|
|
#3241 |
|
Moderatoreska
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice... :(
dobra jestem juz w domku, pogoda jest wspaniala w sam raz na spacerki, liscie z drzew juz zaczynaja opadac robi sie jesiennie, a uwielbiam jesien jak jest kolorowo na dworze a do tego piekna sloneczna pogoda
![]() Zaraz pewnie TZ bedzie mi puszczal sygnalki bo bedzie mial przerwe na obiadek, a ja mu popisze troszke smskow co by mu milo bylo
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kobietki
![]() mamy juz necika z TŻ w domku wiec bede was odwiedzac czesciej mam nadzieje o ile mi na to pozwoli moj luby ![]() tyle sie napisalyscie ze chyba nie dam rady tego przeczytac aleee bede teraz sledzic na bierzaco ![]() sie pochorowalam a musimy isc do mojej pracy L4 zaniesc i do UP tez i do babci bo ma 85 urodziny dzis. haa jeden egzamin juz zdalam zostala tylko ta nieszczesna anatomia ![]() ok..znikam bo urzedy pozamykaja buzki
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
gram w simsy 2 :P hehehe posciagalam nowe meble z internetu i teraz tworze piekne wnetrza
![]() hehehe w sumie w tej grze to najbardziej mi sie podoba- urzadzanie wnetrz ![]() Candy witaj witaj ![]() Paulii_ czesc ![]() noo jak widac, ten twoj ex to nie było to, jak to rzecze Froggie. ide dalej grac
|
|
#3245 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc i czolem
![]() leje i u mnie , zimno ![]() Candy i jak bylo rzucanie na kolana i takie tam ??
|
|
|
|
#3246 |
|
Moderatoreska
|
Candy super ze sie odezwalas, milo cie tu widziec, widac ze zyjesz i ze TZ cie nie zameczyl, chyba ze dal ci dzis chwilke wytchnienia. A jak sie mieszka z TZ-tem???
U mnie wlasnie przeszla burza i po deszczu sie chlodno zrobilo i slonka nie ma ![]() Zabko ale lecisz z tymi postami Dopiero mialysmy prawie tyle samo![]() Ale to super przynajmniej mam co czytac
|
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Moje szczęście największe mieszka na stałe za granicą i widzimy się raz tylko jeden weekend w miesiącu, jak dobrze pójdzie... Tragedia, ale co tam. Jak się kocha to się wszystko zniesie... co nie kobieciny??
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny no więc skonczyłam dzis zajęcia o 14.40 wychodze ze szkoły a tu ktos podbiega ściska mnie i caluje w policzek wogóle nie wiedziałam co sie dzieje.. a to mój TZ
sie cos ruszyc. spotkamy sie jutro. a na weekend albo w poniedziałek jedziemy nad morze (zalez kiedy mi sie okres skonczy). wogóle to sie az poryczałam ze wzruszenia...
|
|
|
|
#3249 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Magdalenko doczekalas sie w koncu, ale super, az mi ciarki po plecach przeszly i cieplo mi sie zrobilo jak to przeczytalam.Ciesze sie razem z Toba
|
|
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec dla mnie to nie zaskoczenie ![]() wszyscy TZ skracaja chyba pobyt, mój tez o 2tyg wczesniej wrócił
|
|
#3251 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam tosty i drinka z malibu,chce ktoras
?? ![]() Madzia fajne
|
|
|
|
#3252 |
|
Zadomowienie
|
ja chce malibu !!!!!
![]() ale madzialenka miałas niespodzinkę ale super
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ładnie ładnie tak jak żabka też coś podejrzewałam kurde po cichu liczę, że jednak mojemu też sie uda szybciej wrócić ![]() Madziu - zazdroszczę
|
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedze juz godzine przed komputerem i nic jeszcze nie napisałam konspektu. kurcze. Ja nie pamietam aby on mnie kiedyś tak całował jak to zrobił dziś.. widac ze tęsknił
|
|
|
|
#3255 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Zadomowienie
|
dzieki
pycha ![]() ja tez czułam ze tu jakis podstep sie kryje
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dalej nie moge w to uwierzyć ze on tu jest i ze juz jutro sie spotkamy
dlatego dostałam poweru i zabieram sie za konspekt na jutro
|
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3259 |
|
Raczkowanie
|
Madzia a nie mowilam ?
tak czulam ze Twoj TŻ zrobi Ci niespodzianke..fajnie Ci..no to teraz ja odliczam...4 dniiiiiiii i wroci moj ukochany mezczyzna huuuuuuurrrrrraaaaaa
Edytowane przez cl4udynk4 Czas edycji: 2007-09-18 o 18:08 |
|
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
Froggie jak go zobaczyłam to wszytsko mi przeszło
hehe
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Stary wątek się zatopił, ja rzadziej bywałam na forum i jakoś tak się wszystko posypało. Właściwie to przylazłam tu z informacją, o ile kogokolwiek to interesuje. Ponad miesiąc temu, niedługo po powrocie ze Szkocji, mój TŻ poinformował mnie, że już mnie nie kocha. Mówi się trudno. Ostatnio jeden z naszych wspólnych znajomych powiedział mi, że to nie jest prawdą, czym kompletnie zburzył mój spokój, który tak starannie odbudowywałam od tygodni. Jakoś się trzymam, w pełni koncentruję się na pracy (którą niedawno skończyłam), praktykach w szkole podstawowej i powrocie na studiach oraz nowych znajomościach (w końcu bez podtekstów, bo jest to grupa osób sporo ode mnie starszych i przeważnie już "zaobrączkowanych", więc czuję się w ich towarzystwie swobodnie. Czy da się żyć? Da się. Jem (wprawdzie dużo mniej, ale zawsze), śpię, oddycham, chodzę, rozmawiam czasem i staram się cieszyć, śmiać z najmniejszych głupot, bo właściwie tylko to mi zostało, a większe szczęście uciekło po niemal 4 latach związku. Życzę Wam szczęścia, oby się Wam jak najlepiej ułożyło. Ekipę ze starego wątku ściskam bardzo mocno, a za "nowości" drogie trzymam kciuki za ich wytrwałość myślę, że zrozumiałym będzie, iż nie będę się tu pojawiać, co właściwie nie będzie niczym nowym.Pozdrawiam serdecznie
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Eeeetam Magda, nie można tak się rozczulać.
Opierniczyć trzeba bo za dobrze mu będzie ![]() hehee ![]() Ale pomysłowy jest chłop 'zgubiłem ładowarke' - hehe zasiegu po drodze nie bylo ![]() Co ci przywiózł poza sobą? ![]() jesssu poranne mdłości zmieniły sie w całodobowe ;/ Justyś fajnie ze się odezwałaś przykre ze tak sie skończyło zwłaszcza ze wyjeżdzał tam z innym zamiarem. Ale nie pierwszy raz przez niego tak cierpiałaś, więc w sumie dobrze sie tak potoczyło. ściskam mocno
|
#3263 |
|
Wtajemniczenie
|
justyna_dt ja Cie nie pamietam bo ja z tych nowych
ale jezeli nasza zabka mowi ze cierpialas juz przez swojego bylego tz to dobrze sie stalo ,nie ma co sie zamartwiac,zycie jest zbyt krotkie na takich pacanow ( oczywiscie bez razy dla ludzi mieszkajacych w Pacanowie |
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Froggie opiernicze go jutro. bo dzis sie widzilismy niecała godzinkę. ja jutro praktyki koncze ok.16 i mamy sie spotkac.
powiedział mi ze ma cos dla mnie ale da mi to jutro bo dzis tak szybko biegł do mnie ze nawet komórki ani dokumentów do samochodu nie wziął
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziwię się ze pozapominał. Bo tylku godzinach podrózy zapomniałabym chyba jak się chodzi
![]() Parvaa właśnie, bo Koziołek Matołek jest fajny ![]() Co pomaga na mdłości? zwatpie zaraz
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
w aptece sa takie tabletki. tez kiedys miałam i tata mi kupił. ale sie obeszło bez tabletek
|
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju Madzia
ale niespodziankaaaaaaaa ale fajnie Ci ![]() wkoncu masz swojego tzta ehheajanie mialam internetu od kilku godzin..bleeee moj tz wlasnie napisal , ze dopiero skonczyl. Jutro od 6:30-19. Matko jak ja mu wspolczuje bez kitu jakis jełop ukladal te kursy. przeciez mogli to rozlozyc na wiecej dni ..po mniej godz. po tylu godz.siedzenia i tak gówienko sie zapamietuje.. nooo a ja obejrzalam film " I think I love my wife" glupi był hehe o 20 zaczynam seans serialowy M jak milosc-->na wspolnej ![]() jakies chipsy bym zjadla :P ale nie chce mi sei ruszac spod koldry
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis z okazji ze wrócił TZ zjadłam 4 rafaello
hehe
|
|
|
|
#3269 |
|
Przyczajenie
|
Hej jestem nowa..i postanowilam sie przyłaczyc...zazdroszcze ci moj chłopak tez wyjechał i jestem tu sama
pozdrawiam
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu a na długo wyjechał?? Kiedy wraca??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

flejksy

?? 

ściskam mocno