|
|
#1321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 9 :) !
Cytat:
Aleee dlugo lezycie... ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Szkoda, ze wątek przymiera rozpakowane nie maja czasu, a nierozpakowane sie pogniewaly i nie chca pisac :P---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1322 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będzie dobrze zobaczysz ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- No cichutko tutaj ostatnio
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
Dobrej nockii. Ja musze o 8 wstac zeby kurna na 11 do poloznej zdarzyc :/
Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
AMELIE BABIŃCU, wracaj szybko z Tomusiem do nas. Cały czas będę myśleć o Tobie
daj koniecznie znać. Naucz się tylko tego wytłuszczonego MASZ CUDOWNE DZIECI, bądź dzielna dla nich, bo warto!!! Jestem pewna, że tym razem pójdzie Ci piorunem, tylko się nie spinaj na zapas. Weź sobie Alusi zdjęcie do łapki i mantruj, że taka miłość warta kilku skurczybyków i chwili cierpienia, kochanie ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- AGATKA, ja po szczepieniu przeciw polio zachorowałam - w wieku 3 miesięcy. Ledwo mnie odratowali, zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych, współtowarzyszące mu zapalenie płuc, potem sepsa. Mam na pamiątkę wieczną porażenia nerwów - prawe ramię, lewa stopa. Nieodwracalne. Gdyby inne czasy były wtedy, 37 lat temu, mogłabym za kasę z odszkodowania nie pracować do końca moich dni. Dlatego wykur.wiście jestem cięta na takie akcje jak u Was i lekarzy z takim bezmózgowiem i bezczelnością jak ta neonatolog, o której pisałaś
|
#1326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje dziecko to potwor w dzien wmiare spi a w noc wogole... tylko by ssala a ja jeszcze nie mam tyle mleka i sie wkurza i ryczy dalam jej mm to nawet nie chce spac patrzy na mnie i oczami przewraca
|
|
#1327 |
|
Rozeznanie
|
Matko jedyna... Snil mi się mój poród. I to jak realnie... Obudzilam się cala obolala... Zlana potem i zdyszana. Pół świadoma myslalam że to się dzieje naprawdę... Ale później już sobie uswiadomilam że jestem w domu i nic takiego nie mialo miejsca. Próbuje zasnac i tz do mnie:☠
K: wstawaj D: po co?☠ K: no wiesz D: nie K: no tamtooooo D: co? Laktator?☠ K: tak D: ale muszę poduszki ułożyć.☠ K: ja ci uloze No więc wstaje, idę najpierw do wc, sama SE te poduszki ulozylam, mowie do tz idz zrób mleko. No i wstal, ja odciagam (marne 10ml).☠ Po 20minutach mowie że już nie umiem, na co on, że nikt mi nie kazał. A ja mu mowie że on. Na co ten że przecież ja go obudzilam. Opowiadam mu jak to było, a ten że zmyslam . Bądź tu mądry i pisz wiersze xd Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
|
#1328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzese portki ze strachu ale dam rade jak nie ja to kto..
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Zadomowienie
|
Tak ja tez tak robie. A jaki masz laktator? Mi udaje sie odciagac nawet pelna porcje dla niego kolo 80. A czasem mniej. Wtedy jest straszny placz i mm idzie w ruch
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia kochana, trzymam kciuki!
Będzie dobrze, zobaczysz! |
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Amelie kciuki za was. Wwracaj z ddzidzia do nas!
|
|
|
|
#1334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj to sie strasznie brzydzi mleka wszelakiego. Ja sprobowalam na palec i slodkie bylo. Jak poslodzone mleko. Chyba po serniku hehehh Cytat:
AMELIE POWODZENIA. O KTOREJ JEDZIESZ? JAK TYLKO BEDE MOGLA TO BEDE PRZEKAZYWALA NA FORUM WIESCI. DZIS MAMY SZALONY DZIEN TROCHE. WLASNIE SIE SZYKUJE NA SCIAGNIECIE SZWOW JEDZIEMY A MALA COS BECZY JAK NA ZLOSC:/
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
My juz pod szpitalem. Dzieki za kciuki
|
|
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
Amelie powodzenia: )
|
|
#1337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Juz mnie wredne malpy wku.wily. siedze i rycze. Przychodze na ip a wredna jedza mowi, ze ona po lekarza nie zadzwoni, bo nic sie nie dzieje!!!
|
|
|
|
#1339 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
|
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
no co Ty ale miałaś sie zgłosić. Nie becz! awanture zrób!
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Amelie a masz nr do lekarza? Dzwon do niego. Nie płacz
Doriska z tym laktatorem to nie dziwie sie że tak mało masz. Ja go mam w domu bo miałam przy Michale i mimo iż miałam ful mleka zebrnie 100 ml zjelo mi chyba z 1,5 godziny |
|
|
|
#1342 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chorym dziecia nie mozna podawac szczepionek a rzadko ktore dziecko jest szczegolowo badane po porodzie. kciuki ![]() Cytat:
|
|
#1343 |
|
Zadomowienie
|
Amelie i jak dostałas sie do tego lekarza? pewnie tak, kciuki trzymam!
ja sie dzis wzięłam za odmrażanie zamrażalki i mycie lodówy takie brudne że wstyd:/ poza tym za chwile będziemy ją przewozić to musi być odmrożona żeby z niej nie ciekło, a po drugie nie wstawię do nowej czyściutkiej kuchni brudnej lodówki ale tak mnie napiernicza kość ogonowa wtf??! pewnie mała sie tam gdzie juz wtranżala na dół i sie rozpycha. w nocy jak wstawałam to czułam się jak pobita :/ taka obolała się dzis czuje.Zupka pomidorowa sie gotuje, za oknem wyszło W KOŃCU słońce i jakoś tak przyjemniej sie zrobiło...
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
u nas zdecydowanie lepsza nocka. mały spał w łóżeczku prawie całą noc a i myślałam że w nocy umrę ze śmiechu mały zaczął jęczeć a mąż przez sen mówi "ścisz to" myślał że coś oglądam hahahah |
|
|
|
#1345 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1346 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
O, szczepienia na tapecie. My szczepimy, jak pomyślę o powrocie tych wszystkich przerażających chorób, to mi słabo...a wrócą jeśli się nie będziemy szczepić. Dlatego wolimy być zabezpieczeni jak tylko się da.
Cytat:
I teraz przed szczepieniem też będzie badana, nie wyobrażam sobie szczepić bez sprawdzenia stanu zdrowia, sama siebie też zawsze sprawdzam zanim się zaszczepię. Amelie, kciukasy Będzie dobrze, tylko nie daj sobie wejść na głowę jakimś babom Doorisska a dłonią jesteś w stanie odciągnąć więcej?
|
|
|
#1347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kciuki Amelie badź silna ! Wszystkie jesteśmy z Tobą i czekamy na Tomusia ! |
|
|
|
|
#1348 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A ja ręcznym laktatorem jestem w stanie odciągnąć więcej niż elektrycznym
Tylko że moje sutki nie dają rady z ręcznym, więc współpraca nam legła w gruzach
|
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
Ale beznadziejna pogoda, mży i pochmurno strasznie i zimno, jesień pełną gebą
![]() Mąż dzis ma do pracy nacpóźniej i mi od rana chodzi po domu i jęczy, że on ma jesienną depresję; jeszcze wymyślil sobie, ze bedzie sie odchudzał - teraz, na jesien, kiedy jedynym ratunkiem dla ducha jest obżeranie się czekoladą i ciastem Co lepsze wymysli, ze mam mu specjalnie osobno gotowac jakies potrawy dietetyczne, ha! Powiedzialam, ze przy dziecku, to sie bede cieszyc jak ugotuje cokolwiek a nie jeszcze specjalnie dwa obiady, jak nie pasuje to moge mu diete na swoim mleku zrobic
|
#1350 |
|
Zadomowienie
|
No to tym z medeli czasem mam juz 100 ml w 0,5 h.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

co nawet na karmienie nie chcialo wstac
rozpakowane nie maja czasu, a nierozpakowane sie pogniewaly i nie chca pisac :P

daj koniecznie znać.
MASZ CUDOWNE DZIECI, bądź dzielna dla nich, bo warto!!! Jestem pewna, że tym razem pójdzie Ci piorunem, tylko się nie spinaj na zapas. Weź sobie Alusi zdjęcie do łapki i mantruj, że taka miłość warta kilku skurczybyków i chwili cierpienia, kochanie 

takie brudne że wstyd:/ poza tym za chwile będziemy ją przewozić to musi być odmrożona żeby z niej nie ciekło, a po drugie nie wstawię do nowej czyściutkiej kuchni brudnej lodówki
ale tak mnie napiernicza kość ogonowa wtf??! pewnie mała sie tam gdzie juz wtranżala na dół i sie rozpycha. w nocy jak wstawałam to czułam się jak pobita :/ taka obolała się dzis czuje.