|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
Także liczenie jest dobre, tylko ostateczne daty trochę poprzekręcałam ![]() Koktajlowa ja mam moich w budynku obok
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
No to może wtedy faktycznie tak.. choć nigdy nic nie wiadomo - koleżanka pierwszego urodziła chłopczyka który miał 3200 i w 56 się topił na początku, a teraz urodziła drugie 4400 i w 56 chodziło tylko tydzień
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
kurde jak już zaczną u nas 30tc wybijać to będzie naprawdę poważnie
![]() przyszły mi dzisiaj dżinsy z pasem z H&M, kupilam od babeczki na OLX za 25 zł już z przesyłką i sa genialne! Pas super się uklada, nogawki wąskie, no seksi fleksi. w końcu jakaś odmiana od getrów i dresów
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Ja odkąd mam te spodnie z lidla to jestem zachwycona
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Magda przewijak jest sztywny. To taki co sie zaklada na lozeczko
zamawialam od Hubiworld, polecam!Zamowilam jeszcze materac, butelke, kocyk I smoczki powoli do przodu!
|
|
|
|
#3427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodobał mi się ten ochraniacz KLIK ale cena... no i wysokość - 25 cm to za niskie
Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-10-13 o 13:54 |
|
|
|
|
#3428 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam ciążowe jeansy z asos, kupiłam na allegro nowe za 70 zł (licytacja) i jestem bardzo zadowolona. Do tego 2 pary legginsów z h&m i jestem szczęśliwym człowiekiem. Płaszczyk mam od siostry taki odcięty pod biustem i tylko guziki przeszyłam. Bluzkę mam 1 ciążową a tak to moje ulubione worki są teraz dobre. A ze swetrów tylko kardigany kupuję, w przyszłości zawsze się przydadzą.
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Ja plaszczyk kupowalam w stradivariusie
maja w ofercie jeden fajny co sie brzuchol miesci ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Magda fajne te ochraniacze! A 25 cm to nie jest standard? Moze tez wybiore od tego slrzedawcy... Wszedzie wszystko w szarosciach a ja potrzebuje w brazach I jest maly wybor. |
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten jest dłuższy zresztą tam pisze ![]() Od niego biorę prześcieradła - KLIK. W końcu trafiłam na piękne nienachalne wzory |
|
|
|
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam wybrać koszule do szpitala. I... już mi się odechciało
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
muszę sobie gdzieś w zakładki wrzucić.
|
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Ja akurat przescieradla wole jednokolorowe
kupie chyba w ikei bo maja 2 sztuki za 30 zl, podobno dobre jakosciowo
|
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie mam to samo - swetry zawsze kochałam oversize więc teraz mieszczę się w nie bez problemu i oczywiście nieśmiertelne kardigany
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
też musze kupić jakiś sweter... kardigany często są bez zapięcia
|
|
|
|
#3437 |
|
Zadomowienie
|
Mój lekarz liczy do przodu
![]() Z reszta u mnie nawet OM jest umowna, bo ja miałam tydzień plamień i zaraz tydzień miesiączki i gin ustalił datę mniej więcej w połowie i tego mam się trzymać.
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Magda wedlug mnie lepiej wlasnie jednokolorowe przescieradlo I do tego kolorowy ochraniacz I rozek/otulacz/kocyk w zaleznosci od tego co kto bedzie uzywal
No I spokojnie 2 przescieradla Ci starcza
|
|
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko te mam używane - od mamy co kupiłam łóżeczko więc myślałam o jednym nowym
Mam kremowy otulacz albo różowe kocyki
|
|
|
|
#3440 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze zamierzam iść raz przed porodem bo potem pewnie będzie jakaś dłuższa przerwa w tym temacie Cytat:
ja liczę że jak jest jakiejś renomowanej firmy to powinno być ok, zwłaszcza że jak co zawsze można dziecia okryć cieplejszym kocykiem albo dorzucić dodatkową warstwę ubrania No ja nie wiem jak by można to zrobić inaczej w sensie tylko owijać kocykiem?Cytat:
fajnie że tworzą sie takie sklepy na allegro bo ceny w porównaniu do La Millou mają bardzo konkurencyjne Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
rurki ciązowe z H&M uwielbiam, to chyba najwygodniejsze i najlepiej układające się spodnie jakie miałam na pupie
|
|
#3441 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3442 |
|
Wtajemniczenie
|
Czlowiek tylko obiad zrobi a pozniej musi nadrabiac pol godziny co napisalyscie
![]() Magda my to chyba na dniach Studniowke mamy co?:-D
|
#3443 |
|
Zadomowienie
|
viki1988 - ja mam też kocyk średniaka z La Millou, ale jeszcze nie porównywałam jakości. Dziś wieczorem sprawdzę, ale i tak wszystko może wyjść w trakcie użytkowania.
|
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i wiadomo że porównanie tak na oko gruboścć itp bo np. trwałość wychodzi w użytkowaniu
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już w czwartek Matko teraz studniówka, potem 30 tydzień a później to już poród Coraz bardziej mnie to przeraża ![]() Ja nie będę rodzić - będę chodzic cały czas w ciąży, będzie sobie pukało od środka a ja będę kupować słodziaśne rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Znalazłam takie coś - wzięłabym 3 ramki ze zwierzakami co wy na to? Albo fotoplakat u nich 30x40 i własne zdjęcia? KLIK Bo tak to mega drogie te obrazki Przejdę się jeszcze do Pepco popatrzę ale tam raczej same ramki nie ma takich na płótnie. Kurde Anglia by się przydała i charity shop tam zawsze takie były
|
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w piatek 100 dni
![]() Zmierzylam temp w sypialni i przy zamknietym oknie jest 17 st, na dworze 5 wiec mlody bedzie musial sie dostosowac do takich temperatur do spania ;-) Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3447 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To bardzo dobra temperatura w pomieszczeniu. Być może jeden stopien max 2 w górę to idealna temp ale lepiej niższa niż za wysoka. U mnie jest podobnie. |
|
|
|
|
#3449 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny robiace juz zakupy apteczne. Ktory Bepanthen bralyscie?
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Ten http://www.aptekagemini.pl/bepanthen...ronna-30g.html czy ten drugi??http://www.aptekagemini.pl/bepanthen...rem-x-30g.html
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszlismy z gabinetu
mlodemu wacek nie odpadl wazy 900gr i wszystko jest ok. Szyjka wydluzyla sie do 39mm!!!! Termin (wiem, ze sie go nie bierze pod uwage) przyspieszyl do 19.01 ![]() Oczywiscie wiecej przegadalismy, a zwlaszcza TZ z ginem o sprzecie i ogolnie o programach.... Nastepna wizyta 18.11 ![]() Aaaaa no i zdjal nam bana na sex ![]() ![]() ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

Także liczenie jest dobre, tylko ostateczne daty trochę poprzekręcałam 

zamawialam od Hubiworld, polecam!

21.06.2014r.
: Z reszta to i tak tylko teoria, bo wahnięcia 2 tygodnie w jedną i druga stronę są normalne, więc ja mogę urodzić i w połowie grudnia, i w połowie stycznia. Nie mówiąc o wcześniejszym porodzie czy przenoszeniu
Przejdę się jeszcze do Pepco popatrzę ale tam raczej same ramki nie ma takich na płótnie. Kurde Anglia by się przydała i charity shop tam zawsze takie były