|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4
Jezu, spalismy 4 godziny
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
|
#213 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A T powiedz "niech sie kochana mamusia nie wpierdala" ![]() My jedziemy do T w listopadzie, ale sie nasluchamy ze chrzciny odwołaliśmy Dlatego ja po 4 latach licencjata (tak, 4 lata miałam Cytat:
![]() oooo to znam, nie wiedziałam ze jakis Zenek to śpiewa ![]() Musze sobie włączyć to co wstawilyscie ale moze pózniej Cytat:
Ooo to tez znam nawet nie interesowałam sie kto to śpiewa, a disco polo nawet lubię tzn zalezy jakie, ale na weselach musi byc ale nie takie biesiadne tylko takie wlasnie disco u nas Dj miał listę zakazanych piosenek Za☠☠☠ie tz, kutwa prosze go zeby nie nastawiał trzech budzików które i tak go nie budzą tylko napierdalaja az ja do niego zadzwonię zeby to gunwo wylaczyc. To qrwaaa nie- 5.45, 20 minut od położenia małego do łóżeczka napierdalando budzikiem co 10 minut. Jutro uczynię mu z zycia piekło, sobota. Nie zazna snu od czwartej ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nocka spoko. Ale o 7 pobudka na stałe.
Kejti u was to wygląda na ten długi skok Szuu obudził małego?
|
|
|
|
#215 |
|
Konto usunięte
|
Mehja budzikiem nie, tylko mnie. Potem jak brał śmieci to butelki po piwie (paaatolaaaa) zaczal wrzucać to obudził ale jak wyszedł to mały zasnął
Tylko pampa nie miał od wczoraj zmieniane, ciekawe czy mu tyłek nie odpadnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Aaaa i my mamy ten długi skok, to jest jakaś masakra, nawet nic głośniej nie mozna powiedzieć bo mały sie zrywa i wyje, jakbym nie wiedziała ze to skok to chyba bym zwątpiła we wszystko bo naprawdę wyglada to zle - jakby jakis zastraszony był ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Albo wczoraj - wyje wyje wyje, myślałam ze go brzuch boli tak sie zanosił, wzięłam na rece, pionowo a jakże (wiem ze nie wolno ale od poczatku nie da sie inaczej go nosić) i podeszłam do okna, spokój. Tylko obróciłam sie w stronę kanapy gdzie swój kocyk miał - ryk. Znowu obrót w stronę okna - spokój. Poszłam do jego pokoju - spokój, podchodzę do łóżeczka, nawet nie wsadzilam go, tylko podeszłam - ryk. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- Aaa schudłam cały kilograaam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szuu ooo tak uczyn mu male piekielko!!!
|
|
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#218 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja walczę o każdą minute snu, a te romansuja z jakims Zenkiem. Ja nie znam człowieka i boję sie puscic to na yt, bo ostatnio wpadla mi do glowy ta piosenka oreo i myślałam ze oszaleje Mam jesienne przesilenie. ..nic mi sie nie chce :ziewa: |
||||
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja, ogólnie jego zachowanie wskazuje na skok, bo jest taki przewrazliwiony, płacze z byle powodu. Tak że biorąc pod uwagę jak ryczy gdy nagle przestanie podobać mu się pozycja w której leży, to całe osiedle usłyszy dzisiejszy płacz na szczepieniu.
Ale te częste pobudki w nocy trwają jeszcze od tamtego skoku.. My tak nie śpimy już od początku września. Chociaż coś takiego jak wczoraj zdarzyło się nam pierwszy raz.U nas jest tak jak u Szuuu - coś nie pasuje, to będzie płakał ile się da..
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Dziendobry
spalam 2 h . Mala spala do 6;30, zjadla a teraz lezy obok I sie smieje.. Nie zazdroszcze wam przebojow z tesciami ..
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przemawia do mnie Zenek
|
#224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już miałam przesilenie letnie, to teraz jesienne, później zimowe
|
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Ktora lsni pierwszym mym marzeniem jestes tyyyyyyy aaaaa ![]() Moja jak tak cmoka to ssie paluszka I zasypia
|
#226 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze mi się przypomniało "życie to są chwile chwile, tak ulotne jak motyleee "
Eee nie znasz się Mi się ostatnio przez was wykręcilo zostań dziś moja przyjaciółkaaaa ![]() U mnie to nie wiem ile pobudek, poszlam spać ok 1 to chyba że dwie jeszcze były no i po 7:30 pobudka |
|
|
|
#227 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"opisz się, jak wyglądasz" ![]() Cytat:
Dlaczego ty mi w głowie zawróciłas ![]() Ale zenek ma hity gdzIe żadna impra nie może być bez niego
|
|||||
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Moja zrobiła taka kupe że całe plecy brudne, ciuchy i rozek. Oba różki w praniu więc zaliczyłam jej spiworek bo ma nowy jeszcze nie używany ale już widzę że to nie dla niej. Nie może uznać bo ma rączki na wierzchu i nie jest tak opatulona jak rozkiem. Żałuje że metki wyrzucone bo bym sprzedała na all.
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestes szalona mowie ci
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
Słownik mi pocieszał jak zwykle wyrazy
|
|
|
|
#232 |
|
Zadomowienie
|
Witam się po kawie, która będzie dziś moim sprzymierzeńcem chyba.
Oooo matko jaka ja jestem niewyspana, wiek daje znać o sobie. byliśmy wczoraj z TZ na koncercie, moja mama została z małym (całkiem dobrze się sprzedał bo zasnął jak przyszła i cały czas spał ). Jak wróciliśmy to nam się zebrało na nocne rozmowy iii koło 1 postanowiłam się położyć i co???? I chuj łóżko mi skrzypnęło i się mały z rykiem obudził to mu dałam jeść, potem za 2,5 h znowu się obudził głodny. Rany, ja nie pamiętam kiedy on się 2 razy na jedzenie budził .Po 5 odechciało mu się spać ale włączyłam suszarkę i trochę pospaliśmy. To jest kara, zachciało się starej dupie balować to spać nie będzie. Szuuu, czyń zagładę w sobotę z samego rana
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie spiworek tez sie nie sprawdzil.. A rozka uzywalam moZe z Dwa tyg po urodzeniu malej-tez nie lubi u nas tez kupy z rozmachem robi
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Pocieszal
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
My przed chwilą sluchalismy zostań moja przyjaciółka, dzielna mysz i szczotka pasta. Ale teraz królewicz chce spać. No i się w sumie mu nie dziwie
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
|
#239 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Ja nic nie pisałam :pU nas teraz faza na angielskie piosenki ![]() In,de red red tałn is a red red hałs, in de red red hałs is a red red bed ![]() Albo helloł tu ju, helloł ty ju |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Mala obudzila sie po polnocy, zjadlA I spi dalej
tzn zalezy jakie, ale na weselach musi byc

). Jak wróciliśmy to nam się zebrało na nocne rozmowy iii koło 1 postanowiłam się położyć i co???? I chuj łóżko mi skrzypnęło i się mały z rykiem obudził to mu dałam jeść, potem za 2,5 h znowu się obudził głodny. Rany, ja nie pamiętam kiedy on się 2 razy na jedzenie budził