|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
|
|
|
|
#4322 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.X
Cytat:
Próbowałam kiedyś jagód Goji z Tybetu, ale zdecydowanie wolę te nasze. Na bóle żołądkowe niezastąpione. |
|
|
|
|
#4323 |
|
Chanel Lady
|
ufff wreszcie mam czas żeby nadrobić dzisiejsze wpisy na wątku
na szczęście nie ominęły mnie żadne boxy uprzejmie donoszę że w S jest całe 8 (słownie: osiem) próbek jest postęp |
|
|
|
#4324 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
Ide kibicować siatkarzom
|
|
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Zadomowienie
|
Widzę po próbkach, że S. robi ukłon w kierunku męskiej klienteli
. Dziewczyny, znacie może poza Lolitą jakieś perfumy w typie La petite robe noire edp? |
|
|
|
#4327 |
|
Chanel Lady
|
|
|
|
|
#4328 |
|
Zadomowienie
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5310234 0]Nie twierdzę, że masz lekką pracę, bynajmniej.
Odniosłam się tylko do tego, że się tyle musiałaś uczyć, a teraz pracujesz za najniższą. Dolicz dodatki, premie, płatny roczny urlop zdrowotny przelicz to przez liczbę godzin pracy w tygodniu (pensum) i nie wyjdzie tak strasznie. Odnieś to do innych grup zawodowych i voila ! Większość pracujących za tą najniższą ma znacznie gorzej. Wkurza mnie jak narzekają nauczyciele, wojskowi (mam na myśli takich zwykłych trepów, nie kolesi z jednostek specjalnych czy innych wysokowyspecjalizowanych - ale oni raczej nie narzekają ) i rolnicy. Daliby sobie na luz, naprawdę.EOT.[COLOR="Silver"][/QUOTE] Naprawdę nie będę się wypowiadać na ten temat, dodatki są wprost zawrotne, kilkadziesiąt zł i proszę nie porównywać naszych zarobków do górników, wojskowych czy rolników, bo to jest śmieszne. Oczywiście każdy spoza zna sprawy najlepiej. Wystarczy tematu. W mojej ulubionej S. ostatnio Pani, która próbowała dobrać mi zapach powiedziała "ten perfum", od razu odechciało mi się zakupów Edytowane przez paula5656 Czas edycji: 2015-10-14 o 16:54 |
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Naczelna wampirzyca
|
Dotarły do mnie wreszcie paczki z Tchibo i telefonem Orange (dopiero za tel. doliczyli srajbeki). Wymięte jakby psu z gardła ktoś je wyszarpał. A kurier chyba niezbyt trzeźwy i w dodatku wczoraj okłamał firmę, że u mnie był, a dzisiaj przyjechał nietrzeźwy i o 4 godz. za późno, wkurzona jestem i ten jego tekst - no chyba nie będzie pani teraz przy mnie sprawdzać paczek. No wtf?! No głupich nie sieją. Ech, nie miałam już nawet siły się kłócić, bo mi się nóż w kieszeni otwiera
Każda firma powinna mieć możliwość wyboru, czy chcemy wysyłkę kurierem (i jakim), pocztą, czy paczkomatem. Bo DPD to ja mam już serdecznie w Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-10-14 o 17:41 |
|
|
|
#4331 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
ale poczekaj, wpadnie Never i na pewno Ci pomoże ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
współczuję przebojów z paczkami |
||
|
|
|
#4332 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() . Podczytuję ale cały dzień nie mam czasu żeby nawet coś napisać . Dopiero na Co do LPRN to oni mają kilka flankerów czyli EDP- podstawowa, EDT, Couture więc może warto się zapoznać też innymi wersjami? Chodzi Ci o słodziaki w tym typie czy perfumy z wiśnią w nutach?
|
|
|
#4333 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4334 |
|
Szanelowa Madżesti
|
Muszę się Wam wyżalić, mam tak ciśnienie podniesione, że zaraz zacznę wzrokiem zabijać
22 września złożyłam reklamację we Wojasie, zapewniali mnie, że reklamacja łącznie z naprawą będzie trwała max 2 tygodnie. 1 października dostałam smsa, że reklamacja rozpatrzona pozytywnie, buty będą naprawione. I od tego momentu cisza. We wtorek minęły 3 tygodnie ( miały być 2 ) więc postanowiłam dzisiaj zadzwonić. Na początku było grzecznie powiedziałam w cym problem i co się dzieje z moimi butami, a Pani sprawdziła nr reklamacji i stwierdziła, że pod tym numerem ma inną jakiejś Pani ..... ( i tu podała dane tej Pani ) i cisza. No to mówię niech sprawdzi, bo ja mam taki numer na dokumencie i niech sprawdza po nazwisku. Niby sprawdzała po czym stwierdziła, że nie ma mojego nazwiska ani mojej reklamacji. No to mówię, że przecież dostałam od nich smsa ( z tego numeru, na który dzwonię ), że buty będą naprawione i że to było dokładnie 13 dni temu. Pani stwierdziła, że może w innym sklepie składałam reklamację a nie u nich ![]() Ręce opadają, ciekawe jak długo u nich leżały
|
|
|
|
#4335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Chodzi mi o to, że na mnie na początku zapach jest dość wytrawny, mocno czuć przyprawy i paczulę, potem się osładza. Wybija się wiśnia z wanilią podbita migdałami. I o tą końcówkę mi chodzi. Przez długi czas zapach nie podobał mi się, właśnie przez ten początek, potem odkryłam, że jak się osładza to stanowi dla mnie idealny zapach na jesień. Czaiłam się nawet na Lolitę Sweet, bo ktoś ją właśnie porównał do LPRN, ale z pozostałych opinii wywnioskowałam, że to chyba nie to. Chodzi o to żeby było słodko, ale nie za słodko . Wiem, wiem, takie rzeczy to tylko w Erze , ale może jednak ktoś podpowie mi jakiś trop?
|
|
|
|
|
#4336 |
|
Szanelowa Madżesti
|
Never za co dostałaś ostrzeżenie ?
|
|
|
|
#4337 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
.Jeśli chodzi o Lolitę tą nową to na początku są i wiśnie, później zostaje sam cukier. Zapach jest syntetyczny i na dłuższą metę mnie męczy. Dobrze, że trwałość taka se .Powiem tak dla mnie najpiękniejsza dotąd poznana wiśnia jest w Oblique Givenchy ale są wycofane ![]() . Dokładnie to te http://www.fragrantica.pl/perfumy/Gi...wind-2979.html, druga wiśnia którą posiadam i która by Ci się Tobie na bank spodobała to Serge Lutens Rahat Loukoum- wiśnie plus migdały, ja dostaje od nich ślinotoku . Niestety w Polsce niedostępne no i pieruńsko drogie http://www.fragrantica.pl/perfumy/Se...oum-10461.html ![]() . Przetestuj to http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ch...ice-18123.html ewentualnie jak znajdziesz to to http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ca...lices-308.html.Wiśnie, a raczej wiśniowy tytoń ale uwierz mi zapach zabójczy bo ja tam wiśnie dobrze czuję do tego migdały Tokyo Milk Tainted Love ale też ![]() .---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Aaa bo zedytowałam posta odo kropki i dostałam ostrzeżenie na tydzień. Na perfumowym grasuje krętaczka i oszustka która do oryginalnych flakonów wlewa podróby i zamiast dostać bana to ja właśnie dostaję ostrzeżenie za takie pierdoły .
|
|
|
#4338 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do ostrzeżenia, no cóż to nie pierwsza taka farsa na wizażu, ale czasami chyba lepiej przełknąć i pomilczeć. |
|
|
|
|
#4340 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
|
|
|
#4341 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4342 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
ręce opadają na taką niekompetencję mój tż miał kiedyś takie przejścia w Badurze zyskali na tym tyle że i ja i on i cała moja rodzina omijamy ten sklep szerokim łukiem reklama dźwignią handlu ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
która to - znajdziemy ją i będzie nam tu naszą Never narażać na ostrzeżenia jakieś
|
||
|
|
|
#4343 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy było, ale asortyment perfumerii Douglas nadal się poszerza
https://www.douglas.pl/douglas/searc...13&search.y=16
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Trochę punktów wtedy poleciało w wątku, a wszystko dlatego, że osobę podczytującą, która sama się jakoś nie udzielała denerwowało to, że w poszukiwaniu linków do nowych filmików i afer z nimi związanych, musiała przekopytać się przez offtopy i zgłosiła to moderacji .
|
|
|
|
|
#4345 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Cytat:
Pisałam już kiedyś, że lepiej nie wklejać na forum zdjęć swoich całych kolekcji perfum. Dlatego teraz taka ostrożna i offtopowa się zrobiłam.Chyba jakaś pogoda depresyjna. Wszyscy narzekają.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-10-14 o 20:19 |
||
|
|
|
#4346 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a ja wszystkie swoje flakony, ktore uda mi sie zuzyc, po prostu wyrzucam |
|
|
|
|
#4347 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Też miałam jedno ostrzeżenie. Ktoś mnie skrytykował, jak można mieć tak dużo kosmetyków i skasowałam listy denek/produktów, których się pozbyłam, na wątku odwykowym.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-10-14 o 20:25 |
|
|
|
|
#4348 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4349 | |
|
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() Nie no spoko loko ostrzeżenie to nie ban, dam radę .
|
|
|
#4350 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
dobrze że nas nikt nie zgłasza za offtopy i takie tam na tym wątku bo byłaby rzeź niewiniątek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

) wszystkim dzieciom serwowała noni i jagody acai plus inne mikstury
na szczęście nie ominęły mnie żadne boxy 

bardzo zaluje bo flakon mi sie bardzo podoba, chcialabym kolekcje
Każda firma powinna mieć możliwość wyboru, czy chcemy wysyłkę kurierem (i jakim), pocztą, czy paczkomatem. Bo DPD to ja mam już serdecznie w
ale poczekaj, wpadnie Never i na pewno Ci pomoże 

. Dopiero na

. Niestety w Polsce niedostępne no i pieruńsko drogie
.
i skasowałam listy denek/produktów, których się pozbyłam, na wątku odwykowym.