Panny Młode 2017 cz. 7! - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-13, 20:50   #2551
renia92
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 7!

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość

No mam, ale na ślubie chce mieć kręcone, a jak je zakręcę to już będą krótkie więc jeszcze trochę muszę zapuścić
No to tak, a rozpuszczone planujesz?
Stary 2015-10-13, 20:51   #2552
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja muszę do dentysty żeby pomyślał co z tym zrobić bo ja ogólnie mam wadę szkliwa i trochę problem z tym jest.

No mam, ale na ślubie chce mieć kręcone, a jak je zakręcę to już będą krótkie więc jeszcze trochę muszę zapuścić
Aaa widzisz. Jest problem jak ma się coś ze szkliwem.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 21:10   #2553
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Dzięki dziewczyny
Mam nadzieje ze jutro bede czuć sie lepiej
A teraz ide spać. Dobranoc
Stary 2015-10-13, 21:18   #2554
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
No to tak, a rozpuszczone planujesz?
Chciałabym ale to straszne nie praktycznie i boję się, że mi się szczota zrobi po godzinie..

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Ja mam już od urodzenia, jakiś niedorozwój szkliwa czy coś takiego, w sumie nawet dokładnie nie wiem.

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 21:22   #2555
trzykropka_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Hej
A wytłumacz mi na czym polega ślub humnistyczny? On ma jakąkolwiek moc prawną?
Fajni znajomi skoro nie przyjdą,bo to ślub cywilny
Przecież każdy robi jak chce.
Humanistyczny nie ma żadnej mocy prawnej niestety, trzeba osobno brać cywilny (lub dwa jednocześnie, podobno można). Chcemy bardziej dla ceremonii i podkreślenia wartości, bo u nas z tego, co słyszałam robią bardzo urzędowo i są niechętni do wychodzenia poza schematy, a przecież nam nie zależy tylko na wyklepaniu formułki ale przede wszystkim na zaznaczeniu nie wiem.. miłości, związku dwojga ludzi, uczuć itp. Te humanistyczne są podobno pięknie prowadzone. Tak czy siak będziemy robić poza urzędem, u nas sala ślubów jest malutka i wszyscy się nie zmieszczą Jeszcze nie wiem, czy plener czy jakaś ładna sala, to są jeszcze wszystko kwestie do omówienia.

Cytat:
Napisane przez aasiejka Pokaż wiadomość
Hej nie miałam czasu pisać, teraz musze nadrobić mało się odzywałam pewnie nie pamiętacie wiec jestem narzeczoną od 31 lipca, TŻ oświadczył mi się 2200 mnpm datę wybraliśmy 17.06.2017r
To Wy też tacy "górscy" Mi mój TŻ się oświadczył co prawda "nieco" niżej, ale też w górach - Pieniny

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Ładny, taki zupełnie nietypowy
A pokażesz sale które bierzecie pod uwagę?
Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Ładny, niespotykany. Pokażesz na palcu?
Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Super! podoba mi się to serduszko
aczkolwiek wole złoto
To jest złoto, ale białe
Trochę to zdjęcie słabo wyszło, na żywo wygląda prześlicznie, zwłaszcza w naturalnym świetle W załączniku wrzuciłam zdjęcie.

pretty_girl19892
Podobają nam się takie sale:
tu nas urzekło wszystko, i menu, i wygląd wszystkiego, klimat... Jedyny minus, że oddalony od nas ponad godzinę jazdy no i nie wiadomo czy lista gości nie przekroczy jakimś cudem tych 70 osób.

to jest ten budynek w remoncie, z tyłu jest dobudowana przeszklona sala, zdjęcie jest z lutego a od tamtego czasu zrobili już piękny ogród i w ogóle jest ślicznie^^

i trzecia:
na fb jest jedno zdjęcie sali. Dzisiaj tylko zajrzeliśmy przez szybę i całkiem ładna sala, jedzenie próbowaliśmy - dobre (TŻ stwierdził że nawet bardzo) ale boję się że może być problem z jedzeniem dla wegan - jedyne co znalazłam dzisiaj dla siebie to były kopytka a w menu w daniach jarskich było cośtam z łososiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20151013_204233_resized.jpg (71,2 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez trzykropka_
Czas edycji: 2015-10-13 o 21:30
trzykropka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 21:35   #2556
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Hej

Wczoraj wróciliśmy z Zakopanego. Zima nas zaskoczyła. Droga była trudna. Teraz leżę chora. Nadrobię Was jutro, zdam relację z najsłabszego wesela, na którym byłam i napiszę o poszukiwaniach sali.
Wracaj do zdrowia i czekamy na relacje

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 21:38   #2557
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzykropka_ Pokaż wiadomość
Humanistyczny nie ma żadnej mocy prawnej niestety, trzeba osobno brać cywilny (lub dwa jednocześnie, podobno można). Chcemy bardziej dla ceremonii i podkreślenia wartości, bo u nas z tego, co słyszałam robią bardzo urzędowo i są niechętni do wychodzenia poza schematy, a przecież nam nie zależy tylko na wyklepaniu formułki ale przede wszystkim na zaznaczeniu nie wiem.. miłości, związku dwojga ludzi, uczuć itp. Te humanistyczne są podobno pięknie prowadzone. Tak czy siak będziemy robić poza urzędem, u nas sala ślubów jest malutka i wszyscy się nie zmieszczą Jeszcze nie wiem, czy plener czy jakaś ładna sala, to są jeszcze wszystko kwestie do omówienia.

To Wy też tacy "górscy" Mi mój TŻ się oświadczył co prawda "nieco" niżej, ale też w górach - Pieniny

To jest złoto, ale białe
Trochę to zdjęcie słabo wyszło, na żywo wygląda prześlicznie, zwłaszcza w naturalnym świetle W załączniku wrzuciłam zdjęcie.

pretty_girl19892
tu nas urzekło wszystko, i menu, i wygląd wszystkiego, klimat... Jedyny minus, że oddalony od nas ponad godzinę jazdy no i nie wiadomo czy lista gości nie przekroczy jakimś cudem tych 70 osób.

to jest ten budynek w remoncie, z tyłu jest dobudowana przeszklona sala, zdjęcie jest z lutego a od tamtego czasu zrobili już piękny ogród i w ogóle jest ślicznie^^

i trzecia:
na fb jest jedno zdjęcie sali. Dzisiaj tylko zajrzeliśmy przez szybę i całkiem ładna sala, jedzenie próbowaliśmy - dobre (TŻ stwierdził że nawet bardzo) ale boję się że może być problem z jedzeniem dla wegan - jedyne co znalazłam dzisiaj dla siebie to były kopytka a w menu w daniach jarskich było cośtam z łososiem
Pierwsza sala b. Ładna.
Pierścionek bardzo ciekawy. Parę z nas ma duże oczka ale serca chyba żadna nie ma
Czyli ślub najpierw cywilny potem humanistyczny?

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-13, 21:40   #2558
motylek825
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;5309317 2]Ej w ogole mialam sie zapytac czy planujecie przed slubem jakies zabiegi kosmetyczne? Ja sie zastanawiam nad kwasami na twarz teraz wlasnie jesien-zima ale sie troche boje.[/QUOTE]
Ja na pewno kwasy są fajne rok temu zaczęłam przygodę i sie dopiero w to wdrażam ale nie bede chodzić do kosmetyczki tylko sama bede stosować produkty z kwasami
Nie bój sie obejrzyj sobie filmiki nissiax83 ona sporo o tym mówi

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość
Polecam herbatkę z sokiem malinowym i świeża pomarańczą
Oooooo napiłabym sie ale leze juz w łożku i nie mam pomarańczy

Dobranoc padam juz na twarz

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 22:00   #2559
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:

To jest złoto, ale białe

pretty_girl19892

i trzecia:
Moim zdaniem pierwsza najladniejsza

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Ja na pewno kwasy są fajne rok temu zaczęłam przygodę i sie dopiero w to wdrażam ale nie bede chodzić do kosmetyczki tylko sama bede stosować produkty z kwasami
Nie bój sie obejrzyj sobie filmiki nissiax83 ona sporo o tym mówi

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Oooooo napiłabym sie ale leze juz w łożku i nie mam pomarańczy

Dobranoc padam juz na twarz
O super dziekuje za podpowiedz kogo ogladac
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 22:04   #2560
trzykropka_
Raczkowanie

Cytat:
Czyli ślub najpierw cywilny potem humanistyczny?
Raczej tak i nad takim połączeniem najbardziej myślimy - chyba że urzędnik zgodzi się przyjść na taki "łączony" ślub - ale wtedy drastycznie rośnie cena bo wiadomo - koszt samego humanistycznego + koszt ślubu cywilnego poza urzędem a to już będzie chyba za dużo.

Wtrącę się do tematu kwasów
Z własnego i nie tylko doświadczenia doradzę tylko, że czasem lepiej stosować mniejsze (ale nie za małe,każdy kwas ma inny zakres stężeń od którego złuszcza, o tym można doczytać sobie, jest tego sporo) przez dłuższy okres czasu, być bardziej cierpliwym ale potem cieszyć się z pięknego efektu. Robienie wysokich stężeń samemu, bez doświadczenia itd to igranie z ogniem (prawie dosłownie, moja siostra chlusnęła sobie potajemnie stężonym kwasem mlekowym na policzek, a że ma wrażliwą skórę efekt był jeszcze bardziej opłakany - w najgorszym miejscu zrobiła jej się nieprzyjemna, paprząca się później rana, "wypaliło" jej skórę - oczywiście, zagoiło się po czasie ale odbarwienie zostało póki co). Wiadomo że z czasem można zwiększać, ale lepiej być ostrożnym. I filtry! Przy większości kwasów są obowiązkowe - ale o tym też pewnie będzie przy każdym filmiku czy blogu o kwasach. Mogę polecić posiadaczkom cery tłustej LRP Anthelios 50+ żel-krem do twarzy suchy w dotyku, jeśli szybko się rozprowadzi - jest idealny, świetnie dogaduje się z różnymi podkładami (nakładam pędzlem), nie bieli i jest uwaga-matowy! Dobry jest też z tej samej firmy ale w wersji ultra lekki - jednak ten zostawia błysk, ale nie jest straszny, ładnie wygląda na nim makijaż, używałam w czasie kuracji izotretynoiną kiedy miałam suchą/normalną skórę Stosowałam wiele innych ale dla mnie te z LRP są najlepsze - chronią genialnie i nie migrują do oczu, jak filtr innej marki

Czas edycji: 2015-10-13 o 22:07
Stary 2015-10-13, 22:11   #2561
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej tak i nad takim połączeniem najbardziej myślimy - chyba że urzędnik zgodzi się przyjść na taki "łączony" ślub - ale wtedy drastycznie rośnie cena bo wiadomo - koszt samego humanistycznego + koszt ślubu cywilnego poza urzędem a to już będzie chyba za dużo.

Wtrącę się do tematu kwasów
Z własnego i nie tylko doświadczenia doradzę tylko, że czasem lepiej stosować mniejsze (ale nie za małe,każdy kwas ma inny zakres stężeń od którego złuszcza, o tym można doczytać sobie, jest tego sporo) przez dłuższy okres czasu, być bardziej cierpliwym ale potem cieszyć się z pięknego efektu. Robienie wysokich stężeń samemu, bez doświadczenia itd to igranie z ogniem (prawie dosłownie, moja siostra chlusnęła sobie potajemnie stężonym kwasem mlekowym na policzek, a że ma wrażliwą skórę efekt był jeszcze bardziej opłakany - w najgorszym miejscu zrobiła jej się nieprzyjemna, paprząca się później rana, "wypaliło" jej skórę - oczywiście, zagoiło się po czasie ale odbarwienie zostało póki co). Wiadomo że z czasem można zwiększać, ale lepiej być ostrożnym. I filtry! Przy większości kwasów są obowiązkowe - ale o tym też pewnie będzie przy każdym filmiku czy blogu o kwasach. Mogę polecić posiadaczkom cery tłustej LRP Anthelios 50+ żel-krem do twarzy suchy w dotyku, jeśli szybko się rozprowadzi - jest idealny, świetnie dogaduje się z różnymi podkładami (nakładam pędzlem), nie bieli i jest uwaga-matowy! Dobry jest też z tej samej firmy ale w wersji ultra lekki - jednak ten zostawia błysk, ale nie jest straszny, ładnie wygląda na nim makijaż, używałam w czasie kuracji izotretynoiną kiedy miałam suchą/normalną skórę Stosowałam wiele innych ale dla mnie te z LRP są najlepsze - chronią genialnie i nie migrują do oczu, jak filtr innej marki
Zgadzam się, wiele osób wybiera od razu większe stężenia i potem chodź z poparzoną skórą. Trzeba je stosować od najmniejszych.
Myślę czasami nad mezoterapią, bo mam głębokie dziury po krostach i bardzo głęboko zanieczyszczone poszerzone pory. Chciałabym najbardziej pozbyć się dziurę na policzkach, bo każdy podkład to podkreśla i nie wygląda to ładnie.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-13, 22:14   #2562
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

