Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-13, 11:48   #3271
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Kiedy masz zamiar odpieluchować?

Ja właśnie z rozpędu nakupiłam 4+ i jedną pakę 4

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Niewiem jak sie zorganizować, czy teraz jechać do Tesco i Rosska i Pepco, potem spacer, czy dać obiadek za godzinę, spanko i dopiero wyjazd, jakiś niemam pomysłu A obiadów w tym tygodniu nie gotuję Otworzyli nową knajpkę u nas i dobre jedzenie podobno i będziemy testować obiady właśnie Tylko może bym cos dobrego na kolacje zrobiła, albo szarlotkę jakąś hmm bo mam jabłka.

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Też mam podjarkę a dziś to samo brrr hehe i dopajasz jeszcze cycem tak tak zjada sporo? Czy już nie?
Ja zawsze jeżdżę po porannej drzemce i obiadku

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
My juz po szopingu z rana wrocilysmy z niekapkiem Nuka i zobaczymy
Dzis mamy pol roczku

MADZIX do poki tylek bedzie sie miescil to beda 4

MAJKA my na 3/6 choc te pow 6 tez ciagnie ladnie.

VIOLA ale akcja. Na szczescie sa tak skonstruowane ze dziecko nie polknie.

ROSI widze ze pedzisz i nadganiasz teraz codzien cos innego a my tu po malu lecimy :P

Klade mala i w piecu rozpale bo zimno i pada :/

Gratulujemy pół roczku!

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Znajomi maja synka prawie 2.5 roku i on waży niecałe 11 kg. Więc oni chyba już na 4 skończą przygodę.

Szymek go niedługo przerosnie, hehe 😝

Jej. To bardzo drobny

[QUOTE=mori_lee;53088018]Kciuki żeby szybko zeszło

a ziemniak był ze sprawdzonego źródła? ja tak dałam Małemu ziemniak właśnie z cukinia i zwaliłam wine za kropki na cukinię, a okazało się ze ziemniak był nie do końca bio... ?

synek mojej przyjaciółki ma 1.5 roku i śmiga w 4 także śmiało możemy robić zapasy póki co

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość

OOo pięknie )

brawa dla synka za opiekę nad siostra

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

tak w ogóle dzień dobry )
od wczoraj chyba tylko tatuś będzie kładł dziecko spać jak Zasnął o 20.45 tak spal do 6, zjadł, połazil godzinę po nas, znowu zjadł (nie wyrobił normy żywieniowej w nocy :P) i spaliśmy wszyscy do 10 ))) jak tak to ma wyglądać to chyba będę codziennie wychodzić ))
To ładnie pospaliscie

Zdecydowanie jalowe smaki typu cukinia ziemniak nie są w guście mego syna. Dałam zvodtobina marchewki z ziemniakiem i zjadł kilka łyżeczek a marchew z ziemniakiem byla pycha. W sumie ok.140g wsunal. Jęczy mi i płacze caly czas :/
Stary 2015-10-13, 11:52   #3272
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Majka niewiesz czy da się sprawdzić na koncie Life style ile pak pampersow juz kupiłam?

Hania Pawełek sto lat w zdrowiu i miłości ! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Majka biedny Julo czyżby kolejna seria zębów
Stary 2015-10-13, 12:05   #3273
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Majka niewiesz czy da się sprawdzić na koncie Life style ile pak pampersow juz kupiłam?

Hania Pawełek sto lat w zdrowiu i miłości ! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Majka biedny Julo czyżby kolejna seria zębów
Da się. Musisz sie zalogowac i wejsc do programu Mamy dzieci i tam jest wszystko.

Wczoraj pytałam ale mbie olałyscie
Jak ma sie kupony w sp to one sa wazne tylko na 1 produkt?

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Goczek Black - Wam również gratulacje z okazji pół roczku
Stary 2015-10-13, 12:06   #3274
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Da się. Musisz sie zalogowac i wejsc do programu Mamy dzieci i tam jest wszystko.

Ooo udało mi się dzięki tak jak myślałam jeszcze dwie paki i ostatnia za grosz
Czytałam Twój post ale niewiem jak jest, mi sie wydaje ze jak np na Oilatum to jednorazowo -35 % ale mozesz kupić ile chcesz rzeczy.

