Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby! - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-15, 09:38   #871
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Nie bardzo jutro mąż jedzie zbijać kafelki w łazience i kuchni, wyrównać podłogę w sypialni, potem kłaść tam w pokoju panele i malować ściany, mówi że do pn wieczora się wyrobi z tym. Więc w sypialni zostanie złożyć meble i będzie gotowa, kuchnia też szybko pójdzie bo tam nie dużo glazury do położenia, i szafki zawiesić, sprzęty zabudować. Ale najgorzej z łazienką, bo trzeba tam gaz przerobić w inne miejsce, no i od groma glazury... Oby zdążyć... Jak już zrobi sypialnię, kuchnię i łazienkę to mogę rodzić
Eee to chyba nie tak źle, tym bardziej że mąż chce tak dużo zrobić w jeden weekend więc widać że jest zmobilizowany to powinno dobrze pójść przynajmniej sobie zrobicie wszystko i będzie spokój a my w przyszłym roku odbierzemy mieszkanie i bedziemy remontować z małą na ręku, to dopiero będzie przeprawa...

Ja mam dobrą koleżankę z 17.11 i lubimy się bardzo, ale charakter ma ciężki

Leżę sobie jeszcze w łóżku i czuje dokładnie jak mi mała jeździ stopka pod zebrami, dosłownie sobie wymacalam piętkę przez skórę nie mogę się doczekać aż już będę ją miała dla siebie do tulenia

Dzikasliwka, cieszę się że wszystko ok na wizycie waga porządna

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Iclosemyeyes
Czas edycji: 2015-10-15 o 09:42
Iclosemyeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 09:51   #872
Agusiek89
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Cytat:
Napisane przez dzikasliwka Pokaż wiadomość
Hej Melduję, że po wczorajszej wizycie wszystko ok. Nie miałam jak napisać, bo późno wróciliśmy i TŻ zaczął okupować laptopa, a ja coś mam problem z pisaniem na telefonie, mogę tylko czytać

Jaś waży już 3200-3300 g biorąc pod uwagę błąd usg +500 g oczywiście to może być i 3700 g, ale podobno do 4 kg nie dobije, hehe. Szyjka długa i zamknięta, robi się miękka, ale rozwarcia nie widać, także zero oznak zbliżającego się porodu. Na ktg mam się dopiero we wtorek pokazać, bo tętno małego idealne, skurcze przepowiadające nie są za częste. Ehhh, chyba będziemy czekać i czekać
Ale waga super, że wszystko dobrze. To już tylko rodzić

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
Eee to chyba nie tak źle, tym bardziej że mąż chce tak dużo zrobić w jeden weekend więc widać że jest zmobilizowany to powinno dobrze pójść przynajmniej sobie zrobicie wszystko i będzie spokój a my w przyszłym roku odbierzemy mieszkanie i bedziemy remontować z małą na ręku, to dopiero będzie przeprawa...

Ja mam dobrą koleżankę z 17.11 i lubimy się bardzo, ale charakter ma ciężki

Leżę sobie jeszcze w łóżku i czuje dokładnie jak mi mała jeździ stopka pod zebrami, dosłownie sobie wymacalam piętkę przez skórę nie mogę się doczekać aż już będę ją miała dla siebie do tulenia

Dzikasliwka, cieszę się że wszystko ok na wizycie waga porządna

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Właśnie dlatego chcieliśmy jeszcze przed porodem wszystko zrobić, żeby już mieć spokojną głowę jak Mała będzie Nie lubię remontów, kurzu...

Ja leżę na lewym boku i stópki ma pod prawym żebrem, jak tylko położę łokieć w te miejsce to kopie żeby zabrać złośnica mała. Też już się nie mogę doczekać
Stary 2015-10-15, 10:10   #873
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Agusiek a płytki tez mąż sam ma kłaść?
My mieliśmy w tym roku łazienkę robiona to dwa dni zajęło to dwóm majstrom wiec nie tak zle. Gorzej potem mężowi szło składanie prysznica bo prawie tydzień jak wracał z pracy

No ja musze powiedzieć ze śpię dobrze. Wczoraj z leo pospaliśmy do 11 dzis ja do 9,30 a ten chłopak jeszcze śpi i nie chce wstawać w nocy obudziłam sie dwa razy ale zaraz zasypiałam. Jezu jak mi trudno sie przewalić na drugi bok!
Dzis mam dentystę, ostatnia juz wizytę do porodu, tak nie wiem jak sie tam zawlec itd.
A jutro ten gin w innym mieście, boję sie tej wizyty, co mu powiedzieć i w ogole

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 10:11   #874
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez srebrna_smuga Pokaż wiadomość
49,90 drogo ale chyba za nowy tyle trzeba dać
Cena bardzo przystępna, na all widziałam kombinezony za 100-200 zł
Cytat:
Napisane przez olilina Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Jutro prawdopodobnie będzie już na świecie pierwszy wątkowy dzidziuś.

Trzymajcie kciuki, żeby z małą było wszystko dobrze...
Trzymamy mocno kciuki, życzę Wam dobrego porodu. Z maluszkiem będzie wszystko dobrze

Cytat:
mnie w supermarkecie wczoraj kasjerka przegoniła z kasy samoobsługowej do kasy uprzywilejowanej a tam w tej uprzywilejowanej trzeba sobie podejść do przodu i wiadomo jak ludzie się patrzą, niektórzy nie omieszkają skomentować pod nosem

myślałam, żeby wykorzystywać cebuszkę, którą już mam przy karmieniu, zobaczymy czy da radę

często masz teraz chyba wizyty prawda?
Nie przejmuj się ludźmi. Ostatnio w Almie zmierzalam do kasy uprzywilejowanej, ale wyprzedziło mnie rzutkie małżeństwo (ok.60 lat, zdrowi, w siłę wieku). Widzieli, że mam brzuszek i koszyk z zakupami, ale wryli się przede mną. Przy kasjerce poprosiłam o przepuszczenie, byli niepocieszeni. Trudno. W autobusach miałam wiele nieprzyjemnych sytuacji, zwłaszcza ze strony panów 30-40 (nie wyglądali na margines społeczny), tych nawet nie prosiłam o ustąpienia miejsca. Ale sami niekulturalnie komentowali moją osobę.

Cebuszka wydaje mi się duża (ciężko mi będzie ją zaadoptować do karmienia). Wizyty mam co 7-10 dni, lekarka się nami przejmuje.

Cytat:
Napisane przez wizaz_p_l Pokaż wiadomość
Kaszel, katar, 37,7'C, teraz śpi. Mam nadzieję, że mnie nie zarazi...
A w sobotę jeszcze mamy 18-stkę, mąż jest chrzestnym, i to jeszcze na wyjeździe ja do jazdy to już tak średnio, wstępnie mieliśmy jechać naszym autem i teście z nami, więc spoko bo i tak bym siedziała na przodzie, ale okazało się, że jedziemy w 5 osób samochodem siostry męża (nawet nie wiem jaki ma bo ostatnio zmieniła), a ja muszę mieć wygodnie, chociaż żeby nogi trochę rozprostować... stwierdziłam, że jak nie usiądę na przodzie to pier#$#5% nie jadę
Mam nadzieję, że nie złapiesz chorobska. Trzymam kciuki za miejsce z przodu.

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak myślicie, czy jak pojadę na porodówkę dziś ją obejrzeć i powiem o tym twardym brzuchu i tych porannych skurczach to zrobią mi ktg?
Jak wrażenia z porodówki? Udało się z ktg?

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Za tydzień mamy chrzciny w rodzinie. Kompletnie nie wiem w co ja się ubiorę Nie mam żadnej luźniejszej sukienki. Myślicie, że czarne bryczesy + taki złoty sweter obskoczą ?
Wg mnie fajny zestaw Jak zależy Ci na sukience, ostatnio kupowałam w Makadamii (kilka sukienek normalnych nadaje się też na brzuszek), szybka wysyłka.

Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Popekalam :'(
Brzuch.... Caly w paski... i boczki... :'(
Łączę się w bólu... Niestety też nagle mnie wypaskowało...

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Cześć. Odzywam się na moment. Wciąż leżę w szpitalu i nikt nie wie, kiedy wyjdę. Szczerze mówiąc, nie spieszy mi się do wyjścia, bo boję się, że to ciśnienie wróci. Na chwilę obecną nie jest powiedziane, co z cc. Zakończyłam zastrzyki na płuca młodego i obserwujemy ciśnienie. Musi być cały czas niskie, bym mogła opuścić szpital.
Jak warunki na oddziale? Trzymam kciuki za Was

Cytat:
Wczoraj czytałam Księgę Ciąży przed snem, rozdział o samym porodzie i normalnie się poryczalam że nie dam rady. Wszystko póki co wydaje mi się takie kosmiczne i nie do przejścia muszę dzisiaj jakieś Porody odpalić, zawsze mnie to pozytywniej nastraja.
Mam to samo
Powtarzam Tż-towi, że to on urodzi nasze dziecko.

Cytat:
Jaś waży już 3200-3300 g biorąc pod uwagę błąd usg +500 g oczywiście to może być i 3700 g, ale podobno do 4 kg nie dobije, hehe. Szyjka długa i zamknięta, robi się miękka, ale rozwarcia nie widać, także zero oznak zbliżającego się porodu. Na ktg mam się dopiero we wtorek pokazać, bo tętno małego idealne, skurcze przepowiadające nie są za częste. Ehhh, chyba będziemy czekać i czekać
Bardzo ładna waga Na oznaki porodu macie jeszcze czas

Czy Wy też tak teraz macie, że zupełnie inaczej chodzicie? Robię małe kroczki jak Chinka, bo mam wrażenie, że Młody bardzo naciska na pęcherz.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 10:15   #875
Soul89
Zadomowienie

Hej Wam

Ja dziś przebudziłam się w nocy z mocną zgagą. Myślałam, że zwariuję Po dłuższej chwili zasnęłam. U mnie dziś pogoda na dwa razy. Mieliśmy z mężem jechać do Ikei, ale przełożymy to na jutro, albo na następny tydzień

Ogólnie dzisiaj jestem strasznie skopana, mały dziś wierci się okrutnie, a jak przebiera nogami to to już fajne nie jest, bo lawiruje pod żebrami

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 10:17   #876
agne19s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Cena bardzo przystępna, na all widziałam kombinezony za 100-200 zł

Trzymamy mocno kciuki, życzę Wam dobrego porodu. Z maluszkiem będzie wszystko dobrze

Nie przejmuj się ludźmi. Ostatnio w Almie zmierzalam do kasy uprzywilejowanej, ale wyprzedziło mnie rzutkie małżeństwo (ok.60 lat, zdrowi, w siłę wieku). Widzieli, że mam brzuszek i koszyk z zakupami, ale wryli się przede mną. Przy kasjerce poprosiłam o przepuszczenie, byli niepocieszeni. Trudno. W autobusach miałam wiele nieprzyjemnych sytuacji, zwłaszcza ze strony panów 30-40 (nie wyglądali na margines społeczny), tych nawet nie prosiłam o ustąpienia miejsca. Ale sami niekulturalnie komentowali moją osobę.

Cebuszka wydaje mi się duża (ciężko mi będzie ją zaadoptować do karmienia). Wizyty mam co 7-10 dni, lekarka się nami przejmuje.

Mam nadzieję, że nie złapiesz chorobska. Trzymam kciuki za miejsce z przodu.

Jak wrażenia z porodówki? Udało się z ktg?

Wg mnie fajny zestaw Jak zależy Ci na sukience, ostatnio kupowałam w Makadamii (kilka sukienek normalnych nadaje się też na brzuszek), szybka wysyłka.

Łączę się w bólu... Niestety też nagle mnie wypaskowało...

Jak warunki na oddziale? Trzymam kciuki za Was

Mam to samo
Powtarzam Tż-towi, że to on urodzi nasze dziecko.

Bardzo ładna waga Na oznaki porodu macie jeszcze czas

Czy Wy też tak teraz macie, że zupełnie inaczej chodzicie? Robię małe kroczki jak Chinka, bo mam wrażenie, że Młody bardzo naciska na pęcherz.
Ja czuje ze mam bardzo głowę do tylu odchylona i ogólnie widzę siebie tak jak taka rasowa ciężarna z filmów które są tak wygięte i dzwigaja ten bebzol zawsze mówiłam że przesadzaja ale chyba jednak nie

Przed wczoraj położna robiła mi i tz szkole rodzenia a on akurat wrócił z pracy z opowieściami od kolegi z porodowki i mój biedaczek najpierw stwierdził że on jest za miękki ze to jest jak rzeźnia a później mnie poklepal po ramieniu i powiedział "damy radę kotku " ja się pytam kto da radę ja czy on ?!
Stary 2015-10-15, 10:17   #877
fasterka90
Zadomowienie

W dd TVN zaraz ma być o biuście kobiet karmiących
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 10:20   #878
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
W dd TVN zaraz ma być o biuście kobiet karmiących
Właśnie miałam to pisać

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Stary 2015-10-15, 10:26   #879
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Agusiek a płytki tez mąż sam ma kłaść?
My mieliśmy w tym roku łazienkę robiona to dwa dni zajęło to dwóm majstrom wiec nie tak zle. Gorzej potem mężowi szło składanie prysznica bo prawie tydzień jak wracał z pracy

No ja musze powiedzieć ze śpię dobrze. Wczoraj z leo pospaliśmy do 11 dzis ja do 9,30 a ten chłopak jeszcze śpi i nie chce wstawać w nocy obudziłam sie dwa razy ale zaraz zasypiałam. Jezu jak mi trudno sie przewalić na drugi bok!
Dzis mam dentystę, ostatnia juz wizytę do porodu, tak nie wiem jak sie tam zawlec itd.
A jutro ten gin w innym mieście, boję sie tej wizyty, co mu powiedzieć i w ogole
Sam będzie kładł, no i w ogóle będzie sam wszystko robił, bo przecież co to nie on Tylko mój brat pomoże przy zbijaniu starych płytek. No zobaczymy jak mu pójdzie

Cytat:
(...)

Yhym ja jak kaczka chodzę
Stary 2015-10-15, 10:38   #880
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agne19s Pokaż wiadomość
Przed wczoraj położna robiła mi i tz szkole rodzenia a on akurat wrócił z pracy z opowieściami od kolegi z porodowki i mój biedaczek najpierw stwierdził że on jest za miękki ze to jest jak rzeźnia a później mnie poklepal po ramieniu i powiedział "damy radę kotku " ja się pytam kto da radę ja czy on ?!
taaa damy radę, czyli "Ty pocierpisz, a ja będę patrzył a później pójdę opić z kolegami i będę się przechwalał, jaki dzielny byłem przy porodzie"
Cytat:

ja to jestem taki dzikus, że sama się nie odezwę, zazwyczaj już wolę stać i przecierpieć swoje niż być skasowana wzrokiem z góry na dół, że robię komuś na złość i się z brzuchem pcham

Cebuszkę myślałam, żeby wykorzystywać tak jak na załączniku, ale jak się nie uda to kupię taką mniejszą poduszkę rogalik

Zazdroszczę takiej lekarki, dobrze mieć wszystko pod kontrolą

też polecam Makadamię, niejednokrotnie stamtąd zamawiałam różne ubrania i wszystkie były ok.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_09161.jpg (136,2 KB, 30 załadowań)
Stary 2015-10-15, 10:43   #881
Agusiek89
Wtajemniczenie

Odnośnie tematu piersi po kp w dd tvn, trochę się zmartwiłam. Nie zdecydowałabym się nigdy na zabieg powiększania piersi... trzeba będzie ćwiczyć klatkę piersiową, masować i wcierać kremy ujędrniające
Stary 2015-10-15, 10:43   #882
Soul89
Zadomowienie

Hmm zastanawiam się po tym materiale w DDTVN czy czeka nas tylko plastyka biustu po karmieniu..

Aparatka od 15.04.2013
Stary 2015-10-15, 10:57   #883
fasterka90
Zadomowienie

No spodziewałam się że coś więcej powiedzą, a było tylko o powiększaniu i karmieniu po powiększaniu

Ja chodzę jak pingwin i ogólnie poruszam się jak wieloryb...
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 11:00   #884
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość
No spodziewałam się że coś więcej powiedzą, a było tylko o powiększaniu i karmieniu po powiększaniu

Ja chodzę jak pingwin i ogólnie poruszam się jak wieloryb...
Też myślałam, że powiedzą o pielęgnacji, jakiś ćwiczeniach itp

Dzwonił kurier, że ma dla mnie 3 przesyłki zastanawiam się, czy to mogą być meble

Aparatka od 15.04.2013
Stary 2015-10-15, 11:15   #885
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Mówisz, że Julki się dogadają i zechcą razem wyjść?
No pewnie

Cytat:
Hej Melduję, że po wczorajszej wizycie wszystko ok. Nie miałam jak napisać, bo późno wróciliśmy i TŻ zaczął okupować laptopa, a ja coś mam problem z pisaniem na telefonie, mogę tylko czytać

Duży już chłopak

Cytat:
Też myślałam, że powiedzą o pielęgnacji, jakiś ćwiczeniach itp

Dzwonił kurier, że ma dla mnie 3 przesyłki zastanawiam się, czy to mogą być meble
No to będziesz miała rozpakowywania ja czekam na dwie przesyłki, jedna na pewno będzie w przyszłym tygodniu, a drugą dopiero wczoraj zamówiłam i trochę mogę na nią poczekać.

Właśnie wróciłam od fryzjera, podcięłam sporo z długości, bo strasznie mi wypadały. Mam nadzieję, że to trochę pomoże.
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 11:31   #886
Agusiek89
Wtajemniczenie

Kurier przyniósł mi leżaczek dla Małej udało mi się wygrać parę dni temu aukcję i zapłaciłam za niego łącznie z przesyłką 49 zł Potem mąż wróci to złoży go
Stary 2015-10-15, 11:36   #887
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
Napisane przez karoseria Pokaż wiadomość
Popekalam :'(
Brzuch.... Caly w paski... i boczki... :'(
Witam w klubie... ja też kiedyś wstałam rano i patrzę w lustro a tam cały bok na dole brzucha w rozstępach

Cytat:

Weszłam sobie na tę Makademię - ciuszki fajne, a ceny to już w ogóle tylko martwi mnie ten "rozmiar uniwersalny"

A ja chodzę całkiem inaczej - jak pingwin - i strasznie mnie to wkurza.

Trzymajcie kciuki. Dzisiaj wizyta i się dowiem jak mała leży
Olilina, trzymaj się tam!

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 11:39   #888
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Szkoda ze ja nie czekam na kuriera ale moze dzis bede miec nowy telefon jeśli jest dostępny ten co chce w plusie. Jak nie to przez neta bede próbowała przedłużyć umowę
Znalazłam wlasnie karuzelke po leo, nie wiem jak ja odświezyć, i w ogole boję sie ze nie bedzie działać bo dwa kabelki z niej wystają

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 11:43   #889
Agusiek89
Wtajemniczenie

Ciekawe jak tam Olilina... może już urodziła
Stary 2015-10-15, 11:46   #890
india_love
Raczkowanie

Zobaczcie jak będzie wyglądał Wasz poród (na wesoło:https://youtu.be/eoCgjuAcvjg
Stary 2015-10-15, 11:51   #891
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india_love Pokaż wiadomość
Zobaczcie jak będzie wyglądał Wasz poród (na wesoło:https://youtu.be/eoCgjuAcvjg
oby nie. Ale nieźle się uśmiałam
Stary 2015-10-15, 11:56   #892
beautifuldream
Rozeznanie

Witam się w pochmurny i deszczowy dzień Jest tak zimno, że nic mi się nie chce. A miałam tyle planów na dzisiaj. Mam zamiar zmienić pościel i poprasować chociaż część ubranek. Obiecałam, że wstawię zdjęcia koszul nocnych, więc słowa dotrzymuję. Dorzucam jeszcze zdjęcia wczorajszych zakupów (okrycie kąpielowe, kocyk, mój sweterek z Pepco za jedyne 29,99zł i ubranka dla Małego ) A i udało mi się dorwać w Carrefourze śpiwór do wózka z wełną za jedyne 59zł

Nie wiem czy widziałyście, ale jest wyprzedaż w Smyku. Któraś z Was kiedyś pisała o takim leżaczku, teraz jest w promocji:
http://www.smyk.com/tiny-love-wielof...t-niemowlaka-p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (54,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (50,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (55,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (46,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (79,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (54,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (98,2 KB, 24 załadowań)

Wojtuś jest już z nami
beautifuldream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 11:56   #893
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
Kurier przyniósł mi leżaczek dla Małej udało mi się wygrać parę dni temu aukcję i zapłaciłam za niego łącznie z przesyłką 49 zł Potem mąż wróci to złoży go
jaki leżaczek kupiłaś? Ja się w końcu zdecydowałam na ten 3 w 1 z tiny love.
Cytat:
Napisane przez india_love Pokaż wiadomość
dobre

Beautifuldream, z nieba mi spadłaś, właśnie pisałam dokładnie o tym leżaczku

Edytowane przez Iclosemyeyes
Czas edycji: 2015-10-15 o 11:58
Iclosemyeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-15, 12:02   #894
Agusiek89
Wtajemniczenie

[QUOTE=beautifuldream;5311 1911]Witam się w pochmurny i deszczowy dzień Jest tak zimno, że nic mi się nie chce. A miałam tyle planów na dzisiaj. Mam zamiar zmienić pościel i poprasować chociaż część ubranek. Obiecałam, że wstawię zdjęcia koszul nocnych, więc słowa dotrzymuję. Dorzucam jeszcze zdjęcia wczorajszych zakupów (okrycie kąpielowe, kocyk, mój sweterek z Pepco za jedyne 29,99zł i ubranka dla Małego ) A i udało mi się dorwać w Carrefourze śpiwór do wózka z wełną za jedyne 59zł

Nie wiem czy widziałyście, ale jest wyprzedaż w Smyku. Któraś z Was kiedyś pisała o takim leżaczku, teraz jest w promocji:
[URL]]

Świetne zakupki

Cytat:
jaki leżaczek kupiłaś? Ja się w końcu zdecydowałam na ten 3 w 1 z tiny love.

dobre

Beautifuldream, z nieba mi spadłaś, właśnie pisałam dokładnie o tym leżaczku
Ja mam z mothercare, ale zdjęcie jutro wstawię, bo nie dam rady go sama złożyć
Stary 2015-10-15, 12:04   #895
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość

No to będziesz miała rozpakowywania ja czekam na dwie przesyłki, jedna na pewno będzie w przyszłym tygodniu, a drugą dopiero wczoraj zamówiłam i trochę mogę na nią poczekać.
Tak mebelki przyszły i super bo kolorystycznie idealnie pasują do naszych mebli w pokoju, więc łóżeczko nie będzie się bardzo gryzło Zaraz jedziemy po farby i po weekendzie mąż z bratem biorą się za malowanie pokoiku

Aparatka od 15.04.2013
Stary 2015-10-15, 12:08   #896
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak mebelki przyszły i super bo kolorystycznie idealnie pasują do naszych mebli w pokoju, więc łóżeczko nie będzie się bardzo gryzło Zaraz jedziemy po farby i po weekendzie mąż z bratem biorą się za malowanie pokoiku
Super
Stary 2015-10-15, 12:10   #897
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Czekamy na zdjęcie efektów

Beautifuldream, wielkie dzięki za cynka, leżaczek już zamówiony Przeglądam co tam ciekawego jeszcze mają w Smyku. Zakupy świetne, ten śpiworek do wózka wygląda uroczo.
Stary 2015-10-15, 12:13   #898
beautifuldream
Rozeznanie

Cytat:
Jakie łóżeczko kupiłaś? Ja dzisiaj będę zamawiać i zastanawiam się nad tym:
http://allegro.pl/lozeczko-dumbo-z-s...712713734.html

Bardzo podoba mi się kolor sonoma, ale meble mamy venge więc muszę wybrać któryś z dostępnych w tym kolorze.

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Czekamy na zdjęcie efektów

Beautifuldream, wielkie dzięki za cynka, leżaczek już zamówiony Przeglądam co tam ciekawego jeszcze mają w Smyku. Zakupy świetne, ten śpiworek do wózka wygląda uroczo.
Mają w fajnych cenach kocyki i okrycia kąpielowe. Ja za swoje dałam 41zł w sklepie a identyczne w Smyku jest za 31zł:
http://www.smyk.com/babyono-okrycie-...t-niemowlaka-p

Wojtuś jest już z nami
Stary 2015-10-15, 12:14   #899
monic167
Rozeznanie

hej dziewczyny ostatnio brak weny na pisanie,ale cały czas Was podczytuję Olilina- trzymamy kciuki, jak fajnie ze bedziesz miala juz malutką przy sobie ja poki co nie wierzę że za miesiąc z hakiem będę tulić córkę w ramionach:cool

Beautifuldream- cudny ten śpiwór do wózka, były jakieś inne kolory ? mają jakieś rozmiary? kurcze- kupiłabym !

przy okazji proszę Was dziewczyny o info co zapodajecie sobie na przeziębienie- chwyciło i mnie, póki co zapchane zatoki mam tylko,ale to juz spory dyskomfort macie jakieś swoje mikstury zdrowotne? czy radzicie od razu iść do lekarza?? boje sie że mi przepisze coś co dla kobiety w ciąży niekoniecznie będzie dobrym rozwiązzaniem póki co mam do wyboru czosnek/ miód / prenatal i tantum verde ???
Stary 2015-10-15, 12:19   #900
beautifuldream
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monic167 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ostatnio brak weny na pisanie,ale cały czas Was podczytuję Olilina- trzymamy kciuki, jak fajnie ze bedziesz miala juz malutką przy sobie ja poki co nie wierzę że za miesiąc z hakiem będę tulić córkę w ramionach:cool

Beautifuldream- cudny ten śpiwór do wózka, były jakieś inne kolory ? mają jakieś rozmiary? kurcze- kupiłabym !

przy okazji proszę Was dziewczyny o info co zapodajecie sobie na przeziębienie- chwyciło i mnie, póki co zapchane zatoki mam tylko,ale to juz spory dyskomfort macie jakieś swoje mikstury zdrowotne? czy radzicie od razu iść do lekarza?? boje sie że mi przepisze coś co dla kobiety w ciąży niekoniecznie będzie dobrym rozwiązzaniem póki co mam do wyboru czosnek/ miód / prenatal i tantum verde ???
Były, były Były jeszcze szare i granatowe. Ja wzięłam mniejszy rozmiar bo na 86, a był jeszcze większy za 80zł na 110cm chyba. Ale stwierdziłam, że gondola w wózku ma coś ok. 90cm to ten mniejszy będzie odpowiedni

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez monic167 Pokaż wiadomość

Ja nacierałam się Amolem (czoło twarz, szyja ) i dodatkowo robiłam sobie inhalację z wody, soli i mięty. Ulga była chwilowa a i tak skończyło się antybiotykiem Teraz też czuję, że coś gardło zaczyna mnie drapać

Wojtuś jest już z nami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości