większości chłopaków w grupie. I jeszcze to cwaniactwo tego blondasa jak u dresika z ławki pod blokiem.

Edytowane przez JezabeI
Czas edycji: 2015-10-06 o 22:31
JezabeI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-06, 22:34   #368
smerfetk_a
Żona Gargamel

Bardzo mnie dziwiło wywalenie Jagody, ogromnie mi się jej twarz podobała. No ale zachowywała się fatalnie..

Jak dla mnie przy zdjęciach Oli i Kamili po prostu fotograf dał - fatalne, dziwne ujęcia, nic dziwnego że źle wyszły.

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-07, 03:28   #369
aer
O RLY?

[1=8dffddb6e628bfb98112858 ba516cbd40bf27d07_5e28e20 31c1d9;53010000]Nawet ciekawa sesja dzisiaj była. Najbardziej podobało mi się zdjęcie Magdy, Radka, Jakoba. No i jeszcze nieźle wyszła Natalia i Karolina G. Samuel też nie wyszedł źle. W sumie nie dziwię się, że dziewczyny tak zareagowały na pozowanie Samuela z wężami. Może i ma jakieś tam swoje zasady, ale trochę to dziwne było. [/QUOTE]

Imho to byla bardzo slaba sesja. koncepcja + technika.

- poucinane nogi dziewczyn + Sebastian prawie w polowie
- Ola Ł.-S. w pozycji "pozdrowienia z wakacji w Wejherowie"
- Michael jakos ma dziwnie ulozone cialo od pasa w dol
- Karolina P. jak w reklamie tapczanu studenckiego bodzio meble

Cytat:
Napisane przez kate_rossi Pokaż wiadomość

Bo na pokazie strzelił focha, że on nie będzie chodził w marynarce, która ma wężowy kołnierz (pytanie na ile to była prawdziwa skóra, a na ile imitacja wężowej skóry) bo wąż to narzędzie szatana i on wychodząc tak będzie propagował zło.
czy jesli mam pare ciuchow z imitacja wezowej skory tojestem kryta? czy jednak sie nie liczy, ze to tylko imitacja i pojde do piekla?

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
Oglądałam dziś pierwszy raz tą serię.
Odniosłam wrażenie że Natalia jest inaczej traktowana niż reszta uczestników. W poprzednich edycjach od razu by jej powiedzieli że nie ma ukształtowanego charakteru żeby pracować jako modelka i szybko by ją pożegnali. Poza tym chodzić nie umie, sylwetka też jakaś taka pokrzywiona. Fakt że jest wysoka i bardzo szczupła, najszczuplejsza z dziewczyn chyba. To wystarczy?
jej brat jest znanym modelem. sooooo tak, to wystraczy w tym programie

Cytat:
Napisane przez Tallan Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to on nie jest religijny. On jest religijnym oszołomem. I nie sądzę, żeby to było w 100% reżyserowane. Zapewne wyolbrzymiają jego zachowania, ale tylko wyolbrzymiają
zgadzam sie.

mi najbardziej spodobalo sie foto Karoliny G.
Jagoda nie powinna odpasc

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language
aer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-07, 06:52   #370
kate_rossi
Zadomowienie

GG do kate_rossi

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
czy jesli mam pare ciuchow z imitacja wezowej skory tojestem kryta? czy jednak sie nie liczy, ze to tylko imitacja i pojde do piekla?
Myślę że to oznaka słabego charakteru Nie wiem z jakiego miasta jest Samuel ale ty się lepiej módl żebyście się na nigdy nie spotkali bo cię za żywe wcielenie diabła weźmie
Stary 2015-10-07, 07:53   #371
Trusmilk
Rozeznanie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-10-07, 08:59   #372
iamsolucky
Wtajemniczenie

Kiepskie uczestniczki w tej edycji jedyna dziewczyna która ma faktycznie warunki fizyczne to Kamila. Świetny wzrost, wymiary i wiek też ujdzie. Jeszcze Magda też ma dobre wymiary tylko dość poważnie/staro wygląda i ma już 24 lata Reszta dziewczyn jest niziutka Jedna Karolina bardzo niska, druga z kolei "za stara", zbyt masywna i wytatuowana Natalia też wcale wysoka nie jest i jak do wzrostu to ma za szeroką talię jak na modelkę Z chłopaków jedynie Jakob i Radek mi się podobają, Samuel w sumie też ma niezłe warunki.Ich zachowania nie będę komentować bo to jedna wielka ustawka i nie rusza mnie to Zdjęcia też w zależności od tego kogo chcą się pozbyć są specjalnie te najgorsze wybierane albo i na odpierdziel robione. Takich to super fotografów w każdej edycji zapraszają a takie tragiczne zdjęcia niemal wszyscy mają. A Ola to wygląda jak mix Iggy Azalea z Emily Blunt
iamsolucky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-07, 10:21   #373
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Po tym co piszecie o zdjęciach, rację miała Jagoda (?) która powiedziała że fotograf był słaby.
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-07, 10:27   #374
smerfetk_a
Żona Gargamel

