|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8
MADZIX poki sie miesci to niech jezdzi
w spacerowie nowej jeździ jak gdzies jedziemy bo jest wozek mniejszy i pol bagaznika nie zajmuje
|
#3452 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
BLACK - zdrowka dla Pawła i Ciebie My tez w gondoli. Chcialam, zeby mala jak najdłużej w niej pojezdzila, bo cieplej no i nie siedzi jeszcze, ale ciasnawo juz tam ma, więc nie wiem czy dotrwamy do siedzenia hehe |
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. U nas pobudki o 1, 5 i przed 7, wziąłem do łóżka i myslalam ze juz nie zasnie ale kim należy przy cycu, obudzilismy się przed 9
pięknie, tylko czemu znów się często budzi? Mąż jeszcze kima ale budzę go zaraz, ileż mozna, jakaś kawę mógł by zrobić
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mąż też hehe
|
|
#3455 |
|
Rozeznanie
|
witam się z labu
na nogach od 6 mimo że moi chłopcy jeszcze spali jak wychodziłam. sobie krzywa cukrowa i insulinowa blee ale kryzys juz chyba za mną ![]() zazdroszczę tym co jeżdżą jeszcze w gondoli ja to strasznie lubiłam ale mój Smok wyrósł z niej w wieku 4m aa i jeździł w niej już tylko na brzuchu bo obracał się.. w spacerówkach te nasze dzieci takie dorosłe się wydają 💚---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Właśnie mąż mi doniósł że nasz dzieć jeszcze nie ma rodzeństwa a już umie się dzielić siedzi od pół godz w łóżeczku i wkłada smoka raz sobie raz Uczniaczkowi denerwując się ze nie bierze go do buzi no hit )
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Matka zadowolona, żeby jeszcze tych pobudek było mniej
a mąż buszowal w nocy, w file grał, pewnie by jeszcze chciał pospać, ale nie ma ze boli :P---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak Wam uczniak się sprawuje? on jest od 6 m to właściwie już pora, nie?a właśnie jakie zabawki macie dla dzieciaków +6m? coś bym kupiła fajnego interaktywnego
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3459 |
|
BAN stały
|
My po lekarzu. Klops wazy 7800 g i ma 71 cm wzrostu.
Bylismy na tym spotkaniu w przedszkolu i mlody dokonal juz pierwszych zniszczen, zbil tam szklanke. Robili ankiete, wypytywali sie o wszystko, co chetnie je czego nie lubi, jak sygnaluzuje ze mu sie chce pic jak ze jest glodny itp. Z pielucha nie ma problemu, ale co mnie martwi ze nie mozna miec swojego kubka, bedzie musial pic z otwartego. Nie podoba mi sie ze jedzenie tam maja tez ciagle dostepne, wolalabym pory posilkow, ale jakos to przeboleje. Jeszcze jedna obawa, leczto juz nie moj problem, ze sniadanie jest na zasadzie szwedzkiego stolu, jak on sie tam dorwie to bedzie szwedzka podloga, ale jak juz pisalam to nie bedzie moj problem. Idziemy 2 listopada o 10 na godzine. Przeraza mnie ilosc zeczy jakie musi tam miec, np po 2 sztuki wszystkiego na zmiane. Jak on ma 5 bluz 2 na zmiane jedna na siebie i wszystkie upacka to ja juz nie bede miala na nastepny dzien nawet. Jeszcze masa zdjec, zdjecie na kubek, zdjecie na talerzyk, duze zdjecie na sciane. Placimy cale 13 eu miesiecznie za sniadanie i materialy Potem pojechalusmy do lekarza, mala karmilam w aucie w trakcie jazdy bi inaczej niezdazylibysmy. Obydwoje darli sie na cala przychodnie, ledwo ja zbadali tak sie darla. On nie wiem czego sie darl, myslam ze glodny, ale w domu mu szybko jedzenie dalam i nie chcial. Jeszcze spadl z fotele i nabil guza bo zamiast uwazac wolal sobie poryczec. A pediatra to ma chyba uszy ze stali. |
|
|
|
#3460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Madzixx eee myślałam ze nam jakieś namiary na fajne rzeczy dasz ze sklepów hehe poparte zdjęciami
My z Adziakiem już kilka razy w restauracji byliśmy, wcześniej to na dworze zawsze, a teraz w środku i dała nam zjeść normalnie bo wcześniej to rożnie bywało, czasem na zmianę w foteliku bujalismy![]() Pavlinecka uuu to długo jeszcze, męczące te wyjazdy. Ale napewno warto szybkich postępów życzę.Black zdrówka synkowi! Cytat:
To super, ja byk tez jeździła jak najdłużej, ale moja buntowniczka nie chciała wogole w niej jeździć, bunt był ze nic nie widzi. Twoja długo wytrzymuje na spacerach? Cytat:
|
|
#3461 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
u nas wesoła malpka ta fioletowa z Fisher price była hitem.. te piosenki potrafiły go uspokoić nawet jak juz głodny był :P i teraz wyobraźcie sobie: jedziemy autem, dzieć głodny juz płacze a my z mężem śpiewamy razem z nią działa a ile radości ;P
|
||
|
|
|
#3462 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Oj ja bym plakala, tym bardziej ze by sie moflo to zle skonczyc ze wzgledu na moje zdrowie i problemy organizacyjne. |
|
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja jeździła do 8m w gondoli, bo od razu zasypiala, ale gondola maxi coś dość duża. |
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
I ja i tez chce jakieś pomysły na święta, ale to jeszcze wcześnie, bo napewno beda pytać co chcemy, a mało miejsca wiec lepiej jakieś praktyczne zabawki.
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy taką mysz http://www.smyk.com/clementoni-myszk...y-dla-dzieci-p ale Zuza jedynie próbuje zjeść jej nos. Poza tym ona mówi o kolorach na fartuszku, literkach, cyferkach, nie wiem, czy dla półroczniaka to nie zbyt wiele
( chociaż u nas w mieście jest angielski od 6 miesiąca życia )
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Ewulka bombowy opis, posikac się można ze śmiechu hehe
)Mori ale synek fajowy słodko to musi wyglądać i kupa śmiechu Wam.
|
#3467 |
|
BAN stały
|
No ja planuje zmienic na spacerowke, bo ona z gondoli za chwile wylezie.
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Hej tak wogole
u nas 3 nocne karmienia i raz płacz któremu cyc nie pomógł, musiałam połykać trochę na rękach. Wstala znowu o 7 30 juz 3 dzien, mogłoby tak zostać, to byśmy jakos powoli ustawiały godziny obiadków i potem reszty. Minęły juz ponad 2 godziny od poprzedniej drzemki i mała niespi, może będziemy powoli przechodzić w tryb dwudrzemkowy hmm Mi by pasowały dwie dłuugie zamiast 4 albo 3 drobnych
|
#3469 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lub ogolnie od choroby Cytat:
Oby Filipkowi zasmakowalo niwe danie ![]() Cytat:
Gęsty. Robie wg przepisu na opakowaniu Cytat:
Super ![]() Cytat:
Ja mam kilka tego typu zabawek ale nie korzystamy jeszcze. Uwazam ze za wczesnie jeszcze. Np.garnuszek fp jak młody jeszcze nie siedzi Cytat:
Szwedzka podłoga haha ![]() Dospalismy do 9. Ja też. Wydaje mi się że w miejscu górnej jedynki tak od przodu jest sine dziąsło. Młody jeczacy. Nie wiem czy trzeba do lekarza
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2015-10-14 o 10:02 |
||||||
|
|
|
#3470 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Obiadu na razie nie bedzie jadl tylko sniadanie. |
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobi zaraz zerkne. Na początek Sinlac też rzadki wychodził jak zaczynalismy z nim naszą przygodę. Teraz już gęsty.
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
No i
|
#3473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tobi jest przodem
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
EWULKA ale jatka
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha lubie twoje opisy
|
|
#3476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ania chyba drobniejsza dziewczynka? moja miesiąc temu ważyła 7510 a młodsza 1,5m? Cytat:
![]() o widzisz jak napisałaś, że na dworze to przypomniało mi się, że też byliśmy wcześniej i jak załatwialiśmy chrzciny to też obiad próbny był, eh skleroza ale fajnie tak w trójkę, musimy częściej chodzić ![]() Cytat:
![]() u nas też spiewanie od razu zajmuje, ja śpiewam jsteśmy jagódki i jadą jadą misie, same hity
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O co chodzi z tymi zdjeciami? I super ze tak malo sie placi ![]() Cytat:
droga ku temu ciężka, ale musi być dobrze!
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Obecnie Maciek lubi czymś uderzać o podłogę, im cięższe i głośniejsze tym lepiej, tz zawału dostaje jak słyszy, że Maciek w jego bambusy uderza
![]() Świetny jest świat odkryć z Tiny love panel można go też montować do łóżeczka, fajna jest kostka smiki interaktywna |
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Młody poszedł spać ok 19, cyca byla o 5.30 i 7.30 i pospal do 10.20. Jestem w miłym szoku
ciekawe ile teraz w dzień pospi?
|
#3480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, nasza gondola dość duża ale moja już nogami się zapierała;/i tak jestem zadowolona, że tyle pojeździła ![]() a ja jak byłąm niemowlakiem to przejeździłam całą zimę w gondoli jeszcze :O z 9.04 jestem Cytat:
![]() teściowa kupiła Ali taki domek z fisher price http://images.krajoweogloszenia.pl/n...omek_46377.jpg nie obczajałam go jeszcze ale jak zacznie raczkować to dostanie widziałam póki co, że czego się nie dotknie to albo gra albo świeci
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

w spacerowie nowej jeździ jak gdzies jedziemy bo jest wozek mniejszy i pol bagaznika nie zajmuje

pięknie, tylko czemu znów się często budzi?
Mąż jeszcze kima ale budzę go zaraz, ileż mozna, jakaś kawę mógł by zrobić 

( chociaż u nas w mieście jest angielski od 6 miesiąca życia
)