|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
Ja teraz po Kruszynce to mega doceniam nawet kopniaki w pęcherz Mój wymarzony wózek ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Kupiłam jednak trochę ciuszków ale to na większy rozmiar tak 3-6 i 6-9 ale to już koniec obiecuję solennie
|
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Skad wy wiecie jakie ruchy dziecka co oznaczaja,tzn.przekrecani e sie itd?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#4383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
i nie wiem jak se dziecko przekreca
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
|
|
|
#4384 |
|
Rozeznanie
|
Ja czuje wiecej ostatnio jak sie młoda rozpycha i kręci w brzuchu, czuje po prostu pod skórą jak sie wierci. Ja mam jeszcze łożysko na przedniej scianie i przez to mniej intensywnie odczuwam kopniaki.
Ja patrzylam tez na Camarelo ale nie widziałam ich jeszcze na żywo. |
|
|
|
#4385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak najpierw czuję kopniaki w pęcherz, a po chwili czuję przesuwanie, a później kopniaki po żołądku to wiadome że się przekręcił ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4386 |
|
Zakorzenienie
|
Magda,to masz strasznie ruchliwe dziecko :-D moje od poczatku caly czas w tym samym miejscu sie rusza,nie daje mi mocno w zadne wazne narzady,no i zawsze sie zastawiam co tak naprawde czuje skoro jest glowka do dolu a ja czuje ruchy pod pepkiem,ostatnio juz sobie wkrecilam ze ma problem z nozkami i nimi nnie rusza tylko rekami.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ruchliwe jest tylko wtedy kiedy ja nie chodzę za dużo i nie mam zbyt intensywnego dnia.. inaczej delikatnie puka - jak na uczelni, gdzie jest hałas to jakby się wstydził Wczoraj miałam wrażenie, że siedzi na dupce, bo główkę wpychało mi w żołądek (ciągle miałam wrażenie pełności), a nóżki po dwóch stronach pępka aż Tż się śmiał, bo takie fale powstawały na brzuchu jak kopał Może twój siedzi po turecku albo trzyma się za nóżki Nie ma co sobie wkręcać |
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi, bardzo dobre opinie ma, zobacz na ceneo
|
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze też może trafić się felerny model i to niezależnie od modelu ![]() No właśnie cena.. dla mnie za nówkę nie do przełknięcia. Ale kolory ma piękne |
|
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam baaardzo aktywne dziecko. Rzadko kiedy śpi w ogóle
U nas też główka w dół, a ruchy praktycznie prawie zawsze tylko pod pępkiem, ale to nie szkodzi, bo i rączki i nóżki mały ma właśnie nisko, pod pępkiem, po lewej stronie patrząc z mojej perspektywy z góry. |
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze na ceneo sprawdzam.
Na bangli też b. dobre opinie: http://www.bangla.babyonline.pl/opin...o-carera-wozek |
|
|
|
#4394 |
|
Zadomowienie
|
No i jestem dopiero teraz wrociliśmy z IP.
Głównie to wiekszość było czekanie, jak to w warszawskich szpitalach. Przewieźli mnie na wózku na oddział ortopedyczny i stwierdzili rwe kulszowa, na poczatku myśleli ze mi dysk wypadł. Mam leżec i sie nie ruszac, odpoczywac ew brac paracetamol i tyle. Jak leże to na prawde mnie mało boli gorzej ze nawet do lazienki nie dam rady sama iść... Mąż mnie na fotelu od kompa wiezie ![]() Powiedzieli zeby poczekac czy mi przejdzie do czwartku bo wtedy mam wizyte u swojego gina wiec jemu musze pokazać ten wypis. |
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lune-to teraz leżeć i czekac,niech tz tam o ciebie dobrze dba Ja tak mysle ze powinnam blogoslawic moja ciaze ze poki co bez problemów przebiega,bo jakbym niie mogla np.zakupow zrobic to bym z glodu umarla. Jednak ojca dziecka trzeba rozwaznie wybierac :-P
|
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się bardzo cieszę i bardzo doceniam to, że mogę się normalnie ruszać i pracować i w ogóle
O po taką podusie Tż mi jedzie:
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia żebym tak jeszcze była w stanie to bym się może i pokusiła o jakiś...
Kinga ja już nawet przestałam w to wierzyć. Na tą chwilę lekarz nie dał mi całkowitego bana na ruch, lepiej jak się choć chwilę dotlenie na powietrzu pod warunkiem że to nie powoduje skurczy. A jak jest to wiadomo ![]() Moja to jest strasznie ruchliwa, myślałam że w nocy ze mną śpi, jak się okazało chyba się myliłam, w takim razie już nie wiem kiedy ona śpi Wczoraj jak już lezelismy to aż mąż się zdziwil jak zaczęła wywijac bo tak go zbombardowala jak rękę położył ![]() Mąż przywiózł dziś pojazd dla małej i materacyk też już jest.
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę kupić prześcieradła do wózka, bo ostatnio patrzyłam i widziałam, że jest sam materacyk
ale to nie duży koszt więc spoczko My jesteśmy u rodziców i wczoraj leżałam na plecach i mały robił fale w brzuchu aż mój brat siedział i zaczarowany patrzył |
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka oj tak bezsilność jest strasznie przygnebiajaca. Mam nadzieję że kolejne zabiegi pomogą małej
|
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy coś słyszałyście/będziecie korzystać z rożka z wkładem kokosowym?
|
|
|
#4404 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej rok temu był Ja rozważałam ten wózek, ale ostatecznie go skreśliliśmy bo stelaż podobno lichy i sporo reklamacji na niego jest. Ale jest śliczny moim zdaniem Cytat:
), albo pełzanie wewnątrz, albo układanie sie na jakiś narządach ![]() ogólnie mój się rusza często cały dzień i całą noc (tzn w nocy jak się budzę to czuję bo ze snu mnie nie budzi) i nie wiem kiedy on śpi ![]() Cytat:
wpisać Ci na pierwszą stronę? bo masz niewpisane Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) nie mają takie trybu noc-dzień jak my tylko raczej czasowo np.20 min snu 20 min aktywności, w sumie dość logiczne bo przecież w brzuchu cały czas jest ciemno czytałam też (chyba już pisałam to na wątku) że czesto więcej aktywności jest w nocy wbo w dzień jak sie chodzi to dziecko usypia bo sie kołysze ![]() U mnie podobnie jak u Ciebie najwięcej czuje w nocy, rano, potem trochę w środku dnia i pod wieczór
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
W Cocodrillo są przecenione czapki zimowe z 45zł na 19! Wystawione były tylko wielkie rozmiary, ale Pani z magazynu przyniosła mi rozmiar 38 i 40, wzięłam oba
A teraz jadę do domu, obiecuje was nadrobić
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-10-17 o 17:47 |
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj czytałam w aplikacji że dzidziuś widzi światło i w ogóle przez powłoki brzuszne |
|
|
|
|
#4408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4409 |
|
Zadomowienie
|
Niunia na fotce wyglada super- choć mi jakoś nie pasowały te zamykane torby pod spodem
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny padam na twarz. Jesteśmy po zakupach i dawno nie widziałam takiego szału zakupowego u mojego męża. Nawet łóżeczko od razu skręcił. Nasze zdobycze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

ale to na większy rozmiar tak 3-6 i 6-9

i nie wiem jak se dziecko przekreca

Z rwą też nie ma żartów

ale to nie duży koszt więc spoczko
bo masz niewpisane
21.06.2014r.