|
|
#361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część IV
Ten program to totalne dno. Ciągle tylko drą się nawzajem, są chamscy, niekulturalni, zazdrośni.
Nie kojarzę imienia żadnej z dziewczyn, wszystkie mi się zlewają w jedną. Podoba mi się tylko ten blondynek, który wygrał ostatni odcinek. Widać, że podchodzi do wszystkiego profesjonalnie, nawet przy depilacji ciała nie drgnęła mu powieka. Ma jaja i dobrze wychodzi na zdjęciach. Samuela nie lubię, dla mnie ma twarz mordercy i ciągle wychodzi tak samo na zdjęciach.
|
|
#362 |
|
Przyczajenie
|
lubię czasami obejrzeć ten program tak dla totalnego rozluźnienia
|
|
|
|
|
#363 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#364 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
\Dlatego nie mogę nadrobić odcinka z pierwszą sesją : < Podobno na jakimś portalu są działające odcinki?---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#365 | |
|
Biała Dama
|
Cytat:
Ta dziewczyna siostra-swojego-brata-modela nie pamiętam jak ma na imię, na zdjęciu fajnie, ale nie mam pojęcia co robi w programie dla modelek dziewczyna która nie potrafi nawet prosto stanąć. W ogóle w finałowej 14 jej powinno nie być. Jagoda podejrzewam że odpadła nie tyle za końcowy efekt zdjęcia, co za to jak się zachowywała, nie słuchała fotografa, narzekał na współpracę z nią. Model to trochę jak aktor, przyczynia się do sukcesu dzieła, ale twórcą jest reżyser/ fotograf, można a nawet należy coś od siebie dać, ale przede wszystkim trzeba realizować zamysł twórcy, a nie stawiać mu się. Jagoda może myślała że na swoim charakterze dalej zajedzie, a tymczasem wyleciała Samuel jak dla mnie narobił problemów całej grupie na tym pokazie, wprowadził zamieszanie i zabrał innym czas, dlatego dziewczyny mu potem dogryzały bo po prostu nie pracował jak inni tylko odwalał swoje akcje |
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zadomowienie
|
Ja również nie spodziewałam się, że Jagoda odpadnie. Pierwszy raz mnie zaskoczyli w tej edycji :P Też mi się wydaje, że to nie przez zdjęcie, tylko przez to jej pyskowanie. Przejechała się dziewczyna
Ogólnie ta edycja jest mega słaba ;/ Z Samuelem jestem ciekawa na ile on jest taki nawiedzony, a na ile to ustawka...
|
|
#367 |
|
Przyczajenie
|
Ten program wybitnie ukazuje prostactwo i wieśniactwo polskich facetów. Pojawienie się tej modelki wywołało kompletnie czereśniackie zachowanie większości chłopaków w grupie.
I jeszcze to cwaniactwo tego blondasa jak u dresika z ławki pod blokiem.
Edytowane przez JezabeI Czas edycji: 2015-10-06 o 22:31 |
|
|
|
|
#368 |
|
Żona Gargamel
|
Bardzo mnie dziwiło wywalenie Jagody, ogromnie mi się jej twarz podobała. No ale zachowywała się fatalnie..
Jak dla mnie przy zdjęciach Oli i Kamili po prostu fotograf dał |
|
|
|
|
#369 | |||
|
O RLY?
|
[1=8dffddb6e628bfb98112858 ba516cbd40bf27d07_5e28e20 31c1d9;53010000]Nawet ciekawa sesja dzisiaj była. Najbardziej podobało mi się zdjęcie Magdy, Radka, Jakoba. No i jeszcze nieźle wyszła Natalia i Karolina G. Samuel też nie wyszedł źle.
W sumie nie dziwię się, że dziewczyny tak zareagowały na pozowanie Samuela z wężami. Może i ma jakieś tam swoje zasady, ale trochę to dziwne było. [/QUOTE]Imho to byla bardzo slaba sesja. koncepcja + technika. - poucinane nogi dziewczyn + Sebastian prawie w polowie - Ola Ł.-S. w pozycji "pozdrowienia z wakacji w Wejherowie" - Michael jakos ma dziwnie ulozone cialo od pasa w dol - Karolina P. jak w reklamie tapczanu studenckiego bodzio meble Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mi najbardziej spodobalo sie foto Karoliny G. Jagoda nie powinna odpasc
|
|
|
|
#370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem z jakiego miasta jest Samuel ale ty się lepiej módl żebyście się na nigdy nie spotkali bo cię za żywe wcielenie diabła weźmie
|
|
|
#371 |
|
Rozeznanie
|
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#372 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiepskie uczestniczki w tej edycji
wygląda i ma już 24 lata Reszta dziewczyn jest niziutka Natalia też wcale wysoka nie jest i jak do wzrostu to ma za szeroką talię jak na modelkę Zdjęcia też w zależności od tego kogo chcą się pozbyć są specjalnie te najgorsze wybierane albo i na odpierdziel robione. Takich to super fotografów w każdej edycji zapraszają a takie tragiczne zdjęcia niemal wszyscy mają. A Ola to wygląda jak mix Iggy Azalea z Emily Blunt
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Po tym co piszecie o zdjęciach, rację miała Jagoda (?) która powiedziała że fotograf był słaby.
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Zadomowienie
|
nikt mnie tak nie irytuje jak ta Magda, roztrajkotała się na temat tego węża, potem się obraziła, reszta ekipy jakoś przeszła z tym do porządku. Ona mi się taka zdesperowana wydaje.
Sesja banalna i dość słaba, Radek mnie bardzo zaskakuje na plus, innych nawet nie zapamiętałam.
|
|
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda Jagody bo jako jedyna pokazała biust a i tak odpadła heheheszki
Poza tym słabe te zdjęcia i uczestnicy też aż się nie chce oglądać, ale może się rozkręci?
|
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam komentarze,że Magda występowała w Dlaczego ja,Ukrytej prawdzie itp.
|
|
#378 |
|
Raczkowanie
|
A mnie denerwuje to cackanie się z Natalią, ja rozumiem, ma dziewczyna kompleksy, ok jest młodą mamą ale ta jej historia, że ona musi iść dalej bo robi to dla swojego synka
Awantura Samuela o kurtkę z wężową skórą i jego tłumaczenia późniejsze przy pozowaniu z żywymi wężami... brak słów, czysta hipokryzja, fanatyzm i zakłamanie. Owszem w oczach to on coś ma...obłąkanie i mrok;P Mi również nie podobało się "czereśniackie":brzyd al: i cwaniackie zachowanie Michaela i tego drugiego, zarówno w stosunku do Radka jak i te komentarze, "nie chciała zdjąć majtek, to teraz ma" Kibicuje Radkowi jest najbardziej poukładany z nich wszystkich i ma niesamowitą plastykę twarzy. Jagoda za bardzo się rządziła co to nie ona o i dostała po
Edytowane przez DzikiLesnyKot Czas edycji: 2015-10-07 o 23:18 |
|
|
|
|
#379 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez kibicuje Radkowi. pierwszy raz polubilam jakiegos uczestnika i jest nim poki co on. wczesniej nigdy zadna dziewczyna czy facet nie budzil mojej sympatii
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
http://sophisti.pl/felietony-i-porad...kiem-top-mode/ polecam lekturę do przeczytania
|
|
#381 |
|
Raczkowanie
|
Czy Jagoda występowała w jednym odcinku Kuchennych Rewolucji? Była kelnerką, która na końcu odcinka się ulotniła. W restauracji była uważana za ich "gwiazdę"
. Poznałam ją po nietypowym głosie. Ktoś potwierdzi?edit już znalazłam w internecie że tak
Edytowane przez sql Czas edycji: 2015-10-08 o 21:44 |
|
|
|
|
#382 |
|
Raczkowanie
|
Znając życie,to przeczuwam że z Andre(?) będzie taki motyw: przeciągną go przez kolejne odcinki,a pewnie odpadnie tuż przed finałem albo w jego okolicach,bo stwierdzą że jednak jest zbyt masywny jak na modela high fashion. Podobna sytuacja jak z Góralem-trzymali go przez większość odcinków,chociaż nic nadzwyczajnego nie pokazał,ale przecież był ulubieńcem Krupy i miał taką słodką buźkę. I jakoś pod koniec odpadł,bo stwierdzili że jednak się nie nadaje na modela
|
|
|
|
|
#383 |
|
Konto usunięte
|
ja najbardziej jestem za Samuelem i Radkiem
Andre też spoko. Za to inni faceci wyglądają tak zwyczajnie.. jak większość chłopaków w moim liceum czy na studiach ;p nic ciekawego. takie puste przystojniaczki. z dziewczyn nie znoszę tej laski co ma taką starą twarz i tej drugiej co jest mega chamska i powiedziała, że nie zależy jej na tym programie i chce odejść a potem chciała zostać :p
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#385 |
|
BAN stały
|
Jak dla mnie Radek to najlepszy materiał na modela. Z kobiet najlepsza wydawała mi się Jagoda, więc szok przeżyłam jak odpadła tak szybko...
Z kolei nie widzę nic ciekawego w Samuelu, a już nie wspomnę jak mnie rozwala jego zachowanie. ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- No i też nie rozumiem zachwytów nad Olą... Większość osób jest w ogóle za stara (np. 27-letni Andre) więc nie wiem po co brać takie osoby. Aaaa i jeszcze Karolina (ta młodsza) mi się podoba, jest przesłodka. Kojarzy mi się z tą blondi z American Beauty. Ale czy modelka? No nie wiem..
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi się ten sezon podoba tak samo, jak inne
Chyba za każdym razem pojawiają się głosy, że to najgorszy sezon, ale tak naprawdę nic się nie zmienia - wciąż to samo "TM", z tymi samymi problemami i ustawkamiCytat:
Tych trzech przystojnych blondynów praktycznie nie rozróżniam. Wkurza mnie przeciąganie Oli - ulubienicy Krupy i Natalii, która z tym garbem modelką raczej nie zostanie Andre tak samo, bez sensu.Podoba mi się Magda, w makijażu jest piękną kobietą, a jej ostatnie zdjęcie było rewelacyjne Ale wygra oczywiście Radek, jak zwykle już po pierwszych odcinkach widać, kto ma poparcie widowni i ta osoba zawsze wygrywa. I w sumie może być, wydaje się sympatyczny i ma dobrą twarz do modelingu
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam kawałek zajawki z jutrzejszego odcinka. To ma być sesja w więzieniu?
|
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Samuel jest ze Starachowic. Też miałam ubaw z tych jego twardych warunków.
Mam nadzieję, że Radek będzie pierwszym facetem, który wygra Top Model. |
|
|
|
|
#390 |
|
Przyczajenie
|
Natalia dobrze to podsumowała, że "Majkel" to straszny prostak ^^
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

\Dlatego nie mogę nadrobić odcinka z pierwszą sesją : < Podobno na jakimś portalu są działające odcinki?
Nie przemawia do mnie w ogóle ta stylizacja, włosy jak brudne a oczy jak na haju
Niet, niet, tylko piosenka wpada mi w ucho.
I jeszcze to cwaniactwo tego blondasa jak u dresika z ławki pod blokiem.

Natalia też wcale wysoka nie jest i jak do wzrostu to ma za szeroką talię jak na modelkę