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-10-13 o 12:11
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 12:11   #3275
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
GOCZEK BLACK buziaki dla dzieciakow na pol roczku
dzięki Buziole dla Martynki i Pawełka równiez, nasze 13tki szczęśliwe
Hania dostała na półurodziny żyrafke Sophi, najpierw troche ostrożnie ja obmacala i porzuciła na rzecz swojej ulubionej grzechotki (takiej najprostszej - 3 kolorowe kulki na rączce), ale teraz ją gryzie i do niej gada

a propos zabawek to kiedy będziemy kupować sortery dla naszych pociech?
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 12:13   #3276
Hanka20
Zakorzenienie

ROSI no to jedziesz z koksem widzę ja bym tak nie robiła bo reakcja może wyjść do 48 h i skąd będziesz wiedzieć co zaszkodzi w razie w?

GOSIAK gratki pół roczku!

MORI to był zestaw z hipp wiec raczej sprawdzone źródło

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 12:17   #3277
rosarioV
Zakorzenienie

Wsunąl dobre 90 ml warzywek i jeszcze chciał, kurcze nie wiem czy mogę mu dawać bo najlepiej to by mi zjadł cały słoiczek 190
W ogole zjadł obiadek przygotowuje siebie i jego do wyjścia a on mi zaczyna jojczeć, pomyslałam, że chce mu się pić po obiadku, dostał cycka, minuta i odleciał To wyszłam na pocztę i do lumpka, a chciałam aby mi na spacerku kimnął Dziś już druga 30 minutowa drzemka od 8:30.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53088723]dzięki Buziole dla Martynki i Pawełka równiez, nasze 13tki szczęśliwe
Hania dostała na półurodziny żyrafke Sophi, najpierw troche ostrożnie ja obmacala i porzuciła na rzecz swojej ulubionej grzechotki (takiej najprostszej - 3 kolorowe kulki na rączce), ale teraz ją gryzie i do niej gada

a propos zabawek to kiedy będziemy kupować sortery dla naszych pociech? [/QUOTE]
Co to są sortery
Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
ROSI no to jedziesz z koksem widzę ja bym tak nie robiła bo reakcja może wyjść do 48 h i skąd będziesz wiedzieć co zaszkodzi w razie w?

GOSIAK gratki pół roczku!

MORI to był zestaw z hipp wiec raczej sprawdzone źródło
No poleciałam trochę, na szczęście nic mu nie wyszło. No ale powiedzmy zjadł w poniedziałek, potem we wtorek i jak w środę mu nic nie wyszło to dawałam nowe warzywko. Hmm... myślałam, że tyle czasu starczy, niektórzy zaczynają od zupki jarzynowej, tam to się dopiero połap co zaszkodziło w razie w.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 12:29   #3278
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo udało mi się dzięki tak jak myślałam jeszcze dwie paki i ostatnia za grosz
Czytałam Twój post ale niewiem jak jest, mi sie wydaje ze jak np na Oilatum to jednorazowo -35 % ale mozesz kupić ile chcesz rzeczy.
Ostatnio kupowałam chusteczki do czyszczenia presto i babka mi powiedziała ze 1szt.moge na kupon ale u nas w sp wiecznie zle informują. Paki za 1gr.nie umialy mi sprzedać. Dlatego nie wierzę im.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

A kiedyś 2 oilatumy kupilam na kupon -50% i bylo ok
Stary 2015-10-13, 12:30   #3279
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Wsunąl dobre 90 ml warzywek i jeszcze chciał, kurcze nie wiem czy mogę mu dawać bo najlepiej to by mi zjadł cały słoiczek 190
W ogole zjadł obiadek przygotowuje siebie i jego do wyjścia a on mi zaczyna jojczeć, pomyslałam, że chce mu się pić po obiadku, dostał cycka, minuta i odleciał To wyszłam na pocztę i do lumpka, a chciałam aby mi na spacerku kimnął Dziś już druga 30 minutowa drzemka od 8:30.

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Co to są sortery

No poleciałam trochę, na szczęście nic mu nie wyszło. No ale powiedzmy zjadł w poniedziałek, potem we wtorek i jak w środę mu nic nie wyszło to dawałam nowe warzywko. Hmm... myślałam, że tyle czasu starczy, niektórzy zaczynają od zupki jarzynowej, tam to się dopiero połap co zaszkodziło w razie w.
Z tego co napisałaś wynika mi ze pierwszy dzień jedno warzywo i drugi dzień to samo warzywo z czymś nowym wiec mija tylko 24 h. Chyba ze źle zrozumiałam poprzednia Twoja wypowiedź?

Stary 2015-10-13, 12:32   #3280
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co napisałaś wynika mi ze pierwszy dzień jedno warzywo i drugi dzień to samo warzywo z czymś nowym wiec mija tylko 24 h. Chyba ze źle zrozumiałam poprzednia Twoja wypowiedź?
Raz tak zrobilam z marchewką, pierwszy dzień sama marchew, ale mu nie smakowała to dałam mu na drugi marchew z pasternakiem, trzeci pasternak, no i ani po marchwi ani po pasternaku nic mu nie było to 4 dzień mały dostawał coś nowego z marchewką

edit. Aaa no i potem dostał marchew z ziemniakiem i na następny dzień dodałam do marchwi z ziemniakiem dyni, a potem sama dynia, i znowu po trzech dniach nic. No trochę niby racja, że jeden składnik po 24, ale jakby mu coś wyskoczyło to łatwo bym umiała rozpoznać co to było.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017

Edytowane przez rosarioV
Czas edycji: 2015-10-13 o 12:35
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 12:43   #3281
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio kupowałam chusteczki do czyszczenia presto i babka mi powiedziała ze 1szt.moge na kupon ale u nas w sp wiecznie zle informują. Paki za 1gr.nie umialy mi sprzedać. Dlatego nie wierzę im.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

A kiedyś 2 oilatumy kupilam na kupon -50% i bylo ok
I do tego sprzedają przeterminowane sloiczki 😝

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 12:44   #3282
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
I do tego sprzedają przeterminowane sloiczki 😝
Właśnie!
Stary 2015-10-13, 12:47   #3283
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Juz widziałam. Faktycznie duży.
Masz inne typy?
nie mam przejrzałam znów całe allegro i nic mi się nie podoba, tzn podobają mi się śpiworki elodie details one wymiarowo jak tamten i chyba go kupię jednak

Cytat:

Cytat:
Ale się przestraszyłam, Adriana zaklinowała sobie smoczka w buźce, tak bokiem go całego wsadziła i na siłę było trzeba wyjmować brrr
ojej współczuję stresu Nadia też tak robiła ze swoim, zmieniłam ostatnio na 6+ i już się jej tak nie mieści

Cytat:
No już zaczynają się takie akcje brrr dobrze ze tatuś był bo bałam sie jej na sile wyjąć, tzn gdyby nie było to bym to zrobiła napewno, a tak się rozkrzyczalam zeby szybko przyszedł.

Hania współczuje tej reakcji alergicznej

U nas dziś marchew z ziemniakiem, chciałam to na pol podzielić, ale jakos za mało mi wychodziło i wszystko zgrzeje i dam ile zechce. A jutro bym juz cos nowego wprowadziła, ale ja to pędzę, oby sie to nie odbiło na Adce..
Cytat:
Hej kobietki Sorki, że się nie odzywam ale humoru u mnie brak Jedynie na fejsie coś tam zajrzę i skomentuję. U nas ząbka nadal brak, chyba się przebić nie mogą bo krechy są cały czas, myślałam, że mam omamy jakieś i tesciowa sprawdziła i powiedziała, że są i dziąsła mocno rozpulchnione, powinny być lada dzień a im się coś nie spieszy. Z rozszerzaniem diety matka szaleje Najpierw marchew, potem do marchwi pasterniak, trzeci dzień sam pasternak, czwarty marchew z ziemniakiem, piąty marchew z ziemniakiem i dynią, szósty dynia a wczoraj ziemniaczki ze szpinaczkiem, Wszystko mu smakuje jak na razie Teraz w kolejce czekają na obiad delikatne warzywka z ogrodu z babydream, synek już wszystkie warzywa z tamtąd zjadł więc dam mu tyle ile będzie chciał, bo obecnie dostawał po pół słoiczka i było mu mało Głodomór
ale lecicie z tymi smakami my dziś nudno, 3ci dzień dynia ale ja się boję tak hurtowo wprowadzać nowe rzeczy

Cytat:

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Goczek Black - Wam również gratulacje z okazji pół roczku
wydaje mi się, że na jeden produkt

Gratki pół roczków Wszystkim maluchom

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Pewnie niedługo im dalej z rozszerzeniem to wypadałoby oprócz piersi podawać wodę do picia hmm? Co kupić, kubek doidy czy treningowy? Bo chyba w butli nie ma co już uczyć i podawać nie?
Stary 2015-10-13, 12:52   #3284
gosiak0512
Zakorzenienie

GOCZEK my wchodzimy w ta doroslosc nowym niekapkiem sortery? A co to?

KAMILOVE my z butli pijemy herbatki. Kupilam niekapek i dzis testujemy jak z drzemki wstanie.

Napalilam w piecu, obiad podszykowalam i teraz czekam az pralka stanie to pranie wyniose na strych.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 12:59   #3285
Majka232
Zakorzenienie

My dzis nie wychodzimy. Aktualnie i od pół godz.mlody wisi na cycu.

Sortery to zabawki gdzie w otwory dopasowuje sie klocki o odpowiednim kształcie np.garnuszek na klocuszek fp (mi ta nazwa sie kojarzy z nocnikiem :P). One chyba dla roczniaka ale wczesniej może tez sie bawić mniej świadomie

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

http://www.smyk.com/fisher-price-pie...y-dla-dzieci-p

http://www.smyk.com/fisher-price-mot...y-dla-dzieci-p
Stary 2015-10-13, 13:01   #3286
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Ale się przestraszyłam, Adriana zaklinowała sobie smoczka w buźce, tak bokiem go całego wsadziła i na siłę było trzeba wyjmować brrr
Mackowi tez się zaklinacz smoczek podobno jak tz próbował dać, natomiast mi wczoraj Maciek wsadził rękę między ścianę i kaloryfer i tak siedział biedny

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 13:12   #3287
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
My dzis nie wychodzimy. Aktualnie i od pół godz.mlody wisi na cycu.

Sortery to zabawki gdzie w otwory dopasowuje sie klocki o odpowiednim kształcie np.garnuszek na klocuszek fp (mi ta nazwa sie kojarzy z nocnikiem :P). One chyba dla roczniaka ale wczesniej może tez sie bawić mniej świadomie

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

http://www.smyk.com/fisher-price-pie...y-dla-dzieci-p

http://www.smyk.com/fisher-price-mot...y-dla-dzieci-p
oo to ja zaszalałam ostatnio w Lidlu i kupiłam takie wiaderko sorter :P z Fisher price. wiadomo że jeszcze tego nie ogarnia, ale klocki smakują bardzo

dokładnie to z pierwszego linku.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Mackowi tez się zaklinacz smoczek podobno jak tz próbował dać, natomiast mi wczoraj Maciek wsadził rękę między ścianę i kaloryfer i tak siedział biedny
tez sobie gdzieś powędrował? ah te dzieciaczki kochane
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 13:12   #3288
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

mam nadzieje ze szybko zejdzie. W zasadzie twarz po nocy wygląda już dużo lepiej
tez mam nadzieje, ze szybko sie tego pozbedziecie

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 13:14   #3289
cashmere
Zakorzenienie

My mamy pierwszy obiadkowy niewypał. Brokul z ziemniakiem i ryżem z Babydream. Wczoraj zjadł kilka lyzeczek i płacz. Myslalam że to przypadek, ale dziś to samo.

Na podwieczorek dostanie jabłko z gruszką, zageszcze mu to kleikiem.

jestem mamą
Stary 2015-10-13, 13:19   #3290
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

Jeju współczuje teraz co raz będą takie historie.

Kamilove tez muszę w takim razie za 6+ się rozejrzeć. No trochę podgonilam, ale to takie warzywa które watpię by krzywdę zrobiły

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
My mamy pierwszy obiadkowy niewypał. Brokul z ziemniakiem i ryżem z Babydream. Wczoraj zjadł kilka lyzeczek i płacz. Myslalam że to przypadek, ale dziś to samo.

Na podwieczorek dostanie jabłko z gruszką, zageszcze mu to kleikiem.

Szymi już zna się na markach matka i musisz z górnej półki produkty kupować, a nie jakieś Baby dreamy smakosz mały. Ja dziś muszę pasternak nabyć z Baby właśnie
Stary 2015-10-13, 13:25   #3291
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Jeju współczuje teraz co raz będą takie historie.

Kamilove tez muszę w takim razie za 6+ się rozejrzeć. No trochę podgonilam, ale to takie warzywa które watpię by krzywdę zrobiły

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Szymi już zna się na markach matka i musisz z górnej półki produkty kupować, a nie jakieś Baby dreamy smakosz mały. Ja dziś muszę pasternak nabyć z Baby właśnie
Pasternak to nasz hit oby i Adce smakowalo!

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Zapomniałam jak to jest beznadziejnie mieć okres 😒

jestem mamą
Stary 2015-10-13, 13:26   #3292
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis mamy pol roczku
sto lat sto lat kochana Martynko!

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 13:34   #3293
gosiak0512
Zakorzenienie

Aha :P bo ja myslalam ze to te pudelka na zabawki :P
To ja mam z tego garnek i slimaka fp plus w jezdziku dziury na klocki

MALA dziekuje po raz kolejny ;P

Stary 2015-10-13, 13:40   #3294
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Raz tak zrobilam z marchewką, pierwszy dzień sama marchew, ale mu nie smakowała to dałam mu na drugi marchew z pasternakiem, trzeci pasternak, no i ani po marchwi ani po pasternaku nic mu nie było to 4 dzień mały dostawał coś nowego z marchewką

edit. Aaa no i potem dostał marchew z ziemniakiem i na następny dzień dodałam do marchwi z ziemniakiem dyni, a potem sama dynia, i znowu po trzech dniach nic. No trochę niby racja, że jeden składnik po 24, ale jakby mu coś wyskoczyło to łatwo bym umiała rozpoznać co to było.
No każdy robi wg własnego uznania. Oby wszystko było ok

Cytat:
Oj bidulek :/

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
tez mam nadzieje, ze szybko sie tego pozbedziecie
:-*

BLACK, GOCZEK najlepszego dla Waszych polroczniakow!

Jejku jakiego mam dziś marude masakra! Wszystko mu się nie podoba. Dałam dziś na "obiadek" brokula i zjadł ładnie. Tyle dobrze. I interesował się nowym sliniakiem przy jedzonku. Teraz wypił pierś i mam nadzieje pośpiechu troszkę a ja do kończę obiad. Dziś pulpety z indyka w sosie pomidorowym.

Stary 2015-10-13, 13:41   #3295
violka848
Zakorzenienie

Dałam Adrianuszce marchewkę z ziemniakiem, tak jej smakowała że musiałam powiedzieć stop z pol słoiczka zjadła A takie dźwięki przy jedzeniu wydaje, że momentami to niewiem czy jeszcze czy juz więcej nie chce hehe takie mruczenie się rozlega
Stary 2015-10-13, 13:42   #3296
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Dałam Adrianuszce marchewkę z ziemniakiem, tak jej smakowała że musiałam powiedzieć stop z pol słoiczka zjadła A takie dźwięki przy jedzeniu wydaje, że momentami to niewiem czy jeszcze czy juz więcej nie chce hehe takie mruczenie się rozlega
Delektuje się nowym przysmakiem

Stary 2015-10-13, 13:43   #3297
violka848
Zakorzenienie

Oo Martynka też pół roku, pominęłam niechcąco!
Sto lat malutka! 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 i nie pozwól Jaśkowi sobą rządzić hehe ))))
Stary 2015-10-13, 13:44   #3298
gosiak0512
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny

Stary 2015-10-13, 13:44   #3299
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Dziewczyny kiedy zacząć się niepokoić o te wypadające włosiska? widzę różnice że mam ich duuużo mniej, właśnie umyłam głowę i garść znowu wypadła ! kiedy to powinno się ustabilizować?

I ode mnie Sto Lat dla Martyny !!

Aaa i Black I Goczek dla Waszych Maluchów również !!

Edytowane przez AgnieszkAA100
Czas edycji: 2015-10-13 o 13:46
AgnieszkAA100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 13:45   #3300
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Delektuje się nowym przysmakiem

Wczoraj juz ta kombinacje jadła ale dziś wyjątkowo jej smakowała, wręcz zła ze juz jej nie daje.

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości