|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
Dziękuję
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet nie patrzyłam na rozpiskę jak to wygląda u mnie dokładnie. Muszę, w ogóle, pamiętać, że zaraz po połówkowym mam dzwonić albo przyjść się zapisać na to ostatnie. Niestety w dzień kiedy będę mieć połówkowe, zamkniętą rejestrację popołudniu mają.. Ale pewnie się przejdę, żeby potwierdzenie na papierku dostać ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- a no tak, coś mi się pomyliło ![]() Nie wiem jakim cudem i o czym ja myślałam
|
|
#3783 |
|
Rozeznanie
|
uczę angielskiego a impreza była właśnie wczoraj, jedna oficjalna w szkole- dziewczyny wyszły po 30 minutach (nie byłam z racji tego, że jestem na L4 a poza tym wcale nie tęsknię za takimi sztucznymi tworami jak impreza z całym gronem...) a po południu druga w trochę mniejszym gronie no i u mnie na osiedlu więc poszłam. Jeśli chodzi o jakieś imprezy w stylu wyjazd, wyjście na oficjalny obiad czy do teatru z okazji dnia nauczyciela to nasza dyrekcja niestety nie organizuje takich rzeczy więc musiałyśmy się zorganizować same :P
|
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja dzisiaj poleniuchowałam sobie. za dzisiejsze wizyty.
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
aż dziw bierze
![]() Cytat:
![]() Zawsze zabieram batona (ba, ja zawsze mam batona w torebce gdzie bym nie szłą )i od razu po badaniach jem, żeby nie było niespodzianki
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bym chętnie tak robiła, ale pół godziny przed jedzeniem śniadania muszę niestety jeszcze brać tabletkę na tarczycę... biorę ją od razu po wyjściu z zabiegowego i jak wrócę do domu to zazwyczaj zbliżam się do upragnionego czasu śniadania
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam po 9, teraz kawka i wizaż. Czekam aż śniadanie się zrobi, więc idę nadrabiać
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę na kanapie od godziny.
Posprzątałam , zrobiłam zakupy i zjadłam śniadanie. Mam od wczoraj barszcz, dziś dorobię do niego ziemniaki z cebulką i śmietaną, a na przekąskę brokuła z sosem czosnkowym.---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Co zjesz na śniadanie skoro samo się robi??
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie mam mocy żeby wyjść z łóżka.
a gdzie jeszcze posprzątać, zakupy, obiad zrobić?
|
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie masz jeszcze dziecka więc korzystaj z tego przywileju. Posprzątasz później, kiedy ja będę bawiła się z córką ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Która chętna na założenie następnej części naszego wątku??
|
|
#3795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I znów głowa zaczyna boleć ![]() Cytat:
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z lozka
![]() Malinka ja tez mam pozno polowkowe 3 listopada, ale na wtedy kazal sie zapisac lekarz wiec sie nie martwie Ja mam dzis wolne po poludnie i nie wiem co z nim zrobic bo maz bedzie skrecal i kleil lozeczko. Postanowilismy ze w grudniu bedziemy szukac wozka
|
|
|
|
#3797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Szczeperka
super, że siusiak nie odpadł ![]() Cytat:
a może się boi nowej łazienki i wanny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna część? To już?
Ja jednak do sh nie poszłam, wstałam rano i deszcz.. A mialam trochę spacerowania po mieście a potem chciałam na nogach wrócić do domu.. Wiec lipa :-(
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też chyba w grudniu będziemy swózek zamawiać, może na początku stycznia. Chciałabym na początku lutego już go mieć tutaj
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Wstaję o 7 żeby zrobić mężowi kawę i kanapeczki, a córci kakao. Przed 8 wychodzimy do przedszkola i wtedy nie chce mi się już wracać do łóżka
ok przejmujesz pałeczkę!No to mnie zainspirowałaś! Oglądajcie TVN
|
#3801 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też biorę leki na tarczycę i zawsze mam dylemat czy brać przed badaniem czy po badaniu. Faktycznie też biorę po badaniu, jednak nie wiem czy to dobrze. Lekarz zawsze pyta czy badanie było wykonane po zabraniu leku czy przed. Ja jutro idę zbadać tsh.
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze chwilę, ale już nie dużo
![]() Cytat:
![]() Ja bym pewnie jeszcze wróciła do łóżka ![]() Czuję się zaszczycona
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
A mi chlop w sklepie pow ze juz w grudniu tanieja a w styczniu juz fajne wykupione hmm trzeba bedzie sie po prostu rozgladac
|
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
dobrze wiedzieć
Czyli zamówimy w styczniu i jak tylko dojdzie, to podadzą nam tutaj, akurat będzie ok ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zawsze mam wyrzuty, że dzień się marnuje.
![]() Jest progres, wstałam. teraz ogarniam się szybko, psa na siku wyprowadzę i ruszam w miasto.:P
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
a tak będąc przy wózkach, czy ktoś słyszał o firmie lonex? spodobał mi się ich wózek ze względu na lekkość i stylistykę, tylko coś mało mają sklepów firmowych, a nie kupię, jak na żywo nie będę mogła pomacać
Edytowane przez trzydziescidwa Czas edycji: 2015-10-15 o 10:44 |
|
|
|
#3809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z wózkami nie jest tak jak z ciuchami. Na rynku są cały czas dostępne modele z poprzednich lat tyle, że z każdym rokiem są tańsze
|
|
#3810 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Jeden dzień mnie nie było, a już trudno Was nadrobić ![]() Wstałam dziś o 5:30 bo Tż po 4 miesiacach zwolnienia wrócił do pracy i chciałam zrobić mu dobre sniadanko ale dzięki temu już nie muszę jeździć do pracy w teren, mam nadzieję że okres przeziębieniowy już będzie za mna ![]() Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty mi już się okropnie dłuży ten czas miedzy wizytami Wczoraj natknęliśmy się z mężem na dobra ofertę działki budowlanej, po burzy mózgów zdecydowaliśmy się że to będzie nasze miejsce na ziemi właśnie więc lecę zaraz pod prysznic i jadę do gminy zaklepać ta konkretną nieruchomość z nadzieją że od wczoraj nikt nam jej nie sprzątnal sprzed nosa aaa i zakupy się przydadza bo w lodówce światło chociaż pomysłu na obiad brak
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

za dzisiejsze wizyty.

mam nadzieję że mu przejdzie...
aaa i zakupy się przydadza bo w lodówce światło