|
|
#4981 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Cytat:
Ja też dużo na początku plakałam z powodu napięcia u małej, alr tż mi nagadał i miał racje bo są naprawde chore dzieci a my musimy tylko nasze wyćwiczyc. Takze głowa do góry
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
pierozku no coś ty...właśnie ze jesteś dobra matka bo widziałaś już dawno że coś się Dzieje... Ze nie jest tak jak powinno być..to lekarz uśpil Twoja czujność. A Pieróg...cóż faceci
Swoją drogą nie wiem czy rehabilitantka nie powinna ugryźć się trochę w język... Nie kopie się leżącego...nie wiem jak to jest z tym przewracaniem... Bo Kuba najpierw przekrecal się z brzucha na plecy i myślałam że tak ma być...a Majka z plecow na brzuch. Z dziećmi jest tak różnie że nawet nie jesteśmy w stanie tego ogarnąć
|
|
|
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4984 |
|
Zadomowienie
|
Pierożku, nie martw się ćwiczenia naprawdę szybko dają efekty. A co do rehabilitantki to ja trafiłam najpierw na taką co też mi tak nagadała jak ta Twoja, że mały nic nie umie a tyle już powinien i w ogóle załamała mnie na maksa i dlatego po prostu ją zmieniłam. Stwierdziłam, że nie będę płacić komuś kto mnie tak dołuje zamiast pocieszyć, że odpowiednia pielęgnacja i ćwiczenia szybko wszystko unormują.
|
|
#4985 |
|
Zadomowienie
|
Kaja, wszystko najlepszego!!!
oby ten czas trochę wolniej Ci płynął, w sensie dorastania dzieci duzej chaty no i Franka w zestawie!!! ![]() Groszko, trzymaj się! To o te szmery w serduszku chodzi? Ja tez miałam szmery, jezdzilam nawet do CDZM i wszystko jest teraz ok, okaz zdrowia ![]() Ja też musze Frankowi zorganizować jakies rehabilitacje. Jak poszlam z nim do pediatry zeby go obejrzała i ewentualnie dala skierowanie gdzieś to powiedziala ze kazdy czlowiek ma asymetrie, panikuje, osluchala sluchawkami i nara a Tz jej tylko przyklasnal i powiedzial ze sie naczytam glupot i panikuje, no oby ale wole zeby mi to powiedział ktos kompetentny. Po chrzcinach sie za to zabieram.T tez mnie w☠☠☠☠ila na maxa! Zrobila afere ze ona nie przyjedzie na chrzciny jak nie będzie miala gdzie spac, my mamy male mieszkanie, do tego przyjezdza moja przyjaciółka z niemiec i nocuja u nas, wiec im zalatwilismy pokoje, dzis przyslala TZtowi smsa ze zostana tylko na niedziele. Nosz kurdeeeee!!!! Wybuchne dziś! Kojca nie kupuje. Moj siostrzeniec ma kojec i siedzi tam tylko "za kare" :P |
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy się do końca zgodzę z tymi melodyjkami. chyba, że o takich maluszkach mówiła. bo generalnie zasada jest taka, że im bardziej zabawka w☠☠☠☠ia rodzica tym jest fajniejsza dla dziecka
![]() co do zwierzątek na macie to ja też przestrzegam przed tymi gdzie jest dużo elementów. Tyle, że ja mam na myśli bardziej syf który się robi. BTW Kuba później gryzł tą piankę |
|
|
|
#4987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4988 |
|
Zakorzenienie
|
ej...13 postów do końca nam zostało
|
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy av. Kurczę znowu będziecie mi się mylić
tak to tylko na av patrzyłam i wiedziałam kto napisał post.
|
|
|
|
#4990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
ej, czy to normalne gdy dziecku lzawi oczko? wczesniej lewe zachodzilo ropa ale przechodzilo samo w ciagu dnia ..teraz prawe lzawi
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
ale pędzicie
nie ogarniam
|
|
|
|
#4996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie to samo. Ehhh szkoda gadać. Ja juz sie tym nie przejmuje i sama sobie wszystko zalatwiam, kupuje, chodzę. Jak chce z nami jechać do szpitala to jedzie jak nie chce to nie. Ja sobie sama dam radę. Żeby kiedykolwiek poszedł z nia na spacer, pobawił sie, nigdy. Jedyne to ja kąpie i karmi koło 22:00. Na tym sie jego rola kończy. Ale dobra nie narzekam. Jakieś wybrakowane modele nam sie trafiły
|
|
|
|
|
#4997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaloze
|
|
|
|
|
#4999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5000 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Generalnie spoko. Jeżeli Ci to odpowiada i jeżeli uważasz że nie zaszkodzi to dziecku to super. Ty jesteś matką i Ty decydujesz.
Mi to nie odpowiada. Ja chcę mieć wszystkie atesty i certyfikaty bo na tym leży dzieciak, liże to, żuje i chuj wie co z tym robi. I może i jestem niepraktycznym burżujem że wy☠☠☠ałam na puzzle 160 zł ale mam to głęboko w dupsku. Cytat:
Naprawdę dobrze wiedzieć że jest ktoś kto to wszystko rozumie, bo ciężko Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki Wam Dziewczyny, naprawdę, lżej mi na sercu, bo naprawdę było mi źle z tym wszystkim
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|||||
|
|
|
#5001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj TZ codziennie sie zajmuje mala, czasem musze mu mowic, czasem sam ja bierze i sie z nia bawi,a Lilly jak tylko go widzi to sie smieje Na spacerze z mala byl moze ze 3 razy? u lekarza raz, kurde zeby chociaz raz po szczepieniu z nia posiedzial przez weekend. a tu nie.. Aika macie ustalone juz szczepienei?
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5003 |
|
Przyczajenie
|
Ech, tez mnie dzisiaj pediatra nastraszyła. Wybralismy sie z małym na szczepienie, a przed było wazenie i mierzenie przez pielegniare. która nas nastraszyła, ze młody moze miec skaze, bo skoro ulewa i ma ciemieniuszke, to moze byc to powiazane. Dodatkowo młodemu akurat wyskoczył syfek na policzku i ona juz to wszytsko z soba powiazała. Na sczescie pozniej była rozmowa z pediatra i ta powiedziała, ze dla niej to nie skaza, ale jest inny problem...mały nie podonosi głowki jak sie go trzyma za raczki
i dała nam skierowanie do poradni neonatologicznej, wiec najpradopodobniej tez czeka nas rehabilitacja az sie boje co ja usłysze a Wasze dzieci podnosza juz głowke do góry? pediatra mi powiedziła, ze powinni to robic jak juz skoncza 3 miesiace, a moj ma 3,5 i w ogole sie nie zanosi. jak go złapała za raczki i podniosła, to mu głowka do tyłu opdła. W ogole moim zdaniem za bardzo za te raczki ciagneła;(
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

ala:
oby ten czas trochę wolniej Ci płynął, w sensie dorastania dzieci