Mamusie październikowe 2015, część 9 :) ! - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-13, 22:00   #991
Amelie04
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 9 :) !

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
KAzała gotować. Robić taki kisiel i wlać do wanieniki, dolać zimnej wody. My już po kąpieli. Cycuś i lulu Ja przerażona byłam, ale malutka troszkę popłakała przy rozbieraniu a później aniołek. Parę grymasów tylko w wodzie a tak patrzyła zaciekawiona co my z nią wyprawiamy heheh główkę umyłam szarym mydłem i spłukałam, a ciałko tylko tym krochmalem. Teraz sobie śpi smacznie w łózeczku Mąż dał rade przy kąpieli bo ja byłam spanikowana Jeszcze się troszkę zakrztusiła przy cycku bo mi mleko tryska strumieniami i już całkiem się zestresowałam bo się boję jak ognia tych zakrztuszeń.

Co do laktatora to ciekawe jak się sprawdzi mój z Lovi. Chyba przyszedł już do rodziców. Musi mąż odebrac jutro i zobaczymy.

TOSIA odezwij się kochanie, bo się martwię o Was

Mjode gratulacje
To polozna tak kazala kapac? Ja nie wierze we wszystko co ona mowi. Moja ma jakies sredniowieczne metody.

Kiedy wychodzicie na pierwszy spacer z maluchem?? Mam nadzieje, ze nie bede gnic w domu przez 2tyg....
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 22:06   #992
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izabela596 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór mamy: ) czy dzieciątko którejś z Was miało podwyższone CRP ? Mój ma jak się okazało i to chyba przez ostatnie przeziębienie: (( jestem załamana mam nadzieję że po antybiotyku się pożegnamy z infekcją. ..
Tak moj mial kilka godz po porodzie. Dlatego tkwimy jeszcze w szptalu. antyb na 5 dni. Dodatkowo od wczoraj sie nadwietla maly na zoltaczke.
A propo laktatora uzyczono mi medele swing. Wczesniej korzystalam ze starej medeli szpitalnej. Niebo a ziemia. Swing to masaz przy tamtej kolezanka obok miala medele mini electric . Na pewno glosniejsza.
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 22:08   #993
Amelie04
Zakorzenienie

Jeju ale te Crp podwyzszne od przeziebienia ??? Ja juz 3tydzien chora az sie boje ;(
Stary 2015-10-13, 22:15   #994
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
To polozna tak kazala kapac? Ja nie wierze we wszystko co ona mowi. Moja ma jakies sredniowieczne metody.

Kiedy wychodzicie na pierwszy spacer z maluchem?? Mam nadzieje, ze nie bede gnic w domu przez 2tyg....
Ale ten krochmal to od dawna słyszałam. Można w emolientach ale to bardzo drogo wychodzi a ponoć przy krochmalu efekt nawet lepszy i tak nie wpływa na naturalną barierę ochronną skórki więc spróbuję

Powiedziała, że tak za 2-3 dni werandować, i później na krótki spacerek. Ogólnie kazała prawie od razu wychodzić, ale teraz pogoda taka do kitu więc...
Stary 2015-10-13, 22:17   #995
Amelie04
Zakorzenienie

Dla mnie to jest bez sensu takie stawianie dziecka przy otwartym oknie, to juz lepiej wyjsc na spacer. Ja po kilku dniach na pewno wyjde.
Stary 2015-10-13, 22:17   #996
olibar
Raczkowanie

Mjode gratuluje :')

Poprzednim razem rodzilam w grudniu jak bylo chyba z -15 st C. Werandowalam 5 dni z racji mrozu a potem wyszlam na 10 min i potem dzien w dzien zwiekszalam minuty.

Ja sie wlasnie poryczalam. Hemorojdy mi wyszly ja juz nie wytrzymam z kazdym dniem cos jest nie tak. Do lekarza nie pojde bo nawet sily nie mam isc do kuchni taka oslabiona z przeziebienia jestem

Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk

Edytowane przez olibar
Czas edycji: 2015-10-13 o 22:20
olibar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 22:19   #997
emylka86
Zakorzenienie

w domu cisza, tylko ja głupia nie śpię, a siedzę i nadrabiam ;p

zrobiłam przy okazji Michałowi papierowego tulipana na dzień nauczyciela w przedszkolu.

popołudniu zaskoczyła mnie położna. zdziwiona, że ją już wysłali a ja wczoraj wyszłam... i przepraszała, ale nie miała mojego nr a by zadzwoniła się umówić. w ogóle bardzo fajna babeczka. pogadała trochę o szczepieniach, o pępuszku (bo mu z klamrą wyszli bo się nie przysuszył jeszcze), o moich cyckach i ich masażu, przy okazji ulżyła mi ;p i już wiem że masaż piersi taki delikatny głaskany to mi g. pomoże. wspomniała jakie witaminy dawać małemu i że sama też mam brać. i że jakbym karmiła mieszanie czy zrezygnowała z piersi to mam dawać to i to... czyli babeczka szanująca mój wybór i nie narzucająca niczego.

wspomniała jak najszybciej załatwić skierowanie na bioderka.

umówiłam się z nią na piątek, może uda się już ściągnąć tą cholerną klamrę.

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 22:21   #998
Amelie04
Zakorzenienie

Dziewczyny czy wizyty poloznej sa konieczne czy mozna odmowic??

Czy na bioderka mozna isc prywatnie??

Emylka u mnie Ala tez wychodzila z klamra i w 6dobie pepek odpadl razem z ta klamra.
Stary 2015-10-13, 22:57   #999
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
KAzała gotować. Robić taki kisiel i wlać do wanieniki, dolać zimnej wody. My już po kąpieli. Cycuś i lulu Ja przerażona byłam, ale malutka troszkę popłakała przy rozbieraniu a później aniołek. Parę grymasów tylko w wodzie a tak patrzyła zaciekawiona co my z nią wyprawiamy heheh główkę umyłam szarym mydłem i spłukałam, a ciałko tylko tym krochmalem. Teraz sobie śpi smacznie w łózeczku Mąż dał rade przy kąpieli bo ja byłam spanikowana Jeszcze się troszkę zakrztusiła przy cycku bo mi mleko tryska strumieniami i już całkiem się zestresowałam bo się boję jak ognia tych zakrztuszeń.

Co do laktatora to ciekawe jak się sprawdzi mój z Lovi. Chyba przyszedł już do rodziców. Musi mąż odebrac jutro i zobaczymy.

TOSIA odezwij się kochanie, bo się martwię o Was

Mjode gratulacje
fajnie że wam się nie darła. Borys na razie jak się zorientuje że go moczymy to zaczyna wrzask. ale z Michałem też tak miałam na początku, później to mi i spał podczas kąpieli.. oby temu też się tak odwidziało.

też jestem ciekawa jak tam Tosia

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Dziewczyny czy wizyty poloznej sa konieczne czy mozna odmowic??

Czy na bioderka mozna isc prywatnie??

Emylka u mnie Ala tez wychodzila z klamra i w 6dobie pepek odpadl razem z ta klamra.
chyba można, bo czasem ciężko się dostać na nfz

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

uciekam. dobranoc
za godzinę i tak pewnie moje słodkie maleństwo zarządzi wstawanie ; p

mam nadzieje że Tosia tuli swoją kluskę juz

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-10-13, 23:03   #1000
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
Tak pobieznie przelecialam Wasze posty, dziekuje za mile slowa. Nie leze jeszcze w szpitalu, bo...nie ma miejsc. Jakis koszmar, lekarz mial mi dac znac jak cos sie zwolni i tak kwitlam do 20 jak na szpilkach, zwlaszcza, ze rodzina meza troche mnie zeschizowala ze cos sie moze dziac przez to malowodzie i mam sie klocic o miejsce, a bylam w miare spokojna. No i zadzwonilam do lekarza i mowie ze sie denerwujemy i kazal mi przyjsc na ktg a tu oczywiscie kolejka jak po zboze a ja jestem ledwo zywa...nie wiem jak to sie skonczy...torby mam ze soba, zobaczymy. Jestem troche zla ze wczesnij mi nie zrobil tego usg bo ostatnio juz mialam mniej wod Grrrrrr Trzymajcie kciuki zeby z mala bylo wszystko ok...
Trzymaj się kochana - na pewno wszystko będzie z małą dobrze. Nie słuchaj rodziny tylko lekarza.
Jak ja się cieszę, że na końcówce odcielam się od wszystkich poza tż. Już oczyma wyobraźni czuję to wsparcie polegające na opisywaniu przypadków co to może wydarzyć się po terminie.

Oliath dzięki za artykuły - głaskanie jakoś intuicyjnie wyszło - przecież dzieciątko ma taką mieciutka skórę - z tym że nie wpadłam na to ze policzek zachęta do cycania

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez olibar Pokaż wiadomość
Mjode gratuluje :')

Poprzednim razem rodzilam w grudniu jak bylo chyba z -15 st C. Werandowalam 5 dni z racji mrozu a potem wyszlam na 10 min i potem dzien w dzien zwiekszalam minuty.

Ja sie wlasnie poryczalam. Hemorojdy mi wyszly ja juz nie wytrzymam z kazdym dniem cos jest nie tak. Do lekarza nie pojde bo nawet sily nie mam isc do kuchni taka oslabiona z przeziebienia jestem

Ja też miałam hemoroida w ciąży a teraz jest chyba z 4 razy większy
No ale faza parta u mnie trwała prawie 2h. Na pocieszenie nie boli - dostałam też od razu czopki i maść.
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 23:19   #1001
olibar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Trzymaj się kochana - na pewno wszystko będzie z małą dobrze. Nie słuchaj rodziny tylko lekarza.
Jak ja się cieszę, że na końcówce odcielam się od wszystkich poza tż. Już oczyma wyobraźni czuję to wsparcie polegające na opisywaniu przypadków co to może wydarzyć się po terminie.

Oliath dzięki za artykuły - głaskanie jakoś intuicyjnie wyszło - przecież dzieciątko ma taką mieciutka skórę - z tym że nie wpadłam na to ze policzek zachęta do cycania

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Ja też miałam hemoroida w ciąży a teraz jest chyba z 4 razy większy
No ale faza parta u mnie trwała prawie 2h. Na pocieszenie nie boli - dostałam też od razu czopki i maść.
Uhh oby czopki i masc dala rade! Obym tez cos dostala..

Dobranoc dziewczyny.

olibar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-13, 23:27   #1002
izabela596
Raczkowanie

Rita dziękuję za odpowiedz,mam nadzieję że to nic strasznego i po antybiotykach się unormuje. ..Amelie to właśnie przez jakieś choroby w ciąży a ją nie chorowałam oprócz tego przeziębienia z dwa tyg temu. ..
Stary 2015-10-13, 23:29   #1003
Amelie04
Zakorzenienie

Dziewczyny potrzebuje rady...
W piatek mam isc na ip do mojego lekarza. Powiedzial, ze jesli bedzie to mozliwe to urodze na jego dyzurze. No i teraz mam dylemat, czy jechac sama z tymi bagazami a jak sie okaze ze mi ten porod wyczaruje to Tz nie bedzie przy mnie az do 19 a z drugiej strony jak wezmie na piatek wolne a okaze sie ze d.upa z porodu to juz drugi raz wolnego nie wezmie jak bede faktycznie rodzic. Jakies porady? ...

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Rita dziękuję za odpowiedz,mam nadzieję że to nic strasznego i po antybiotykach się unormuje. ..Amelie to właśnie przez jakieś choroby w ciąży a ją nie chorowałam oprócz tego przeziębienia z dwa tyg temu. ..
To niezle, ja juz ktorys raz chora... Trudno co ma byc to bedzie....
Stary 2015-10-14, 00:01   #1004
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Jestem i ja nie rodze mielismy z Tz spontaniczny wypad do kina
Zapomnialam o licytacji na allegro i wygralam kombinezon za 30zl juz z wysylka r.56

Polozna nie jest obowiazkowa ja wogole jej nie zapraszam bo wszytsko co ona mi powie juz wiem nic nowego nie powie a raczej nie zapomnialam obslugi noworodka

Co jeszcze hmmm mam skurcze takie lekkie i staram sie o nich nie myslec niech juz mina i mnie nawet nie denerwuja bo zaraz sie nakrece zaczne liczy jak ostatnio zamiast spac i bede chodzic rano jak zombi a porodu i tak nie bedzie :/

Jutro kolo 12 znowu wizyta nawet konkretnej godziny umowionej nie mam bo miejsc nie bylo dobrze ,ze Tz ma wolne to mnie zawiezie i zamiast czekac 3h w kolejce rozwieziemy papiery po bankach

Wiecie co do metody usypiania to ja bardzo bylam przeciw zostawic i sie wyplacze ale u nas dwie takie noce i zaczela spac sama ... najczesciej jest tak np po chorobie wtedy spi z nami i ciezko jej wrocic do siebie wtedy Tz ja odklada a ja poprostu tego nie slucham bo bym plakala :P

Z takich zlych rzeczy dzisiaj ... Tz chyba musi za miesiac wyjechac na misje ;( 6msc ... moze zdarzy sie cos ze jednak nie pojedzie ale odmowic raczej nie moze. Z dziecmi sobie dam rade twarda jestem ale z tesknoty umre :P

Dobra pora na kolacje chociaz oczy mi sie zamykaja

Aaaa bylismy na LEGEND fajny film moge polecic
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 00:12   #1005
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny potrzebuje rady...
W piatek mam isc na ip do mojego lekarza. Powiedzial, ze jesli bedzie to mozliwe to urodze na jego dyzurze. No i teraz mam dylemat, czy jechac sama z tymi bagazami a jak sie okaze ze mi ten porod wyczaruje to Tz nie bedzie przy mnie az do 19 a z drugiej strony jak wezmie na piatek wolne a okaze sie ze d.upa z porodu to juz drugi raz wolnego nie wezmie jak bede faktycznie rodzic. Jakies porady? ...[COLOR="Silver"]
Myślę, z enikt tu nie może CI dac żadnej rady w tym temacie, bo to ju zkwestie organizacyjne u Was więc my tu raczej nic ni emożemy CI poradzić:/

Coś Gabrysi nie posmakowała wit D ta wciskana do dzioba
O
Stary 2015-10-14, 00:15   #1006
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
Tak mnoe tez pytali o choroby lub infekcje. Ale nic u mnie nie bylo chyba ze bezobjawowo. Ale Twoje male 10.10 urodzone tak jak w opisie? Bo moje z 10. To moze cos w tym jest hehe
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 00:21   #1007
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość

Polozna nie jest obowiazkowa ja wogole jej nie zapraszam bo wszytsko co ona mi powie juz wiem nic nowego nie powie a raczej nie zapomnialam obslugi noworodka

Z takich zlych rzeczy dzisiaj ... Tz chyba musi za miesiac wyjechac na misje ;( 6msc ... moze zdarzy sie cos ze jednak nie pojedzie ale odmowic raczej nie moze. Z dziecmi sobie dam rade twarda jestem ale z tesknoty umre :P
JAk to nie jest obowiązkowa. Szpital powiadamia i przychodzą, ale czy można nie przyjmowac wogóle? TO już będzie jakiś znak, ze coś jest nie teges w tym domu

No co Ty gadasz?!!!!!!!!!!!! Na 6 miechów?

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ----------

Kurde biagam z wizaża na Fb i spowrotem w poszukiwaniu wieści od Tosi:/ Eh chyba już nie napisze w najbliższym czasie. Tosia mam nadzieję, ze wszystko gra i już tulić córcię
Stary 2015-10-14, 01:20   #1008
toskaKrk
Wtajemniczenie

Przepraszam dziewczyny najmocniej i dzięki za troskę.
Za mną bardzo ciężkie 24godziny. Póki co czuje się źle, ale najważniejsze ze daliśmy radę z tztem i kluseczka jest na świecie od 17:05. Wazyla 3740g i długa na 58cm.
Najkrócej jak się da: Brak wód, przebicie pęcherza, kilkanaście godzin skurczy z krzyża a pod oksy 4 godziny z krzyża i brzucha - z efektem w postaci 4cm rozwarcia. Porodówka na długo zapamięta przekleństwa które miotałam, moje wrzaski.
Kluska zdążyła wydalić w brzuchu smółkę, miec szyjke owiniętą pępowiną i urodzić się z rączką przy główce jako supergirl a ja i przy drugim porodzie uniknęłam nacięcia. Szok zwłaszcza ze parlam na skurczach z krzyża i nawet nie wiem czy miałam parte bo krzyż mi przeslanial wszystko.
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 01:46   #1009
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Za mną bardzo ciężkie 24godziny. Póki co czuje się źle, ale najważniejsze ze daliśmy radę z tztem i kluseczka jest na świecie od 17:05. Wazyla 3740g i długa na 58cm.
Najkrócej jak się da: Brak wód, przebicie pęcherza, kilkanaście godzin skurczy z krzyża a pod oksy 4 godziny z krzyża i brzucha - z efektem w postaci 4cm rozwarcia. Porodówka na długo zapamięta przekleństwa które miotałam, moje wrzaski.
Kluska zdążyła wydalić w brzuchu smółkę, miec szyjke owiniętą pępowiną i urodzić się z rączką przy główce jako supergirl a ja i przy drugim porodzie uniknęłam nacięcia. Szok zwłaszcza ze parlam na skurczach z krzyża i nawet nie wiem czy miałam parte bo krzyż mi przeslanial wszystko.
Jak dobrze że piszesz. Gratuluję! Ważne że wszystko dobrze! Musisz nam kluseczkę pokazać! No i wcale nie jest jakaś wielką kluską ta Twoja kluska

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 01:51   #1010
izabela596
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
Tak mnoe tez pytali o choroby lub infekcje. Ale nic u mnie nie bylo chyba ze bezobjawowo. Ale Twoje male 10.10 urodzone tak jak w opisie? Bo moje z 10. To moze cos w tym jest hehe
Mój urodził się 12go: )

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Cytat:
Gratulacje! Wreszcie masz kluseczke przy sobie: )
Stary 2015-10-14, 02:33   #1011
emylka86
Zakorzenienie

Tosia gratuluję
Bylo ciężko ale dla tej nagrody warto.

My cycujrmy

Borysek 09.10.2015

Stary 2015-10-14, 02:56   #1012
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
SUPERGIRL

WIEDZIAŁAM, po prostu wiedziałam, że warto będzie zajrzeć tu o 3 w nocy Że napiszesz, że Kluska już jest

GRATULACJE!!!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-14, 04:33   #1013
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Jestes przerazona ... obudzil mnie skurcz i uslyszalam strzelenie , pierwsza mysl poleca wody ale wstalam do wc i nic teraz leze brzuch napie*** jak na okres ale nie jest twardy i zlapal mnie skurcz ze az mi lzy naplynely ... jestem przerazona ze to juz ... a tak tego chcialam

---------- Dopisano o 04:27 ---------- Poprzedni post napisano o 04:27 ----------

Toska gratulacje

---------- Dopisano o 04:30 ---------- Poprzedni post napisano o 04:27 ----------

Amelia177 urodzila bo nie moge sie teraz skupic i przypomniec bo tylko Ona na liscie przede mna :O

---------- Dopisano o 04:33 ---------- Poprzedni post napisano o 04:30 ----------

I kolejny skurcz.
Moj mozg teraz krzyczy mi to juz i wyje syrena haha
A wy spicie aaaaa
Stary 2015-10-14, 04:46   #1014
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
TOSKA GRATULACJE !!!
Mam nadzieję że zaraz nabierzesz sił i zapomnisz te 24h.
Super że Kluska jest już nami chociaż wcale nie jest Kluską

---------- Dopisano o 04:46 ---------- Poprzedni post napisano o 04:43 ----------

Cytat:
Jestes przerazona ... obudzil mnie skurcz i uslyszalam strzelenie , pierwsza mysl poleca wody ale wstalam do wc i nic teraz leze brzuch napie*** jak na okres ale nie jest twardy i zlapal mnie skurcz ze az mi lzy naplynely ... jestem przerazona ze to juz ... a tak tego chcialam

---------- Dopisano o 04:27 ---------- Poprzedni post napisano o 04:27 ----------

Toska gratulacje

---------- Dopisano o 04:30 ---------- Poprzedni post napisano o 04:27 ----------

Amelia177 urodzila bo nie moge sie teraz skupic i przypomniec bo tylko Ona na liscie przede mna :O

---------- Dopisano o 04:33 ---------- Poprzedni post napisano o 04:30 ----------

I kolejny skurcz.
Moj mozg teraz krzyczy mi to juz i wyje syrena haha
A wy spicie aaaaa
Nie spimy - cycamy !
W pierwszej fazie nic się nie musi napisać. Ja miałam same bóle krzyżowe.
Kciuki i spokojnie panuj nad skurczami
Stary 2015-10-14, 04:47   #1015
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Kolejne i nie wiem czy nie za czeste ... magia watku i od razu co 6 minut?? Poczekam na kolejne i chyba budze Tz
Stary 2015-10-14, 04:50   #1016
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Kolejne i nie wiem czy nie za czeste ... magia watku i od razu co 6 minut?? Poczekam na kolejne i chyba budze Tz
Ja miałam nieregularnie, ale poniżej 10 min, a potem wskoczyły nagle na 3-4 minuty.
Prysznic już brałaś ?

Edytowane przez niud
Czas edycji: 2015-10-14 o 04:53
Stary 2015-10-14, 04:55   #1017
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Oooo mokroooo wody poszly
Stary 2015-10-14, 05:00   #1018
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Oooo mokroooo wody poszly
Dzis będzie z nami Nel
Kciuki kochana za sprawny poród !
Stary 2015-10-14, 05:32   #1019
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Czy te wody beda tak leciec i leciec co skurcz to z pol szklanki stoje nad recznikiem a Tz blady :P
Dobra tak chcialam aby sie zaczelo to mam. Jeszcze poczekam troszke aby babek nie budzic na oddziale . O czop!! Z krwia
Stary 2015-10-14, 05:44   #1020
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy te wody beda tak leciec i leciec co skurcz to z pol szklanki stoje nad recznikiem a Tz blady
Dobra tak chcialam aby sie zaczelo to mam. Jeszcze poczekam troszke aby babek nie budzic na oddziale . O czop!! Z krwia
Mi leciały cała drugą fazę i czop też był - jeszcze raz kciuki !
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości