|
|
#4261 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4262 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Moim zdaniem absolutnie nie jest
Jessooo, nadaję się dzisiaj do wyrzucenia na śmietnik w trybie nagłym nie wiem, czy to ta pogoda, czy ogólnie - życie, ale ch.ujnia w całej rozciągłości.
|
#4263 | |
|
Panaroja
|
spod syfozy godnej listopada
![]() Cytat:
![]() Zostałam szejkiem naftowym - mam ropę w zatoce , ale kurde taki szejk jaki kraj petrodolary mi nie grożą niestety
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4264 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
machnę i spadam, bo mi się nawet pisać nie chce ![]() ujnia z grzybnią i zimnoza
|
|
#4266 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś idę do fryzjera i kosmetyczki sie ogarnąć, bo wyglądam już na mocno pomiętą nie wiem tylko w ile warstw sie ubrać żeby nie zamarznąć, bo auta do dyspozycji wyjątkowo nie mam
|
|||||
|
|
|
#4267 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
2.dużo cienkich i jedną grubszą na wierzch
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4268 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad maski z gencaną
Parabelko Ałaaaaaa i co punkcja? A może stąd wysyp trądu?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-10-13 o 12:58 |
|
|
|
#4270 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4271 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dołaczam się do narzekania na pogode i ogolnie dzisiejszy dzien, do d*** jest i tyle.
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- ewentualnie tez i gazet ciekawych ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
|
|
#4272 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() 2. Mozet być. Na zmianę. 3. Tym razem to jakby bardziej w nos..... Ciutkę mi przeszło od rana, znaczy - oczy mi się przesunęły w suchsze miejsce, ale dalej jestem kłębkiem nerwów. Nie lubię tak.
|
|
#4273 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Generalnie dzisiaj dopada mnie wszystko co niemiłe
|
|
#4274 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Mnie w zasadzie nic konkretnego nie dopada, tylko mam doła natury ogólnej. Zwłaszcza po niedzielnej wizycie na cmentarzu ![]() Matki grób zapadnięty pod katem 45 stopni, u ojca litery wyblakły tak, ze chwilę trwało, zanim grób zlokalizowałam. Są jeszcze dwa. I zbliża się Wszystkich Świętych i mój tzw. braciszek oczekuje, ze ja te 4 groby osobiście obskoczę, ze sprzątaniem, noszeniem kwiatków, zniczy i ch... wie czego! Nieistotne, ze on swoje wsadzi do bagażnika i ma w
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w tym Cię widzę - tylko on chyba ciepły nie będzie. Jest baaaardzo energetyczny. Ja mam w tym wzorze etui na karty Szaleństwo ![]() http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0316224002.html Podoba mi się jeszcze ten,z myślą o Tobie, choć nawet sama byłabym skłonna przymierzyć, tylko dla mnie za mało uniwersalny no i jednak szeroki fason, nie mogę się przemóc, taliowane z paskiem to jednak ja. http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...3x/ladies-coat Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-13 o 19:20 |
|
|
|
|
#4276 | ||
|
Panaroja
|
nieeeee , za jakiś czas powinno samo przejść
![]() a trąd był już przedtem dochodzę do wniosku że trąd mi się od zimna robi , zrobiło się zimno i zaczęło mnie sypać ![]() Cytat:
2.i filmów no i jedzonka ![]() A na wiosnę wózek widłowy do przenoszenia sie z miejsca a miejsce ![]() 3. Cytat:
macham snad prania obrzyganej kothą pościeli albowiem kotha z upodobaniem i poświęceniem godnym lepszej sprawy każdorazowo leci rzygnąć kłakiem - a produkuje naprawdę imponujące , wielkości i kształtu porządnej kupy - na nasze łóżko do czyszczenia obrzyganych dywanów/tapczanów/foteli itp tapicerowanych rzeczy , niezastąpiony jest spray do czyszczenia tapicerki samochodowej nabywany na stacjach bęzynowych
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-10-13 o 19:25 |
||
|
|
|
#4277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle to się witam i trzymam kciuki za roponośną zatokę Parabell (znaczy, właściwie to trzymam za Parabell).Stwierdziłam właśnie, że mam za dużo perfum i nigdy tego nie zużyję
|
|
#4278 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2. 3.zmienisz zdanie jak Ci sie humor poprawi perfum nigdy nie jest za dużo ![]()
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4280 | ||
|
Zakorzenienie
|
i jakie efekty? ![]() mnie znowu nosi, żeby rozjaśnić lub przyciemnić do brązu pewnie wina modelki ![]() z daleka na wieszakach wyglądają ładnie ale na normalnego ludzia trochę trudno coś dopasować ![]() Cytat:
zdrowia Cytat:
ja bym się bała pytać ![]() mnie też coś bierze, może to efekt przemęczenia, dziś głównie odsypiałam ![]() a jednak zrobiłam dziś coś pożytecznego - kliknęłam bilety do wawy na piątek ![]() uruchomili nam polskiego busa i trzeba przetestować ![]() Rejcz?
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-13 o 23:41 |
||
|
|
|
#4281 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też za PaRABELKĘ trzymam kciuki A ja mam mało perfum, raczej, a i tak nie zużyję ![]() Cytat:
Chyba bym nie przyciemniała, ale skontrastwałabym kolor z twarzą - żeby ją ożywić. Np mango Rudość jednak Albo jakiś nietypowy blond - truskawkowy? Łosoś? Albo mango
|
|
#4282 |
|
Nindżopesz
|
Mango w sensie Feria? Brrr, badziewie!
|
|
|
|
#4283 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Sądząc po powyższej wypowiedzi, rzeczywiście z Tobą niedobrze
![]() Cytat:
![]() Dziękuję, dziś się troszkę spionizowałam - z wydatną pomocą Smoka i brązowych paznokci
|
|
#4284 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ostatecznie jakoś prowizorycznie udało mi się wbić w zimową kurtkę (zapiętą na zatrzaski zamiast na zamek
rano się jeszcze zapinały, po obiedzie już nie zimno było, ale bez przesady, do prawdziwej zimy daleko Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja tez moich nigdy nie zużyje, ale to nie znaczy ze mam za dużo ![]() Cytat:
chyba ze modelka za dobra jak na takie badziewne uszycie
|
||||
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to nie mam co żałowac, że już niedostepny ![]() Dziś juz na szczescie trochę cieplej, nie trzęsło mną z zimna jak rano szłam na pociąg. Gorzej, że w poniedziałek tak mnie przewiało, że szyja mnie od wczoraj napierdziela jak ruszam głową, smaruję maścią końską na rozgrzanie i kiepsko widze ćwiczenie na dzisiejszym basenie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-14 o 11:35 |
|
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla siebie obleciałam całe All i nic Mam na myśli używki. Bo jednak na nowy dobry płaszcz nie mogę sobie pozwolić. Pozostają szmateksy, ale jest za zimno żeby w nich buszować. |
|
|
|
|
#4287 |
|
Piers do przodu
|
|
#4288 |
|
Mother of Cats
|
Macham znad znów uaktywnionego zwierzątka (mój śliczny złocisty gronkowiec) - dzień zaczęłam od wykaszliwania płuc
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- a wara przejdzie niedługo |
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Też go mam, a jak Drżę na samą myśl o jego przebudzeniu ![]() Tego się nie da pozbyć na zawsze prawda? |
|
|
|
|
#4290 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

nie wiem, czy to ta pogoda, czy ogólnie - życie, ale ch.ujnia w całej rozciągłości.

Będzie czym przyłozyć chuopu, jak mi nie kupi obiecanego ajfona-srajfona