No wlasnie o tych niskich stezeniach czytalam, twarz mam wrazliwa i nie chce chodzic poparzona filtrow uzywam na codzien i tak, bez 50 na twarzy nigdzie sie nie ruszam tez dlatego podchodze do tematu jak pies do jeza i wole sie wypytac czy ktos cos wie
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 22:32   #2563
trzykropka_
Raczkowanie

Cytat:
Zgadzam się, wiele osób wybiera od razu większe stężenia i potem chodź z poparzoną skórą. Trzeba je stosować od najmniejszych.
Myślę czasami nad mezoterapią, bo mam głębokie dziury po krostach i bardzo głęboko zanieczyszczone poszerzone pory. Chciałabym najbardziej pozbyć się dziurę na policzkach, bo każdy podkład to podkreśla i nie wygląda to ładnie.
A próbowałaś retinoidów?

Jeśli te "dziury" - a dokładniej blizny zanikowe, jeśli myślimy o tym samym - są naprawdę głębokie to ciężko będzie coś zdziałać... Najlepiej sprawdzają się tu jednak wypełniacze, np kwasem hialuronowym. Sama mam takie - i chyba bliżej "tego dnia" zrobię obie wypełnianie u jakiegoś dermatologa, na blizny potrądzikowe i bliznę po ospie którą mam od dziecka Niestety, jest to opcja czasowa, bo co jakiś czas trzeba by było powtarzać

Czas edycji: 2015-10-13 o 22:44
Stary 2015-10-13, 23:29   #2564
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Boże ja to nie ogarniam tego wszystkiego.. Jakieś nauki, protokoły itd.. Mam nadzieje,że rozpiszą mi wszystko co muszę załatwić,żeby mnie dopuścili do tego ślubu

Dziewczyny zamierzacie ostatnią noc jako nie-małżeństwo spędzić osobno?

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Palicie samym drzewem?

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

A pamiętasz jak się umawiałyśmy w klubie? :
Jak 95% innych - osobno

Dziewczyny zdrowia bo widzę ze choruje kilka z nas

Ja się trzymam ale dziś miałam kolejny beznadziejny dzień i zmęczona jestem.

Ale za to oglądałam wesele które było na naszej sali i bardzo podobały mi się dekoracje z delikatnym różu.
A i juz wiem jak ustawić stoły żeby wszyscy świadkowie siedzieli blisko

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 00:04   #2565
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Oglądałyśmy z siostrą filmy a teraz padam na pyszczek i idę spać. Dobranoc
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 07:48   #2566
Promyk03
Zakorzenienie

Hejka u mnie w miarę laptop już działa ale ja próbuje książki nadrabiać ciężko mi idzie
Zdrowia dziewczyny
Witam nowa pierścionek ladny
Vin współczuję przepraw z rodzicami ja tez wyczuwam spór z teściowa ona nie uznaje ślubu cywilnego :\

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 08:08   #2567
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Wczoraj nie miałam światła do 13. Dziś od 16 do 18 i jeszcze telefon mi się rozladowal. Masakra jak ludzie sobie radzili kiedyś bez tego wszystkiego
Ja sobie nie wyobrażam, jak CI Amisze w dzisiejszych czasach funkcjonują na przykład

---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Cytat:
No i tak trzymaj

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Serio? Samym drewnem to marnotrawstwo
Taak ? Nie wiem w sumie nie znam się ale to jest piec chyba tylko na drewno Nigdy nic nie mówili o węglu...

---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

Cytat:
A tak w ogóle podcięłam sobie grzywkę ale końcówek nie ruszałam bo pewnie obcięłabym to co zapuściłam. A tak chcę mieć dłuuuuugie włosy na ślubie
A ja chcę iść w piątek obciąć :P

---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;5309317 2]Ej w ogole mialam sie zapytac czy planujecie przed slubem jakies zabiegi kosmetyczne? Ja sie zastanawiam nad kwasami na twarz teraz wlasnie jesien-zima ale sie troche boje.[/QUOTE]

Ja pewnie walnę kwas migdałowy i tyle...
Pamiętaj że co za dużo to też nie zdrowo i też poważnie myślę o jakimś wybielaniu... Mamy teraz takie czasy że na pewno wynaleźli coś dla bardzo słabych zębów, nie mówię niewiadomo ile ale chociaż troszkę.. mam kompleks swoich zębów ;/

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kmjk Pokaż wiadomość
Mnie póki co nie dopadło przeziębienie <tfu tfu>, ale mój K zaraz wróci z pracy i zagonię go pod kołdrę i dam febrisan do wypicia. Jeszcze tylko brakuje żeby się całkiem rozłożył

Ja od dwóch tygodni mam long boba i już mnie włosy wkur***** Przyklap straszny. Postanowiłam! Znów hoduję! Od niecałego tygodnia biorę Biotebal i przestały aż tak masakrycznie wypadać (Aniołek, Dziękuję, Dziękuję, Dziękuję ), więc znowu chcę długie.
Jestem kobietą! Mam prawo zmieniać zdanie! Co dwa tygodnie! A co!

Wybiorę się na kilka miesięcy przed do kosmetyczki i zobaczę co mi powie. W tym momencie moja twarz mnie do dobija, ale zobaczymy za rok
Że mniee ? Czy jest jakiś inny ? Bo nie ogarniam sytuejszyn Jeśli mnie to za cooo ??!! Bez urazy oczywiście mam dobrą pamięć ale krótką haha

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

Cytat:
Chciałabym kwas hialuronowy w usta. Ale tylko jeśli znajdę normalnie płatną pracę.

Kiedyś dobre była biała perła, teraz podobno jakiś blanx albo coś takiego.
Ooo ja sobie na pewno odświeżę permanentne brwi i zrobię usta

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53093454]Przedstawiam Wam moja siostrzenicę
(Wyszłam jak zwykle niewyjściowo stąd moja zamazana twarz )[/QUOTE]

Witamy

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Cytat:
Dziś jestem strasznie głodna. Ciągle coś jem i nie mam dosyć.
A ja jestem na tej diecie całej i już mi się pizza śni po nocach

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ----------

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Nie już teraz tylko w lecie wstępnie pierwsza połowa września.

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Komedii (albo jak ktoś woli - dramatu) ciąg dalszy.
"Po co wam dwóch kamerzystow ? Zamiast wydawać kasę na fotografa i kamerzyste to mogliście poprawiny zorganizować"
Zawsze tak jest - pamiętaj co byście nie postanowili zawsze znajdą się narzekający i coś im nie będzie pasować. Po prostu się nie przejmujcie

---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

Cytat:
No, rady czasami nie życiowe albo całkowicie oczywiste
Moja babcia jest tego mistrzynią. Daje ci oczywiste rady, a w rodzinę idzie "to ja jej powiedziałam ze ma tak zrobić, bo ona nie wiedziała. Gdyby nie ja to by zrobiła odwrotnie".
Moja z kolei się nie wtrąca bo to przecież nasza decyzja ale dobrze by było gdybyśmy zrobili tak:...... I dąży do tego żeby tak było bo to jest najlepsze rozwiązanie ale ona się przecież nie wtrąca, daje nam uwagi hahaha

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Polecam uwalnianie się z toksycznych miejsc, choć nie zawsze jest łatwo

U nas z wizażem jest gorzej, niż źle. W ciągu 5 semestrów mieliśmy tylko jedne zajęcia z wizażu i właściwie to mogliśmy robić co chcemy. Ale ja z tego powodu nie rozpaczam, obrałam inny kierunek bo jestem niezdolna artystycznie Oddaję te pole osobom bardziej utalentowanym, ja w paznokciach i wizażu chcę się ograniczyć do minimum.

Miałam pochwalić się pierścionkiem, więc się chwalę oto on:
Podoba się

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

Cytat:
Taak Mam nadzieję że nie aż tak duży, mnie się kruszą zęby, przy końcach mam takie cieniutkie że aż przeźroczyste ;/ chyba pójdę żeby mi doły jakieś dorobili... heh
Mimo wszystko... SPRÓBUJ!
Powiedziało serce...

16.06.2017
89anioleknh89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 08:12   #2568
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:

To jest złoto, ale białe

pretty_girl19892

i trzecia:
Ta pierwsza sala bardzo ładna, drugiej nie widzę a trzecia nie przemawia do mnie :P

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

No i witajcie w tym nowym słonecznym dniu
Póki co słonecznym bo później ma padać
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-10-14, 08:15   #2569
Promyk03
Zakorzenienie

Ja za to marzne w pracy

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2015-10-14, 08:21   #2570
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Ja za to marzne w pracy
To pjona ;D Ja tyż :P
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-10-14, 08:22   #2571
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89anioleknh89 Pokaż wiadomość
To pjona ;D Ja tyż :P
Wczoraj pomagalam tz przy aucie w samym sweterku głupia ja :\

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2015-10-14, 08:24   #2572
aguleekk
Zakorzenienie

Witam się i zaraz lecę na uczelnię

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 08:25   #2573
butcher_girl
Zadomowienie

Witam się z pracy
Sytuacja z Tżem bez zmian... chociaż to on wczoraj do mnie zadzwonił, zapytać jak tam w domu. Nie mam ochoty z nim rozmawiać, nie przeprosił mnie, a ja nie będę udawać, że nic się nie stało. Jestem silna i sobie nie pozwolę

U mnie w pracy ciepło,a po pracy lecę do miasta na kawę

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 08:28   #2574
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Ho ho, obyś się nie załatwiła !

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
Witam się z pracy
Sytuacja z Tżem bez zmian... chociaż to on wczoraj do mnie zadzwonił, zapytać jak tam w domu. Nie mam ochoty z nim rozmawiać, nie przeprosił mnie, a ja nie będę udawać, że nic się nie stało. Jestem silna i sobie nie pozwolę

U mnie w pracy ciepło,a po pracy lecę do miasta na kawę
Leć, leć i się w ogóle nie przejmuj ! Ja co bym do tej pory robiła w domu teraz olała całkowicie i robiła to co musiała, może dostrzeże różnicę że coś jest nie tak... Skoro nie przeprasza, uważa że nic nie zrobił i żadnej jego winy w tym nie ma... Cóż.. Ja bym się nie odzywała dopóki nie poszedłby po rozum do głowy...
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-10-14, 08:28   #2575
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Ho ho, obyś się nie załatwiła !
Wypilam aspirin i wzięłam witamine c prewencyjnie

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2015-10-14, 08:30   #2576
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Witam się i zaraz lecę na uczelnię
A ja na nastepnym zjeździe mam wf hahaha muszę przejechać cały kraków na 5h wf by później jechać znowu przez cały kraków na kolejne 5 godzin zajęć, taka śmierdząca - rewelacja

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cytat:
Wypilam aspirin i wzięłam witamine c prewencyjnie
Ja zawsze biorę vicka do picia !
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-10-14, 08:46   #2577
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
A próbowałaś retinoidów?

Jeśli te "dziury" - a dokładniej blizny zanikowe, jeśli myślimy o tym samym - są naprawdę głębokie to ciężko będzie coś zdziałać... Najlepiej sprawdzają się tu jednak wypełniacze, np kwasem hialuronowym. Sama mam takie - i chyba bliżej "tego dnia" zrobię obie wypełnianie u jakiegoś dermatologa, na blizny potrądzikowe i bliznę po ospie którą mam od dziecka Niestety, jest to opcja czasowa, bo co jakiś czas trzeba by było powtarzać
Hialuronowy u mnie nie da rady (zbyt inwazyjny). One są małe wielkościowo ale łączą się i wychodzi większa, rozleglejsza dziura. Ale są płytkie, mniej niż 1mm, ale przy podkładzie to widać. Napisałam komentarz na blogu która pisze o retinoidach-zobaczymy co odpowie.
Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam, jak CI Amisze w dzisiejszych czasach funkcjonują na przykład

Taak ? Nie wiem w sumie nie znam się ale to jest piec chyba tylko na drewno Nigdy nic nie mówili o węglu...

A ja chcę iść w piątek obciąć :P

Ja pewnie walnę kwas migdałowy i tyle...
Pamiętaj że co za dużo to też nie zdrowo i też poważnie myślę o jakimś wybielaniu... Mamy teraz takie czasy że na pewno wynaleźli coś dla bardzo słabych zębów, nie mówię niewiadomo ile ale chociaż troszkę.. mam kompleks swoich zębów ;/

Że mniee ? Czy jest jakiś inny ? Bo nie ogarniam sytuejszyn Jeśli mnie to za cooo ??!! Bez urazy oczywiście mam dobrą pamięć ale krótką haha

Ooo ja sobie na pewno odświeżę permanentne brwi i zrobię usta

Witamy

A ja jestem na tej diecie całej i już mi się pizza śni po nocach

Zawsze tak jest - pamiętaj co byście nie postanowili zawsze znajdą się narzekający i coś im nie będzie pasować. Po prostu się nie przejmujcie

Moja z kolei się nie wtrąca bo to przecież nasza decyzja ale dobrze by było gdybyśmy zrobili tak:...... I dąży do tego żeby tak było bo to jest najlepsze rozwiązanie ale ona się przecież nie wtrąca, daje nam uwagi hahaha

Podoba się

Taak Mam nadzieję że nie aż tak duży, mnie się kruszą zęby, przy końcach mam takie cieniutkie że aż przeźroczyste ;/ chyba pójdę żeby mi doły jakieś dorobili... heh
Amisze jeśli chcą to mogą używać elektryczności, laptopów, komórek, nie mają zabronione
Ten blanx jest podobno do wrażliwych zębów właśnie.
Ja bym chciała zrobić kwasem kontur, bo mam rozlany.
Moja się wtrąca od zawsze. Kiedyś mi wmawiała że mam anoreksję "bo w telewizji mówili, że jak ktoś nie je to ma anoreksję. Takie są objawy! Ze nie je! Chudnie i umiera!"
Cytat:
"Oj głupia ty, głupia ty... głupia ty" tylko mi się tak skojarzyło?
Cytat:
A ja na nastepnym zjeździe mam wf hahaha muszę przejechać cały kraków na 5h wf by później jechać znowu przez cały kraków na kolejne 5 godzin zajęć, taka śmierdząca - rewelacja

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Ja zawsze biorę vicka do picia !
Ja tez vicks pije
TŻ też ma wf na zaocznej magisterce

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2015-10-14, 08:46   #2578
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dziewczyny to wino które zrobiłam stalo w kuchni przy kaloryferze,żeby szybko się sfermentowało. Bańka napuchła i wybuchła. Kuchnia do malowania

Więc nie taki dzień dobry
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 08:50   #2579
89anioleknh89
~*~Szalona Narzeczona~*~

Cytat:
Hialuronowy u mnie nie da rady (zbyt inwazyjny). One są małe wielkościowo ale łączą się i wychodzi większa, rozleglejsza dziura. Ale są płytkie, mniej niż 1mm, ale przy podkładzie to widać. Napisałam komentarz na blogu która pisze o retinoidach-zobaczymy co odpowie.

Amisze jeśli chcą to mogą używać elektryczności, laptopów, komórek, nie mają zabronione
Ten blanx jest podobno do wrażliwych zębów właśnie.
Ja bym chciała zrobić kwasem kontur, bo mam rozlany.
Moja się wtrąca od zawsze. Kiedyś mi wmawiała że mam anoreksję "bo w telewizji mówili, że jak ktoś nie je to ma anoreksję. Takie są objawy! Ze nie je! Chudnie i umiera!"

"Oj głupia ty, głupia ty... głupia ty" tylko mi się tak skojarzyło?

Ja tez vicks pije
TŻ też ma wf na zaocznej magisterce
Tak, tak ale ja właśnie mówię o tych co tak żyją :p
Muszę poczytać o tym blanxie ale boję się tak sama bez konsultacji z dentystą...
Ja kontur i wypełnienie ale takie delikatne :P
Hahahaaha moja babcia też wierzy tv
Ten wf to tragedia postaram się ich wziąć na astmę i zwolnienie hahaha

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:
Dziewczyny to wino które zrobiłam stalo w kuchni przy kaloryferze,żeby szybko się sfermentowało. Bańka napuchła i wybuchła. Kuchnia do malowania

O matko !
Ale żeby aż tak od kaloryfera Współczuję !
Powiedziało serce...

16.06.2017
Stary 2015-10-14, 08:51   #2580
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:

O kurka. Ale lipa. A już butelki zbierałam
Jaką wy macie temperaturę kaloryfera? Czy ta bańka nie szklana była? Może pękła wcześniej gdzieś?

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-10-14 o 08:52
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości