|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
Dziewczyny gratulacje poznania płci, dziewczynki wygrywają
|
|
|
|
#3542 |
|
Raczkowanie
|
Witam się wieczorem. Gratuluję udanych wizyt, bijących serduszek i potwierdzonych płci.
Co do klauzuli sumienia, to trochę mnie zaniepokoiłyście, ale jednak myślę, że czym innym jest nie wykonanie aborcji, czy nawet nie skierowanie do innego lekarza, a czym innym nie udzielenie prawdziwych informacji na temat zdrowia maleństwa. Mam przynajmniej taką nadzieję. Fasolka, ja myślę, że z tą wagą to nie jest tak do końca zależne od nas. To już moja druga ciąża i mimo że robię wszystko jak należy (dieta, ćwiczenia) bilans mam podobny do ciebie na plus. Pocieszam się tylko, że wszystko da się zrzucić. A ten aqua aerobik planujesz jakiś specjalnie dla ciężarnych? Ja na razie tak po prostu chodze na basen popływać. |
|
|
|
#3543 |
|
Zadomowienie
|
ktoregos_dnia, faithworkswonders no właśnie, będziemy mocno trzymać kciuki żebyście miały swoje królewny
![]() chociaż chłopcy też są fajni nooo... przynajmniej mi odpowiada mira zgadzam się z Nadia, kg są bez znaczenia kiedy kobietka jest zadbana mi Bozia dała aż 173cm wzrostu i zero kobiecych kształtów dla równowagi więc wielbię ciążę za... biust, chociaż przez te kilka miesiecy uszczęśliwie męża więc sama widzisz, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ![]() Ja to sama nie wiem co myśleć o tej klauzuli... mój ginekolog jest czarnoskóry, na dodatek ostatnio dowiedziałam się zeby nie rodzić w piatek bo on w piatek ma święto i nie pracuje wnioskuje wiec że nie jest katolikiem. Ale jak jego wiara jest jakaś totalnie odmienna od mojej to dopiero moze mi wywijać numery...
Edytowane przez monikmi Czas edycji: 2015-10-13 o 19:56 |
|
|
|
#3544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o listę to ma w PDF 53 strony i nie jest pogrupowane w żaden sposób. Ani alfabetycznie ani specjalizacja :-[
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
tak co do ruchów już jestem spokojniejsza powiedział że jeszcze je poczuje do 22 tygodnia czasem nie czuć;d ja tam się dalej z córki cieszę. już nie pamiętam której TŻ kupił takie pięknie ciuszki dla dziewczynki?? mogę się dowiedzieć gdzie??
|
|
|
|
#3546 |
|
Zadomowienie
|
moooniaaaa dobrze, że z dzidzią OK
kallina_2014 fajnie, że wysłuchaliście serduszka, powodzenia na połówkowym ![]() Gosiaczek2507 gratuluję zdrowej dziewczynki darolka ja nie wiem o co chodzi z tą klauzulą sumienia, mam nadzieję , że mój niczego nie ukrywa. ktoregos_dnia trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ja też niedawno miałam przeprowadzkę i mnie szlak trafiał, że wszystko szło jak po grudzie, jak męża nie było w domu to sprzątałam, a potem na mnie fuczał, że mam nic nie robić faithworkswonders 3mam kciuki za wizytę dawno Cię nie było ![]() aguleck nie, taki zwykły aqua, albo tak sobie popływać bym poszła jakaś padnięta jestem, zasnęłam na siedząco przed telewizorem
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, powiedzcie, czy któraś z Was ma łożysko nisko?
Ja mam tylko pół cm od ujścia szyjki. Lekarz co prawda mi powiedział, ze jest pewien, ze sie podniesie, tylko kazał sie nie przemęczać, ale i tak mnie to trochę stresuje.
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy was też dopada wilczy apetyt wieczorem? Macie na to jakieś sposoby?...
|
#3549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nisko przednia ściana. Mam się nie przemęczać i ewentualnie uważać bo po przytulankach mogę plamić. Powiedział że na pewno się podniesie
|
|
#3550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mam spokój na jakiś czas.
|
|
|
#3552 |
|
Rozeznanie
|
Ja mleko bo ciągle zgaga mnie męczy :-(
|
#3553 |
|
Zadomowienie
|
nessea skąd są te ciuszki bo są piękne??
ja też piję herbatę dlatego że lubię;d ale jak jest za dużo cukru to nie wiem czemu ale mnie mdli i boli brzuch nigdy tak nie miałam |
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście już od jakiegoś czasu nie miałam zgagi.
W pierwszym trymestrze, to miałam cały czas, ble.
|
|
#3555 |
|
Zadomowienie
|
Ja wlasnie mialam okazje zobaczyc spektakl na moim brzuchu
musial glowka chyba celowac bo to za mocne uderzenia jak na takie malutkie stopki lub raczki ![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#3556 |
|
Wtajemniczenie
|
My dzisiaj tak wyraźnie poczuliśmy ruchy po przylozeniu reki
Tez mam wilczy apetyt dzisiaj to już w ogóle masakra! |
|
|
|
#3557 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ogladajac bujaczki wpadl mi w oko tiny love 3 w 1 maz stwierdzil ze musimy miec. Fajna sprawa. Moze ktoras z was miała ?
|
|
|
|
#3558 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam się dawno mnie nie było ale proszę o wybaczenie.
Dzięki nerwowi sobotniemu na męża posprzątałam piwnicę i mozna w koncu dojśc do szafek i wszystko prawie widac. Znalazłam też resztę ciuszków ciążowych.W niedzielę teatr lalek i calineczkę oglądaliśmy tak rodzinnie. Ale powiem jedno chyba bardziej podoba mi się życie jak mąż jest w delegacji Kurtkę chyba z bonprixa kupię bo mój może kupowac modele do sklejania po 160 zł a ja mam wyglącac jak Buka i sobie odmawiac normalnego wyglądu. A dziś zaszłam do jakiegoś lepszego sklepu u nas i pani za zwykły puchowy płaszczyk zawołała 600 zł a miejsca na brzuchu tyle co w aktualnymCytat:
Cytat:
Ja od wczoraj całe ptasie mleczko chyba zjadłam bo jakoś nie utrwalił mi się ten fakt w pojemności żołądkaHardcorowcy my na 3 miesiące przed salę( bo nam noclegi przy sali zwinęli) i termin( na tydzień później) na szczęście dj miał jeszcze termin wolny. Cytat:
. Woda pomaga i owoce na wieczór jakoś niwelują chęc na słodkie. Gratulacje dziewczynek. Bonku spóźnione. I wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. I też mam antenki a nie sutki widac że sterczą bo ostatnio nosze siatkowe staniki ( koronkowe) i przez bluzkę się odkształcają. A i jutro na 15 połówkowe mam nadzieję że nadal facet bo karton ciuszków kupiłam za 30 zł ( brak siły i jeszcze nie zobaczylam co dokładnie kupiłam i w bagażniku czekają) Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2015-10-13 o 22:09 |
|||
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szczerze współczuje braku piwnicy, bo te 1,5m kw ratuje mi tyłek na naszych 45 m. A córka twierdzi że ona ma balkon mimo że nie mamy, jeden ma u sąsiadki, drugi u kuzynki męza a trzeci największy u babci na kujawach. |
|
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzilam wyniki z poprzedniej ciąży i miałam jeszcze niższą hemoglobinę bo 10,9 i żadnego żelaza mi wtedy nie przypisywal, naprawilam to dietą. |
|
|
|
|
#3562 |
|
Zadomowienie
|
Mi gin powiedział że z moich 13 to mi spadnie do 10 i sie tym nie przejnowac zbytnio to podobno jest taki bonus ciążowy.
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym też staram się odżywiać zdrowo a i tak przybieram w szalonym tempie. |
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczyny!
|
|
#3565 |
|
Wtajemniczenie
|
Mira, Darolka , to trzymam kciuki, żeby nam podniosło się to łożysko.
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Monicca, Lewek , ja biorę żelazo od hemoglobiny 12,4 i teraz jak robiłam wyniki to podniosła mi się do prawie 13. Ale biorę regularnie, codziennie.
|
#3566 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc mamusie
ja idę się położyć może chociaż chwilkę pośpię bo o 2:30 mąż wróci z pracy więc na pewno się obudzę
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A na poważnie to ja jem wafle ryżowe i popijam zimnym mlekiem małymi łyczkami i już nie chce mi się jeść, tak samo robiłam przed ciążą Spijcie dobrze!
|
|
|
|
|
#3568 |
|
Zadomowienie
|
dobrej nocy mamusie
|
|
|
|
#3569 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
coś nie mogę dospać, to pewnie przez dzisiejszą wizytę, jakbym czuła ruchy to może byłabym już spokojniejsza ![]() Co do żelaza ja na drugiej wizycie miałam 7,2 i mi żelazo przepisała, a od tej pory mię miałam badań
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ja w szoku, bo budzę się, a TŻ w domu.:P okazało się, że wziął wolne żeby iść do lekarza.:P A ja dzisiaj do lumpka o 9 idę. mam nadzieję, że będą ładne ciuszki.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

dawno Cię nie było 

i sobie odmawiac normalnego

Gratulacje dziewczynek. Bonku spóźnione.