|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4
Cytat:
))
|
|
|
|
|
#392 | |
|
celebriti
|
Moja miała stwierdzona asymetrię i w n i wyrosła z tego. Jasne ze czasem widzę jeszcze ze jest w jedna str przechylona lub bardzo sztywna. Ręce jeszcze ściska do siebie i gnije pod pachami.
Ale ja wychodzę z założenia ze to jest jeszcze maleńkie dziecko i potrzebuje czasy by wszystko sie umormowalo. Jedne potrzebują miesiąca inne sześciu
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Groszko wybacz ale.. Gnije pod pachami
|
|
|
|
#394 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4
Cytat:
Dokładnie tak Wiecie co tu w UK nikt nie zwraca uwagi na asymetrię czy napięcie a wszystkie dzieci żyją i maja sie swietnie. Edytowane przez Aika213 Czas edycji: 2015-10-16 o 17:51 |
|
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szuu dawaj tego Konrada
|
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba też mam wzm lewej strony bo mam kręgosłup krzywy na tą,stronę, nie obróce głowy w drugą str tak dobrze tylko tak mi się ciągnie 'brzydal'
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę że kiedyś też były problemy z napięciem u dzieci tylko nikt na to nie zwracał uwagi. Mózg małego dziecka jest tak plastyczny że sam sobie w końcu z tym dawał radę. A w dzisiejszych czasach zlecaja rehabilitację żeby szybciej dziecko się z tym uporalo i nie odczuwalo dyskomfortu.
|
|
|
|
#400 | |
|
celebriti
|
Ale potrzeba czasu przecież te biedne dzieci wyskoczyły z cieplej macicy nosimy je odkładamy przewijanych a one sobie 9 miesięcy swobodnie plywaly
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- No gnije normalnie. Mówiłam wam juz . Myślałam ze sie skończy to wraz z upałami ale ten przykurcz sie zaciska i wciąż gnije choć juz mniej. Głownie pod prawym skrzydłem i w shar peiach na szyi ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Mąka i sudocrem. To u nas must have ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Kaja wstawiłam kurtkę ? Bo z tel nie widzę a tez szukam. Może u mnie nie byłaby popularna . Wstawisz ? Może z kompa obczaje ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Ile nastukalam w poprzednim wątku będzie ktoś tak miły i sprawdzi ? Bo bije wewnętrzne rekordy
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Groszko myslalam że to twój slownik znowu poprzestawial wyrazy a wy serio macie taki problem
Kaja wstawiała fotke kurtki dzisiaj |
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Groszko a nie chcesz czegoś delikatniejszego od sucocremu?
Wiem, że jest jakaś maść ala sudocrem tylko nie pamiętam nazwy bo to babka w aptece poleciła dla mojej siostry;/
|
#403 | |
|
celebriti
|
Hihi no tym razem to zamierzony tekst . Bardzo many problem. Myje ja w tych miejscach kilkaxrazy dziennie. Muszę dokładnie ściągać krem i te walki z maki a i rak dwa dni spokoju i od nowa. Tj takie żywo czerwone zaognione.
W ogóle ona sie strasznie poci i ciagle jej gorąco. Mnie jest zimno a jej okryć nie mogę ! U nas zasada ubierz dziecko w jedna warstwę wiecej niż siebie nie działa tzn działa na odwrót . Ja mam warstwę wiecej ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Masija chętnie. Cis bez cynku może. Mogłabyś sie dowiedzieć co to byli ? Bo ja na te co patrzyłam to wszystko z cynkiem wiec nie kupowałam
|
|
|
#404 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie też miałam to, a teraz jestem zdrowa. Tzn. w sumie to garbata jestem, ale oprócz tego zdrowa![]() Cytat:
![]() U nas zawsze kotu żarcie kupował Tż - do ostatniego razu, kiedy kupiłam jakieś wypas żarcie. W efekcie mokre żarcie oddałam dla podwórkowców mojej mamy, suchą karmę kot z łaską jeszcze je, ale tak śmierdzi, że 10 kilowy wór stoi w piwnicy a Tż przynosi po trochu w szczelnej puszce i mam zakaz kupowania kociego żarcia do końca życia ![]() O właśnie, jutro się może z nią przeproszę Cytat:
Jutro zobaczęCytat:
![]() Ta dziewczyna zdecydowała się na tą kurtkę jednak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#407 | |
|
celebriti
|
Głowa masakrycznie jak tylko przytułek lub karmie to krople potu.
Country dzięki Prince'a podaje normalna dawkę , mam te w sprayu
|
|
|
#408 |
|
Zadomowienie
|
U nas przy jedzeniu strasznie jej się głowa poci...
|
|
|
|
#409 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej groszko też myślałam że to słownik
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie widze u młodej żadnych podejrzanych odruchów, bądź braku odruchów, nie szukam na siłe problemu. skoro lekarz nie zwrócił na nic uwagi to nie ma co sie nakręcać założe sie ze według dzisiejszych "norm" większość z nas też miała napięcie albo asymetrie i co- czy któraś miała rehabilitacje albo coś jest nie tak ? to tak jak swego czasu stała sie modna dysleksja- nagle wszystkie dzieci mają dysleksje kiedyś nikt nie wiedział co to jest- wymagania dla wszystkich dzieci były takie same i większość dawała sobie rade- ot czasem trzeba było troche więcej wysiłku włożyć i tyle
|
|
#411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Robię lazanie na jutro i chuj tz pojechał po naczynie i zginął :/ |
||
|
|
|
#412 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Haha co mu kupiłaś? |
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzmożone napięcie to nie jest o taki se skurcz mięśni.. To może być objaw poważnych zmian w mózgu.. Jasne nie ma co się doszukiwać na siłę, ale jeśli coś nas niepokoi to od tego jest lekarz żeby sprawdzić jak dupa od srania. Nie chciałabym żeby moje dziecko było opóźnione ruchowo bo "kiedyś tego nie było".. Kiedyś to i moja teściowa w 33 tyg gnoj wywalala a potem urodziła takiego niedoródźbe, szwagra :p
|
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie jednak nie do końca się chce wierzyć że "nagle" tak wielka Liczba niemowlaków ma wzmożone napięcie które wymaga rehabilitacji...
I żeby nie było nie mówię tu o NIKIM konkretnym |
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Groszko dopytam w aptece bo mam tam fajne babki ale to pewnie w pon. Ale dam znac
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
Ale np u nas na wątku ile dzieciaczkow to ma? Kilka.. u mnie wśród znajomych nikt.
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
My napięcia nie mamy dtwierdzonego ale problemy jakieś są. I ja je widze.
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli ewidentnie coś jest nie tak to jak najbardziej jestem za sprawdzeniem... kurde, wiecie o co mi chodzi- że przesada w niczym nie jest dobra aa i zeby nie było- tez nie mam na mysli nikogo konkretnego
Małgosia.. 22. 06. 2015 Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-10-16 o 20:35 |
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Industria ja się zgadza m całkowicie
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

))

Pewnie też miałam to, a teraz jestem zdrowa.
będzie pionowo. A najlepiej przy oknie 

a potem urodziła takiego niedoródźbe, szwagra :p
nie mówię tu o NIKIM konkretnym