Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-17, 13:09   #571
Irmusia81
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 4

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale butelkowe dzieci też w dzień się kręcą i nie chcą jeść. Ja myślę, że to taki wiek.
Oczywiście rozumiem, że jest ciężko, ale zobaczcie jak to jest - wy myślicie o mm, a ja bym chciała w nocy wsadzić mu cyca w paszcze i położyć obok siebie. Nie zastanawialabym się wtedy czy mu dorobić, czy wystygnie, tylko po prostu przystawilabym go jeszcze raz. I wiem, że pisalyscie o tym w kwestii wygody kp, no ale zanim to zrozumiałam to już jest jak jest.

Dokladnie kejti😊 właśnie miałam to pisać. Że to nie jest kwestia kp czy butla tylko sprawa wieku. Bo nasze dzieci już wszystko dostrzegają, wszystkim się interesują. To samo było z Leosiem. On też się kręcił, przerywal jedzenie choć dostawał mój pokarm z butli.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 13:10   #572
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Dokladnie kejti😊 właśnie miałam to pisać. Że to nie jest kwestia kp czy butla tylko sprawa wieku. Bo nasze dzieci już wszystko dostrzegają, wszystkim się interesują. To samo było z Leosiem. On też się kręcił, przerywal jedzenie choć dostawał mój pokarm z butli.
No właśnie. Wojtek też się ogląda na wszystkie strony. Ja już go karmie tylko w sypialni, w ciszy.
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 13:33   #573
Irmusia81
Zakorzenienie

Ale słodziak z tego mojego Franciszka 😍 chciałoby się żeby został takim rozkosznym bobasem 😊 bo potem to już gooorzej...
Właśnie jestem z nim sama w domu bo mąż pojechał z Leosiem do lekarza i delektuję się błogą ciszą... Franek leży na macie i ładnie się bawi.

A ten mój trzylatek to tylko trajkocze od rana do wieczora...
Stary 2015-10-17, 13:35   #574
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
U nas od samego początku jest tak że jak karmie to nie mogę się odzywać 😉 bo jak się odezwę to Franek przerywa jedzenie.
Ale generalnie zauważyłam że jest tak: Jak mam dużo pokarmu to najada się szybko w 5 minut i więcej nie chce. Ale jak jest kryzys - teraz Kuźwa przez cały czwarty miesiąc jest kryzys - to wisi na cyckach 20-30 minut. A mnie to w☠☠☠☠ia niemiłosiernie 😈 bo ja nie mam czasu tak długo karmić 😉
No ale jest pogodny, ładnie przybiera na wadze, śpi pięknie w nocy to znaczy że wszystko gra 😉
Lauri znów się śmieje, je kilka minut a potem patrzy tymi wielkimi niebieskimi oczami i grucha i się śmieje
Stary 2015-10-17, 13:44   #575
mehja
Zakorzenienie

Ale dziewczyny ja ostatnio dalam jej 3 razy z butli i zjadła pięknie. Leżała spokojnie i jadła. Ja podejrzewam że to dlatego że mam duuuzo tego mleka i za szybko jej leci bo jak miałam kryzys to pięknie jadła i spokojnie. W butelce też mam smoczek z malutka dxiurka.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 13:47   #576
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Ja właśnie Zenka na tv włączyłam j słucham a młoda je i nie przeszkadza jej hałas

Ejj...żywiec marcowy to piwo takie a nie ze znowu islamskie dzieci

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 13:47   #577
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Ale dziewczyny ja ostatnio dalam jej 3 razy z butli i zjadła pięknie. Leżała spokojnie i jadła. Ja podejrzewam że to dlatego że mam duuuzo tego mleka i za szybko jej leci bo jak miałam kryzys to pięknie jadła i spokojnie. W butelce też mam smoczek z malutka dxiurka.

A nadal odciągasz codziennie laktatorem? Bo chyba masz nadprodukcję. Jeżeli mleko mocno tryska to możesz trochę odciągnąć przed karmieniem. Po chwili już wolniej leci.
Stary 2015-10-17, 13:51   #578
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Ja właśnie Zenka na tv włączyłam j słucham a młoda je i nie przeszkadza jej hałas

Ejj...żywiec marcowy to piwo takie a nie ze znowu islamskie dzieci
hahaha

miałam coś napisać i przez ten żywiec zapomniałam
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 13:52   #579
kejtiCe
Zakorzenienie