dla mnie Magda wygląda na 35... ale na zdjęciach wychodzi nieźle

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-07, 18:07   #375
charsi
Zadomowienie

nikt mnie tak nie irytuje jak ta Magda, roztrajkotała się na temat tego węża, potem się obraziła, reszta ekipy jakoś przeszła z tym do porządku. Ona mi się taka zdesperowana wydaje.

Sesja banalna i dość słaba, Radek mnie bardzo zaskakuje na plus, innych nawet nie zapamiętałam.
Stary 2015-10-07, 18:16   #376
cassie91910
Zadomowienie

GG do cassie91910

Szkoda Jagody bo jako jedyna pokazała biust a i tak odpadła heheheszki Poza tym słabe te zdjęcia i uczestnicy też aż się nie chce oglądać, ale może się rozkręci?
Stary 2015-10-07, 21:06   #377
nikita343
Zakorzenienie

Czytałam komentarze,że Magda występowała w Dlaczego ja,Ukrytej prawdzie itp.

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-07, 23:16   #378
DzikiLesnyKot
Raczkowanie

A mnie denerwuje to cackanie się z Natalią, ja rozumiem, ma dziewczyna kompleksy, ok jest młodą mamą ale ta jej historia, że ona musi iść dalej bo robi to dla swojego synka No śmiech na sali. I kompletnie nie rozumiem postawy tej jurorki od wybiegów, która mocno ją, moim zdaniem, faworyzuje.
Awantura Samuela o kurtkę z wężową skórą i jego tłumaczenia późniejsze przy pozowaniu z żywymi wężami... brak słów, czysta hipokryzja, fanatyzm i zakłamanie. Owszem w oczach to on coś ma...obłąkanie i mrok;P
Mi również nie podobało się "czereśniackie":brzyd al: i cwaniackie zachowanie Michaela i tego drugiego, zarówno w stosunku do Radka jak i te komentarze, "nie chciała zdjąć majtek, to teraz ma"
Kibicuje Radkowi jest najbardziej poukładany z nich wszystkich i ma niesamowitą plastykę twarzy. Jagoda za bardzo się rządziła co to nie ona o i dostała po :P Szkoda, bo ładnie i tak "dziko" wyszła moim zdaniem. Podobało i się też zdjęcie Klaudii G, z tym patyczakiem zwisającym, miałam okazje mieć takie bydle na rękach nic strasznego ale troszkę się wbijał, na dłuższą metę mogło to faktycznie boleć. Cały czas kibicuję Radkowi i myślę, że tak czy siak osiągnie sukces

Edytowane przez DzikiLesnyKot
Czas edycji: 2015-10-07 o 23:18
DzikiLesnyKot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-08, 08:21   #379
phony
Wtajemniczenie

ja tez kibicuje Radkowi. pierwszy raz polubilam jakiegos uczestnika i jest nim poki co on. wczesniej nigdy zadna dziewczyna czy facet nie budzil mojej sympatii
Stary 2015-10-08, 20:12   #380
Aneczka91
Zakorzenienie

http://sophisti.pl/felietony-i-porad...kiem-top-mode/ polecam lekturę do przeczytania
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-08, 21:42   #381
sql
Raczkowanie

Czy Jagoda występowała w jednym odcinku Kuchennych Rewolucji? Była kelnerką, która na końcu odcinka się ulotniła. W restauracji była uważana za ich "gwiazdę" . Poznałam ją po nietypowym głosie. Ktoś potwierdzi?
edit już znalazłam w internecie że tak

Edytowane przez sql
Czas edycji: 2015-10-08 o 21:44
sql jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-09, 18:13   #382
ruda_grazyna666
Raczkowanie

