|
|
#691 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.8
Aartaa mąż w pracy do 14, ale i tak niewiele by zrobił, bo to trzeba wyleżeć.
Barboo trzymaj się, najważniejsze, że jesteście pod opieką ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#692 |
|
Zadomowienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53134590]Aartaa mąż w pracy do 14, ale i tak niewiele by zrobił, bo to trzeba wyleżeć.
Barboo trzymaj się, najważniejsze, że jesteście pod opieką ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka [/QUOTE]mam nadzieje , że dzisiaj już będziesz lepiej się czuła
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie skurcze wyglądają tak samo A w końcu i ona nie wytrzymała, no ale cieszę się, że sytuacja opanowana.
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
rudaska no tyle sie nie ruszal a.w sumie polozylam sie po 1 a wstalam o 5.
Rano juz bylam.spanikowanam dobrze ze mam.ten detektor. W sumie to od kilku dni ta intensywnosc ruchow sie zmienila i to tez nie dobrze. Zobaczymy jutro jak bedzie, najwyzej sie na oddziale poloze. barboo trzymajcie sie,.mam nadzieje ze wsyzstko bedzie ok
|
|
|
|
#695 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Życzę wszystkiego dobrego! ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
Połóż się na chwilkę, włącz głośniej muzykę, powinno to pobudzić szkraba. Moja też jak chodzę to cicho siedzi. Staram się nie nakręcać i podchodzić do tego na spokojnie, stres teraz nie pomaga.---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
gratuluję że unormowało sie z maleństwem i nerką
|
|||
|
|
|
#696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Mujer a jak sie bada poziom kwasu solnego?
A dostal anesteloc Duspatalin Tribux Spasmolina Reasec |
|
|
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
MERVIE super wiadomości
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
BARBOO, tak z moich obserwacji wynika, ze to zapobieganie i monitorowanie, usg sie mylą, ale Ty bedziesz leżeć pod okiem lekarz i dobrze.
Trudno mi powiedzieć nie martw sie, to takie działa... Stres o nasze dzieci od dwoch kresek do konca życia.... Ale bardzo wierze, ze to tylko alarm i wszystko bedzie naprawde dobrze za kilka tygodni!!!!! Siły i wiary! MERVIE, to cudownie, ze to juz dobrze teraz, świetny przykład, ze pewne problemy to poprostu sytuacje, odwracalny procesy, trudy rozwoju Maleństwa....przykro tylko, ze tyle juz przeszliscie...! |
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Mervie pjona! Mowilam ze bedzie dobrze
|
|
|
|
#701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to logiczne sie wydaje. Taki tez mam plan. Mam nadzieje, ze moje łydki na tym nie ucierpia ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Moja mala ma dzis drugi raz juz czkawkę ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
U mnie tez slabsze ruchy, ale zwalam to na przeziębienie i ze od wiecznego smarkania napinam brzuch
|
|
#702 |
|
Wtajemniczenie
|
RUDASKO dzięki za komplement
my tu wszystkie jesteśmy piekne mamy i każda ma śliczny brzuszek chociaż każdy inaczej wygląda
|
#703 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.tlustezycie.pl/2013/05/do...u-solnego.html Musiałam poszukać w notatkach, ale to chyba takie badanie warto robić: http://zdrowie.med.pl/uk_trawienny/badania/ph.html W sumie nie wiem, czy to robią na nfz i gdzie robią, muszę przesłuchać nagrania, ale to kilka godzin, więc nie wiem, kiedy mi się uda dokopać do tego tematu, a nie pamiętam już niestety. A diety to żadnej nie zalecono? Ani probiotyków w trakcie/po leczeniu? Przecież tam na pewno mikroflora się wybujała w kosmos. Cytat:
Pewnie kwestia szyjki, a nie samych skurczy. |
||
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Enteromax ma brac
Dieta lekkostrawna, zadnego alko coli Mieso 2x rtyg co jest najgorszym dramatem :p Ale mowimy o swinienie I wolniej jesc czesciej Ale to wsio wiem |
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Barboo, na pewno będzie dobrze
tak jak dziewczyny piszą, to tylko algorytmy, każde dziecko rozwija się inaczej. Nikt nie lubi szpitali ale będziesz pod fachową opieką Mervie, super, że u Iwa wszystko w porządku ![]() Gryzelda, współczuję migren
|
|
#706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No alko i cola to oczywiste, jak wiele innych drażniących. Jednak nie rozumiem gastrologii
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Niee no wieprza ma ograniczyc.
Ale to tak zasadniczo powiedzial zeby po prostu zwracsc uwage na to co powoduje pogorszenie Ale kogo my oszukujemy :p gastrolodzy z doetami maja malo wspolnego :p Chlebek to on je zytni razowy- Bo ja taki jem i on musi :p Mowil tez ze. Ograniczyc do minimum swoeze warzywa i owooce, ze fermentacja i zle dziala do na kichy Mujer najgorsze jest to jak dizo wiesz. Ja nie wiem tyle ile Ty, ale tez duzo. O wszystko o czym lekarz mowi- to wiem o czym mowi.. I zeby mnoe zadowolic to chyba nie ma tskiego lekarza
|
|
|
|
#708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam jednego lekarza, którego kocham. Pediatra ale 200km ode mnie. W razie czego, to jednak będę tam popierniczać i położę mu się na wycieraczce, żeby mnie przyjął
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
SYLWOHA jeśli chodzi o cukier samo zdenerwowanie ma znaczenie więc w tym wypadku, wiem że to już dawno było, ale to ze się zdenerwowalas wynikiem mogło podnieść następny wynik.
I tak jak CIENWIATRU napisała, ruch z kolei obniża cukier. KALWINKA współczuję sytuacji z prezentacją, tak samo nie raz miałam, napisałam pracę i komputer się wyłączył, nie dało się odzyskać, najgorsze jest to, ze potem dazysz do tego, żeby tak samo napisać a nie da się i jeszcze gorzej człowiek się męczy ;/ Super, ze fotelik juz jest ![]() FIONKA czaje, a ten dół każda kobietę spotyka? O SYLWOHA to fajnie, mieliście w poniedzialek chyba isc, to szybciej będziecie wiedzieli co i jak. GRYZELDA i jak tam teraz? Lepiej już troche? Migreny to straszna rzecz niestety ;/ RUDASKA mialam dzisiaj tak samo, jak się budzę to czuje już Mała a dzisiaj cisza, zjadłam śniadanie cisza, a wcziraj jeszcze nagadalam Tz że ona calutki dzień i w nocy jak się przebudze to też fika (co nie znaczy, że zle, tylko w nocy po prostu zasnąć prZez to nie moge) i się chyba dzisiaj obrazila, bo rano aż się zamartwilam i sie położyłam, ale po 2 minutach dała dwa kopniaczki, więc się uspokoila, no teraz też już się przeciąga, więc już nic nie będę mówiła, zeby była spokojniejsza, bo jednak jej ciągły ruch jest dla mnie lepszy niż spokoj ![]() ![]() Chociaż w sumie takie rozróżnienie na weekend byłoby fajne ![]() ANI_QA ja to nie znam się nawet gdzie to dno powinno być ![]() No ale dobrze, ze jest już lepiej i Ty odczuwasz ulgę i z Nią wszystko ok, w takim razie wypoczywaj ![]() Co do migren To ja przez pierwsze 3 miesiące ciąży chciałam umrzeć ;/ no jak przed ciążą mi też dokuczalo, tak jak Ani_qa napisała można było silniejszym lekami się ratować a tu nic, paracetamol to moglabym garsciami jeść i nic nie pomagał ;/ CIENWIATRU bardzo ładny ![]() ![]() ANI_ QA a najgorsza w tym wszystkim jest nasza bezradność, bo od początku chcesz dla Niej jak najlepiej, ale jak wypycha się na świat to nic nie mozesz na to poradzić ;/ Teraz już cały czas będziemy się o nasze Maleństwa martwily. Też jestem ciekawa co u Dziewczyn... BARBOO faktycznie coś dużo u nas się dzieje, zdecydowanie coś dużo za duzo ;/ Jasne, ze lepiej, żeby ktoś Was obserwował, mam nadzieję, że wszystko wróci do normy i Dzieciaczek będzie zdrowy ;* ANI_QA też już pytalam Tz czy zajmie się zalatwieniem choinki, bo to jego zadanie, a ubrać chciałabym razem, w tamtym roku po części się udało, bo śpieszyl sie już do pracy, więc skończyłam samą, ale zaczęliśmy wspólnie ![]() SYLWOHA to super, ze u Was takie wieści przynajmniej nie snujesz domysłów i to nic groznego cieszę się ![]() MERVIE no w,końcu się coś ruszyło w drugą stronę i są lepsze wieści na watku! Super!! ![]() ![]() AARTAA no to pięknie i z szyjka i Bobo ok ![]() ![]() Pozno bo dopiero wróciłam i nadrobilam , ale dzień dobry ![]() Byłam z Tz na zakupach i kupiłam sobie botki na jesień/wiosnę, więc będę miała w czym chodzić, no i przy okazji spożywcze zakupy ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez syylwuska Czas edycji: 2015-10-17 o 13:20 |
|
|
|
#710 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie nakręcam się, jak tylko się położyłam to zaczęła się moja kluska przepychać, chyba mu rzeczywiście ciasno tam. Robię zakupy na allegro, na razie mam inhalator i termos, no brawo ja, godzinę się chyba zastanawiałam. Odkryłam kolejną rzecz, dziś po myśli mój cukier nie zwariował, więc kolejna rzecz którą co kilka dni mogę wciągnąć a bardzo lubię
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
Cień jaka z Ciebie drobinka, ale piłeczkę masz śliczną
Barboo trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Dobrze że będziesz pod stałą obserwacją i fachową opieką. Prezentacja na 5 Jeden przedmiot mam z głowy ![]() Jutrzejsze zajęcia przełożone i bardzo dobrze bo za chwilę przyjeżdża facet po nasz samochód. Teraz zastanawiamy się co kupić Teściowa ma dzisiaj imieniny, nie mam pomysłu na prezent |
|
|
|
#713 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Mervie, Sylwoha, cieszę się, że u was wszystko ok Barboo trzymam kciuki za was, mam nadzieję, że to jednak pomyłka albo coś... Cienwiatru, ładny brzuszek ![]() Mój też jakoś dzisiaj marnie się rusza, raz na jakiś czas tylko delikatnie... Trochę się martwię, ale będę obserwować na razie. Co do mamusi styczniowej to strasznie jej współczuję
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Może storczyk
Kurczę, TŻ się poprztykał z bratem nie odzywa się do niego ani do teściowej a mi nie chce powiedzieć, o co chodzi. Strasznie mi głupio
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Kalwinka super, że przedmiot zaliczony
![]() Dziewczyny czy któraś kupowała flanelowe prześcieradła do łóżeczka?
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
RUDASKA super, ze się rusza
![]() Moja mała też się ruszala, ale jakoś tak mało dzisiaj, jakby właśnie taka ospala była, może taki dzień dzisiaj jest ;/ i głupie to, ale martwi mnie jakoś... KALWINKA gratuluję piateczki ![]() Kwiatek, zestaw noży, pościel, reczniki? Do jakiej kwoty? ACAPELLA mam to samo, może Dzieciaczki taki dzień dzisiaj maja? KALUSIA a czemu Ci głupio? Przecież to nie Twoja wina, spróbuj go przekonać żeby Ci powiedzial. RUDASKA ja mam 3 bawełniane. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Mujer powaga?
O mamo, to co jesc? No kanapek nie- ale jak sie lubi to jaki chleb mozna? Ja po wstaniu o 4 padlam i dopiero wstalan Ale w sumie niezla pora iwec w nocy powinno byc oki. A moj wcxeoaj i dzis sienrusza dosc intenstywnie :p |
|
|
|
#718 |
|
Zadomowienie
|
Teściowa to właśnie typ osoby która wszystko ma i niczego nie potrzebuje. Storczyka dostała na urodziny. Myślę nad żelazkiem bo jak u nich byliśmy płakaliśmy nad prasowaniem oboje z tż. Możecie coś polecić ? Myślałam o stacji parowej, ale teściowa raczej będzie narzekać, że za dużo miejsca zajmuje
Sprzedaliśmy samochód Edytowane przez kalwinka Czas edycji: 2015-10-17 o 14:39 |
|
|
|
#719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i swoje wyciągam tylko przy najwyższej konieczności ![]() Gratuluję sprzedaży A macie jakiś samochód na oku do kupienia?---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Pewnie wszystkiego po trochu byle zdrowo i z umiarem.
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Kalwinka ja ci potem moge ranking konsumencki podesłać co do zelazek. Ale teraz jestem poza domen.. wieczorem będę na kompie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.

nie odzywa się do niego ani do teściowej a mi nie chce powiedzieć, o co chodzi. Strasznie mi głupio