|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4202 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część X (GREY)
Dzień dobry.
Wczoraj wieczorem już nic nie pisałam bobokoło 20 położyłam się na chwilę a wstałam o 5 rano
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
chociaż jedna mnie przywitała dnia wczorajszego Cześć Asieńko
|
|
#4204 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggnolia liczymy na poprawę
|
|
|
|
|
#4205 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kochana, jak wpadasz tak rzadko, to mogłyśmy przeoczyć. Ja musiałam sprawdzić - rzeczywiście napisałaś AŻ jeden post wczoraj. Przyznaję się bez bicia, nie zauważyłam. Mam nadzieję, że nie pojawisz się znowu za x czasu? Chwal się co czytałaś ostatnio, bom ciekawa .---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Jak się dziś spało? Tak jak wczoraj czy standardowo? |
||
|
|
|
|
#4206 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4207 |
|
Wtajemniczenie
|
Ode mnie dostała bacik
|
|
|
|
|
#4208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Witaj Maggnolia Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#4209 |
|
Wtajemniczenie
|
My z pracy mamy dzisiaj imprezę wiec ja pewnie zabaluje
|
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro baluję
.
|
|
|
|
|
#4211 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia,rinos nie zabalujcie tak jak na zlocie
|
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Asia mi pupsko zlała
Kochaniutkie moje życzę Wam milutkiego piąteczku Rinosku co czytałam hmmm teraz mam zastój i nie mam weny na czytanie tylko oglądanie filmów aaa i polecam Marsjanina ostatnio byłam w kinie to przeczytałam lecz Wy pewnie również Ruined -przewidywalna, Renegade Lady ta jest o MC z jajem, Motown Throwdown- świetna, That Which Destroys Me - ta pozycja dała mi popalić, Puddle Jumping - dużo łez wylałam i jeszcze pare ksiązeczek czytam lecz na razie leżą w poczekalni![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Baluj na całego Asieńko Emi
"Czasami nie poznasz wartości chwili, dopóki nie stanie się wspomnieniem"... Edytowane przez maggnolia Czas edycji: 2015-10-16 o 11:28 |
|
|
|
|
#4214 |
|
Rozeznanie
|
Taka cisza, pewnie wszystkie zaczytane
|
|
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, dokładnie
Ja zaliczyłam dziś step conditional,a teraz odpoczywam z książeczką. |
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem.
Przygotowuję sobie wszystko na jutrzejszy dzień .
|
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mnie wczoraj rozebrało choróbsko jednak:-( gardło masakra a zapomniałam ze dziś znajomi mają przyjść ehhh...ale upieke ciasto i jakaś przekąskę zrobię i pizze zamówimy bo nie dam rady więcej szykować... A czytelniczo skończyłam rockmana mam w planach zawodnika MMA teraz ale kiedy to nie wiem bo siły brak... Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4219 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. Ja tradycyjnie w pracy...
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Czytelniczo Where one goes. Przepiękna książka. Jak dla mnie perełka. Nie mogę się doczekać aż wrócę do domu bo zostało mi 20% do końca. Już teraz z czystym sumieniem mogę ją polecić. Inna niż wszystkie. |
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja skończyłam Transcending Darkness.. 3 gwiazdki.. Dużo zbędnych dla mnie opisów, które w pewnym momencie zaczęłam pomijać.. Historia dość przewidywalna, mimo bardzo dobrych ocena na GR, mnie nie powaliła.. Teraz muszę wykombinować co dalej.. jakieś sugestie?? ![]() Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2015-10-17 o 10:03 |
|
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Emi - zdróweczka. Magdziara - oby ci szybko czas w pracy minął. |
|
|
|
|
#4222 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Niech mi ktoś podpowie co czytać.. Dumam od wczoraj i zdecydować nie mogę.. Myślę o tym Collide, ale skoro rinos dała 3 gwiazdki, to jakoś nie jestem przekonana, bo gusta mamy podobne.. Hmm.. Mam ochotę na mocnego darka, albo coś z nutą kryminału, mafia te sprawy.. Ktoś coś?? PLEASE HELP !!! No nic.. Ja uciekam zaraz na trening.. Miłego dnia dziewczynki