Znając życie,to przeczuwam że z Andre(?) będzie taki motyw: przeciągną go przez kolejne odcinki,a pewnie odpadnie tuż przed finałem albo w jego okolicach,bo stwierdzą że jednak jest zbyt masywny jak na modela high fashion. Podobna sytuacja jak z Góralem-trzymali go przez większość odcinków,chociaż nic nadzwyczajnego nie pokazał,ale przecież był ulubieńcem Krupy i miał taką słodką buźkę. I jakoś pod koniec odpadł,bo stwierdzili że jednak się nie nadaje na modela
ruda_grazyna666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-09, 23:48   #383
201606220925
Konto usunięte

ja najbardziej jestem za Samuelem i Radkiem Andre też spoko. Za to inni faceci wyglądają tak zwyczajnie.. jak większość chłopaków w moim liceum czy na studiach ;p nic ciekawego. takie puste przystojniaczki. z dziewczyn nie znoszę tej laski co ma taką starą twarz i tej drugiej co jest mega chamska i powiedziała, że nie zależy jej na tym programie i chce odejść a potem chciała zostać :p
201606220925 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-10, 11:12   #384
girlonthebridge
Zakorzenienie

GG do girlonthebridge

Cytat:
Napisane przez sql Pokaż wiadomość
Czy Jagoda występowała w jednym odcinku Kuchennych Rewolucji? Była kelnerką, która na końcu odcinka się ulotniła. W restauracji była uważana za ich "gwiazdę" . Poznałam ją po nietypowym głosie. Ktoś potwierdzi?
edit już znalazłam w internecie że tak
było o tym kilka stron temu
Stary 2015-10-10, 12:08   #385
WildThing
BAN stały

Jak dla mnie Radek to najlepszy materiał na modela. Z kobiet najlepsza wydawała mi się Jagoda, więc szok przeżyłam jak odpadła tak szybko...
Z kolei nie widzę nic ciekawego w Samuelu, a już nie wspomnę jak mnie rozwala jego zachowanie. Ostatnie słowa:"Ja jestem twardym człowiek i będę stawiał twarde warunki" - i śmiechłam w głos. Naprawdę masakra.

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

No i też nie rozumiem zachwytów nad Olą...

Większość osób jest w ogóle za stara (np. 27-letni Andre) więc nie wiem po co brać takie osoby.

Aaaa i jeszcze Karolina (ta młodsza) mi się podoba, jest przesłodka. Kojarzy mi się z tą blondi z American Beauty. Ale czy modelka? No nie wiem..
WildThing jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-11, 13:52   #386
Naomi21
Zakorzenienie

Mi się ten sezon podoba tak samo, jak inne Chyba za każdym razem pojawiają się głosy, że to najgorszy sezon, ale tak naprawdę nic się nie zmienia - wciąż to samo "TM", z tymi samymi problemami i ustawkami

Cytat:
Napisane przez WildThing Pokaż wiadomość
Aaaa i jeszcze Karolina (ta młodsza) mi się podoba, jest przesłodka. Kojarzy mi się z tą blondi z American Beauty. Ale czy modelka? No nie wiem..
Faktycznie jest podobna Ale modelki to w niej nie ma w ogóle.

Tych trzech przystojnych blondynów praktycznie nie rozróżniam. Wkurza mnie przeciąganie Oli - ulubienicy Krupy i Natalii, która z tym garbem modelką raczej nie zostanie Andre tak samo, bez sensu.

Podoba mi się Magda, w makijażu jest piękną kobietą, a jej ostatnie zdjęcie było rewelacyjne Ale wygra oczywiście Radek, jak zwykle już po pierwszych odcinkach widać, kto ma poparcie widowni i ta osoba zawsze wygrywa. I w sumie może być, wydaje się sympatyczny i ma dobrą twarz do modelingu
Stary 2015-10-11, 15:47   #387
Marbella85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WildThing Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość

Faktycznie jest podobna Ale modelki to w niej nie ma w ogóle.
Oczywiście, że na modelkę się nie nadaje, ponieważ jest za niska. 170 cm, tak samo zresztą Ola, nie rozumiem tego poparcia dla jednej i drugiej n. Na ostatnim zdjęciu Ola wyszła mega pokracznie, dodatkowo te oczy, jakby naćpana. Nie, to ładnie ani modowo nie wygląda. Karolina natomiast to modelka jednej miny. Jak już miała te robaki to mogła coś fajnego mimiką pokazać, takie "rekwizyty" dają dużo możliwości a tutaj lekki uśmieszek. To ma być modelka
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-11, 18:04   #388
Marbella85
Zakorzenienie

Obejrzałam kawałek zajawki z jutrzejszego odcinka. To ma być sesja w więzieniu?
Marbella85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-12, 20:09   #389
Lemirka
Zakorzenienie

Samuel jest ze Starachowic. Też miałam ubaw z tych jego twardych warunków.

Mam nadzieję, że Radek będzie pierwszym facetem, który wygra Top Model.
Lemirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-12, 22:10   #390
JezabeI
Przyczajenie

Natalia dobrze to podsumowała, że "Majkel" to straszny prostak ^^
JezabeI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości