|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
dobra Kochanienkie, wpadlam na moment, ale juz musze mykac, zaraz z TZtem robimy obiadek, a pozniej przyjdzie kolezanka zafarbowac mi wlosy
postaram sie wpasc pozniej pozdrawiam Was goraco i zycze milego dzionka |
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
no wlasnie ja mam podobno za male sutki wkec musze je cwiczyc o matko ale to takie smieszne heheheh
![]() co mam lapac se i wyciagac bede sie chichac do upadlego ![]() no ale dobra jak trzeba
|
#2043 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.
ja właśnie skończyłam czyścić grzyby. Wychodziliśmy z lasu pięć minut przed deszczem ![]() teraz sobie moge troszkę odpocząć. Wczoraj naściągałam sobie z neta pioseneczek dla dzieci i kołysanki. Słuchałysmy sobie przed snem ![]() Kto wie, może jak Amelcia będzie słuchać kołysanek w brzuszku mamusi to potem też będzie przy nich spokojna. Pozdrawiam
[ori_bas]165431[/ori_bas] Edytowane przez ja22 Czas edycji: 2007-09-18 o 19:26 |
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem z opowiadań, że niektóre kobiety nie ćwiczyły a potem płakały z bólu jak dzidzia ssała mleczko.Więc cwicz kochaniutka, ćwicz
|
|
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś ogladałam program o życiu płodowym(rewelacyjny):ehe m:. I tam pokazywali jak Dzieciaczki jeszcze nie narodzone odbierają dźwięki z zewnątrz.Są one bardzo niewyraźne a do tego zagłuszane przez różne dźwięki z wewnątrz tzn bicie serca matki-jest bardzo głośne!, różne burczenia jelit itp. Ale tam mówili, ze dzieci przyzwyczajają się do tembru głosów rodziców i już po porodzie reagują właśnie na nie |
|
|
|
|
#2046 |
|
Raczkowanie
|
Ray miłych ćwiczeń
![]() ![]() Uśmiałam się Kina jak tam pisanie pracy ![]() Upominam się oj upominam się Kachula a może to i dobrze, że jeszcze nie teraz, może organizm potrzebuje jeszcze trochę czasu. Karolinka smacznych grzybów Gizelcia opowiadaj jak to jest być żoną Pana T Z Twoich wypowiedzi czuję, że jest lepiej i cieszy mnie to niezmiernie. U mnie praca, praca, praca .... I humor jakiś taki zupełni nijaki, jak się coś psuje to na całej linii ;( |
|
|
|
#2047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie słuchamy. Mamusia nawet podśpiewuje ![]() Maleńka fika, chyba jej sie podoba,a może mamę ucisza hehh...
|
|
#2048 |
|
Zadomowienie
|
Nadiuś przesyłam buziaczki na poprawę humorku
![]() Ray no to masz co robić . Możecie z mężem ćwiczyc razem jemu napewno się to spodoba
|
#2049 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2050 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam sie tylko pochwalić, że wróciliśmy od lekarza i wszystko jest dobrze. Mamusia zdrowa, dzieciaczek też i jestesmy oboje bardzo szczęsliwi. Widać to po tym, że mi uśmiech z twarzy nie schodzi a niunia od rana kopie mnie i chyba skacze z radości
Karolinko - ja tez jak zaczynam śpiewać to moja faola mocniej się rusza. Ciekawe czy dlatego, ze tańczy czy chce mnie uciszyć
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
Jolineczko
![]() Gratulacje oby tak dalej |
|
|
|
#2052 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja tylko na chwilke, nie mam niestety czasu na wizazowanie, wiec bede tu was podczytywac i czasem postaram sie cos wyklikac. Przepraszam was kochane, ale jestesmy zaganiani, napietrzylo sie wszytsko akurat teraz - wiadomo, aby jeszcze bardziej sie stresowac chyba. Jestem zmeczona i najchetniej polecialabym juz na jakies wakacje...ale niestety moze po 29tym ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
dajcie spokoj
wczesniej myslalam ze tylko sobie chodzi si w ciazy 9 mc a teraz wieczorem kapiel musi trwac z godzine bo oliwke trzeba wsmarowac bo sutki wyciagac matko jak to brzmi ![]() coraz ciekawiej :d moj maz chyba padnie ze smiechu jak mu powiem co musze robic hehehehe ale nie no bede faktycznie bo jak potem dziecko nie bedzie moglo jesc to co trzeba je teraz jakos przygotowac ale tu cisza.... mnie najbardziej denerwuja te wzdecia tzn nie tyke co zdecia ale jelita czuje doslownie brrr...
