|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
Polly super ten kubek
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
One od dzisiaj są w ofercie.
Ja ogólnie mam zboczenie na punkcie kubków.
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
jadę do pralni, i do biedronki po ten kubek dzieki polly
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Tak ,) |
|
|
|
#3846 |
|
Zadomowienie
|
no to chyba mnie czeka wycieczka do apteki po ta szalwie i jeszcze sie zapytam pań co polecaja, moze jakis zel na dziasla kupie ale puki co to niemam sily sie ruszyc..wstawilam pranie bo mi sie nazbieralo lumpow. zas bedzie dwa dni schlo ;/ u nas w lazience wogole sie nieda prania zostawic moment smierdzi co jest dziwne bo mamy wywietrzniki itd, pogoda teraz do kitu to na balkon sie nieda i wpokoju zas bedzie stalo pranie, w pokoju w ktorym juz jest ciasno;/
jak na zlosc jak moj chce zmienic mieszkanie to w pracy u niego jakies jaja i zmiany od stycznia i lepiej sie wstrzymac i poczekac co tam kombinuja ech
|
#3847 |
|
Rozeznanie
|
Po wizycie wszystko dobrze. Maluszek mial pepowine miedzy nogami lekarz powiedzial ze wystaje cos z zaniej ale jak popukal w brzuch to sie malec wypial dupą raczej chlopak ale nie wiadomo
kolejna wizyta 5 lidtopada. Sprawdxil szyjke i powiedzial ze juz na kazdej wizycie bedzie sprawdzal na nastepna zrobic badania krwi i usg polowkowe w polowie listopada tak zeby bylo w 22 tyg. Pytalam jeszcze o basen to powiedzial mozna ale trzeba dzien wczesniej wzmocnic flore bakteryjna polecil neovagin (moglam przekrecic nazwe). Jestem duzo spokojniejsza dzieki za kciuki.
|
|
|
|
#3848 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam dzisiaj senny dzień... wstaję, jem coś i idę leżeć, jak zasnę to śpię, jak nie to tylko leżę i rozmyślam :P za chwilę młody wróci ze szkoły to wskakujemy do łóżka i będzie mi czytał "Rzepkę" i "Ptasie radio" bo jutro musi oddać książkę do biblioteki, później zrobię jakiś obiad i dzień zleci. Dobrze, że już jutro piątek... :P
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytam listopadówki i wiele dziewczyn z dnia na dzień pocięło rozstępami pomimo smarowania. Przerażająca wizja
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja , dzisiaj noc nieprzespana i nadrabiałam rano. 3mam kciuki za wizyty
![]() diablica071086 dobrze, że z dzidkiem wszystko OK a jak jadę do endokrynologa-ginekologa do Krakowa to wszystko słyszę- serduszko i jak się rusza ![]() Szczeperka dobrze, że wszystko OK ![]() Infekcje się zdarzają, mi ciągle coś się tam dzieje i pH nie takie. Chyba zacznę pić sok z cytryny wyciśnięty bo nic nie jest w stanie zakwasić mojego, że tak nazwę moczu ![]() malinka9191 ja mam połówkowe 16.11 bo wtedy mi się kończy L4 i żeby nie chodzić 2 razy na wizyty bo za każdą płacę ![]() gosza82 ja mam sokowirówkę Zelmer Je1000, jest ok. Wczoraj wypróbowałam i soczek jest dobry będę też robiła z buraków Anteria może kup jakieś fajne rzeczy do kąpieli, matę kolorową, zabaweczki żeby odwrócić uwagę od wanny Powodzenia w przeprowadzce, nie dźwigaj ![]() polly super kubek ja dopiero idę kawę robić, nie wiem co mnie tak w nocy osłabiło, cała noc nieprzespana i dzidziuś cały czas "pukał" mi w brzuch. Nie mogłam sie położyć na brzuchu bo robił salwę puknięć i bałam się że go zgniotę. Chyba u mnie już czas na poduszkę cebuszkę pod brzuch. Wcześniej nie protestował ![]() trzydziescidwa takiego bonusa też bym chciała do kawy
Edytowane przez fasolka1987 Czas edycji: 2015-10-15 o 12:24 |
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby nie zagracać sobie pokoju ciągle suszarką ![]() trzydziescidwa co to za ciacho? też chyba sobie zaraz mojego ukroję
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Malować czy na razie zostawiamy?
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tutaj 20 min suszę w pralni ![]() Ale jedno co jest pewnie dziecięcych ubranek tam nie zaniosę Właśnie wcinam jogurt Mars, ale pyyyszny
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
My też mamy suszarnię ale nie lubię z niej korzystać. Kiedyś ściągałam bluzkę, a na niej wieeelki pająk
Latem lubię suszyć pranie na balkonie bo w domu się nie kurzy ale nie ma ono takiego zapachu jak to suszone zimową porą w domu. Wieszam pranie przy kaloryferze wieczorem i ściągam rano. Minusem jest to, że muszę wtedy codziennie okurzać i ścierać kurze ale plusem pochwały znajomych za nasz przyjemny zapach domu i w ogóle moje siostry porównują go do zapachu dzidziusia.
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
u nas jest jakas pralnia na koncu miasta wiecej roboty chyba by bylo tam lezc i spowrotem
jeszcze jak niemam prawka to juz wogole..pralka suszarka najlepszy patent moze kiedys bede miala i zmywarke tez ;/bo mycia garow tez mam dosc
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja robię w sobotę wielkie pranie z całego tygodnia i później on to dźwiga wszystko do suszarek ![]() Zmywarkę tez planuję w pierwszej kolejnośći kupić ![]() Cytat:
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się marzy suszarnia. Może kiedyś.
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama ma pralko-suszarkę eko bubble i jest zadowolona. Moja beko powoli szwankuje(5-letnia staruszka zapomina o płukaniu lub końcowym wirowaniu
) i jej następczynią na pewno będzie ta ww. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Zmywarkę dostałam używaną od rodziców bo niedawno mieli remont i wszystko zmieniali i szkoda, że nie jest do zabudowy bo wzięłabym ją do nowego domu. Ma 10-15 lat i świetnie myje, a ta nowa rodziców już zaczyna szwankować
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do suszenia, ja mam zabudowany balkon i tam się zwykle suszy, ale niestety przy temperaturach poniżej 10 stopni to już lipa no i zostaje łazienka....
|
|
#3863 |
|
Zadomowienie
|
witam ja jestem teraz u tesciow odezwe sie wieczorem jak mąż do pracy pójdzie
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam pralke eccobuble i na razie jestem mega zadowolona
Kupilam kubek w biedronce Zaraz zabieram sie za ogorkowa. Mama mnie ciagnie do kina hmm |
|
|
|
#3866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz robią takie dziadostwo, żeby się psuło zaraz po upływie gwarancji ![]() Cytat:
![]() Pamiętam jak ja nie mogłam przywyknąć do nowego nazwiska i czasem musiałam się zastanowić jakie podać ![]() Obiadek się szykuje, a ja się delektuję herbatką i plackiem ![]() Prasowanie może poczekać
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz nie pamietam kiedy bylam na basenie, chyba w lipcu na wakacjach haha
Musze ale to musze umyc podloge w lazience. Bo az wstyd
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też się obiad robi,a ja się zastanawiam czy kawę sobie zrobić, bo dzisiaj jeszcze nie piłam.
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Polly ja wlasnie robie kawe :p napijemy sie razem
A potem ide myc ta lazienke, maz za godzine wraca z pracy trzeba ogarnac chałpe
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

Ja ogólnie mam zboczenie na punkcie kubków.

kolejna wizyta 5 lidtopada. Sprawdxil szyjke i powiedzial ze juz na kazdej wizycie bedzie sprawdzal na nastepna zrobic badania krwi i usg polowkowe w polowie listopada tak zeby bylo w 22 tyg. Pytalam jeszcze o basen to powiedzial mozna ale trzeba dzien wczesniej wzmocnic flore bakteryjna polecil neovagin (moglam przekrecic nazwe). Jestem duzo spokojniejsza dzieki za kciuki.

Latem lubię suszyć pranie na balkonie bo w domu się nie kurzy ale nie ma ono takiego zapachu jak to suszone zimową porą w domu. Wieszam pranie przy kaloryferze wieczorem i ściągam rano. Minusem jest to, że muszę wtedy codziennie okurzać i ścierać kurze ale plusem pochwały znajomych za nasz przyjemny zapach domu i w ogóle