|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Cytat:
Chyba pojade do kumpeli zeby jej zajrzala w paszcze, jej mlody tez niedawni zabkowal to jest na bieząco z tymi sprawami
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mehja Szczepienie tym razem ok. Lekarka stwierdzila ze to niekoniecznie byl nop ostatnio |
|
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem....tz tez o tym myslal, ale w ciagu dnia je ladnie, w nocy tez. Tylko wieczorem jest bajlando. Jakby smoczek nie pasił to chybaby ciagle wariowala....
|
#4744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie no jasne , macie rację i tj napisałam nie ma sensu. Ale ja w lato jak musiałam lene napić bo kupa bo brzuch itp a nie chciała w ogóle to troszkę dawałam tej glulozy. Teraz nie daje w ogóle Cytat:
Noo i u nas tyle by było Leny usypiania o 18.. właśnie padła
|
|
#4746 | |||||
|
celebriti
|
Cytat:
![]() to juz bylo ustalone Cytat:
macie jakis pomysl na moje dziecko, blagam pomocy bo Dalia zaraz pojdzie do szkoly z internatem a pies do schroniska. Cytat:
Cytat:
toćka w toćke siostro u nas juz przeszlo, staram sie by nie byla przemeczona i nawalam dentinox przed kolacja i jakos dajemy radekupilam nosidlo amazonas, przyszlo Ci juz? w sumie zaluje i tak nigdzie nie pojdziemy bo pewnie rozedrze sie w czasie montazu powiem Wam co do tych uszu, okien i czapek. ja mocze uszy nie zakladam czapki i rozszczelniam okno na noc. moje dziecko dzis wysiadlo z samochodu w samym body i sweterku, nakrylam kocem , w szkole koc zdjelam a ta ryk, spocila sie jak szczur, oczywiscie odparzenia juz w mopsowych faldach, mąka w ruch. mam chyba gada nie dziecko?! ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- w zwiazku z tym ze ledwo was nadazam czytac a juz pisac to hoho to cos mi sie w mysli urwalo, Indu czy nosidlo Ci przyszlo i czy juz probowalas ![]() wzielam tez to na wezly, to sie bede bawic. daj znac jak Ci idzie i jak to sie podoba i jak mozesz to wstaw fote, bo ja sie znow boje ze nie uwiaze tego. Marei gdzie Ty robotajesz? srubki
|
|
|
#4747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Groszko ona zawsze tak miała w wózku i foteliku? Od urodzenia? A może właśnie w tym nosidełku będzie ok, może potrzebuje bliskości. Moja na początku nie była zachwycona chusta i nosidełkiem ale codziennie ja nosiłam po domu po kilka minut. Teraz uwielbia, ostatnio nawet byłyśmy na szybkich zakupach w nosidełku i super było. |
|
|
|
|
#4748 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4749 | |
|
celebriti
|
Aika tak
![]() jechala autem moze z 10 razy i zawsze to samo a wozek zawsze pcham noga a ona na rekach wiec przestalam wychodzic ;(
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz! Na studniowke :p
Miałam tyle razy robić hybryde ale szkoda mi moich paznokci ![]() Cytat:
!Ja rano do przedszkola nA pajaca ze snu zakładam pajaca minky i czapkę i tyle ![]() Blanka mi się porzygala.. Mam nadzieję ze to jednorazowe.. |
|
|
|
|
#4752 | |
|
celebriti
|
kaja dziecko????
czy tak sie zachowuje dziecko?! toż to hybryda jakaś, naladowala solary chyba w wakacje!
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może leżałas w ciąży za dużo na słońcu Dalia też taka była? |
|
|
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam ci właśnie pisać że takie objawy to mogą być i od ząbkowania i od infekcji. Ale skoro kaszle to idźcie do lekarza. Ja mam nebulizator od 7 lat i polecam. Wiele razy dzięki niemu uniknęliśmy antybiotyku u synka. I teraz u Lilki też. Mój synek zaczął przesypiać noce jak miał z 9 mies. |
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Leon przez dwa i pół roku swojego życia przespal ciągiem góra pięć nocy 😉 a tak to zawsze trzeba było robić mu butlę z mlekiem około piątej rano... Także Industria proponuję nie walczyć tylko pogodzić się z pobudkami. A nóż kiedyś mala cię zaskoczy i obudzi się dopiero rano 😉
|
#4756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja na początku tez takie akcje urządzała az mi sie wychodzić z nią odechciało ale stwierdziłam, ze sie niepoddam i codziennie wychodziłam nawet na krótko. Przesadzenie jej z gondoli to fotelika samochodowego tez dużo zmieniło. teraz spacer to bajka porostu, siedzi sobie, ogłada a jak jej sie znudzi to zasypia i tak spacerujemy po 2h. Ale to dopiero tak od miesiąca chyba, wcześniej to płacz był |
|
|
|
|
#4757 |
|
Konto usunięte
|
Gad zasnął dopiero niedawno, cały czas wył, ja ☠☠☠☠☠☠☠e :|
Kaczuszka biedna ![]() Groszko wiem o czym mówisz ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na miejscu krowy bym uciekła ![]() Normalnie nie bawię się śrubkami. Jak się coś zepsuje to czasami da się naprawić samemu zamiast wzywać serwis, który przyjedzie pewnie na następny dzień. A tu trzeba działać dalej. |
|
|
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo pisz mi tu zaraz więcej szczegółów 😊 jak ma na imię twoja siostrzenica? Nick siostrzyczki może?😊
|
|
#4761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
I żeby nie było... Leoś budzi się cały czas. Co noc praktycznie. Przychodzi do nas i albo odprowadzamy go do pokoju albo zostaje u nas. Walczę z zostawaniem u nas bo mi ciasno😉 mąż szybciej mu ulega i wpuszcza do łóżka. A młody nas potem kopie gdzie popadnie...
|
#4763 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem jaki miała nick, zapytam. Siostrzenica ma na imię Kalina. Wiem ze miałyście jaka dentystkę Karolinę na wątku, nieraz mi opowiadała o Was. Raz jak zajrzała na nasz wątek to mówi " o Irmusia, byłam z nią na wątku" . Ale nie wiem czy ona dużo pisała, chyba głownie czytała
|
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ladnie tak Aika.inwigilowac?
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4766 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nie ubieram za bardzo dzisiaj pizgalo a on tylko w bluzie jak jest w gondoli pod tym kocem to nie wiem w kurtce jakoś mi sie wydaje ze by sie upocil leży w tej gondoli jak w studni to nawet tego wiatru nie czuje zwłaszcza jak buda zaciągnięta. Spał w najlepsze wiec raczej nie marzł Cytat:
Zgadzam sie Cytat:
Łączę sie w bólu Julka dosłownie cos dzisiaj po☠☠☠☠☠☠☠ilo i stwierdził za godzina 22 to idealny czas na zabawę gadanie i kręcenie sie w łóżeczku wokół własnej osi i darcie papy jak nie podchodzę podziwiać jego wyczynów usnął chwile temu po zatrzachaniu go na smierć w leżaczku przez Tz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|||
|
|
|
#4767 | |
|
celebriti
|
Aika no niby próbuje. Głownie jak mam wsparcie ale nigdy nie pójdzie dłużej niż 30 min a czasem do bramy nie dojdę. Na spanie tez nie da rady bo ona śpi na brzuchu wiec muszę wyjąc , zawinąć, utulić odłożyć . To w kontekście pogody obecnej odpada. No i czasem procedura wyjąc itd trwa 40 min !
Eh dobra juz nie żale sie. Marei słabo czytam w klubie i nie nadrabialam także wybacz, ze ustalam . Nie byłam świadoma, iż juz temat ony wyczerpałeś ![]() Łaja nie wiem. Mam takie przebłyski ze D darła a ja jechałam autem ale jak jej szybko przeszło nie wiem ... Za to w wozku spała przy marszałkowskiej od drugiego dnia życia. Tylko spacer i Kima .
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to możliwe, że dziecko potrzebuje tak mało snu?
|
#4769 |
|
Konto usunięte
|
Konrada tez łóżeczko parzy, wsadziłam go na mojej poduszce i na razie cisza. ☠☠☠☠a grube hajsy na materace srace a ten sobie wykrzywia grzbiet na mojej poduszce
![]() Ale przynajmniej śniadanie zjem ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- ☠☠☠☠a pochwaliłaś ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Se zjadłam Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
kejti nasze dzieci mają po prostu super moce które pozwalają im oszczędzać energię na zabawy z mamą
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

widać pod dziaslem cokolwiek białego??

właśnie padła

:
a tak to zawsze trzeba było robić mu butlę z mlekiem około piątej rano... Także Industria proponuję nie walczyć tylko pogodzić się z pobudkami. A nóż kiedyś mala cię zaskoczy i obudzi się dopiero rano