|
|
#3361 | |||
|
polaczek cebulaczek
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 7!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem z Gdańska pracuję w Klinice Weterynaryjnej, mój narzeczony z Gdyni i jest geodetą. Zaręczyliśmy się na urlopie w Zakopanem we wrześniu. Pierścionek dostałam nad Morkim Okiem (https://s1.apart.pl/files/cbiz_img/i...d13101_0_o.jpg nie mam zdjęcia własnego)
|
|
|
|
|
#3363 |
|
MerDer 4ever
|
No ta babeczka powiedziała, że to na pewno nie ostatni raz więc czasami trochę grosza wpadnie :P
|
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powiedziała,że rycyna wysusza to chyba nie spróbuję.A i tak mam blond włosy :P Ciekawe czy TŻ dzisiaj się odezwie,bo wczoraj mieliśmy małą spinę a ja mam imieniny,heloł
|
|
|
|
|
#3365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nawiasem, jechałam dziś do biedronki i w radiu właśnie gadali o imieninach Małgorzaty i nawet przeszło mi przez myśl, że ciekawe czy imienniczki na wątku też dziś obchodzą imieniny
|
|
#3366 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. My wciąż w kropce, jeszcze w poprzedniej części wątku dolaczylam do Was ale nie miałam kiedy się odzywać.
Zrobiliśmy tour po salach i nic nie zdecydowaliśmy. Wciąż w kropce Tkwimy a czas ucieka. Dziś zalamalam się kompletnie bo okazało się że DJ którego planowałam nie ma już terminów w weekendy w miesiącach ktore chcieliśmy. A i wieczny problem teściowej która wszystko chce zrobić z nami. Właśnie podesłała mi DJ z Poznania - mieszkamy na Śląsku... Ech. Chyba osiwieje nim stanę się żona |
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Macie już wybraną sale i reszte usługodawców?
|
|
|
|
|
#3368 |
|
Konto usunięte
|
Ja do olejowania lubię oliwkę dla dzieci
Fajny jest też olej kokosowy. Uwielbiam, gdy włosy na drugi dzień są takie wygładzone i miękkieLivianne, pierścionek podobny do mojego
|
|
|
|
#3369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z noclegiem, niedaleko, niedrogo no i żeby była tylko 1 sala a nie 3... (o zgrozo!) A Wy już coś macie? |
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak duże robicie wesele i w jakim mniej więcej stylu chcesz? Sala bardziej elegancka/wiejska chata/boho? I do jakiej kwoty? Tyle sal ostatnio w okolicach Gdyni przejrzałam że może coś doradze
|
|
|
|
|
#3371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
kochana była.![]() Cytat:
Ładny pierscionek moj TZ tez oświadczył mi sie w Zakopanem ![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego Malgorzaty ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Robię dzisiaj generalny porządek w szafie, jedna za mną jeszcze tylko druga mi została. Strasznie cieżko rozstać mi sie z niektórymi starymi rzeczami I sie załamałam nadal nie moge wejśc w moje ukochane dżinsy z czasów technikum myślicie, ze to jeszcze możliwe?![]() Zaczynam biegać od poniedziałku! Więcej cardio bedzie ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Dzisiaj TZ robi fit pizzę
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co dodajesz do tej pizzy?
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też muszę się wziąć za siebie, pierwszy ślub juz w maju przyszłego roku i tak będzie cała rodzinka TŻta to muszę jakoś się prezentować ![]() Ale ceny kosmiczne za karnet open, tam gdzie bym chciała to 199 zł za miesiąc
|
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co oni tam mają, że tak drogo też myślę nad siłownią, ale boję się, że wydam kasę na karnet, a nie będę chodzić
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Spod do pizzy jest z maki orkiszowej, na to przecier pomidorowy, kurczak, chuda szynka, pieczarki i ser o obniżonej zawartości tłuszczu. Zwykła prosta pizza a smakuje i zaspokaja
a sos czosnkowy na jogurcie naturalnym![]() Cytat:
|
|
#3376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiem że jak nie zapiszę się na zajęcia to nie zaczne inaczej ćwiczyć, muszę się tak zmotywować, mam nadzieję że kasa na marne nie będzie wydana ![]() Na szczęście jestt zniżka na pierwszy miesiąc 20 % więc wypróbuje czy warto tam później zostać. Cytat:
![]() Ja w domu niestety się nie zmotywuje, tak czuję
|
||
|
|
|
#3377 |
|
Konto usunięte
|
W mojej siłowni karnet open 90zł, ale ja nie chodzę na fitness, tylko z Tż normalnie na salę siłową i płacę połowę.
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może gdybym się Andrzej nazywała to bym świętowała hucznie ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
![]() Ja kupiłam dziś opaskę na uszy i od poniedziałku biegam Anka jeszcze pytanie-jak nakładam bazę pod makijaż to powinnam trochę odczekać, czy mogę od razu podkład? |
||
|
|
|
#3380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny mało sie odzywam bo mam jakiś słabszy okres: wszyscy mnie wkurzają, kłócę się z tż i mam mega kiepski nastrój
|
|
#3381 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No co ty... koty szybko się asymilują. Ja dałam babci znalezioną kotkę to potrzebowała 1 dzień na poznanie domu i juz żyła spokojnie ![]() Cytat:
tak to się nie.liczy Co faceci mają z tymi górami? Już 3?4?5? Z nas się zaręczyli w gorach? ![]() Cytat:
(wypilabym teraz, ale biorę antybiotyk i mama mi cutrynówkę spod nosa zabrała )Cytat:
ja będę pisała do faceta ze śląska a jestem spod lublina ![]() Cytat:
Mi koleżanka powiedziała o ćwiczeniach na wytrzymałość mięśni nóg i pośladków bez wielkiego przyrostu mięśni. Przy ścianie robi się przysiad tak, aby kolana były nad stopami a uda równolegle do podłogi i prostuje plecy i się tak trzyma coraz więcej minut. Powiedziała mi ze najlepiej na początek 10min wytrzymać a potem robi się tak samo ale nie przy ścianie jak juz to ćwiczenie będzie za lekkie.
|
|
|
#3382 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3383 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wiecie co najbardziej podoba mi się w naszych uslugodawcach? Że mówimy sobie po imieniu. Taka głupota ale podoba mi się to
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie było czuć dystansu. Cytat:
Pochwal się
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z fotografem czasami sobie maile pisze i Tz trochę zazdrosny
powiedziałam mu ze trzeba było samemu załatwiać A nie na mnie zwalac wszystko
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ladnie na nodze wygladaja... Ale ja jestem wybredna co do botkow i kozakow wiec mi sie malo co podoba :-D mam nadzieje ze zdj widac bo z tel dawalam, na stronie ccc nie moglam na szybko ich znalezc
|
|
|
|
|
#3389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie jesienią.Tż dostał namiary na DJ (2osoby). Za ok 2-2,5tys. Będziemy do nich pisać nie są z Lublina, ale dojazd pewnie więcej niż 300-500zł kosztowac nie będzie, a u nas blisko ci polecanie to 4-5tys :/
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Olejowanie mogę stosować kiedy chcę? Nie ma ograniczeń? 

pokaż pierścionek 

Fajny jest też olej kokosowy. Uwielbiam, gdy włosy na drugi dzień są takie wygładzone i miękkie
kochana była.

to co oni tam mają, że tak drogo
ale wiem że jak nie zapiszę się na zajęcia to nie zaczne inaczej ćwiczyć, muszę się tak zmotywować, mam nadzieję że kasa na marne nie będzie wydana