|
|
#421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4
Cytat:
---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Jaka karma? Nam tak orijen rybny smierdzial. Kolega myślał, że kot nasikał mu do walizki, bo położył obok szafki z karmą
|
||
|
|
|
#422 |
|
Konto usunięte
|
Jej juz nie pamietam Marei, na A sie zaczynała fuu
Pochwaliłam Konrada to teraz mam za swoje ☠☠☠☠a z suszarka siedzę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np ja.. Miałam pierwszy raz z tym,styczność. Blanka nic takiego nie miała.. Ale jak lena nie podnosiła głowy kiedy już powinna to mnie trochę zasniepokoilo, albo to ze trochę układała się w takie S. Ale ten ortopeda powiedział spoko do 3mies to ma prawo ok.. Ale lena skończyła 4 a dalej kiwa głową. No i te wygiecie dalej jest. Więc jeśli w takim wypadku bym to zbagatelizowala, to czułabym się że jestem nieodpowiedzialna |
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu coś ty za karme kupiła haha
Marei i to jest dobre podejście. Jak ewidentnie widać że dziecku coś dolega, niektóre maja tak wysokie napięcie że aż przykurcze maja to rehabilitować. A tak jak wam pisalam, rehabilitanci lubia na siłę cos w dziecku wynaleźć. |
|
|
|
#425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje koty to ostatnio takie wybredne sie zrobiły. Jeden właśnie zapałał miłością do ryb i owoców morza |
|
|
|
|
#426 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myśle ze "gowniana" to odpowiednie słowo ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ☠☠☠☠a mac pieke tą lazanie i co? Chuj. Piekarnik przestał działać dzadoska amica ☠☠☠ana. |
|
|
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Ogldam Kac Vegas i ten jeden kolo, chyba Stu przypomina mi męża SZuuuu
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Artysta dawniej znany jako Prince to ja
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój miał permanentną srakę od tamtego zatrucia. Orijen- sraka. Purizon ryba - sraka. Purizon lamb - sraka. Chciałam badanie zrobić, a wet uparł się, że to nietolerancja karmy, bo chory kot tak dorodnie nue wygląda. Kazał jedną karmę 8 tyg dawać. Ale po myciu mu dupska po każdej dłuższej wizycie w kuwecie poddaluśmy się i kupiliśmy karmę, którą miał kiedyś - taste of the wild. I już lepiej. Dalej wali jak bieguna, ale dupsko czyste. A tak się menda przyzwyczaił do pielęgnacji zada, że na siłę kopie i kopie w żwirku jak chce na siebie zwrócić uwagę. Na przykład w nocy... |
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu byłam rano to ty tak PACZYSZ!!!! Raz ci dziecko wziąć to teraz cały czas chcesz :P
Groszko mam szpitalna maść na odparzenia mogę ci podesłać tylko strasznie ☠☠☠ie. My mielismy do tego stopnia odparzona szyję ze mieliśmy antybiotyk i smarowalismy fioletem albo kup fiolet o.! 1%
|
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
No to po kolei
Ja napletka nie odciągam bo tak mi mówiła położna i pediatra. Konta z TZ mamy od lat i tak nam pasuje, aczkolwiek polecam ing jako bank . Zgadzam się, że teraz to każde dziecko ma problemy z napięciem mięśniowym czy asymetrią wg lekarzy. Mój ewidentnie ma jakiś problem chociaż neurolog na pierwszej wizycie nic nie widziała ale ćwiczenia z rehabilitantką podziałały bo widzę znaczna poprawę chociaż teraz wyszły nowe kwiatki. Byliśmy dziś u neurologa. Moje dziecko nienawidzi lekarzy, takie sceny zawsze urządza, że szok. Lekarka chciała żebym go smoczkiem uspokoiła ale on niesmoczkowy jest. Któraś z Was prosiła mnie, żeby powiedzieć jak oduczyć odginania głowy do tyłu i patrzenia za siebie. Można zasłaniać obraz z tyłu np wieszając pieluchę. My w związku z tym mamy skierowanie na rehabilitację (wow, coś na nfz) bo stwierdziła ułożenie odchyleniowe. I teraz pytanie do dziewczyn z Warszawy, czy myślicie, że są jakieś miejsca gdzie nie trzeba za długo czekać na rehabilitację? kaja nie załamuj mnie, chciałam w tym roku wymienić kuchenkę na amicę właśnie
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Pzs pieróg rehabilituje w medicoverze ale niewiem czy tam na NFZ jest bo ona ma chyba pakiet z pracy.
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Kuba z tym poceniem nawet jak jest duży tak ma. On jak w lato wyjdziemy na dwór i ma czapkę z daszkiem to z niego się leje! Czapka mokra na wylot,po skrobia cieknie. Koszulka też mokra...w zimę też się poci. On pod kurtkę w zimie to zakłada tylko cienka bawełniana bluzkę na długo rekaw
|
|
|
|
#437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój znowu rzyga non stop po jedzeniu. Zje i zaraz zwróci, chyba zaklaczony jest bo jak podaje im pastę to jest ok. Ale ja zawsze zapominam im dawać i tak rzyga przez kilka tyg. Hehe szewc bez butów chodzi Karma na A to może Acana |
|
|
|
|
#438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!Cytat:
|
||
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Aż włączyłam TV żeby sobie przypomnieć który to Stu ale reklamy lecą. Ale z wyglądu wam przypomina czy zachowania?
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
☠☠☠☠a młoda już dwa razy sir obudziła od pójścia spać...Jak miło
|
|
|
|
#441 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#442 |
|
Wtajemniczenie
|
Eeeee laski a widzislyscie męża mayboy, jaki bodybuilder. Na Insta sobie obczailam. Nigdy sie nie chwaliła ze takie ciacho ma ;-) żeby nie było ja wścibska nie jestem, tak przez przypadek trafiłam ;-) ;-)
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
kaczuszka Szuu czasem pisze o swoim więc musiałam że jakieś zachowanie wam się tak skojarzyło
|
|
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
|
To chujowo strasznie bo amica to jedna z 2 czy 3 firm, która produkuje kuchenki 50 w kolorze inox a taka nam pasuje chwilowo
|
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, chodzi o tego dentyste? To dobrze że nie po charakterze wam przypomina bo mąż Szuu mógłby się obrazić
|
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jak to jest bzykac się z takim umiesnionym facetem na bank czułabym się jak pasztet :pJa piekarnik skreśliłam definitywnie.. Płytę gazową jeszcze mooze, może..ale inny sprzęt w życiu. |
|
|
|
|
#450 |
|
Konto usunięte
|
No ☠☠☠☠a
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

Pewnie też miałam to, a teraz jestem zdrowa.
Tzn. w sumie to garbata jestem, ale oprócz tego zdrowa
Jutro zobaczę
ala:

albo kup fiolet o.! 1%