|
#2055 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Moja betka tak jak kasiuli ujemna.Od jutra zaczynam duphaston lyskac przez 10 dni.Jutro tez mamoperacje wiec 3majcie kciuki buzkaczki i do czwartku
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
avialle trzymam kciuki z z całej siły
Jolu bardzo się cieszę że wynikimasz dobre. Pozdrowienia dla maleństwa Ja zwinęłam siostrze balsam na rozstępy hehe... Ma inny niż ja,a stosuje go jeszcze po ciazy. Muszę przetestować. Dzisiaj mama kupiła mi fajny poradnik dla kobiet w ciązy. Pora poczytać i cosik przy sobie zrobić
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadius w tamtym tygodniu codziennie pisalam cosik, ale teraz chyba jakas podziebiona jestem i nic mi sie nie chce, ale cos tam postaram sie skrobnac
Cytat:
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2059 |
|
Raczkowanie
|
Witam Cie Gizelciu apowrotem na wizazyku
jak dobrze ze wszystko wporzdku uffffffff...Kasiu widocznie to nie ten czas i pora,ale ja trzymam kciuki za ciebie bo za siebie to juz przestalam ...ja takie kruciutkie tekasty pisze bo zawsze mi sie gdzies spieszy
|
|
|
|
#2060 |
|
Zadomowienie
|
ja22 zapomnialam pogratulowac Ci coreczki
Widzisz..a jednak mam tego nosa i przeczuwalam ze bedzie corcia Amelka mowisz?..bardzo ladnie ![]() Kinia powiem Ci ze siedzienia w Twoim autku sa bardzo wygodne i szybko sie rozkladaja Nie pytaj skad wiem ![]() avialle chyba sie jeszcze nie znamy..bardzo milo mi Ciebie poznac ![]() Zycze udanej operacji Nadiu z mezem bardzo dobrze mi sie uklada..dba o swoje dziewczynki..tylko w niedziele poklocilismy sie w szpitalu i pan T zarzucil wielkiego focha i nie odzywa sie do zonki Smieszy mnie ta sytuacja bo traktujemy siebie jak powietrze wczorajsza noc byla zabawna..ja chcialam sie tulic a On mnie odpychal Ciekawe kiedy mu przejdzie ta zlosc bo urodze chyba ze smiechu ![]() ..a mnie coraz bardziej brzuszek ciazy..kregoslup juz nie wytrzymuje i strasznie boli..Jestem juz spora kuleczka i po sklepach chodze z predkoscia zolwia Nic mi sie nie chce..pamietam jak jeszcze w 7 miesiacu smigalam z oknami i podlogami a teraz to tylko bym spala..Dziewczyny jeszcze tylko miesiac i troszke.. |
|
|
|
#2061 |
|
Zadomowienie
|
Gizelcia daway na priv swój adres wiesz po co
|
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelciu dzieki za rady, na pewno wyprobujemy renie
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję Gizelciu
Widzę że humorek Ci dopisuje, to bardzo dobrze. Chciała bym widzieć jak słuchałyście tej muzyczki ![]() My z Amelcia lecimy na żywioł i słuchamy przez głośniczki, oczywiście podśpiewując takie hiciorki jak : Kołysanka dla okruszka Fantazja Bursztynek Ogórek wąsaty Kulfon Laleczka z saskiej porcelany Witaminki dla chłopczyka i dziewczynki Idzie niebo itp.
|
#2065 |
|
Zadomowienie
|
aaa... Gizelciu jak mężuś ma foszka na przytulanie to powiedz mu że to Olisia tuli się do tatusia a nie Ty
![]() Maleńkiej napewno nie odmówi
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z wieczorka dziewczynki,oswiadczam wszem i wobec ze Kachula ma tydzien urlopiku i bedzie tu z Wami czesciej przesiadywac hihi
A poza tym to niepotrzebnie robilam ta bete bo dzis na 100% sie utwierdzila,poszlam w pracy do lazienki i patrze a mnie @ nawiedzila,nawet n ie wiem kiedy przylazla,nic kompletnie nie czulam i nawet mnie nic nie boli...dziwna ta malpa ale dobrze ze jest juz nareszcie bo toz to przeciez mialam juz dzisiaj 40 dzien cylku,masakra!!!i jak tu teraz utrafic w te dni plodne? hehe dobre pytanie |
|
|
|
#2067 |
|
Raczkowanie
|
Gizelciu, szkoda marnować życia na takie ciche dni
![]() Kina Ty tam się nie rozpędzaj z tym autem bo wiesz potem taka Olisia może zamieszkać w brzuszku A ty masz pracę pisać Nie no żartuję - to kiedy jakaś romantyczna wycieczka w ustronne miejsce ![]() avialle trzymam kciuki bardzo mocno, czekamy tu na Ciebie |
|
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Mowilam Wam dzis ze ide odebrac polecony tylko nie wiedzialam skad on moze byc no i juz wiem Z POLICJI!!!odebralam otworzylam a tam wezwanie w charakterze swiadka,zadzwonilam odrazu pod podany numer a kobieta mi mowi o co chodzi-w 2005 w wyborach ktos posluzyl sie moimi danymi i zlozyl podpis na jakiejs liscie kandydatow(ze niby popieram jakiegos PANA Słomke)bosheee nazwiska nigdy nie slyszalam podobno facet z Gliwic czy z tamtych okolic wiec kiedy i gdzie ja tam w 2005 roku?,na wybory nie chodze nigdy a tu ze niby kogos popieram???musze isc na policje i zweryfikowac czy to moje dane czy i czy to moj podpis,na dzien dzisiejszy wiem ze pewnie nie bedzie moj wiec po co mnie ciagaja ja nie wiem...
Gizelus fajnie ze juz z nami jestes ,dasz rade,wytrzymasz to jeszcze tylko kilka tygodni i juz w ramionach bedziesz tulic Olisie,wtedy to raczki od noszenia Malej beda bolec a nie plecki Karolinko ale fajne hiciory masz,ja tez czasami sobire lubie posluchac takich piosenek,przypominaja mi moje dziecinstwo i kazdy chyba za nimi szalal "w mlodosci" Dorotko skoro za siebie nie trzymasz kciukow to ja bede je za Ciebie trzymac Avialle nie lam sie,zafasolkujemy nastepnym razem,w nastepnym cyklu Kurcze tylko jak my mamy trafic w dni plodne jak mojego Tz nie ma caly tydzien tylko na weekendy wraca-masakra,pewnie z rok bede trafiac i i tak nie trafie!!Chyba bedzie musioal wziac urlopik hihi Ray cwicz cwicz sutki bo tez o tym slyszalam ze jak kobieta ma wklesle sutki to boli potwornie,ale jakby co to ja nic nie mowilam bo nie chce nikogo straszyc Madziu to milych przygotowan i zycze zeby wszystko pieknie sie udalo!! A mi dzis normalnie odwala,raczej za slodkim nie przepadam,juz naprawde musze miec ochote zeby cos zjesc slodkiego a dzis to kazdy w pracy sie ze mnie smial bo takie zakupy zrobilam ze hej,normalnie same slodkosci-mam napad na slodkosci,wlasnie siedze przed kompem i wcinam maslo orzechowe prosto ze sloika,sama jestem w szoku ,nigdy go nie lubilam!!!To ta @ chyba tak na mnie dziala ze mam jakis napad na slodkie Kina kuruj sie kochana zeby chorobsko nie rozlozylo Cie na wesele siostry czasami,no i powiem Ci w tajemnicy ze tylnie siedzenia w Reni sa THE BEST!!!!!Tylko nikomu nie mow bo co sobie ludzie o mnie pomysla hihi |
|
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
Kina pokaz nam sie w nowych wloskach!!!!!kto jest za?jaaaaaaaaaaaa!!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

Upominam się oj upominam się
Z Twoich wypowiedzi czuję, że jest lepiej i cieszy mnie to niezmiernie.