|
|
|
|
|
#4224 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Emi jak zdrówko?mam nadzieję że lepiej. Yasinisi- nic mi do głowy nie przychodzi. Ja kończę Make me ale średnia i nie polecę Ci |
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję o dziwo ciut lepiej takie dawki leków wzięłam ze mnie postawiły na nogi w miarę... Choc dziś wypadałoby w końcu odpocząć...Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Yasinisi Ty głównie po angielsku czytasz wiec tez mi ciężko coś polecić... Mnie Collide się na przykład bardzo podobało wiec tym bardziej... A Revved?? Ja mam w planach The tornado o zawodniku MMA... A później ICE o motocykliście... Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
LISTA OGÓLNA:
Adeline E.M. - cykl: Sekret 1) S.E.K.R.E.T. - pl 2) S.E.K.R.E.T. 2 - ang 3) S.E.K.R.E.T. 3 - ang Ann Pamela - cykl : It's Always Been You 1) Lily's Mistake 1.5) Loving Drake 2) Loving Lily Ashley Victoria - cykl : Walk of Shame 1) Slade 2) Hemy 3) Cale Aurora Belle - cykl : Friend-Zoned 1) Friend-Zoned 2) Love Thy Neighbour 3) Sugar Rush Banks Maya - cykl: Bez Tchu 1) Szaleństwo zmysłów 2) Gorączka Ciała 3) Pożar krwi Bell Christine - cykl : Dare me 1) Down for the Count 2) Down and Dirty 2.5) Down the Aisle 3) Down on Her Knees Bloome Indigo - cykl : Avalon 1) Przeznaczona do gry 2) Przeznaczona by czuć 3) Przeznaczona do uniesień Braun Danka - Saga: Miłość, namiętność, pożądanie 1) Historia pewnego związku 2) Historia pewnej niewierności 3) Historia pewnego narzeczeństwa Bromberg K - cykl: Driven 1) Driven: Namiętność silniejsza niż ból 2) Fueled: Napędzani pożądaniem 3) Crashed: W zderzeniu z miłością 4) Raced. Ścigany uczuciem -> przybliżona data wydania 2016 5) Slow Burn 6) Sweet Ache 7) Hard Beat 8) Aced Brown Sandra - cykl: Siostry Mason 1) Fanta C - ang 2) Upadek Adama - pl Burton Jaci - cykl: Play by Play 1) The Perfect Play 2) Changing the Game 3) Taking a Shot 4) Playing to Win 5) Thrown by a Curve 6) One Sweet Ride 6.5) Holiday Games 7) Melting the Ice 8) Straddling the line 8.5) Holiday on Ice 9) Quarterback Draw 10) All Wound Up 10.5) Hot Holiday Nights 11) Unexpected Rush -> data wydania 02.02.2016 - Bound, Branded & Brazen Carmack Cora - cykl : Losing It 1) Coś do stracenia 1.5) Keeping Her 1.6) Inking Him 2) Coś do ukrycia 3) Coś do ocalenia 3.5) Seeking Her Casey L.A. - cykl: Slater Brothers 1) Dominic (młodzieżówka) - tł. 1.5) Bronagh 2) Alec 2.5) Keela 3) Kane 3.5) Aideen -> data wydania 03.11.2015 4) Ryder -> ma powstać dopiero 4.5) Branna -> ma powstać dopiero 5) Damien -> ma powstać dopiero 5.5) Alannah ->ma powstać dopiero 6) The Slater Brothers -> ma powstać dopiero Cates Georgia - cykl: Beauty 1) Beauty from Pain 2) Beauty from Surrender (póki co brak tłumaczenia) 3) Beauty from Love Chase Emma * cykl: Zaplątani 1) Zaplątani 1.1) Tangled Extra Scenes 1.5) Holy Frigging Matrimony 2) Zakręceni 3) Zniewoleni 4) Związani 4.5) It's a Wonderful Tangled Christmas Carol - data wydania 30.11.2015 Dobra jak na razie to tyle poprawiłam... niektórych tutaj nie ma z początku bo nic się nie zmieniło :p albo to były serie a nie cykle - tak jak tutaj błędnie określane były cykle jako serie :p angielskie tytuły zastąpiłam polskimi jeśli zostały wydane, dodatki niektórych cykli też dodałam bo nie było ich ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Powyżej lista którą możesz lekko poprawić z 1 str
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabiorę się za to w wolnej chwili
|
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Wtajemniczenie
|
witam deszczowo
u Was też leje? Bo u mnie w nocy zaczęło i przestać nie chce ale ja nie narzekam!!! Kocham jesień w każdej postaci ![]() Pochwalę się, że u mnie remont skończony ale niemal krwią za to zapłaciłam bo sprzątałam 2 dni od 8 do 23 i gdyby nie łzy z powodu ogromnego bólu kręgosłupa to dałabym radę więcej. Ale jestem zachwycona ![]() Nie czytałam, ale w tym tygodniu nie ma bata!!! Coś w moje łapki wpadnie
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

:
.

angielskie tytuły zastąpiłam polskimi jeśli zostały wydane, dodatki niektórych cykli też dodałam bo nie było ich