A ja nie lubię tego marcowego, feeeeee
22.06.2015
Stary 2015-10-17, 13:56   #580
myboyismine
Zakorzenienie

musiałam sprawdzić w końcu w google myślałam ze to jakas podejrzana nazwa czegoś

dawałam już Młodemu soczek z butelki i normalnie wypił
Stary 2015-10-17, 14:07   #581
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Jakbym o Tymku czytała tyle że ja 24/dobę z dwójka wiec nie było opcji karmić... Tymek rozwścieczony z głodu, krzyczacy do czerwonosci i do tego wtórował mu Julek który nie wiedząc co sie dzieje albo też płakał albo go okladal... Dom wariatów normalnie. Wiem, ze zrobiłam wszystko co w mojej mocy a ile to mnie stresu i łez kosztowało tylko ja wiem. I niech mi ktoś kiedyś spróbuje wytknąć ze to bzdura ze dziecko nie chce ssac to chyba udusze... Dzięki wszystkim za mile slowa
A tż? Mój syn tylko tydzień chodził na 6 godz, teraz chory, ale zawsze coś. Oj, czekam aż wyzdrowieje...

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
U nas wystarczy że wejdzie tż a mała już się odrywa i mierzy go wzrokiem mordercy, dopiero jak wyjdzie wraca do jedzenia.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 14:32   #582
kaczuszka1986
Zadomowienie

Moja też się wierci przy butli,
Zginęły mi cytaty

Którąś się pytała o marchewkę 4 dzień dajemy marchewkę Ale za bardzo nie kuma łyżeczki, transportu z buzi do przełyku, aczkolwiek już wczoraj było ładnie zobaczę dzisiaj, a marchewkę mam od mamy, sama sadzila bez nawozów bez niczego

MYBOY one tu wczoraj prawie orgazm nad Twoim TZ a Ty nic??? o_O pewnie nie czytała
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 14:44   #583
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość

Mayboy ja szukam okazji do żywca marcowego codziennie
oo mój tż bardzo lubi marcowe

Cytat:
Dziewczyny, ale butelkowe dzieci też w dzień się kręcą i nie chcą jeść. Ja myślę, że to taki wiek.
Oczywiście rozumiem, że jest ciężko, ale zobaczcie jak to jest - wy myślicie o mm, a ja bym chciała w nocy wsadzić mu cyca w paszcze i położyć obok siebie. Nie zastanawialabym się wtedy czy mu dorobić, czy wystygnie, tylko po prostu przystawilabym go jeszcze raz. I wiem, że pisalyscie o tym w kwestii wygody kp, no ale zanim to zrozumiałam to już jest jak jest.
dokładnie tak kejti , podpisuje sie pod wszystkim, i pod kreceniem sie butelkowych dzieci i pod chęcią chęcią nocnego kp.....cóż, no niemożna mieć wszystkiego.....

Cytat:
noooooo, ktoś tu jest prawidziwą fanką

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość

Którąś się pytała o marchewkę 4 dzień dajemy marchewkę Ale za bardzo nie kuma łyżeczki, transportu z buzi do przełyku, aczkolwiek już wczoraj było ładnie zobaczę dzisiaj, a marchewkę mam od mamy, sama sadzila bez nawozów bez niczego
ja pytałam i właśnie tego sie boje że nie skuma łyżeczki...chociaż jak dziś jeliśmy obiad to myślałam że padne. jak młoda widziała widelec z jedzeniem w powietrzu to otwierała buzie- nie wiem, chyba myślała że to dla niej

dobra, kupiłam łyżeczki. w poniedziałek wielki dzien z marchewką

kurde, moja młoda ostatnio strasznie sie drze u teściowej. wogóle wszedzie sie drze- u wszystkich poza mną i tż......nie wiem o co chodzi. co ją t wzieła na ręce to ryk....cholera a 5 listopada ide na impreze i chciałam ją tam zostawić. u t, nie na imprezie.....

ide dziś, niech sie pooswaja z babcią. choćby miała znów ryczeć, bede chodziła codziennie choćby na kilkanaście minut. no przecież nie może tak być.
czyżby miała lęk separacyjny?

Edytowane przez industria
Czas edycji: 2015-10-17 o 14:46
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 14:45   #584
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Moja też się wierci przy butli,
Zginęły mi cytaty

MYBOY one tu wczoraj prawie orgazm nad Twoim TZ a Ty nic??? o_O pewnie nie czytała
ja Maluchowi tez juz daje marchewke i jabluszko i nauczył się szeroko otwierać buzie do jedzenia czasami biore go na kolana jak sama jem a ten tez otwiera buzie) wiec czasem jemy razem (tzn on swoje jedzonko )

aa nie czytałam to musze chyba wrocic sie
Stary 2015-10-17, 14:53   #585
k a j a
Zakorzenienie

Pieke ciasto u mamy.. ☠☠☠☠a a w,domu taki syf ze ja ☠☠☠☠☠☠☠e.. Nie wiem jak ja to ogarnę.. Tz mówi ze mi pomoże ale śmiem wątpić w to bo on taki wielce chory jest. :p

Moja nie ma problemu z kp.. Je krótko, zje i do widzenia, nie rzuca się nie kręci nie pluje..

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 15:01   #586
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
A tż? Mój syn tylko tydzień chodził na 6 godz, teraz chory, ale zawsze coś. Oj, czekam aż wyzdrowieje...

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

U nas wystarczy że wejdzie tż a mała już się odrywa i mierzy go wzrokiem mordercy, dopiero jak wyjdzie wraca do jedzenia.
Tz ma wolne w ciągu dnia pol godziny. O 16 wraca z pracy, je obiad, pół godziny pobawi sie z Julkiem, jedzie na budowę, wraca, kapie sie, robi projekty. Kończy o 22-23...
Stary 2015-10-17, 15:10   #587
myboyismine
Zakorzenienie

to nadrobiłam to co wczoraj przegapiłam

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Eeeee laski a widzislyscie męża mayboy, jaki bodybuilder. Na Insta sobie obczailam. Nigdy sie nie chwaliła ze takie ciacho ma ;-) żeby nie było ja wścibska nie jestem, tak przez przypadek trafiłam ;-) ;-)
haha

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Widzialam
Ciekawe jak to jest bzykac się z takim umiesnionym facetem na bank czułabym się jak pasztet :p

Ja piekarnik skreśliłam definitywnie.. Płytę gazową jeszcze mooze, może..ale inny sprzęt w życiu.

Cytat:
No raczej
Ale myboy to też taka fit mamuska
noo wracam do bycia fit

Cytat:
Oj nie wiesz co tracisz.
A tak na serio to pewnie ciężka praca i mnóstwo wyrzeczeń żeby tak wyglądać.
mój Tż ćwiczy, chodzi na siłkę chyba od zawsze zapracować sobie trzeba, ale jakie efekty

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

noooooo wogóle bym sie rozebrała przy takim. a i publiczne wyjścia to wstyd

ja jestem zdania że jednak facet musi być mniej atrakcyjny niż babka

ale myboy taka laska że u nich nie ma takich problemów

kiedyś- miliony lat temu miałam takiego chłopaka- straszna lala z niego była- solar, pasemka, idealne zęby (no to akurat super ) , jak do mnie przyjechał to miał większą kosmetyczke ode mnie. ze 3 kremy miał

nie wiem co mi od☠☠☠ało aaale wtedy dużo bakałam to pewnie mi sie na oczy coś rzuciło
na szczęście szybko sie z nim rozstałam- czułam sie przy nim strasznie zanedbana
to faktycznie był laluś

Cytat:
Kurde mój Tz tez wyrobiony, nie tak jak Tz mayboy ale klata jest i sześciopak i ja sie przy nim czuje właśnie jak taki pasztet z moim pociazowym brzuchem i cellulitem na udach. Ale dupska nie chce mi sie ruszyć, na wiosnę sie zmobilizuje ;-)
po co czekac na wiosnę hehe można działać już teraz

Cytat:
Noo mój tz też ma trochę mięśnia klaty i 6pak ale jest chudy.. Ale właśnie czuje się jak mini pasztet (mini ze względu na jego twarz ;p)
A co dopiero przy takim myboyowym !
A do tego czuje ze wyglądam staro :p

Ty staroo??

Cytat:
Taaa...mój szesciopak to co najwyżej że sklepu przynosi

Jesteśmy razem 11 lat i Przez te jedenaście lat przytyl 30 kg

Cytat:
Moja nie ma problemu z kp.. Je krótko, zje i do widzenia, nie rzuca się nie kręci nie pluje..

oo to dobrze masz...
Stary 2015-10-17, 15:18   #588
kaczuszka1986
Zadomowienie

Dziewczyny które dawały jabłka samo robki, skąd je bralyscie?? Po prostu z targu, sklepu itd?? Czy zwracalyscie uwagę na Eco bio organic.. itd ???
Stary 2015-10-17, 15:25   #589
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Marei wygarniasz dziewczynom patologię a sama popadniesz w alkoholizm tak? Haha uwielbiam cię

Irmusia zdrowka dla wasbi oby F. nie zaraził się. No niestety nie można otrivinu przy KP

Pszczoua wiem jak ci smutno że nie udali się pociągnąć dalej KP ale i tak przez pierwsze miesiące karmiłas więc dalas mu to najlepsze.
Bo ja taka cichociemna patologia

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
To przecież normalne że dziecko było niesymetrycznie ułożone w macicy, potrzebuje czasu na rozprostowanie się. Tu ważne też żeby nie mieć preferencji w opiece i pielęgnacji i na różne ramiona brać do odbicia, raz jedna, raz druga ręką podnosić, itp. Ale sama po sobie widzę że to bardzo trudne. Często na początku rehabilitacja to właśnie taki instruktaż a nie typowa rehabilitacja.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Ja o głowie słyszałam. Ale nie zwoekszylabym bez badania poziomu Wit D.
U nas właśnie tak to wyglądało. instruktaż, ale że główka była mocno płaska i nie odwracał jej w lewo była też gimnastyka, tzn zabawa w pokazywanie zabawek z lewej strony. Nic inwazyjnego. I pomogło. Pomaga.
Stary 2015-10-17, 15:30   #590
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Ejjj nie pisalas nic Szuuu co sie stalo
Ze sie zapuścił i ze sie dla mnie nie stara jak kiedyś :P poleciał zaraz sie ogolić

Cytat:
Siedzę na uczelni i śmieje się do telefonu ze Stu pasuje Szuuu i Stu
powiedziałam mu o tym a on "a wiesz jaka on miał wcześniej zonę?"

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
O tej silowni itp.?
I dobrze bo jak to chodzic na silownie i nie chudnac ja bym mojemu dala spotkania z kolezanka na silowni

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Nooo. Identyko nie?

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Ja tak samo. Mega bym sie wila jakby mnie zostawial i lazil i to nie ćwiczyl jeszcze

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Ej, no śmiej się
ale mnie to wkurza..
Tym bardziej, że ja zazdrosna jestem

U nas pomógł krem z Biedry Dada.

I bardzo dobrze. I co on na to?

Oo, ja tak samo.
Raz że jakby nie ćwiczył to by dostał w łeb a drugi za to, że z koleżanką. Baa, w życiu bym mu nie pozwoliła z koleżanką chodzić

Jak to jest, że po kłótni jest
Tego mi brakowało-pokłócić się i oczyścić atmosferę

Tak piszecie o tym, że lekarze tylko diagnozują napięcie.
Szczerze to my pytaliśmy o to 4 lekarzy i żaden tego nie stwierdził. Nic nie mówił.
Rehabilitantka też tego nie stwierdziła tylko powiedziała, że musimy skorygować to, co jest źle. Czyli to nasze złe podnoszenie, złe odbijanie itp.

Btw. dzisiaj przychodzi też, o 14.
Nie no nie wiem czy nie ćwiczy, tyle ze efektów nie ma, bo sorry ale dla niego mel b to powinien być lajt...

On na rolki z jedna koleżanka, na silke i crossa z druga, w ogóle samymi babami sie otacza. Kiedyś na studiach pojechałam na weekend do rodziców a on sie cała noc z koleżanka uczył

Mam 3 strony do nadrobienia!

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-17, 15:32   #591
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Ej, no śmiej się
ale mnie to wkurza..
Tym bardziej, że ja zazdrosna jestem

U nas pomógł krem z Biedry Dada.

I bardzo dobrze. I co on na to?

Oo, ja tak samo.
Raz że jakby nie ćwiczył to by dostał w łeb a drugi za to, że z koleżanką. Baa, w życiu bym mu nie pozwoliła z koleżanką chodzić ala:

Jak to jest, że po kłótni jest
Tego mi brakowało-pokłócić się i oczyścić atmosferę

Tak piszecie o tym, że lekarze tylko diagnozują napięcie.
Szczerze to my pytaliśmy o to 4 lekarzy i żaden tego nie stwierdził. Nic nie mówił.
Rehabilitantka też tego nie stwierdziła tylko powiedziała, że musimy skorygować to, co jest źle. Czyli to nasze złe podnoszenie, złe odbijanie itp.

Btw. dzisiaj przychodzi też, o 14.
Nie śmieję się. Też bym się w☠☠☠☠iała, bo to bezczelne z ich strony. Milo, że twój tz się podoba innym, ale podrywanie faceta przy jego partnerce to wyjątkowa bezczelność. jak jest sam to rozumiem, laska szuka szczęścia i nie wie, że kogoś ma. Albo wie, ale ma na tyle poukładane w głowie, że flirtuje jak jest sam.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez groszkolino Pokaż wiadomość
Kaja ta kurtka to betshka ?
A wrogów ile czekałaś na koc ?
Zapłaciłam 2 tyg temu i Pola Sue nie odzywa ....
Przypomnij się, bo ma dużo zamówień. Jak pytałam ją o terminy to mówiła, że ma teraz tego mnostwo.
Stary 2015-10-17, 15:33   #592
kejtiCe
Zakorzenienie

Eeeee, ja bym nigdy nie pozwoliła na całonocne uczenie się z koleżanką. Mój Tz to chyba już teraz żadnych koleżanek nie ma, ja byłam dla nich bardzo niemiła. I tu nie chodzi o to, że chciałam je pogonic, to przychodziło tak naturalnie. Za to mój były cały czas miał pełno przyjaciółeczek, no i co? I jest były
22.06.2015
Stary 2015-10-17, 15:33   #593
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak byłam mniejsza, to nowe kozaki dopiero ubieralam na cmentarz, haha
A jak jestem duża (i w tym, i w takim innym sensie niestety...) to ubieram wcześniej
U nas też taka rewia mody...
Stary 2015-10-17, 15:36   #594
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Dokładnie, Groszko, napisz do Poli jeszcze raz. Też się musiałam przypominać.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Kaja, dopiero teraz zobaczyłam kurtkę. U mnie te jenoty dopiero modne się robią, ale w jaskrawych kolorach. I też na cmentarzu rewia mody. Moja mama ma taki zwyczaj, że na cmentarz musi już mieć nowe kozaczki i płaszcz
Pokazcie kurtkę z jenotem bo tez se z futrem kupiłam a kajowa mi sie nie wyswietlaaaaa

Cytat:
Kaja może być od antybiotyku ale nie musi. Dlatego zalecają brać antybiotyk od razu po karmieniu żeby do następnego karmienia zmalało stężenie

Groszko ją nie mogę ci sprawdzić bo chyba musiałby ktoś w tamtym wątku jeszcze coś napisać to wtedy mi się wyświetli w subskrypcjach. Chyba że dziewczyny maja inny sposob

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Ale wiocha z tym cmentarzem. Pamiętam jak w pracy moja kierowbiczka przymierzała nowy płaszcz, kozaki i chustę. Ogląda się w lustrze i mówi ,,ale będę pięknie na cmentarzu wyglądać,, ale mieliśmy matę z niej
rewia

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
u mnie ostatnio te robi siw hardkorowo przy karmieniu, co chwile wyrywa sie, wygina, krzyczy, ale to w dzien... w nocy w miare ladnie je....
Moj sie śmieje dzikus mały

Stary 2015-10-17, 15:37   #595
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Eeeee, ja bym nigdy nie pozwoliła na całonocne uczenie się z koleżanką. Mój Tz to chyba już teraz żadnych koleżanek nie ma, ja byłam dla nich bardzo niemiła. I tu nie chodzi o to, że chciałam je pogonic, to przychodziło tak naturalnie. Za to mój były cały czas miał pełno przyjaciółeczek, no i co? I jest były
ja tez)
Stary 2015-10-17, 15:38   #596
201710041131
Konto usunięte

Cytat:

To moze moj tez będzie były

Stary 2015-10-17, 15:38   #597
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
To moze moj tez będzie były

Ejjjj, tego Ci absolutnie nie życzę!!!
22.06.2015
Stary 2015-10-17, 15:47   #598
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez nie ale to dlatego, ze ja i moj Tz tez sie przyjaznilismy. I to serio byla czysta przyjaźń bez podtekstow i chęci z żadnej ze stron. No i widzicie.
Stary 2015-10-17, 15:52   #599
kaczuszka1986
Zadomowienie

Ja właśnie ex to nawet wysylalam żeby chodził i spotykał się z koleżankami a teraz?? No way palpitacji serca dostaje jak słyszę o jakichś kolezankach.. -.-

Ejj co z tym jabłkiem???!!
Stary 2015-10-17, 15:53   #600
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wzięłam i za jakieś 10 min karmiłam..

Haha
Moja teściowa ma specjalną jesionke na 1 listopada hahahaha
A jak kiedyś mieszkałam u nich i było ciepło i założyłam taka czarną cienką prostą kurtkę na co teściowa się oburzyła ze mam jesionke założyc

Haha ja to samo.. i kurtka nowa na cmentarz hahha
Co to jest jesionka?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości