|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
No to takie teraz mam
![]() I oczywiście zamiast grzecznie poczekać, aż wszystko powysycha, to stukam w klawiaturę, na bank zaraz co schrzanię...
|
#843 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Muszę wyjść trochę wcześniej z pracy, żeby z Sephorą zdążyć
Przygotowałam sobie karteczkę co przetestować ![]() Brit Red L LL Sensations Jil Sander Hot Ralph Lauren Femme de Mont Blanc Must Cartier Chopard Casmir (nie ma pewnie) Hypnose Lancome (pierwsze testy były niepomyślne, ale spróbuję jeszcze raz) Ufff... Rachela - machnij sobie czarne włosie Śliczne są.
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem... Kiedyś już miałam czerń, ale taką wpadającą w niebieski - nie polecam ;]
Może jak będę miała dłuższe włosy (na razie ledwo mi do ramion sięgają), to zrobię jakiś szalony kolor - ale wtedy u fryzjera, żadnych domowych eksperymentów.
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
pachne Hypnotic Poison -
bylo goraco, potem rzeklam 'idzie na burze idzie na deszcz' w rzeczy samej poszlo... zmoczylo mnie, w autobusie jak w saunie bylo , dostalam bolu glowy, zwinelam sie pod kocykiemw klebek i szukalam ukojenia we sie
|
|
|
|
#846 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Rachela - u fryzjera drogo sobie cenią farbowanie. Wybrałabym się tam jedynie, gdybym chciała robić włosy fantazyjne (pasemka, balejaż, kilka kolorów). Żal mi tracić kasy. Farbuję się sama w domu.
A krótkie czarne też są ładne ![]() Jeszcze 1,5h w pracy. |
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, wiem że drogo... Ale poza czernią, chodzi mi po głowie marchewka. A takiego koloru na swoich ciemnych włosach sama nie zrobię
(Meme, avatar specjalnie dla Ciebie, więc się ciesz! )
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że tamat włosów na tapecie, a ja właśnie się zastanawiam [juz ze 3 tygodnie
] czy iść obciąć me długie, nędzne pióra. Czy dalej się z tymi cienkimi koszmarkami męczyć.--- Wczoraj pachniałam angelem, po raz pierwszy w życiu czułam te perfumy na sobie? Cud? ![]() Dziś pachnę Far Away.
|
|
#849 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Fryzjer... Fortuna... Ale jak brunetka chce być blondi to nie ma przeproś. I płacę... Sama bym się nie pofarbowała za żadne skarby, już widzę ten cudny żółto biało spalony efekt... Brrr...
Dopachniłam się Sport Jil Sander i jak już miałam iść do sklepu to się rozpadało... :/
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2007-09-18 o 19:39 Powód: o spację za mało... |
|
|
|
#850 |
|
BAN stały
|
A ja biedna nadal sie zastanawiam czy przechodzic z brazu na blond. W piatek ide do fryzjera który oceni kondycje włosów i pomyslimy nad kolorem, potem gleboko sie zastanowie..marzy mi sie taki sliczny błyszczący brązik ach
|
|
|
|
#851 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm z ciemnych na rude nie polecam... przynajmniej ja nie czułam sie dobrze. Został mi tylko awatarek
![]() Rano OI a teraz Cocon... ale mnie wzięło... ![]() PS mój TŻ dziś przez przypadek wyznał mi, że jego najlepszy kumpel w Irlandii ma dostęp do testerów .. i nawet dostał od niego "jakiegoś Diora" A ja w prezencie od TŻ sto lat temu świat perfum z miniaturą Amarige i to wsjo! ![]() ale obiecał mi coś extra.... |
|
|
|
#852 |
|
Wtajemniczenie
|
Pracuję i Was podczytuję, a towarzyszy mi Borneo. Nie był to najlepszy wybór na pracowity wieczór przed komputerem
|
|
|
|
#853 |
|
czyli Endżi
|
Rachel, piękny awek
Ja od wielkiego dzwonu robię sobie fuksjowe i też mi się podoba A może to tak perfekcyjnie nałożony pędzelkiem cień?Yola, no to ciekawe co to za "jakiś Dior" Pochwal się potem koniecznie Dostałam maila od Frederica Malle. Podobno najbardziej pasuje do mnie"L’Eau d’Hiver". Koniecznie muszę się o tym przekonać
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo kreski ladnie ci wyszly. Ja jednak nie bede ryzykowala. Z moimi niebieskimi oczami...
![]() Kolor czerwony nosze od kilku lat . Tez przechodzilam z ciemnego na intensywna czerwien. Polecam taka zmiane, ale wylacznie u fryzjera. Dobrego fryzjera. Czerwony kolor bardzo wpada w oko, wiec w razie zmiany nie oszczedzaj. Cytat:
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rachelo-śliczny av |
|
|
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
Angel ten Dior to nie dla mnie
inaczej na pewno bym wiedziała
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiś dziwny dzień dziś mam, jak nie w pracy dymy to znowu rodzinka męża mnie dobija... i czym tu pachnieć... Czymś radioaktywnym najchętniej, tak by wszyscy wokół popadali...
Ale Aliena nie lubię. ![]() Rachelo - śliczny avatar. |
|
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
Byłam w Douglasie i przetestowałam nowy cudny Lalique Amethyste - śliczna porzeczka Po za tym nic specjalnie mnie nie zachwyciło, ogólnie ostatnio przez ten nastrój nie mam ochoty na zbyt wiele ,ale to dobrze dla mojej kieszeni ![]() Po za tym wracając do tematu mamy to Angel nie jesteś odosobnionym przypadkiem, moja mama również zwraca mi uwagę abym nie użalała się nad sobą, po za tym widocznie faworyzuje mojego brata już od lat, aczkolwiek już jest lepiej ,bo zaczęłam rozumieć ,że to ja w tym układzie nie jestem do końca fer, po prostu warto czasem się wczuć w rolę kogoś postronnego i z tej strony popatrzeć na siebie to pomaga zrozumieć pewne fakty, ja aktualnie jestem w czasie odbudowy relacji z mamą, mam nadzieję ,że poprawi zdanie o mnie i będziemy kiedyś jeszcze szczęśliwą rodziną, z ojcem lub bez niego, marzę o odbudowie spokoju ,którego nam brakuje . Po prostu warto ,,dawać'' a nie ,,brać'' ,mnie bynajmniej to uszczęśliwia kiedy ktoś może się cieszyć z mojej pracy, podarunku czy dobrego słowa Rachelo tyś jak zawsze śliczna
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Tristan, dziekuje
Cytat:
Ja czuje Rachelo, kolejne ladna fotka w avatarze. Wlasnie wrocilam z przeuroczego spotkania i wachania i nawet glowa co nieco mniej mnie boli ![]() Po kapieli pachne Tea for Two
|
|
#860 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Jakie Wy wszystkie śliczne jesteście.......
Rachelo, Angel Wasze Avatary śliczne ![]() a ja siedzę zaryczana i nie wiem już co robić ![]() zostały nam dwa dni, a my się żremy jak wściekłe psy. o książkę z biblioteki poszło.
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też dół ostatnio: nie dość że w pracy zasuwam codziennie, że aż nie wiem jak się nazywam, choróbsko mnie dopadło i zdycham, to jeszcze od wczoraj moja Babcia jest unieruchomiona (noga w szynie). Mieszkamy razem, więc trzeba teraz zajmować się nie tylko sobą, ale i nią i Dziadkiem (ma 82 lata i nie jest całkiem sprawny). Nie wiem, jak to wszystko zorganizować. Na razie nie mam za bardzo siły, przez paskudne męczące przeziębienie, na długofalowe myślenie jak to wszystko urządzić. Dobrze, że obaj synowie Babci mieszkają dość blisko i nie wszystko skupi się na nas.
Martwię się o Dziadków, do tej pory bardzo dobrze sobie radzili, mimo podeszłego wieku. Babcia śmigała na rowerze, zajmowała się domem i Dziadkiem. Tak mi głupio, że nie doceniałam tego, jaka ona jest silna. Wczoraj okazało się, że Babcia ma bardzo zniszczone stawy i do tego pęknięcie i musi bardzo na siebie uważać. Dobrze, że mieszkamy całą rodziną blisko siebie, to zawsze ma kto tam zajrzeć. Trochę nawet żałuję, że mam tą pracę. Jakbym jej nie miała to zawsze mogłabym być na miejscu. Pachnę, ale raczej bez większej przyjemności.
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdego dnia mam wyrzuty sumienia, że mnie tam nie ma.
|
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku
Psiki dwa na dobry sen Amour Kenzo, coraz bardziej mi się podobają ![]() Nie wiecie gdzie sie podziała Kota? |
|
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj pachnę radością
Znalazłam mieszkanie w Kraku juhu juhu juhu juhu
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
|
|
|
#866 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, i Ciebie dopadl budyniek?
![]() na mojej skorze pobrzmiewaja ostatnie akordy tegoz. bardzo trwaly jest
|
#868 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
kropko, tymeno - dziękuję
właśnie staram się ochłonąć ..agnysko, trzymaj się teraz dzielnie i nie obwiniaj się o to na co nie możesz mieć wpływu
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy jest sie z czego cieszyć Jak go testowałm pół roku temu, to trwałoscią mnie nie powalił. Pamietam, że trzymał się strasznie blisko skóry. Dzisiaj zapodalam w ciagu dnia 4 psiki z próbencji i o dziwo otulał mnie cały dzien A teraz po kapieli mam go we wlosach, mrauuu.....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

Przygotowałam sobie karteczkę co przetestować 

Czy dalej się z tymi cienkimi koszmarkami męczyć.

A może to tak perfekcyjnie nałożony pędzelkiem cień?

właśnie staram się ochłonąć ..
A teraz po kapieli mam go we wlosach, mrauuu.....